Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: Jon Wright
Met onder meer: Alex Pettyfer, April Pearson en Georgia King
Plot Tormented
"A new class of terror"
Darren was altijd al een slachtoffer van wrede pesterijen op zijn school. Op een gegeven moment worden de pesterijen dusdanig erg, dat hij een einde aan zijn eigen leven maakt. Als men na de begrafenis vervolgens op school hoort dat hij nog in leven zou zijn, gelooft niemand dat. Zelfs niet wanneer een van de pestkoppen op vreemde wijze om het leven komt en iemand anders denkt Darren te hebben gezien.
Bradley White
Nasser
Soldier-Joey
Hmm niet echt geweldig..
Beetje slap verhaal ook.
Voor de moeite toch maar 2 sterren.
gorelover
Best een aardige film, die beter was dan verwacht.
Vooral een overschat aan lekkere meiden.
Vooral de vriendin van Bradley, met haar schooluniform, en netkousen
Wat een lekker ding.
AmazingPP
Net nog een keer gekeken vanaf Blu Ray. Ik verhoog mijn stem met 3,5 *, want ik vind dit echt wel een vermakelijke film. Daarbij is het al honderden keren slechter, veeeeeeeeeeeeel slechter gedaan dan dit.
erik1677
Damn! wat een verassing
Gisteravond laat op gezet, en eigenlijk verwachte ik er niks van, maar wat werd ik prettig verrast.
Tormented is een zeer vermakelijk Engelse Horror/comedie, met een paar zeer gave kills.
Het is geen filmpje met heel veel gore, maar wel met heel sfeeren een paar super grappige personages.
Vooral het gothic/emo clubje heb ik zwaar om in een deuk gelegen.
En dan vooral hun behanekamde leider.
En wat hier boven al werd aangegeven, er ziiten een paar hele lekkere dames in deze film,vooral die vriendin van Bradley.
Godsamme daar zou je toch wel een grasveld voor willen opvreten.
Nee, dit is mij wel zwaar bevallen
mamagisella
ik heb zelden zo'n vervelende horror film gezien als deze.
De moordenaar was niet eng hij was eerder zielig.
Ik vond de mensen die er in meespeelden ook vreselijk vervelend,kon ook totaal geen sympathie voor ze opbrengen een halve ster voor de moeite die ze er in hebben gestopt
Turkse gast
wat een pokkefilm, het begin is hij al dood we hebben hem nieteens zelfmoord zien plegen. Wat een irritante tieners, en diene gozer die wraak komt nemen ziet er nieteens eng uit in tegendeel. Dus voor mij kan deze film een 0 krijgen jammer dat je dat niet kunt geven hij zou van mij op de flop 100 de 1ste plaats krijgen als hoogste flopfilm van het jaar. 91 minuten van mijn leven verspeeld.
perceived
Redelijk. Vermakelijk maar vluchtig in beeld gebracht filmpje. Humor soms geslaagd, soms half of minder. Acteerwerk is minder, maar kan er mee door. 5.5/10*
nightbreed
Ik had er meer van verwacht, maar al met al wel een geinig filmpje, vooral het laatste half uur.
code9
Eigenaardige lage score voor een film die een stuk interessanter is dan vele tientallen Hollywood genregenoten. Qua horror is het niet bijzonder, Qua inhoud des te leuker. Er wordt weliswaar soms te theatraal in geacteerd, maar dat is over het algemeen een stuk beter te verteren dan het vaak hersenloze gekrijs en de obligate domme reacties van tieners in Amerikaanse slashers. Opgeteld bij een passende soundtrack al met al een dikke voldoende.
Chattingforum
Net gekeken op Film1 Premiere. Zeer leuke horror film. Geen komedie hoor:S
nigelgouweleeuw
Een lekkere Britse film!
Al moet ik zeggen dat ik dit toch meer een film voor Jongeren vind.
Ik vond het acteerwerk zeker wel voldoende en de Special Effects waren ook niet al te slecht! Ik heb genoten tijdens deze film! 4*
Shaky
Zwakke film. Het dunne script, de matige acteerprestaties en de vaak mislukte humor wekken irritatie op.
Had meer in gezeten.
bedieebeee
het kon een film zijn van 12 jaar en ouder.
als je er niets van verwacht,, dan kan het wel een leuke film zijn.
maar als je de samenvatting leest hoef je de film niet meer te kijken zo voorspelbaar.
en de komedie was ver te zoeken..
Toch een tegenvallende film met te weinig bloed, een suffe moordenaar en af en toe vervelende stereotypen die rondlopen in deze film.
Verder een hoop mooie dames en een paar leuke pogingen tot leuke kills(handdoek slapping en de moord in het zwembad)die ervoor zorgen dat het niet alleen maar kommer en kwel is, maar redden doen ze deze film helaas niet.
Aapje81
Onderhoudend horrorfilmpje dat veel haalt uit de beperkte middelen die het heeft. Vooral April Pearson valt positief op. Ze deed me nogal denken aan Amber Heart.
Redelijk
Tegenvallende slasher waarin een gepeste jongen wraak neemt op zijn belagers. Een slap plot met de gebruikelijke high-school stereotypes en clubjes. Gelukkig duurt de film niet te lang, want het gaat al vrij snel vervelen. De kills zijn wel aardig verzonnen, alhoewel het best wat grover had gemogen, en de schooluniformen zien er wel leuk uit.
Hostelg
Best wel geweldig eigelijk.
De humor is naar mijn idee geslaagt, de film wist ook spannend te blijfen en wist goed een balans te vinden tussen komedie en horror.
De killer zit er wel lollig uit met zijn shrek hoofd en de kills zijn ook lollig zwembad
Verder een goeie speelduur waardoor het niet gaat vervelen (ookal had ie van mij wel langer mogen duren).
david bohm
Best een redelijk filmpje, een dun verhaaltje over een engel die wraak neemt op zijn pestkoppen. Behalve de kills en straffen die Darren uitdeelt, zit er ook nog wat humor in de film. Plus dat meisje met het korte haar heeft een mooi koppie en kan ook best aardig acteren. Kijkbaar.
jordandejong
Is 0:50 Engelse of Nederlandse tijd? Ben namelijk vanplan hem te gaan kijken.
jordandejong
Gisteren gekeken en het viel me heel erg mee.
De score op MM is toch wel erg laag want Tormented is een heel erg leuke horror/komedie.
Het duurt even voordat hij op gang komt, maar mede door de leuke personages/humor is dit geen sleur.
Wanneer de moorden beginnen wordt het alleen nog maar leuker.
De kills zien er lekker gory uit (met daarbij nog is een dosis humor).
Een minpuntje vond ik echter de killer. Totaal niet angstaanjagend.
Verder dus wel een erg geslaagde horror komedie.
Pantoffel
Ik vond het een zeer vermakelijke film die ik best nog wel eens wil zien.
Het verhaal is misschien allesbehalve origineel, maar ik vond het toch een erg leuke film om te kijken.
Het was precies zoals ik verwacht had en voor mij veel beter dan Amerikaanse tegenhangers van dit genre.
Eigenlijk vond ik deze tiener slasher-film nog best te doen. Verhaal is natuurlijk cliché en ook al tig keren verfilmd maar al met al was de uitvoering best leuk gedaan. Hetzelfde geldt voor de horror en komedie hoewel ik nergens echt om heb hoeven te lachen. De totaal onbekende cast (de dames in schooluniform zagen er best fraai uit) deed het best aardig en omdat het tempo best hoog ligt verveelt de film ook eigenlijk nergens. De duur van de film helpt bij dat laatste ook een handje mee.
Triple G
Leuk gedaan. Verhaal is natuurlijk niets bijzonders en de killer is waardeloos. Maar het sfeertje, dialogen en Engelse inslag maken dit toch de moeite waard. Een Amerikaanse versie was waarschijnlijk een draak geworden.
Barry83
Verhaal is niet origineel. Paar leuke kills maar voor de rest leuk voor tussendoor.
lars-pixar
Heel erg origineel is het verhaal van Tormented niet, maar regisseur Jon Wright weet het verhaal wel leuk neer te zetten als een echte simpele tiener horror film.
De grappen zijn erg flauw en vergelijkbaar als tiener grappen wat zich aanpast aan het verhaal en de acteer prestaties van de cast (wat trouwens niet slecht was)
De film heeft in het genre horror niks nieuws neer gezet, maar is verder wel zeer vermakelijk en fris qua uiterlijk!

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Beneath
Horror / Thriller, 2007

The Night Listener
Thriller / Mystery, 2006
zelfmoorddrowningmiddelbare schoolpestenzwembadwraakpestkopdead bodysevered headslasherdead woman vengeful ghosthappy slappingasthma inhalerreturn from dead