Genre: Actie / Misdaad
Releasedatum: 8 november 2001
Bekijk via Videoland
Plot Kiss of the Dragon
"Kiss Fear Goodbye"
Liu Jian is een officier van de Chinese geheime dienst. Als hij naar Parijs gaat voor een opdracht raakt hij verwikkeld in een dodelijke samenzwering.
Liu Jian
Twin
Twin
Max
Tara
Onwijs goeie film. De gevechten van Jet Li zijn onevenaardbaar.
Die scene met die tweeling is helemaal stoer!
Brilljante film.
RONIN89
vind dit 1 van de beste actie films die er is weining gepraat veel brute actie sexy hoertje mooi verhaal en mooie wapens en een zeer mooi gevecht tegen die neger in het bedrijfje van zn oom en die gevecht met die 2ling is ook wel bruut.
van deze film mag je geen 1moment missen!!!!
is een dikke 4,5waard!!!!!
The UndeRtAkEr
Goeie actie film.
Je ziet toch dat jet li een beetje zichzelf blijft in deze film.
Hij is echt chinees niet iemand zoals jackie chan in the tuxedo (al is dat een ander soort genre film).
Een goeie actie film !
Cinema
Bepaalde scene's vooral aan het einde van de film, doet mij denken aan een Bruce Lee film,
FIST FURY
M.a.w. deze scene's hebben zij opnieuw gebruikt in deze film.
niels1990
Jet Li in een van zijn betere films,geweldige gevechten leuk verhaaltje.
4,5sterren
mikoz
Pardon?!
Hehe .. hij bedoelt dat hij hem erg vert vond , maar dat begreep je waarschijnlijk wel ... Zie er eigenlijk de humor wel van in
U-96
- 2064 stemmen
Zeer heftige film. Ik begin Jet Li steeds meer te waarderen. Het verhaal is matig, maar de vechtscènes zijn geweldig. Die scène waarin Li met zijn benen een poolbal de lucht in trapt en vervolgens tegen het hoofd van zijn tegenstander werpt, geweldig! Ook die vechtscène met die tweelingbroers vind ik erg memorabel...
De vechtstijlen van onder andere Jet Li en Jackie Chan vind ik mooier en heftiger dan dat van Steven Seagal. Af en toe vraag ik mezelf toch weleens hoe men dit klaarspeelt...
De mooie filmtitel wordt uitgelegd op het einde, waarin Li de eindbaas de 'Kiss of the Dragon' geeft. Nog nooit gehoord hiervan, maar het lijkt me geen prettige manier om te sterven. Verder nog een leuk detail wat me opviel: In het kantoor van de eindbaas staat een model van een open U-boot...
***** 3.5 *****
Leno
Matige film met een dom verhaal. Daarvoor kijk je zo'n film echter niet, maar dan moeten de andere ingredienten van de film wel in orde zijn. Helaas is dat nauwelijks het geval. Het begin is best aardig, maar zodra het hoertje haar intrede doet in het verhaal gaat het rap downhill. Er volgen verschillende stupide en onlogische scene's en Fonda's dialogen zijn belabberd.
De actiescenes zijn aardig en de badguy is lekker stereotype, inclusief accent, zoals het hoort in dit soort films. Li doet het niet onaardig, zijn Engels is beter dan dat van Chan en de film probeert niet geforceerd leuk te zijn. Helaas zijn dit de enige pluspunten.
U-96
- 2064 stemmen
Laat die camera eens een keer stilstaan verdomme! Jet Li is goed genoeg om hem een aantal moves te laten doen zonder van camerastandpunt te veranderen.
Het zal wellicht aan mij liggen, maar hier is mij niets van opgevallen. Totaal geen last gehad van het camerawerk.
mikoz
Vond het wel een redelijk filmpje.
De gevechten ware over het algemeen erg goed , alhoewel ik het soms wat te standaart vond .. zeker met die neger.
Bridget Fonda vond ik naast Li , verassend goed spelen en ik vond haar naast Li wel een leuk gezicht.
Natuurlijk was die scene met die biljartbal erg cool.
3.5* steekt net boven de middenklasser uit.
Sjaako
Leuke film, ondanks het feit dat ik nooit zo gecharmeerd ben van kung-fu (achtige) films.
Ik vond de film overall goed, alleen dat er aan het einde plots een hele klas met kung-fu-ers toevallig aanwezig is, en de lange vechtscenes aan het einde (ik zei al ik houd normaal niet zo van dit soort films) verpeste dit bijna....
3.5* -/- een halve voor dit einde .
Captain Pervert
Veel beter dan ik dacht! Misschien niet zo'n heel interessant plot, maar Jet Li is gewoon leuk om naar te kijken. Hij heeft met die pokdalige karakterkop gewoon een unieke uitstraling.
Cine_fiel
"Kiss of the Dragon" is een ontzettend slechte actiefilm. Het verhaal op zich is stupide. De acteurs maken het gewoon belachelijk o.a. Jet Li, ... Jet Li's acteer prestaties zijn ver onder de maat. Jet li is weer zo'n superagent met nadruk op "SUPER". Hij kan alles gewoon, zelfs kogels ontwijken. Deze film moet je bekijken met je verstand op nul. Sommige zijn er weer in geslaagd om deze film een 5/5 te geven, tja wrs waren het mensen zonder verstand, dan kan je dat niet op nul zetten!!! Kortom een flop.
Dennis Evahi
Ontzettende slechte film?!....Ik vind het wel een aardige film, veel actie, verreweg van een flop-film! Ik heb mij wel vermaakt. Bridget Fonda speelt ook aardig. Het is entertainment, geen maatschappelijk kritische film dus inderdaad verstand mag even op nul. Enjoy! Er zijn ergere flopfilms. Jet Li is vermakelijk met zijn naalden en moves. Mijn stem: ***-sterren.
kArIzMa_TuRk
top film,,
Een actie vond ik Vet Goed,, die ene actie met het biljartbal. toppie

Mark08
Aparte film anders dan wat ik van Jet Li gewend ben, maar alsnog ik heb weer van hem genoten.
Een 5! Deze film verdiend het
sinterklaas
Ik vond deze film wel erg traag, een beetje te commercieel. Maar toch zaten er goede actiescenes tussen. Alleen jammer dat fonda in deze film voor hoer speelt ze was 37. Dat ze altijd 30-40ers gebruiken in films voor baberollen onbegrijpelijk gewoon
kiss of the dragon:2,5
mc ninja
goede film jammer dat jet li in zijn films niets echt doet hij doet alles met computer en touwen
echt jammer
hij zou nog wat kunnen leren van bruce lee en jackie chan die doen tenminste alles echt
finaldestiny
geweldige film. ik hou niet zo van jet li, maar deze vond ik super.
Waku
Bij tijd en wijle behoorlijk harde actie/ marterial arts film.
'Tot nu toe nog steeds een van de betere film met Jet Li in een hoofdrol..
sherena
Grootse film voor zo'n klein Manneke. Zijn moves zijn echt goed. Geen echte moves MC NINJA? kijk dan eens naar de dvd Warriors of the dragon (docu)
ultra lord
ik vind hem ook wel goed veel actie zit erin en vooral het einde vind ik mooi

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Travis Scott duikt op in 'The Odyssey' van Christopher Nolan: 'Waarom?'