• 9.377.028 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Don Michael Paul

Met onder meer: Steven Seagal, Morris Chestnut en Ja Rule

Plot Half Past Dead

"The good. The bad. And the deadly."

De misdadiger Donny heeft een plan om in te breken in een streng bewaakte gevangenis. Hij wil hiermee bereiken dat een ter dood veroordeelde gevangene de locatie van een grote buit prijsgeeft. Undercover FBI-agent Sascha moet dit zien te stoppen.

Sasha Petrosevitch

voor dit soort films gaan we dus binnenkort de smiley invoeren

avatar van neo

neo

voor dit soort films gaan we dus binnenkort de smiley invoeren

wat zou er mis moeten zijn met zo'n gecompliceerd verhaal en goeie cast

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

we hebben toch al een kots-smiley.

avatar van Macmanus

Macmanus

16 miljoen kogels 10 rappers en een mislukte acteur wat heb je, deze film.

jaa!!! nieuwe posteR!!!

Rolfsma

Dit is echt wel een goeie film man. Ikzelf ben fan van Ja Rule en kan ook niet wachten tot ie in Nederland in de bios draait!

Ja Rule Is gewoon de beste rapper

En gaat nu ook films maken

jarule

Hey wie weet waneer die echt draait in

nederland want op al die andere sites staat weer een andere datum

Laterzzz

Half Past dead

[quote]Rolfsma schreef:

weet jij waneer die draait in nederland??

avatar van Hobbes

Hobbes

en ik maar denken dat de combinatie Don Johnson en Mickey Rourke nooit overtroffen kon worden...

Waarom zegt niemand iets over Steven Seagal?

Vyvre

14 Februari. Valentijnsdag. Is er een betere dag in het jaar om een romantische komedie als Half Past Dead te kijken ?

Ik moet zeggen dat ik hoge verwachtingen had van deze film. Het gemiddelde op imdb, hoofdpersonen Steaven Seagal en Ja Rule hadden mijn oren doen klapperen..Lynch is er niets bij. Een plot om van te watertanden, mogelijkheden openlatend voor de nodige plot-twists (zou hij het halen..of niet ?), zonder daarbij te vergeten dat het niet tè complex moet worden.

Zal een kleine poging doen het verhaal uit te leggen, zonder het onbegrijpelijk te maken. Sascha (Seagal) wordt door de fbi undercover in een gevangenis gezet om te proberen informatie van een gevangene los te krijgen omtrent de plaats waar voor 200 millioen dollar aan goud ligt opgeslagen. Maar. Donny (Chestnut) overvalt de hypermoderne gevangenis en neemt 10 gijzelaars, met als doel zelf de informatie in handen te krijgen. Gaandeweg blijkt dat Donny ooit de vrouw van Seagal vermoord heeft (quote: 'my better half :evil '). The plot thickens. Weet dat ik dit met zo'n plot eigenlijk niet kan maken, maar laat de rest aan jullie verbeeldingsvermogen over.

Heb me enorm vermaakt bij deze film. Moet hierbij vermelden dat ik een Seagal fan ben ('k vind hem een droog hoofd hebben), dus als een echte verassing kwam het niet. In de wetenschap dat ik hiermee de hele moviemetercommunity achter me aan krijg, geef ik hem 4,5 ster. Waarom ? Leg ik uit. Er zaten een aantal mijns inziens een aantal verschrikkelijk leuke one-liners in, leuke actie, geen slecht acteerwerk..met name Ja Rule vond ik (itt tot wat ik verwacht had) geloofwaardig overkomen. Nee, dit is geen goede film. Dit is een echte loveit/hateit film, en gezien het gemiddelde van imdb ben ik een van de weinige die echt enorm van dit soort films kan genieten. Heb me 90 minuten lang enorm vermaakt, vandaar mijn cijfer. Doe wat je wil, kan begrijpen dat je me na dit cijfer niet meer serieus neemt (if ever). Intereseert me vrij weinig..ik houd nou eenmaal van dit soort films.

Vyvre

Ben ik nu de 'crew' onder mijn naam kwijt ?

avatar van dttom

dttom

Als je hiervan houdt, wrom heb je exit wounds dan 1,5 ster gegeven !

Vyvre

Exit Wounds was het allemaal net niet. Net geen leuke actie, geen leuk acteerwerk, totaal onzinverhaal en alleen Seagal die niet kon overtuigen. Vandaar 1,5 ster voor Exit Wounds .

avatar van jex

jex

bijna 4 sterren voor Half Past Dead???? hopelijk verandert dat als meer mensen deze zeer slechte film gaan zien.

vast wel

Rolfsma

Denk 't niet. Laat ons lekker zelf bepalen of wij dit een goeie film vinden of niet. Hebben we jullie niet bij nodig...

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

een 0,5 (afschuwelijk) hoe ver gaan we nog zakken om "aktiesterren" toch nog wat films te gunnen, Seagal ga met pensioen jongen en hou op met deze wanproducties ! verschrikkelijk

Ja Rule

Ahaay is coole film! In het begin was het wel saai maar het werd wel beter na 30 minuten ofzo. 3 ½ *.

avatar van FeZ

FeZ

Ja Rule schreef:

Murderer

bespaart de politie een hoop zoekwerk

Rolfsma

Waar heb je em gezien als ik vragen mag, hij is toch nog niet in de bios?

Rolfsma schreef:

Waar heb je em gezien als ik vragen mag, hij is toch nog niet in de bios?

Ik heb 'm op dvd gecheckt. En je weet toch murderer van murder inc. FeZ.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

moviefreak#1 schreef:

Nouja, wat verwacht je ook van een regisseur met alleen maar voornamen

avatar van BS

BS

al zitten er wat dingen in die je verwacht, de film is best goed opgebouwd.

Ik mag Seagal wel, maar hij moet het nu toch echt van de "speciale stunts" en zijn "carisma" hebben ipv zijn acteerprestaties.Toch vind ik hem wel oke.

Voor de rest wordt er aardig in geacteerd, de film moet het hebben van de actie en de paar goede acteurs die het verhaal maken.

Niet teveel over nadenken, dan issie goed te doen.

Kwa film is het geen hoogstandje, kwa amuzement issie best oke.Hou het op 3 sterren.

Ja Rule

Maar wanneer draait ie nou in de nederlandse bioscoop??? bij pathe.nl staat ie ook niet bij verwacht...

avatar van T®inity

T®inity

Ja Rule schreef:

Weet niet of hij de bios haalt.. Foreigner haalde het ook niet. Niet dat dat een geldend argument is dat hij de bios niet haalt.