• 9.375.132 stemmen

Geregisseerd door: Jon Wright

Met onder meer: Alex Pettyfer, April Pearson en Georgia King

Plot Tormented

"A new class of terror"

Darren was altijd al een slachtoffer van wrede pesterijen op zijn school. Op een gegeven moment worden de pesterijen dusdanig erg, dat hij een einde aan zijn eigen leven maakt. Als men na de begrafenis vervolgens op school hoort dat hij nog in leven zou zijn, gelooft niemand dat. Zelfs niet wanneer een van de pestkoppen op vreemde wijze om het leven komt en iemand anders denkt Darren te hebben gezien.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

April Pearson was geweldig in Skins! Hopen dat ze met deze film wat meer bekend wordt.

avatar van selientje

selientje

lijkt me een leuke film, maar ik hoop niet dat het echt zo'n hele enge horror film wordt

avatar van Xen0n

Xen0n

Wat een crap verhaal, deze laat ik dus gaan....

avatar van Jesu

Jesu

Het was inderdaad een crapverhaal, maar toch best leuk om te kijken vond ik. De seksscenes werden goed en mooi in beeld gebracht trouwens. Je kan hier denk ik dan toch het verschil zien tussen een Amerikaanse en een Engelse highschool-horror.

avatar van Draconian

Draconian

Wat een troep.

avatar van Sagitario

Sagitario

1 punt, de introductie klopt niet. Bradley is de pester in dit geval.

Maargoed, het is voor even een vermakelijke film als je er zin in hebt.

Het verhaal loopt goed op, alleen jammer dat je op het einde niet weet hoe het verder af loopt. Een film van de BBC, dus geen hoge Hollywood kwaliteit.

avatar van GroovyDrummer

GroovyDrummer

Wat een vervelende slaapverwekkende film!

1,5 voor de moeite..

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

Begint erg zwak,,, word na een uur best wel leuk en spannend, daarom toch een voldoende... 3*

avatar van RickZ

RickZ

Britse thrillerhorror over een geest op school die wraak neemt, enkele gore scenes, veel bloed. Leuke meiden (o.a. April Pearson) die geslashed worden.

avatar van Kristeeel

Kristeeel

Dit is eigenlijk net als de film Tamara.

Hmm...niet te moeite om te kijken vind ik.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

High school nerd revenge slasher zoals we er al een stuk of 500 van hebben.

Daarnaast zijn de kills op 2 a 3 momenten na niets bijzonders en zijn de personages weer eens ontzettend zwak.

De killer is ook weinig origineels, het einde eveneens.

Gelukkig kijkt het gemakkelijk weg en misstaat dit niet op een saaie zondag middag.

Horror in z'n simpelste vorm eigenlijk.

avatar van 606

Redelijk zwak uitgewerkt maar soms aardige kills

Acteren was ook niet van een al te hoog niveau.

2,5 ster

avatar van Vascago

Vascago

Ik heb me geen seconde verveeld met deze film. Acteerwerk zoals verwacht slecht, maar who cares als het allemaal zo leuk aanvoelt. Paar leuke kills erbij en een aardige soundtrack en je hebt 1,5 uur prima vermaak.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Ik vond deze film helemaal niet vervelend om naar te kijken en snap bovenstaande reacties dan ook niet helemaal. Maar goed, ik ben maar een doorgewinterde horror-fanaat. OK, het is verre van origineel, maar er werd redelijk geacteerd en er was genoeg gore aanwezig om me wakker te houden. Je kunt zien dat dit geen Amerikaanse horror-flick is, maar echt een Britse! Aardig, heel aardig, gezien het budget waar het mee gemaakt is. 3 *

avatar van DV1984

DV1984

Dit is werkelijk een van de domste films die ik ooit heb gezien...

Verhaal sloeg werkelijk nergens op en de acteers prestaties waren nog lager dan de gemiddelde amerikaanse high school films...

Lijkt wel of we een andere film gezien hebben.

Fijne Britse horror. An sich inderdaad niet echt origineel. Schoolsetting en geest/revenge thema zijn niet bepaald nieuw in het horror genre. Toch is het best apart dat een halve zombie/geest lekker fysiek wraak komt nemen op z'n pestkoppen, zonder dat de film in comedy of luchtigheid vervalt.

Visueel lekker grijs en Brits, ook de soundtrack was opvallend aangenaam. Beiden niet meesterlijk en een iets strakkere afwerking had de film zonder twijfel net dan nodige beetje extra gegeven, maar zeker bovengemiddeld.

Verder vind ik het Brits gepeupel ook een stuk snediger en smeriger dan hun Amerikaanse tegenhangers. Vond de personages dan ook best goed meevallen, er zitten een paar echte gemene klootzakjes tussen..

Leuke horror film, die een rustige aanloop neemt, redelijk vaag blijft rond het exacte hoe en op het einde toch nog aardig bloederig uit de hoek komt. Had er niet zoveel van verwacht, al helemaal niet op basis van de score hier, maar viel eigenlijk 100% mee. Ook niet de eerste keer.

Net niet vlot en strak genoeg voor 4.0*, maar een klein halfje minder is wat mij betreft dik verdiend.

avatar van Elineloves

Elineloves

'' You have no idea what it's like to be bullied do you? ''

Een Britse tienerfilm met de nodige slashers, dat klinkt wel interessant!

En het was eigenlijk ook een heel aangename film. Niets nieuws onder de zon, maar toch voelt het verfrissend aan. Soundtrack is prima in orde, tempo is fijn en het acteerwerk viel me ook reuze mee. De (of het?) 'Slang' vliegt je om de oren: ''Alright Jizzum Wanks you little twat, tomorrow at school, I'm going to make kebabs out of your nads.''

Een film met een onderwerp dat al vaak gebruikt is, pesten, is op een grappige en entertainende manier neergezet. De personages zijn stereotyp, de nerds, de pestkoppen en de bitches, maar de jonge cast doet het niet slecht. De kills zijn leuk en vermakelijk en daarom kijkt het ook erg gemakkelijk weg.

Zeker niet slecht.

avatar van Elineloves

Elineloves

Mag trouwens wel eens iets aan de omschrijving hierboven gedaan worden.

avatar van hgz

hgz

hy kan er mee door

avatar van mikey

mikey

Grappig slashertje, als tussendoortje, is lekker ordinair. Totaal niets nieuws gebracht maar hey, its all about bodycount en special fx natuurlijk. Veel dingetjes had ik al eerder gezien zoals die scene dat een bully op het sportveld zijn grootste nachtmerrie zag staan.. die komt uit the Wanderers bijvoorbeeld. En de dooie tiener in de kast, lekkere verwijzing naar Halloween. En de bloedspuitende pols uit Tenebre van Argento..

Verstand op 0 en een biertje bij de hand, dan maar. Alhoewel: zij heeft het wel gedaan he, net als in haute tension?

avatar van gauke

gauke

Heeft wat weg van 'I know what you did last summer'. De film maakt een chaotische indruk, het tempo is te laag en kent nauwelijks een houvast. In de loop van het verhaal valt ook de spanning weg.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Dit was ook geen goede film, ook weer totaal onlogisch en een dom einde.

Beter de Japanse slashers kijken en met horror heeft dit helemaal niks te maken.

En de beschrijving hierboven is aangepast..

avatar van Noodless

Noodless

Tegenvallend horror-werkje dat op geen enkel moment spanning weet te creëren. Humor ontbreekt volgens mij en de bloederige scènes zien er ook niet zo geweldig uit.
Het verhaal verloopt redelijk chaotisch en ook het acteerwerk is eerder aan de matige kant.
Die Darren ziet er echt niet uit als een geest vol wraak. 4/10

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Inderdaad tegenvaller, en wat moet je hier nou van zeggen, het is wel zo voor de hand liggend hoe de film verloopt en de humor is ook ver te zoeken, maar misschien dat pubers het wel een prima film vinden, ik weet het niet.

avatar van erpunited

erpunited

ik vond hem tegenvallen. ik vond het horrorgedeelte er heel nep en slecht uitzien. het acteerwerk was ook slecht. nee het is geen topper

avatar van ehvlange

ehvlange

Vond deze niet tegenvallen, maar ook niet meevallen. B-achtige horrorfilm die soms leuk was door de slechtheid. Volg je me nog? Gewoon een lekkere horrorfilm die je als horrorliefhebber niet tegen zal vallen.

avatar van james_cameron

Vrij bespottelijke slasherfilm, overdreven geakteerd en qua plot slecht uitgewerkt. Het wraakmotief kennen we uit talloze betere genregenoten. Technisch redelijk in orde, met degelijk camerawerk en overtuigend bloederige make-up effecten, maar inhoudelijk is het een rommeltje. De film is nergens spannend en al helemaal niet verrassend. De personages zijn uitsluitend irritant en de toon van de film is erg onevenwichtig. Is het horror, slapstick, drama? Nee, het is rotzooi.

avatar van Keane1983

Keane1983

Een aardige, onderhouden en niet al te orginele teen slasher.

De humor vond ik niet altijd even grappig, maar dat is dan weer persoonlijk.

De film kent zo wel heel erg zijn ups en downs. Zo kent de film een enorme aanloop tot Darren eindelijk eens wraak neemt.

De kills zijn niet heel erg orginel, wel weer redelijk in beeld gebracht.

Een overvloed aan bloed is er zeer zeker, dus wat dat betreft kom je wel aan het trekken.

De soundtrack kent net als de film een aantal hoogte en diepte punten. Niet overal even sterk.

Acteerwerk is netjes, niet bijzonder goed.

Al met al een aardige film die mijn wel heeft kunnen amuseren.

Van mij een voldoende 3.0*

avatar van Zinema

Soapslasher.

Simpele slasher die vooral gered wordt door de soapachtige ontwikkelingen en een lichte, doch uiterst prettige, dosis humor. Aardige acteerprestaties, leuke kills en een fijne soundtrack maken dit een fijn en luchtig horrorfilmpje.

Goed.

avatar van Boeikens

Boeikens

Matige zombiegeest flick.

Geen spanning, geen sfeer en veel bloed maar povere gore.

Het is soms lang wachten voor er iets gaat gebeuren.

Het verhaal op zich was dun maar onderhoudend en de acteurs vielen best mee.