Genre: Romantiek / Komedie
Met onder meer: Kristen Bell, Josh Duhamel en Danny DeVito
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Releasedatum: 17 juni 2010
Plot When in Rome
"Did you ever wish for the impossible?"
Beth Harper (Kristen Bell) is een jonge, ambitieuze New Yorker. Het enige probleem is haar complete ongeluk in de liefde. Maar wanneer Beth voor de bruiloft van haar zus naar Rome reist, steelt ze munten uit 'de fontein der liefde'. Dit heeft als gevolg dat ze vanaf dat moment continu achtervolgd wordt door verschillende mannen die haar geliefde willen zijn.
Nick Beamon
Stacy
Puck
Priscilla
Rodger
sorry... dat ik het moet zeggen... maar dit is echt een vrouwen film....
daar scoort deze hoog....
Ben er zelf niet zo kapot van.. maar wel uitgekeken...
Pinoy
Misschien wel een vrouwen film, ik vond hem lachen.. gewoon zoals al dit soort film.. een "Ik heb niks te doen ik zal maar een Rom/Com gaan kijken" film
en Kirsten bell
Dooz
Lekkere zoetsappige romcom, ik vond hem leuk.
eppo349
Daar moeten ze maar eens mee stoppen, dat zoetsappige. Een moderne rom-com mag best wel wat meer pit hebben. De maatschappij van tegenwoordig is niet zo soft, een vleugje meer sex, het taalgebruik een stuk scherper en je hebt gelijk een betere film.
Ondanks een paar leuke grappen, veel te soft.
hedrick
In tegenstelling tot mijn voorganger vond ik dit eigenlijk wel een geslaagde romantische filmkomedie. HIj verveelde niet en op de juiste momenten wat grappige momenten in de film en vond eigenlijk het idee van de munten in de fontein wel grappig bedacht.
jansma
Ben zelf niet onder de indruk hiervan. Een softe film met weinig tot geen humor. Duidelijk overacting.. vooral als de hoofdrolspeelster bij de fontijn zit. Kon mij niet enthousiasmeren deze film.
Anco22
Lijkt me een leuke film; hoe verzinnen ze het met die muntjes! Beetje vergezocht vind ik, maar dat is juist het leuke ervan. Ben benieuwd!
Tiepie
Opzich een standaard verhaaltje wat we al vaker voorbij hebben zien komen. Maar toch leuk om te zien, en vooral vanwege de paar rake klappen die Josh Duhamel voor z'n kiezen krijgt, een heel leuke film.
Kijken dus!
dirkmoras
Ja, beetje jammer allemaal leuke acteurs, maar dat verhaal is toch een partijtje bocht. En daarom is de film bizar voorspelbaar, echt een slappe vrouwen film...
selientje
Die laatste twist aan het eind had van mij niet gehoefd. Maar verder was het wel een leuke film.
Mupje
Ik ben een vrouw maar ik heb betere films in dit genre gezien. Leuk voor een regenachtige morgen/middag als je even nergens zin in hebt maar zeker niet om een leuke avond mee te hebben. Allemaal erg voorspelbaar (dat is helaas meestal zo in dit genre maar hier was het wel heel erg) en sorry maar ik vond Josh personage nou niet echt van wow daar wil je mee daten. Maar goed dat is een persoonlijke mening haha.
Hectometersnor
Ik hoop dat ze hier een leuk zakcentje mee verdiend hebben want het is wel een behoorlijk slechte film. Normaal doe ik wel de moeite dit te onderbouwen maar heb het vreemde vermoeden dat dat al veelvuldig voor mij gedaan is.
Ninto
Nahja, wat moet je hier over zeggen? Niets speciaals. Met een ongelooflijk groot aanbod in dit genre kun je deze film dus links laten liggen.
MissyNador
Slecht acteerwerk. Soms wel grappig. Maar verder geen top romcom.
pluislim
Het had een leuke standaard vrouwenfilm kunnen zijn, maar je ziet dat de regisseur dit niet wilde en er een ander verhaal doorheen wou laten lopen. Sorry ik vond dat de film naar beneden halen. Het was niet echt dicht bij de werkelijkheid meer.
Samengevat vond ik het een leuke film met een hoog vrouwengehalte, maar de verhaallijn wat flauw.
Angrod_Pallanén
'When In Rome' is een romantische komedie die, zoals zovelen, nergens echt bovenuit torent.
Objectief kan ik nooit zijn over Kristen Bell, die mij altijd weet te charmeren. Wat mij betreft maakt ze elke film tot een meesterwerkje, maar als alles tegen zit is dat ook voor deze fantastische actrice een moeilijke opgave. Wat dat betreft krijgt ze bij 'When In Rome' hulp van de sympathieke Josh Duhamel die de komische held van de film mag spelen. Zonde, als je bedenkt dat de cast ook Danny DeVito, Will Arnett en Dax Shepard bevat. Helaas worden deze drie getalenteerde humoristen flink genegeerd. De film focused zich vanaf het begin namelijk op de relatie tussen Bell en Duhamel en neemt het concept van de fontein voor lief.
Wat een prima romkom had kunnen zijn blijft niet meer dan een simpel liefdesverhaaltje, met als verhaaltje aan de zijkant iets over een magische fontein en meerdere lovers. Maar de film doet geen enkele poging het voorspelbare eind interessant te maken. Zelfs de ontknoping laat zo veel steken liggen dat je jezelf afvraagt of die fontein de moeite waard was om in de film een rol te spelen.
Toegegeven, ik heb een aantal keren moeten lachen, dankzij een donker restaurant, de droge kop van Duhamel en "didn't see that coming". Maar met alle potentie en een voortreffelijke cast doet de film niets. Wat overblijft is een goed excuus om anderhalf uur naar Bell te mogen staren.
2,0
Keane1983
Ondanks een paar leuke grappen, veel te soft.
Zoals sex and the city!! Leuk voorbeeld.
Kersie070
Mwa..
weet niet goed wat ik hiervan moet vinden.
Redelijk.
Voorspelbaar verhaal, geen top acteurs maar wel goed genoeg voor deze film. Ik zie toch altijd weer Veronica Mars als ze ergens anders in acteert en bij Josh, die leuke gozer uit de serie "Las Vegas".
Als je een kwartier niet kijkt, heb je weinig gemist. En goede comedy moet me wel boeien. Dat doet deze niet.
carlak
Hallo mensen,
Dit is geen vrouwenfilm, dit is een kinderfilm. Wat een infantiel gedoe, slecht geacteerd etc. 3x niks
Re73
sorry en dat gebeurd zelden ik heb hem afgezet...ik vond dit echt niks, me vrouw ook niet trouwens. Karakters niet boeiend, het einde zie je natuurlijk al aankomen..grappen ? niet onze humor dus wat doe je dan ? inderdaad afzetten dus.
tcdaizz
Leuke romcom met leuke scenes.
Het gele autootje vind ik geweldig!!
moofyman
Mooie beelden, mooie geluid, verhaal gaat lekker helemaal nergens over dus acteerprestaties hoef ik het niet over te hebben. Toch zijn Kristen en Josh leuk om naar te kijken en komen zomaar Don Johnson en Anjelica Huston voorbij! Don heeft nog een goeie kop zeg.
Wat zal ik zeggen; lekker met vriendin op de bank, hapje drankje en blij het licht uitdoen.
Jozz
Het is moeilijk om dit soort films te beoordelen. Er zijn er zoveel van, en er zijn er zoveel die niets toevoegen. Ook When In Rome hoort tot die categorie. Wat niet direct betekent dat het een slechte film is, maar hoogtepunten zijn er ook niet.
Een flinterdun onzinverhaaltje is de basis voor de film. De personages zijn soms best komisch, met name de lovers van Beth veroorzaakten wel eens een glimlach. De hoofdpersonen zelf doen het aardig, al had ik steeds het gevoel dat er nogal wat overtuiging ontbrak.
Kortom, 13 in een dozijn, maar best aardig voor een film avondje met je vriendin
Joera
Vond het een redelijke film. Leuk om eens te kijken en nooit weer. Ik vond ook niet echt een goede klik tussen de 2 hoofdrolspelers..
TimZor
Ik vondt het wel aardig om een keer te kijken maar keek ook vooral deze film vanwege dat Bell er in mee deed. En grappig te merken dat je Don Johnson dan ook nog terug ziet (ook al stond hij niet op de aftiteling)
Maar ik zet toch wel liever Veronica Mars weer aan om Bell te zien hoor haha

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Definitely, Maybe
Komedie / Romantiek, 2008

Safe Haven
Drama / Romantiek, 2013
new york cityrome italiëliefderomantische komediespellduringcreditsstingerlucky