Genre: Actie / Misdaad
Releasedatum: 8 november 2001
Bekijk via Videoland
Plot Kiss of the Dragon
"Kiss Fear Goodbye"
Liu Jian is een officier van de Chinese geheime dienst. Als hij naar Parijs gaat voor een opdracht raakt hij verwikkeld in een dodelijke samenzwering.
Liu Jian
Twin
Max
FillumGek
@mc ninja
Chan doet ook veel met touwen. Als je geen touwen wilt, kijk dan liever naar Tony Jaa ( Ong-bak, Tom Yum Goong)!
Onslaught
Onwijs lekkere martial arts film gecombineerd met de actie uit het westen.
Jet Li heeft met deze film weer een klassieker afgeleverd en voor mij zeker één van de beste martial arts films die ik gezien heb.
Zoals ik al zei is de film een goede combinatie van chinese martial arts en westerse actie. Alles komt mooi overeen en de scenes zijn goed geregiseerd.
De soundtrack bevat ook wel wat leuke nummers, alleen vindt ik het jammer dat er teveel of zeg maar gerust alleen maar hip-hop in is verwerkt.
Film mag er van mij vandoor gaan met een 4.0.
neo
Jet Li heeft wat, en dat wat hij heeft toon hij ook weer in deze. Wat meer tempo had de film goed gedaan, maar alsnog niks te klagen. De meeste actiescenes zijn prima. Maar er is een hele grote maar! In enkele actiescenes, waar oorspronkelijk score van Craig Armstrong was geplaatst, werd vervangen door walgelijke hiphop. Het wordt pijnlijk duidelijk, vooral als je kijkt naar hoe wel Armstrong muziek werkt in andere scenes, hoe het opzwepend had kunnen zijn. Ik kots nog even na.... 2.5 sterren
neo
Bijna 55 minuten score van Armstrong tegenover circa 10 minuten hiphop. Je hebt niet echt opgelet.
Onslaught
Naar mijn gevoel hoorde ik alleen maar hip-hop en op het laatst zo'n romantisch happy ending liedje.
neo
Score werkt voor de kijker in het algemeen op een veel onbewuster niveau...
cales77
Gisteren gezien, niet echt mijn favoriete genre, maar denk dat wanneer je van dit soort film houdt het een prima exemplaar is...
neo
Het gaat om de film en niet om de muziek in dit geval, lijkt mij.
Het maakt onderdeel uit van een film, lijkt mij.
Yvetje
Jet Li is een meester op dit gebied. Toch vind ik het Hollywood gehalte te aanwezig in deze film. Ik hou toch meer van zijn echte "martial arts" films zoals Once upon a time in China enzo, maar ik heb natuurlijk mijn ogen niet van het scherm kunnen houden. Altijd een lekkernij om Jet Li zo bezig te zien. Geweldige vechtstunts met die tweeling
Yvetje
@mc ninja
Tony Jaa is een fantastische vangst voor de hedendaagse film.
Jet Li blijft het voor mij. Alhoewel Bruce de originele bedenker van dit genre genoemd mag worden. Zij zullen allen inspiratie meedragen.
J.T.O
Bruce Lee was niet de eerste. Dan moet je ver terug en de enige die ik kan bedenken is Chia Hui Liu. Die gast speelt in talloze Shaolin films
Jet Li was volgens mij in de jaren 80 meerdere malen kampioen geweest en nu willen ze Wu Jing als de nieuwe Jet Li. Ze zeggen dat Zhao Chang Jun het beste is, hoewel hij niet in films speelt, maar zijn Gunshu (staf) en Dao (saber) zijn echt meesterlijk om te zien
http://www.youtube.com/watch?v=94ZP-nznIk0 -> Hier zie je alle Old School Wushu. De muziek is schandalig, maar de editing is aardig. Zhao Chang Jun heeft hier een rood pakje aan.
Chattingforum
Geweldige film. Met een personage die echt de stem heeft als Arnold. Ook vind ik Jet Li een goede:D Net zo goed als Jackie Chan:D Geweldige film, veel actie en een vage verhaallijn, vind ik leuk:D
MrEd
Mager verhaal en niet echt sterk acteerwerk. Vecht scenes zijn echter wel lekker om naar te kijken.
drgonzo
Leuke film, en wel grappig met die naalden die jet li bij zich heeft.
marvinho
Dit vindt ik 1 van de beste actie films die ik heb gezien !!
Jet li doet het cker goewd !!
5,0
Ché Cliché
Een simpel verhaal, maar aardig ingepakt. Kan die 'Westerse' films van Li altijd wel pruimen. Geen hoogstaande klassiekers, maar aardige films op een keer te zien. 3 sterren voor deze.
aerts007
Aktiefilm zoals het moet. Vette soundtrack!
aerts007
Goei saaie film, slaat nergens op
Is natuurlijk geen Eragon!
guylopez93
leuke actie film met Jet Li waarbij het verhaal niet echt groot is maar de actie scenes weer wel en dat is het belangrijkst
Miami Heat
Lekkere actiefilm, mooie locatie (Parijs) en een knappe hoofdrolspeelster.. sja wat wil je nog meer?
Ik vond die acupunctuur-trucjes wel geniaal, vooral die allerlaatste
Waar kan je dat leren?
mooie actie film en paar hele goede scenes
zoals waserette scene en gymzaal scene
die tweeling waren ook tof en eindscene wow
jet li is echt goed
Edwin Pindahaai
Wat een rotte film. Ik snap echt niet wat er leuk is aan steeds weer die karatetrapjes. De naalden zijn wel aardig, maar ach...
Baggerman
Een beetje Jackie Chan II, deze Jet Li....
Maar toch wel leuk en mooie spectaculaire scènes. Wel een over-the-top plot: ik kan me niet voorstellen dat politieagenten straffeloos zo schietend een moordenaar kunnen en mogen vervolgen!

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan