Genre: Romantiek / Komedie
Met onder meer: Kristen Bell, Josh Duhamel en Danny DeVito
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Releasedatum: 17 juni 2010
Plot When in Rome
"Did you ever wish for the impossible?"
Beth Harper (Kristen Bell) is een jonge, ambitieuze New Yorker. Het enige probleem is haar complete ongeluk in de liefde. Maar wanneer Beth voor de bruiloft van haar zus naar Rome reist, steelt ze munten uit 'de fontein der liefde'. Dit heeft als gevolg dat ze vanaf dat moment continu achtervolgd wordt door verschillende mannen die haar geliefde willen zijn.
Nick Beamon
Stacy
Puck
Priscilla
Phoenix
Ergens wel jammer dat Kirsten Bell nu in dit soort films gaat spelen.
Angrod_Pallanén
Nog nooit zo lang uitgekeken naar een romkom. Niet vanwege de trailer (ziet er allemaal heel erg What Happens In Vegas uit, maar dat is alleen maar goed), maar omdat Kristen Bell eindelijk weer eens wat van d'r laat zien.
Ergens wel jammer dat Kristen Bell nu dit soort films gaat spelen.
Over underused gesproken, hopelijk krijgt ze een sterrenstatus dat haar wat meer vrijheid geeft qua keuze.
missl
trailer; YouTube - When In Rome - Official Trailer [HD]
ziet er leuk uit, zomers.
en misschien nog een paar mooie beelden van rome.
Biancasmit
Ik vond hem wel leuk , heb hem net gezien.
m1701
Leuke comedy, die wel een beetje standaard is.
De 4 "verliefde" mannen zijn echt heel leuk gedaan, deze maken
de film eigenlijk ook. Voor de rest gewoon een zwijmel film, voor mannen niet zo bijzonder denk ik.
3* want het is zeker niet slecht.
b00ts
Komedie? De opmerking Waar bleef je nou? Ik heb in de tussentijd mijn baard laten staan was wel zo'n beetje de leukste opmerking. Wat een bagger en vooral niet leuk.
m1701
Dan heb jij denk ik een andere film zitten kijken!
b00ts
Denk het niet m1701, maar je zegt het zelf al, "voor mannen niet zo bijzonder denk ik". Das dus een zekerheidje.
m1701
Denk het wel, er zaten toch een hoop grappige stukken in!
Voortaan maar geen comedy's meer kijken! Want verwacht niet dat je bij een comedy 90 min. strak lig van het lachen
b00ts
Daarover zijn we het dan eens. Ik moet zeggen dat het op comedy gebied over het algemeen erg mager is allemaal. The Hangover vormt daarop een positieve uitzondering wat mij betreft.
Dianaa`
Een komedie waar je niet veel van moet verwachten. Ik vond het wel grappig om het voor een keer te zien. Gewoon een standaard komedie, met een simpel verhaaltje. Zelf zou ik er niet nog een keer naar willen kijken, maar heb me wel op een zondagmiddag kunnen vermaken.
Sowieso is deze film niks voor de mannen.
Bélon
Even een WTF momentje als Don Johnson na10 minuten z'n kop laat zien, wat doet die hier?!?
Afgezet na zo'n 30 minuten (na de fontein-scene) dit is niet kijkbaar zo corny. Geen rating.
milan2610
Leuk verhaal, maar het kwam op mij niet echt over als een real love story..
2.0
Zandkuiken
Deze film eigenlijk enkel bekeken omwille van de hoofdrolspeelster. Heb een serieuze zwak voor Kristen Bell en ook hier is ze weer erg leuk. Grappig, mooi... Echt zo'n knuffelige figuur.
Het eerste deel van When In Rome vond ik best fijn. Een paar belegen grappen, maar toch ook af en toe 'ns iets geslaagd, en uiteraard is er Bell.
De tweede helft van deze prent viel me dan weer redelijk tegen en riep bij mij zelfs af en toe wat irritatie op. Het wordt allemaal zodanig clichématig en er valt bijna niks meer te lachen.
Standaard werkje, maar omwille van Mevrouwtje Bell 2,5*.
Le Edzel
Beetje over de top, maar vermakelijk. 2,75 afgerond naar boven -> 3*.
skipy05
Leuke film. Beter dan verwacht. Ik wou deze eigenlijk zien omdat Kristen Bell er in meespeelde. Kristen Bell speelde zoals altijd zeer goed. Altijd leuk om haar bezig te zien. Goed verhaal. Er zaten wel een paar leuke grappige stukken in.
Naomi Watts
Erg slecht, en de romcom is misschien wel het genre waar de originaliteit ver te zoeken is. Ik ben dit dan ook gaan kijken door de altijd mooie Kristen Bell, en dat is eigenlijk ook de enige troef die de film heeft. Ok, voor de vrouwen hebben we nog Duhamel.
Chemistry is niet aanwezig, romantische verhaaltje is vooral irritant dan mooi of aandoenlijk en de grappen zijn totaal niet effectief. Wel af en toe moeten lachen maar helaas misten te veel grappen zijn doel. Erg clichématig, niet grappig, niet vermakelijk en niet mooi, het enige wat over blijft is Bell.
En dat is precies wat de film voor mij is. Een mooie expositie van die mooie actrice. Mooie meid, en een erg knuffelig type zoals ZandKuiken al terecht opmerkte.
Rianneke_Dan
Ik vond het wel een leuke romantische film. Veel humor, lekker up tempo, en Kristen deed het erg leuk als Beth. Jammer alleen van het concept, de geloofwaardigheid was ver te zoeken, en ik vond het acteerwerk van de overige acteurs niet echt geweldig. Josh was wel aardig, maar de rest? Nee die deden het niet voor mij. Maar de chemie tussen de hoofdrolspelers was wel duidelijk zichtbaar, en ik vond Kristin echt enorm schattig dus dat nam het meeste van mijn aandacht. Leuke film voor een keer tussendoor, maar ik zou hem nu niet heel snel weer opzetten.
Kleine 3.0*
tal1b
de eerste vijf minuten was al kromtenend slecht. het pakte redelijk op, maar werd wel erg flauw na het fontijn verhaal
KB vond ik wel grappig, maar heb de film na 'n half uur ofzo toch afgezet, te flauw allemaal.
Keane1983
Leuke film, maar soms echt iets te over the edge.
Bepaalde personages hadden voor mij echt niet gehoeven.
Veder was de muziek erg leuk (leuke soundtrack).
Het verhaal is onderhouden maar standaard. Personages niet zo heel erg goed uitgewerkt en op het einde vertelde ieder personage in nog geen minuut wat hun reden was dat ze verliefd werden...dat was gewoon jammer.
Er ziiten ook mooie plaatjes van Rome in verwerkt.
Verder zitten er wel wat leuke en genante momenten in die je lachspieren zeker latemn werken.
Al met al maakt dit gewoon een leuke comedy die je naar 1 keer te hebben gezien niet nog een keertje uit de kast haalt.
Ook niet echt een bioscoop film maar gewoon eentje die je lekker thuis op de bank moet kijken.
Van mij een 3.0*
scorepio
Wat vrij goed en komisch begon , zakt al snel in elkaar in een totaal niet grappig rommeltje .
Kristen Bell was de enige motivatie om de film uit te kijken.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Definitely, Maybe
Komedie / Romantiek, 2008

Safe Haven
Drama / Romantiek, 2013
new york cityrome italiëliefderomantische komediespellduringcreditsstingerlucky