• 9.379.407 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: John Lyde

Met onder meer: Matthew Reese, Jennifer Klekas en K. Danor Gerald

Plot The Eleventh Hour

"When Terror Strikes At Home, Blood Will Be Shed"

Michael Adams is een voormalige Navy SEAL, die probeert om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Nochtans wordt zijn leven ondersteboven gehaald wanneer zijn van hem vervreemde echtgenote een bom in haar hoofd geinplanteerd krijgt en dit om er zich van te verzekeren dat Michael de Amerikaanse senator Mason Chambers zal vermoorden. Nu heeft Michael minder dan 12 uur om Chambers te vermoorden of de bom zal ontploffen.

Michael Adams

zal hem es kijken

avatar van Xen0n

Xen0n

7 stemmen maar geen berichten? Ook lekker handig -.-'

Lijkt me wel een goede film eigelijk...

avatar van thijsvd1992

thijsvd1992

mooie film ! goed opgebouwd, goede actie, kortom geen standaard actie film en een mooi verhaal erin ! een 4,5 !

avatar van JPTV

JPTV

Leek veelbelovend maar viel mij enorm tegen!

Wat een waardeloze film was dat zeg. Actie was amper te volgen met die beelden.

avatar van eagleone

eagleone

Ik vond het een lekkere film, verhaal is niet uniek maar heeft mij goed weten te boeien.

avatar van Nickalicious

Nickalicious

Net gezien, viel me echt enorm tegen. Actie was onvolgbaar, wel vet opzich.

avatar van Madethis

Madethis

angus schreef:

lijkt me een mooie film.

zal hem es kijken

Bespaar je de moeite.

Zelden zo'n slechte film gezien. Karakters zonder inhoud en een verhaallijn die niet boeit door gebrek aan achtergrond.

Over het acteerwerk maar te zwijgen. 1 pluspunt: Jennifer Klekas als aangename beeldvulling. Verder zou ik de film niet oppakken.

avatar van ken1976

ken1976

Ik sluit me bij mijn voorganger ( Madethis ) aan!

De akteurs zijn C-akteurs (het begon al met die rare overdreven bewegingen van de Seals)! Ik heb zelf in dienst gezeten dus......Ik zal maar niets over de hoofdpersoon zeggen!

Aktie is gewoonweg niet te zien, de filmmakers laten gewoon expres de scene's ,waar het om gaat, weg! Dat zegt veel over de regie.

Camera werk is om te huilen!

Kortom als je alles bij elkaar optelt kom je uit op een 0,5 sterren...

ECHT SLECHT!!!!!!

avatar van mixmaster

mixmaster

dramatisch slechte actiefilm met een dom einde !!!

camerawerk is door een kind van 4 jaar gedaan volgens mij want het beeld is niet te volgen.

avatar van Heccer

Heccer

mixmaster schreef:

dramatisch slechte actiefilm met een dom einde !!!

Helemaal mee eens

avatar van rtt

rtt

Matige film. Soms overdone cq zwaar overtrokken, waardoor spanning ineens niet meer als spanning overkomt.

Daarnaast lijkt het een mode te worden om beelden vast te leggen waar je zeeziek van wordt. Werkelijk vreselijk.

avatar van lindaG

lindaG

slechte special effect, matig acteerwerk..

weinig spannend, het kon me niet boeien

avatar van Gameover

Gameover

Laat ik maar eerlijk zijn.

Ik begon de dag goed, laat ik een paar films gaan kijken. De 2e film die ik keek was deze bovengenoemde titel.

In het kort (hoop ik) ik sluit me in ieder geval aan bij rtt. Ik werd daadwerkelijk ook gewoon zeeziek van de film, te triest voor woorden, acteer werk was niks. Ik hoopte op veel. Kreeg niks, behalve erg misselijk worden.

Nee dank je, heb spijt dat ik hier tijt voor heb vrijgemaakt.

avatar van holamundo

holamundo

matig film de beeld slaat nergens op lijk wel spoorzoekertje of aardbeving....ik heb maar uitgezet... 0,5..!

avatar van cdman19800

cdman19800

Wat een slechte film zeg, het verhaal was dom en de acteurs

waren wss nog in opleiding op een of andere derderangsschool.

Ik had na de eerste 10 min moeten stoppen met kijken zoals ik

van plan was.

Het uithalen van een kogel met een vleesvork vond ik perssonlijk een

hoogtepunt

avatar van Masselink

Masselink

B-A-G-G-E-R.

Ik wil er niet eens meer woorden aan kwijt.

avatar van ICE1907

ICE1907

Ik heb de film , maar na al deze negatieve commentaar ga ik het niet kijken..lijkt mij het kijken niet waard zo te lezen.

avatar van brrrt

brrrt

Heb hem nog niet gezien,was het wel van plan maar na zoveel negatieve berichten ga ik denk ik maar iets anders bekijken.

avatar van JhonieCake

JhonieCake

Camerawerk was id niet optimaal, maar kon desondanks de film tot het eind volgen. Ik had er niet veel van verwacht, dus het heeft ook niet teleurgesteld. Leuke B film met actie, niet meer - niet minder.

avatar van RodneyS

RodneyS

Slecht acteerwerk, zeer irritant camerawerk en saai verhaal. Het begin van de film had mijn intresse gewekt, maar het is me erg tegen gevallen.

avatar van Stefjuuh

Stefjuuh

Wat een slechte film....werd misselijk van dat camerawerk en wat een einde, kon niet slechter afgerond worden.....dat er mensen zijn die hier een 4,5 voor geven:S

avatar van high31

high31

Dit is gewoon slecht. Zonde van mijn tijd.

avatar van NulDerTien

NulDerTien

erg verschillende meningen, ik zal hem toch maar eens kijken. De een geeft een 0,5 en de ander een 4,5 dus ik neem toch maar een poging.

avatar van Errie

Errie

Vond het wel een goede vermakelijke film.

avatar van Killerbert

Killerbert

over het algemeen een goede film

het kon beter

voldoende actie! en mooie scènes

avatar van TekJohnny

TekJohnny

De poster is veelbelovend, dus kijken maar dacht ik.....heb natuurlijk wel de hele film uitgekeken. Voor mij geen highlights in deze film, lag er allemaal te dik bovenop. Zoals velen voor mij reeds hebben geschreven leit het acteerwerk te wensen over, zag er gewoon niet echt uit, film vervoert je daarom niet.

avatar van Jessel

Jessel

Mooi verhaal, maar de acteurs zijn niet om aan te zien!!!

avatar van Gameover

Gameover

thijsvd1992 schreef:

Hoeveel films heb je hiervoor gezien? Ik denk niet veel als je dit goed vind.

Ik heb persoonlijk nog nooit zo slecht acteerwerk, camerawerk gezien. Verhaal was te saai voor woorden. In het kort zonde van me tijd.

Ik zal deze film niemand aanraden.

avatar van kaketoe

kaketoe

Wat een bagger, verhaal zeer slecht. Acteerwerk leek er niet op en werd helemaal gek van het camerawerk. Het leek net een youtube filmpje van iemand die de camera niet stil kan houden, ik kreeg er gewoon op een gegeven moment hoofdpijn van.

avatar van skipy05

skipy05

Deze film wordt ondergewaardeerd. Dit is een heel goede actie film. Verhaal is heel goed. De acteurs zijn heel goed. Het is goed geacteerd. Niets op aan te merken. Heel de tijd goede actie. Een redelijke standaard actie film. Het is op een specialere manier gefilmd waardoor sommige vinden dat het slecht camera werk is..