• 9.373.533 stemmen

Kiss of the Dragon (2001)

Actie / Misdaad | 98 minuten

Releasedatum: 8 november 2001

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Kiss of the Dragon

"Kiss Fear Goodbye"

Liu Jian is een officier van de Chinese geheime dienst. Als hij naar Parijs gaat voor een opdracht raakt hij verwikkeld in een dodelijke samenzwering.

avatar van FillumGek

FillumGek

@mc ninja

Chan doet ook veel met touwen. Als je geen touwen wilt, kijk dan liever naar Tony Jaa ( Ong-bak, Tom Yum Goong)!

avatar van Ricker

Goeie film.

helemaal mee eens...

avatar van Onslaught

Onslaught

Onwijs lekkere martial arts film gecombineerd met de actie uit het westen.

Jet Li heeft met deze film weer een klassieker afgeleverd en voor mij zeker één van de beste martial arts films die ik gezien heb.

Zoals ik al zei is de film een goede combinatie van chinese martial arts en westerse actie. Alles komt mooi overeen en de scenes zijn goed geregiseerd.

De soundtrack bevat ook wel wat leuke nummers, alleen vindt ik het jammer dat er teveel of zeg maar gerust alleen maar hip-hop in is verwerkt.

Film mag er van mij vandoor gaan met een 4.0.

neo

Jet Li heeft wat, en dat wat hij heeft toon hij ook weer in deze. Wat meer tempo had de film goed gedaan, maar alsnog niks te klagen. De meeste actiescenes zijn prima. Maar er is een hele grote maar! In enkele actiescenes, waar oorspronkelijk score van Craig Armstrong was geplaatst, werd vervangen door walgelijke hiphop. Het wordt pijnlijk duidelijk, vooral als je kijkt naar hoe wel Armstrong muziek werkt in andere scenes, hoe het opzwepend had kunnen zijn. Ik kots nog even na.... 2.5 sterren

Onslaught schreef:

Bijna 55 minuten score van Armstrong tegenover circa 10 minuten hiphop. Je hebt niet echt opgelet.

avatar van Onslaught

Onslaught

neo schreef:

Naar mijn gevoel hoorde ik alleen maar hip-hop en op het laatst zo'n romantisch happy ending liedje.

neo

Score werkt voor de kijker in het algemeen op een veel onbewuster niveau...

avatar van cales77

cales77

Gisteren gezien, niet echt mijn favoriete genre, maar denk dat wanneer je van dit soort film houdt het een prima exemplaar is...

avatar van Ricker

Ricker

Het gaat om de film en niet om de muziek in dit geval, lijkt mij.

avatar van M_D

M_D

Leuke actiefilm, maar het verhaal stelt niet zoveel voor.

Ricker schreef:

Het gaat om de film en niet om de muziek in dit geval, lijkt mij.

Het maakt onderdeel uit van een film, lijkt mij.

avatar van hedkandi1

Martinator

deze is echt vet

avatar van Yvetje

Yvetje

Jet Li is een meester op dit gebied. Toch vind ik het Hollywood gehalte te aanwezig in deze film. Ik hou toch meer van zijn echte "martial arts" films zoals Once upon a time in China enzo, maar ik heb natuurlijk mijn ogen niet van het scherm kunnen houden. Altijd een lekkernij om Jet Li zo bezig te zien. Geweldige vechtstunts met die tweeling

avatar van Yvetje

Yvetje

FillumGek schreef:

@mc ninja

Tony Jaa is een fantastische vangst voor de hedendaagse film.

Jet Li blijft het voor mij. Alhoewel Bruce de originele bedenker van dit genre genoemd mag worden. Zij zullen allen inspiratie meedragen.

avatar van J.T.O

J.T.O

Bruce Lee was niet de eerste. Dan moet je ver terug en de enige die ik kan bedenken is Chia Hui Liu. Die gast speelt in talloze Shaolin films

Jet Li was volgens mij in de jaren 80 meerdere malen kampioen geweest en nu willen ze Wu Jing als de nieuwe Jet Li. Ze zeggen dat Zhao Chang Jun het beste is, hoewel hij niet in films speelt, maar zijn Gunshu (staf) en Dao (saber) zijn echt meesterlijk om te zien

http://www.youtube.com/watch?v=94ZP-nznIk0 -> Hier zie je alle Old School Wushu. De muziek is schandalig, maar de editing is aardig. Zhao Chang Jun heeft hier een rood pakje aan.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Geweldige film. Met een personage die echt de stem heeft als Arnold. Ook vind ik Jet Li een goede:D Net zo goed als Jackie Chan:D Geweldige film, veel actie en een vage verhaallijn, vind ik leuk:D

avatar van MrEd

MrEd

Mager verhaal en niet echt sterk acteerwerk. Vecht scenes zijn echter wel lekker om naar te kijken.

avatar van drgonzo

drgonzo

Leuke film, en wel grappig met die naalden die jet li bij zich heeft.

avatar van marvinho

marvinho

Dit vindt ik 1 van de beste actie films die ik heb gezien !!

Jet li doet het cker goewd !!

5,0

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Een simpel verhaal, maar aardig ingepakt. Kan die 'Westerse' films van Li altijd wel pruimen. Geen hoogstaande klassiekers, maar aardige films op een keer te zien. 3 sterren voor deze.

avatar van aerts007

aerts007

Aktiefilm zoals het moet. Vette soundtrack!

avatar van DeDennis

DeDennis

Goei saaie film, slaat nergens op

avatar van aerts007

aerts007

DeDennis schreef:

Goei saaie film, slaat nergens op

Is natuurlijk geen Eragon!

avatar van guylopez93

guylopez93

leuke actie film met Jet Li waarbij het verhaal niet echt groot is maar de actie scenes weer wel en dat is het belangrijkst

avatar van Miami Heat

Miami Heat

Lekkere actiefilm, mooie locatie (Parijs) en een knappe hoofdrolspeelster.. sja wat wil je nog meer? 3,0*

Ik vond die acupunctuur-trucjes wel geniaal, vooral die allerlaatste Waar kan je dat leren?

avatar van 606

mooie actie film en paar hele goede scenes

zoals waserette scene en gymzaal scene

die tweeling waren ook tof en eindscene wow

jet li is echt goed

avatar van Edwin Pindahaai

Edwin Pindahaai

Wat een rotte film. Ik snap echt niet wat er leuk is aan steeds weer die karatetrapjes. De naalden zijn wel aardig, maar ach...

avatar van Baggerman

Baggerman

Een beetje Jackie Chan II, deze Jet Li....

Maar toch wel leuk en mooie spectaculaire scènes. Wel een over-the-top plot: ik kan me niet voorstellen dat politieagenten straffeloos zo schietend een moordenaar kunnen en mogen vervolgen!