Genre: Actie / Misdaad
Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: Don Michael Paul
Met onder meer: Steven Seagal, Morris Chestnut en Ja Rule
Plot Half Past Dead
"The good. The bad. And the deadly."
De misdadiger Donny heeft een plan om in te breken in een streng bewaakte gevangenis. Hij wil hiermee bereiken dat een ter dood veroordeelde gevangene de locatie van een grote buit prijsgeeft. Undercover FBI-agent Sascha moet dit zien te stoppen.
Sasha Petrosevitch
Twitch
Little Joe
Lester McKenna
lazaroni_86
mooi hoor een paar actie scenes en vecht scenes. mooi om dit te zien, maar ligt het aan mij of was het acteer werk echt troep. ik heb lang niet zoon slecht acteerwerk gezien. jarule kan niet acteren waardoor ik vond dat seagal het ook niet kon. het ging dus niet goed kwa acteren tussen de 2
lennox
coole film, perfect voor een avondje ontspanning vind ik.
twee goeie vechtscènes met seagal, met in het begin één waarin hij toont hoe je met één arm iemand kunt uitschakelen. beter dan velen hadden verwacht denk ik, alhoewel ik altijd vertrouwen heb in steven
3,5 ***
De GeuS
"The good, the bad and... the deadly..." hoe slecht kun je ze verzinnen....
Bone*Thugs
Was wel leuke actie film....vind seagal eigenlijk altijd wel goeie films maken!
Ja idd Ja-Rule is beterzz voor zn muziek maar hij moet echt niet gaan acteren, heb hele poos geleden eens een andere film van hem gezien ( weet ff titel nie meer) en daar ben ik zelfs bij in slaap gevallen..dus dat zegt al genoeg
savi_7
"The good, the bad and... the deadly..." hoe slecht kun je ze verzinnen....
haha precies je haalt me de woorden uit de mond
KLah
Hai,
Na tijden weer een Steven Seagal film gezien. Ik vond het geen typische Steven film, want er werd veel met wapens geschoten enzo en weinig echte gevechten. Als ik een Steven film wil kijken wil ik gevechten zien en dat vond ik minder aan deze film.
Steven kan niet acteren, maar ben toch gecharmeerd van zijn koele blik en zn vele vechtscenes. Dat laatste onbrak.
2 *
djelle
Bwoa nee, het moet een beetje een evenwichtige combinatie zijn. Zijn heerlijke kunstjes + knallende schietpartijen. Ik zou het niet leuk vinden mocht het constant enkel vechten zijn...
Los hiervan, waren de vechtscenes in HPD inderdaad wel een beetje te weinig aanwezig om een echt leuke Seagal te zijn...
LuuS
Het leukste karakter vond ik toch wel die dikke playstation neger met zijn machinegeweer! Echt lachen was dat.
Hier ben ik het zeker mee eens.
Verder ook een leuk verhaal voorzien van actie maar bovenal humor.
Krijgt van mij 4 sterren..
Waku
Middelmatig filmpje maar vermakelijk.
Waar zijn die spetterende actiescenes van Seagal toch gebleven?
Ondanks houterig acteerwerk verveelt de film niet en scoort ie toch een voldoende
sinterklaas
Het weer(een stortbui met onweer in de nacht en dat nog de hele film door) geeft al slechte sfeer.
Alles was gewoon donker in beeld gebracht. Wat ook erg is dat een elektrische stoel voor iemand klaarstaat.
Het enige wat leuk was was seagal en een paar negers voor de rest allemaal een treurig onaangenaam zooitje.
Vooral niet kijken als je je depresief voelt. Kijk dan The Foreigner, die is zelfs vrolijker.
0,5
juztin
ik vond het een goede film veel actie scenes alleen het einde is mischien een klein beetje flauw.
maar zeker de moeiye waard om te kijken
3.5
IceTigerGhost
Niet zo'n slechte Seagal-film, ware het niet dat de boel halverwege in elkaar stuikte: schietfestijnen, Seagal die dan plots toch weer de goede undercoveragent blijkt te zijn en een magere apotheose. En het zag er allemaal zo goed uit...
brielen
Een verhaal met weinig om het lijf, dat zich moeilijk laat uitleggen waar de film over gaat.
De film heeft zoveel onwaarschijnlijkheden dat het zelfs na een tijdje niet meer opvalt. 2.
italian
het was lang geleden dat ik nog eens een Seagal-film had gezien. Gisterenavond kreeg ik daar de kans voor...
niet veel goeds te vertellen over deze actiefilm! het doet zich stoerder en cooler over dan dat het is.
bij zo'n actiefilm kijk je meestal niet naar het acteerwerk als de actie je maar genoeg bezighoudt, maar hier kon je er echt niet naast kijken...de gehele cast acteert vreselijk over the top, alleen de badguy kon zijn rol goed neerzetten als de (zoveelste) psychopaat.
het verhaal kon misschien nog gered worden als ze op zoek zouden gegaan zijn naar de schat maar het mondt uit in een typisch Seagal-verhaaltje waarmee elke dag wel tig actiefilms mee gemaakt worden dat vandaag de dag niets meer te bieden heeft... de slechterikken lijken weggelopen te zijn uit de Matrix met hun stoere pakjes...
en om de boel nog wat stoerder te maken plaatsen ze dan nog zo'n ubercoole heavy metal soundrack in de film
past lekker bij die ultrageloofwaardige gevechten
Seagals leuke oneliners geraken stilaan op en dan moet je noodgedwongen naar zo'n emotieloze kop kijken die enkel goed kan vechten en schieten...
wat zijn die gevangenen in Alcatraz toch veranderd zeg
: in Escape From Alcatraz trof je hier en daar nog 'realistische' gevangenen maar hier lijken de criminelen alleen maar bodybulders met een uiterst stoere kop te zijn.
de kers op de taart zijn natuurlijk de dramatische momenten want de kogels waren waarschijnlijk op om nog door te kunnen vechten
Enig pluspunt: leuke overthetop schietgevechten en gevechtpartijen! en het vermaakte wel de hele tijd
kArIzMa_TuRk
Goed Acteerwerk, verwacht je wel van S.Seagel
zeker wel 4* waard.
Pvt. Sanders
Wel leuke film alleen beetje overdreven maar wel vermakelijk
3.0
roadmouse
Slechtste film die ik in jaren heb gezien! Ik kan geen enkele reden verzinnen om deze film aan iemand aan te raden. Lekker links laten liggen dus.
mr,x
goede film meer heb ik er niet over te zeggen 4 sterretjes
helemaal mee eens.
neo
Wat een aanfluiting dat acteerwerk van die Ja Rule... Zou nog bijna willen zeggen dat Seagal beter acteerde.
sherena
vond het toch eer redelijk goede film. Oke hij kan beter. Zie er wel stiekum iets in terug van de principel met Beluchi.
Prima voor een avondje Buishangen
robertus65
Flutfilm met veel heen en weer geschiet, met goed tegen kwaad, waarvan alle kwaden doodgeschoten worden en alle goeden blijven leven. Zeer voorspelbaar en belachelijk ongeloofwaardig, maar ja daar gaat het ook niet om in actiefilms. Leuk voor kinderen
die van veel geschiet houden. Zelfs Seagal was matig op dreef.
smeagol
Ik vond het een leuke film, een van de betere van Seagal.
De actie scenes waren aardig om te zien.
Het was soms ook wel grappig.
Nee leuk avondvullend
Krijgt van mij 3,5 ***
super gave actie en een geweldige einde.
en een big smile van steven was erg oke
4,5 ster
N_SANE
Paar leuke acties en ook die stunt op het eind, maar verder kon het me niet echt veel doen. Wat heb ik me geirriteerd aan Ja Rule!
Misselijk dat zangers/rappers altijd ook weer in films moeten gaan meespelen, gewoon niet doen! (uitzonderingen daar gelaten als Ice Cube etc) maar deze man met zijn domme gebekketrek en dom loopje..
Film niet zo boeiend, wel goed geacteerd van Seagal.
2,5* is wel op zijn plaats.
Many
Eerst half past dead 2 gezien.... Omdat ik die goed vond verwachtte ik misschien teveel. Deze film kon me niet echt boeien.

Half Past Dead 2
2007