• 9.374.112 stemmen

Geregisseerd door: Gary Jones

Met onder meer: W.B. Alexander, Erin Cahill en Kate Maberly

Gesproken taal: Engels, Italiaans en Pools

Plot Boogeyman 3

Wanneer een universiteitsstudent over de vermeende zelfmoord van haar kamergenoot getuigt, zet ze een serie van weerzinwekkende gebeurtenissen op gang die haar verplichten om een bovennatuurlijke entiteit te vrezen. Als zij probeert om de overige bewoners van het studentenhuis ervan te overtuigen dat de 'Boogeyman' (Boeman) echt bestaat, groeit de kwade macht en wordt zij alsmaar sterker en nu moeten haar vrienden de prijs betalen. Nu moet zij het ultieme kwaad trachten te stoppen en dat nog voor de hele campus ten prooi valt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11908 berichten

Goh, unrated nog wel...Kate Maberly, wat doe je jezelf aan??

avatar van lagaiske

lagaiske

Viel best mee ik had het slechter verwacht.

Maar het blijft een b-film.

avatar van Ottoman

Ottoman

is dit een vervolg op boogeyman 1 en 2, maakt het niet uit of je die andere twee wel of niet hebt gezien?

avatar van deTuinman

deTuinman

2 had weinig tot niets met 1 te maken. 3 moet ik nog zien.

avatar van ICE1907

ICE1907

Waardeloos 0,5 ster(een 1) voor de moeite.

Te triest voor woorden dat ze nog zulke films maken , laat staan een B-film het is meer een Z-film

avatar van lagaiske

lagaiske

Het volgt deel 2 in die zin op dat je de dochter van de overleden dokter leert kennen.

Maar je hoeft de vorige delen niet gezien te hebben.

avatar van ken1976

ken1976

Deel 1 was aardig, deel 2 waardeloos, deel 3 was rotzooi!

De akteurs deden het wel aardig, maar in het verhaal zaten gewoon teveel chliche scene's!

Ik vond het jammer dat ze de boogeyman zo hadden afgebeeld (het leek meer op een demoon) De slachtscene's waren te soft en het bloed leek wel rode inkt!

Maar goed, toch wel 1,5 ster omdat de spanning in het begin er wel een beetje in zat, maar naar mate de film vorderde werd het een grote flop!!!

avatar van deTuinman

deTuinman

Wat is dit erg. Er zitten goede spanning en schrikeffecten tussen, maar als je eenmaal het gedrocht ziet. Je lacht je bijna dood zo slecht.

Het is een na 2 een nog ergere tienerslasher geworden.

avatar van Elineloves

Elineloves

Tsja, wat kan ik er over zeggen.. Het is geen film waar je lekker voor thuis moet blijven. Op zich is het een leuke film om eens een keer gezien te hebben, maar daar blijft het bij. Zoals al eerder gezegd zitten er een paar goede schrikmomenten tussen, maar net als je denkt dat het spannend gaat worden, komt er een teleurstelling.

Deel 1 en 2 vond ik ook niet om over naar huis te schrijven, deze film zal ik niet snel nog eens opzetten.

avatar van the ripper47

the ripper47

Vond hem wel aardig acteurs vond ik niet van de straat gepikt.Paar leuke effecten in.

avatar van mixmaster

mixmaster

standaard vervolg die niks nieuws brengt en voortborduurd op deel 2.

aardig geacteerd maar absoluut geen topper.

avatar van maalli

maalli

Echt een baggerfilm! Dit is het eerste deel van Boogeyman dat ik heb gekeken en het is nu zeker dat ik de eerste twee delen niet meer wil zien.

avatar van barcam

barcam

Goede acteurs maar de ster van de film namelijk de "Boogeyman" is hilarisch slecht.

Hij lijkt weggeplukt van een death metal groepje en komt eerder belachelijk dan griezelig over.

Vond de eerste boogeyman nog te pruimen maar dit is pure bagger. Zie zeer graag B-stuff maar dit is M.

(Afkorting van "Mijden als de pest !")

avatar van xaid

xaid

ik vond deel 2 dus echt wel dope , deel 1 was slecht echt slecht , deel 3 ga ik maar op me pc kijken voordat ik hem brand XD , maar deel 2 vond ik echt wel nice , deed me weer beetje denken aan scream

avatar van WouterO

WouterO

Dit is echt zo ongeveer de slechtste horror film die ik de afgelopen tijd gezien heb. Er zitten inderdaad wel een aantal schrikmomenten in de film maar verder vond ik het verhaal heel erg afgezaagd.

Ik kom mijn lach niet inhouden toen ik de boogeyman voor het eerst zag... En toen hij ook nog zijn vreselijke lachje liet horen werd dit voor mij meer een komedie dan een horrorfilm..

Al met al vond ik het kijken van deze film verspeelde tijd.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Het is gewoon een standaartorrorfilm. Het verhaal zelf is vaak gebruikt. Acteerwerk valt best wel mee ondanks ik geen enkele acteur kende. Er zijn wel dikwijls bloederige momenten waarbij je moet gaat lachen omdat die toch zo onrealistisch zijn, ook het filmbloed is volgens mij iets speciaals. De film voelt wel goed aan, er zijn geen speciale momenten waarvan je zegt 'huh'. Hij kijkt ook wel goed weg. Er zitten helemaal geen langdradige stukken in , integendeel.

Besluit : Als je de film kritisch gaat bekijken is het inderdaad een buis maar toch heeft de film mij niet verveelt.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Matig wegkijkertje, die toch zijn momenten heeft. Ik denk dat deze regisseur met meer en betere middelen nog weleens met een aardig horrorfilmpje zou kunnen komen. Boogeyman 3 ademt cheapness uit maar er sprongen één of twee scènes uit die toch wel erg cool waren. Verder is dit te verwaarlozen, maar toch hou ik die Jones in de gaten.

avatar van Tjurk

Tjurk

Wauw! Wat vond ik dit een enge en spannende film zeg! Had ik niet verwacht. Onbekende acteurs, die het overigens wel goed deden!

avatar van The Fist

The Fist

pfffff...wat een bagger

avatar van michelletjuuh

michelletjuuh

boogeyman was niks engs aan je ziet die boogeyman zijn gezicht amper

maar het is een normale film

avatar van Frok

Frok

Zwak plot en ondermaats acteerwerk. Kwam ook niet echt geloofwaardig over !

Verhaal/Script .................................................. 1,50

Acteerwerk ....................................................... 1,50

Cinematografie ............................................... 1,50

Muziek/Speelduur e.d. .................................... 2,50

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Beste deel tot nu toe, aangenaam verrast.

Alles is aanwezig: de spanning, de schikmomenten en enkele originele scènes ( de bebloede hallen en de wasserij). De boogeyman ziet er nog steeds digitaal uit, wat natuurlijk jammer is. Maar hij is zeker niet zo storend als in deel één, hij ziet er veel beter uit. Hij is ook veel groter dan in deel 1 wat het natuurlijk meer eng maakt.

De boogeyman kon dus nog altijd beter, maar echt storen deed hij in dit deel niet. Ik heb al slechter gezien in bijvoorbeeld The Grudge en zijn vervolgdelen.

Voor de rest een goed verhaal (vooral het einde is geslaagd!) en allemaal leuke studenten. Gaat net zoals deel 2 de slasher kant op, maar kan door de huiselijke setting van het studentenhuis net dat ietsjes extra brengen. Ik vind het tot nu toe een degelijke en leuke serie!

avatar van Hanz13

Hanz13

Man, man, man.. wat een wansmakelijke vertoning. Enige waar deze film goed voor zou zijn is voor de stoelgang. Dag Activia, hello Boogeyman!

Mijn persoonlijke rating:

Verhaal/Script - pijnlijk saai dat je bijna de nijging krijgt in je arm te snijden.

Acteerwerk - wansmakelijk en voorspelbaar.

Muziek/Speelduur e.d. - muziek gaat nog wel maar de speelduur.. pff come on, kwam maar geen eind aan.

Dames - giggidy giggidy, all right!

Deze film is zo saai en goedkoop dat de makers hiervan ons moeten betalen voor het kijken ernaar. Ik speel nog liever Mikado in een parkinson ziekenhuis dan dat ik weer deel 3 of welke deel dan ook ga bekijken.

avatar van Jewelxox

Jewelxox

Hij was niet echt super slecht, ik vond het wel een leuke film.

Alleen het acteren was echt bar slecht

avatar van Lijkjuh

Lijkjuh

Sommige stukjes waren wel grappig

avatar van moviechick-99

moviechick-99

goed concept.maar vond boogeyman 1 toch de beste.

avatar van m1701

m1701

Zeer verrassend

Vond deze vele malen beter dan deel 1!

Goed sfeertje en erg prettig om te zien dat niemand haar gelooft dat maakt de film wat spannender. Goeie schrikmomenten, al zie je ze wel aankomen

Keek lekker weg

avatar van Minority_Check

Minority_Check

ik vond hier alleen de soundtrack hier leuk

voor de rest was het allemaal kut

avatar van Metalfist

Metalfist

She left for college and terror followed

Het is eigenlijk bizar hoe een mens gefascineerd kan geraken door horrorfilms. Voor mij is het nooit echt één van mijn favoriete genres geweest maar via mijn broer heb ik kennis gemaakt met de klassiekers in het genre en tegelijkertijd ook een hele hoop crap. Toch laten we ons altijd verleiden om die crap een kans te geven in de hoop een leuke film voorgeschoteld te krijgen. Zo liet ik me vangen aan dit derde deel van de Boogeyman reeks maar het is gelukkig een niet al te grote teleurstelling geworden.

Het is natuurlijk een derde deel en tijd heeft ons al geleerd dat dit soort sequels erg vaak niet meer dan gewone cash-ins zijn op een bekende naam. Geen idee wat het niveau is van de eerste twee films uit de reeks, die heb ik gewoonweg niet gezien, maar ik veronderstel dat dat toch iets hoger ligt dan hier. Dat moet wel want in dit derde deel zijn een paar vlagen van potentie te herkennen. De kills zijn niet op zich niet zo bijzonder maar een paar leuke vondsten zoals de gitarist/poëet die à la Snake in Metal Gear Solid in een veel te kleine doos terecht komt, met als het enige verschil dat de gitarist het er niet zo bekoopt. Dit ziet er allemaal wel redelijk goed uit en ook de dood van de blonde vrouw (damn, ik ben echt al die namen al vergeten blijkbaar) in de wasmachine is erg geslaagd. Het bloed ziet er iets te fake uit maar het schuimt zo lekker in combinatie met het wasmiddel dat ik het de film vergeef. Jammer dan ook dat de feitelijke Boogeyman er maar redelijk slecht uitziet. Dit soort personages komt voor mij een stuk beter tot zijn recht wanneer er gebruik wordt gemaakt van suggestie. We krijgen gewoon teveel te zien van de Boogeyman met als resultaat dat het schrikwekkende effect al snel zijn kracht verliest. Een regisseur moet trouwens met de mogelijkheden van nu toch wel meer kunnen met het design van het monster dan een simpele afrip van wat we al zoveel hebben gezien..

Het verhaal is niet veel waard, wat een enorm grote verrassing is (insert sarcasme) in dit soort films. Op zich komt de film dan ook compleet niet uit de verf op dit gebied en dat is jammer want volgens mij had hier wel meer mee kunnen gedaan worden. Zo is heel de insteek van de legende van de Boogeyman en dat die alleen maar kan overleven als mensen in hem geloven wel origineel, al komt het me wel bekend voor van ergens maar ik kan er niet juist mijn vinger op leggen. Soit, originaliteit staat blijkbaar niet garant voor succes en Gary Jones weet er dan ook nergens een mooi geheel van te maken. De ene na de andere voorspelbare gebeurtenis stapelt zich op en de film wordt nergens verrassend, de twist op het einde waar Sarah de moorden op zich neemt en uiteindelijk sterft voel je ook van ver aankomen. Qua cast is dit ook één groot samenraapsel van onbekende gezichten die hopen om via horrorfilms enige bekendheid te verwerven. Soms lukt het (Johnny Depp eerste rolletje was ook in A Nightmare on Elm Street) maar hier springt er nu niemand echt boven uit.Erin Cahill valt nog het meeste op vanwege haar gelijkenis met Eliza Dushku maar daar stopt het dan ook. Ze neemt de hoofdrol redelijk goed op zich maar meer ook niet. Bij de rest van de cast kan ik me zelfs al geen gezichten meer bij voorstellen dus daar begin ik niet aan.

Niet echt een hoogvlieger in het genre. Eén à twee kills zijn geslaagd maar meer ook niet. Het verhaal rammelt langs veel kanten en de cast is enorm goed in je te laten vergeten dat ze überhaupt in de film meespelen. Qua effecten had dit wel wat beter kunnen zijn, zeker als je bekijkt dat dit een film uit 2008 is, maar het is gelukkig niet zo waanzinnig slecht dat het ergerlijk wordt. Leuk om eens een keertje gezien te hebben maar meer ook niet.

avatar van Kimsel**

Kimsel**

Deel 1 vond ik gewoon slecht, deel 2 vond ik super! En hoop dat deze ook goed is!