• 9.377.044 stemmen

I Love You, Beth Cooper (2009)

Komedie | 102 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Chris Columbus

Met onder meer: Hayden Panettiere, Paul Rust en Jack Carpenter

Plot I Love You, Beth Cooper

"Popularity is nice. Popular girls are not."

Tijdens een toespraak tijdens het afstuderen verkondigt een buitenbeentje zijn liefde voor het heetste en populairste meisje van de school: Beth (Hayden Panettiere). Tot zijn verbazing staat Beth diezelfde avond nog voor zijn deur, maar wat zijn haar bedoelingen?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Alan Ruck, dat is lang geleden!

avatar van Tharoy

Tharoy

Rol lijkt me op de huid geschreven voor Hayden Panettiere. Ben benieuwd.

Alleen is ze niet zo heet.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Klinkt trouwens heel erg als Fucking Amal met hetero's...

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Officiële website, waar de trailer ook te zien is.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Dit lijkt me echt een heerlijke komedie met veel lachen.

En met Columbus aan het stuur kan er toch niets fout gaan...

Trailer ziet er goed uit, thx voor de link HarmJan.

avatar van Nonick2007

Nonick2007

Deze moet ik zien!

Dat star wars zwaard moment was zo onverwacht haha.

avatar van Esteban

Esteban

'Beth Cooper' krijgt het wel héél zwaar te verduren in de buitenlandse pers. Benieuwd of dat enigzins terecht is.

avatar van v1ce

v1ce

Do I smell a next Girl Next Door...?

avatar van m1701

m1701

Wel een aardige comedy!

Hayden speelt weer erg leuk en overtuigend.

Zitten grappige stukjes in de film.

Verhaal zelf is niet zo heel bijzonder en het einde is ook voorspelbaar

Maar in z'n geheel een vermakelijke film!

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Wat een verschrikkelijke film als ik op de trailer af ga... Nou zou ik hem eigenlijk niet alleen op de trailer moeten beoordelen, maar trailers zijn natuurlijk bedoelt om mensen 'lekker' te maken voor een film, en als een trailer het tegenovergestelde doet bij mij, dan kan ik daar wel wat conclusies uit trekken denk ik zo...

Nee, werkelijk, die trailer showt een verschrikkelijke film. Ik laat deze boel maar passeren. Ongelofelijk dat dit komt van de man achter Ms. Doubtfire, Home Alone en de eerste twee HP films..

avatar van AHWA

AHWA

Niet de beste coming-of-agefilm, dat zijn nog steeds Superbad en Dazed & Confused, maar gewoon erg leuk. Vrij netjes natuurlijk met Columbus op de regiestoel, maar verfrissend genoeg om origineel te blijven, en redelijk herkenbare personage. Vooral de moviequotende sidekick vond ik erg leuk ook al was hij nou wel of niet homo

Leuk om te zien hoe het mariniersvriendje ze de hele avond achterna zat en de rijstijl van Hayden was ook best grappig.

Leuke Alice Cooper-knipoog naar Wayne's World en Dazed & Confused.

Kleine 4.0*

avatar van benthe

benthe

Lijkt me erg leuk! Regisseur is oké, Hayden Pantierre is leuk, leuk verhaal.. Ben benieuwd!

avatar van skipy05

skipy05

Viel mij wat tegen. Het is maar een gewone film. Voorspelbaar verhaal. Er zitten maar een paar kleine grappige stukken in. Hayden Panettiere speelde wel heel goed.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Waardeloos eerste half uur, bij vlagen echt tergend slecht en vooral irritant. Gelukkig weet de film wat uit dat dal te klimmen en wordt het daarna wat leuker allemaal.

Veel soeps is het echter nog niet, maar de film kent een paar aardige hoogtepunten, zoals het moment dat Beth die nerd op een hilarische manier omver rijdt. Ook die ''indians!'' verwijzing naar Easy Rider was geweldig grappig. Sowieso was die vriend met z'n moviequotes een grappig pluspunt in de film.

Het hoofdpersonage is eigenlijk gedurende de hele film wat vervelend. Veel té kneuzig allemaal. Die drie legermannen waren ergerlijk, maar die grote brede gast (''hey, leave my friend alone!'') compenseerde dat dan weer op een leuke manier.

avatar van pooper

pooper

de film kijkt echt lekker weg en de humor is ook nog grappig!!

een beetje een softe american pie voor de jongeren!!

avatar van barcam

barcam

Voorspelbaar nogal braaf verhaaltje.

Hier en daar wat grappige stukken.

Niets speciaals maar leuk tussendoortje.

avatar van Edotje

Edotje

totaal geen film voor mij. maar als zei er inspeeld... mensen lief wat een meid. alleen die ballen zijn een beetje opgeblazen op de cover:)

avatar van Ninto

Ninto

Beetje ondergewaardeerde film. Heel lekkere film namelijk!

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

ga ik geen 2e keer kijken

weinig tempo in de film en dan vooral eerste half uur

dat zich eerst lang afspeelde op school en daarna lang bij hem thuis

halverwege ook zitten twijfelen of ik hem wel af zou kijken.

het overige uurtje ging gelukkig iets vlotter en af en toe wel leuk momentje, maar geen een keer hard moeten lachen

naar mijn mening hadden ze hier wel meer uit kunnen halen

avatar van LDvMegatron

LDvMegatron

Toen de film begon verwachtte ik alleen maar genante momenten maar het viel alles mee. Regelmatig nog moeten lachen om de "I'm not gay" grappen en Haydens rijstijl.

De film werd nooit saai alleen voorspelbaar. Toch een dikke 3

avatar van eppy

eppy

was geen hoogvlieger een beetje een standaard tienerfilm, met alen ruck die vroeger in dit soort films speelde toen ik zelf een tiener was.....

'k weet niet of de jeugd van tegenwoordig nog zit te wachten op dit soort films, denk het niet....

voor mij was het niks, al was ie dan ook niet vervelend er zaten wel een paar goede grappen in vooral van het een beetje mollige meisje waren best goed gevonden.....

avatar van D-pulse

D-pulse

Inderdaad geen hoogvlieger, maar dankzij goede casting en fris spel is dit toch een aardige film. Er zitten grappige momenten in, en zo nu en dan weet het verhaal nog te verrassen met een grappige wending.

Toch knap in een verder uitgemolken genre, en dus 3 *

avatar van RickZ

RickZ

Typisch amerikaanse highschool tienermovie met nice chicks en dom verhaal met slechts enkele leuke grappen. 14 in een dozijn.

avatar van Killerbert

Killerbert

grappige film, kijkt goed weg

avatar van leandero

leandero

Erg leuke film

avatar van polgar

polgar

helaas een 5, mocht van mij wel meer

Ik hou van deze soort films vind ik leuk, en Hayden Panettiere ze speelde goed in de film, en ik ben een super grote fan van haar.

daarom vind ik deze film gewoon supper goed

avatar van billgoldberg

billgoldberg

Typisch high school filmpje met het mooie meisje, haar stoere vriend, zijn stoere vrienden en de nerd. Voorspelbaar tot en met dus.

avatar van hbarendrecht

hbarendrecht

Leuke film. Verfrissend dat de verhoudingen niet elke keer "over the top" zijn.

De hoofdrolspelers zijn gewoon leuk bezig met elkaar. Daarom steekt deze film met kop en schouders boven soortgenoten uit.

Geen bioscooptopper, maar een lekkere 1,5 uur video voor de buis .

avatar van Saaimen

Saaimen

Echt een 'college movie' met alle types vertegenwoordigd. Coole Mama en Papa met hun Nerdje. Mooie dames, beste vriend, bully, legerman van de mooie dame. Tsjah, soms lijkt het toch niet moeilijk, een filmpje maken. maaaar één rede waarom ALLE mannen deze film moeten kijken en waardoor deze film gewoon nog een voldoende verdiend: Hayden Panettiere!! Damn, zij is mooi en kan gewoon goed acteren. Ook al ging de film over het saaiste wat je kan bedenken, met haar op de buis zou ik de film noooooit afzetten. pfff ik ben verliefd haha