• 9.373.219 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Jeff King

Met onder meer: Steven Seagal, Zak Santiago en Inna Korobkina

Plot Driven to Kill

Een voormalig Russische gangster genaamd Ruslan Drachev (Steven Seagal), momenteel een schrijver van misdaadboeken, keert terug naar huis. Hij komt er achter dat zijn dochter wil trouwen met zijn aartsvijand. Ook komen er dingen uit zijn verleden terug, zoals bedreigingen tegen zijn gezin. Uit op gerechtigheid, keert Ruslan terug naar zijn oude leven, maar dit keer om wraak te nemen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

DiDa schreef:

Kooltje, bedankt voor je antwoord.

Al meer mensen de film gezien?

Ben aan het kijken en,

Yes eigen stem gebruik

Wat een vette film zeg.

Leuk russische muziekje

Prima acteerwerk en vergeet de actie niet.

Dit is weer een oude steven van vroeger.

4,5 ster

avatar van DiDa

DiDa

Vergeet de laatste films van Seagal (op Pistol Whipped na). Vergeet die saaie goedkope films. Vergeet al die irritante stuntdoubles. Vergeet een ongeintersseerde Seagal.

Dit is eindelijk weer een ouderwetse Seagal-film zoals deze hoort te zijn.

We hebben Seagal al lang niet meer in vorm gezien. Maar in Driven To Kill spat Seagal weer van het scherm af. Hij heeft duidelijk lol gehad bij het maken van deze film en doet dan ook alle vechtscenes zelf. Hij is ietwat afgevallen (nog steeds wel fors) maar dat kon me in deze film niet boeien. Seagal laat zien dat hij echt zijn mannetje nog staat. Hij rent zelfs in deze film weer ouderwets achter een bad guy aan.

Het verhaal van de film is gelukkig simpel gehouden en weet constant te boeien. Geen saaie niets er toe doende scenes. De regisseur weet de vaart erin te houden en dat maakt Driven To Kill voor een dtv film echt goed. Ik snap nog steeds niet hoe Jeff King (de regisseur) nu wel een goede film af kan leveren. Hij is namelijk ook de man achter Kill Switch. Wat een verschil!

De film oogt qua productie niet als een dtv film. Het doet je echt denken aan de jaren 80 en 90 films van Seagal. De film bevat veel actie. Let hierbij op het messengevecht tussen Seagal en een bad guy en op de finale. Ja ja er is eindelijk weer een sprake van een echte finale. Iets dat we ook al lang gemist hebben bij een Seagal film.

Tja wat kan ik nog meer zeggen. Driven To Kill is gewoon de beste Seagal film nadat Exit Wounds is verschenen. Heel veel fans zullen hier blij mee zijn. Er zullen altijd mensen zijn die commentaar hebben (de Seagal haters), maar die moeten inderdaad maar gewoon een andere film gaan kijken. De fans zullen deze actietopper echt waarderen.

Seagal is back! Tot nu toe ziet The Keeper er ook veelbelovend uit. Laat maar komen!

4,5 ster!

Lui (crew films)

Mooie review Marco, erg positief. Ik haat downloaden, maar nu ik je bericht zie wil ik hem zo snel mogelijk zien!

Lui (crew films)

Ik kan maar 1 ding zeggen; Seagal is back!

Prachtige rol die bij hem past, een echte badguy met tattoo's, zijn postuur past er helemaal bij. Wel jammer van de close-ups!

Na Kill Switch en Against the Dark is dit echt weer een verfrissing!

avatar van freekoz

freekoz

Ik vond Urban Justice toch net iets beter dan deze, stem volgt nog.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Vergelijk het maar met zijn slechtste films ( Attack Force, Out for a Kill ) en niet met zijn betere, want dan is je stem ook hoger! ;a

avatar van blisteringdude

blisteringdude

Zit er nu middenin en moet zeggen dat Seagal eindelijk weer geloofwaardig overkomt. Ja, hij is wat ouder en dikker maar hij heeft zijn best gedaan met het accent en de vechtscénes zijn stukken beter dan KS! Nog even afkijken en stemmen maar!

avatar van blisteringdude

blisteringdude

Seagal is weer terug met een bovengemiddelde film! Het acteerwerk is prima, het camerawerk is stukken beter dan KS dat erg irritant was. Ook is me niet 1 keer opgevallen dat er een stuntman ipv Seagal de actie deed! Seagal, op naar 'The Keeper'! 4*

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Dit had ik niet verwacht.............echt `s een goeie.

Wat een verassing.

Ja, wat kan ik hier meer aan toevoegen.

Hij is terug van weggeweest......ietsjes beter in vorm , maar een langzame prater was ie altijd al.

Veel beter dan de afgelopen films, waar hij enorm werd nagesynchroniseerd, en steeds een stuntdouble gebruikte.

Heb em helemaal uitgekeken, en ja...tuurlijk vind je fouten in deze film.

Het is en blijft een B-film, maar wel weer een goeie.

Mocht em graag weer `s zien hoe ie was in "above the law"....maar ja, die tijden zijn helaas voorbij.

Dit was ook maar eenmalig, maar de seagalfans wrijven ditmaal in hun handen, want dit is 1 van de beteren.

Trouwens bij mij heette ie wèl RUSLAN.

avatar van aerts007

aerts007

Vanavond eens bekijken,met een klein lachje op m'n gezicht.( Nu al).

avatar van Wing Chun

Wing Chun

Kooltje schreef:

Heerlijk zo'n vrije dag. Lekker uitgeslapen . En ik dacht.....laat ik eens kijken of DRIVEN TO KILL ergens op het internet staat. Ik kan namelijk niet wachten op deze film. En raad eens....... DRIVEN TO KILL had ik zomaar ineens gevonden!!

En Seagal fans wat is deze film heerlijk zeg . Heb nu nog een brede glimlach op mijn smoelwerk staan na het kijken van deze film. Vergeet KS van Jeff King. Driven to Kill van dezelfde Jeff King is gewoon briljant vergeleken KS. Misschien is het wel de beste DTV van Seagal. Laat mij dit uitleggen. Er is zoveel goeds aan deze top Seagal film .

Seagal is boven zichzelf uitgestegen in deze DTV Driven to Kill. Hij praat Russisch. Ja je leest het goed. En dat doet hij best goed vind ik zelf. Er is meer. Je ziet hem zelfs rennen in de film. Big deal denk je, maar meestal doet zijn stunt double dit. De gevechten, en dat zijn er veel , doet hij allemaal zelf. En die zien er erg goed uit. Af en toe misschien iets teveel close ups maar who cares! Seagal heeft eindelijk moeite in zijn acteerwerk gelegd. Vergeet die k*tfilms. Geniet van Seagal op zijn best in Driven To Kill. Hij is terug. En laten we hopen dat de kwaliteit blijft. Dit is Seagal op zijn best. Heerlijke aktie. En voor de azijnpissers die altijd wat te zeiken hebben over Seagal. Ga je toch lekker een andere film kijken en val ons Seagal fans er niet mee lastig. SEAGAL IS BACK! enjoy

op welke site staat hij?

P.m gestuurd!

avatar van martien76

martien76

hannes64 schreef:

Dit had ik niet verwacht.............echt `s een goeie.

Wat een verassing.

Ja, wat kan ik hier meer aan toevoegen.

Heb em helemaal uitgekeken, en ja...tuurlijk vind je fouten in deze film.

Het is en blijft een B-film, maar wel weer een goeie.

Trouwens bij mij heette ie wèl RUSLAN.

Ik wil effe reageren is zeker geen B film heb hem gezien,

en kan alleen maar zeggen dit is weer 1 van zijn beste films in de afgelopen jaren.

Goede actie een echte seagal.

B films ja die heeft ie laatst wat gedaan zag je zeker aan de effecten kwa vechten enz.

Maar deze is zeker geen B maar een dikke plus aanrader dus.

Ik vondt hem goed lekker actie knallen niet teveel denk werk maar gewoon .....actie!!!!!

SSeagal

Na alle positieve reacties hier ging ik met goede moed kijken. Helaas toch bleef ik toch enigszins teleurgesteld achter. Ik vraag me af waar alle zwaar positieve reacties vandaan komen? Is het omdat Killswitch nog zo vers in het geheugen lag?

Ruslan aka Driven to Kill ziet er gelikt uit, dat wel. Het zijn vooral de vechtscenes die teleurstellen. Ja Seagal doet alles zelf, maar er komt niet veel Aikido aan te pas. Het merendeel is gewoon met de vuist in iemands gezicht rammen. En als er dan eens wat Aikido aan te pas komt is dit zeer snel weer voorbij. Verspreid over de film valt het aantal vechtscenes ook tegen.

Het verbaast me nog meer dat niemand is opgevallen dat er wel degelijk voice dubs waren. Toegegeven, het was een hele goede voice over, je hoort het bijna niet. Als je goed luistert en oplet kun je het echter wel horen.

Seagal mag dan lekker grof zijn weer, en de vuurgevechten mogen dan wel goed zijn, ik kijk het voornamelijk vanwege zijn mooie vechtkunsten. En dat vond ik in deze prent gewoonweg tegenvallen. Neemt niet weg dat Ruslan best nog een aardige Seagalfilm is, maar het kon beter. Pistol Whipped en Urban Justice vind ik nog steeds zijn beste twee van de afgelopen serie DTV's. Daarin waren de vechtscenes duidelijk en niet te snel voorbij, en goed gefilmd. Gelukkig is deze film niet zo bedroevend slecht dan Killswitch. Het dieptepunt vond ik nog wel de trieste muziek onder de actiescènes, niet om aan te horen en totaal niet passend.

Door de leuke grove actie en Seagal zelf tezamen met een (veel te klein) vleugje aikido kom ik op een krappe ***

Hopelijk past The Keeper beter in het straatje van Pistol Whipped en Urban Justice.

Kooltje

Ja de muziek was echt dramatisch te noemen dat ben ik met je eens. Er zaten nog weel meer punten in die beter hadden gekund. Het camerawerk en de montage was op sommige momenten ook niet best, maar verder was het voor een DTV film goed te doen. Ik vond Seagal verder goed in vorm. Deed me weer aan zijn oude films denken. Helaas dat het een B-film is, want daardoor schiet de film op bovengenoemde punten zoals de muziek te kort. De actie was echter top. Met dank aan Seagal

avatar van DiDa

DiDa

Ik vond de muziek eigenlijk wel iets hebben. Het droeg wel bij aan de sfeer. Verder ben ik het eens dat bepaalde punten toch beter kunnen. Maar komop, we praten over een dtv film. Een van de beste dtv films van Seagal. Wat ik nog het meest irritante vind is steeds maar weer die voicedubbing. Het zit dus weer in deze film. Zo irritant! Je gaat daar constant op zitten letten.

Maar verder een hele goede Seagal-film.

Kooltje

Ja voicedubbing zul je altijd wel in zijn films blijven horen helaas. Het stoort in deze film gelukkig niet zo erg, maar in sommige films van hem was het echt te erg. Weet iemand al wanneer deze film te koop is.

avatar van Pauline1978

Pauline1978

wat een bout film zeg.

avatar van merlijns sikje

merlijns sikje

Zeer matige film met een one trick pony seagal.

Pauline1978 schreef:

wat een bout film zeg.

Waarom

Je zegt werkelijk niks

Dat is ook voor merlijns sikje je zegt evenmin veel (niet dus)

Kooltje schreef:

Voicedubs waren toch wel afwezig in PW en UJ

DiDa schreef:

Maar verder een hele goede Seagal-film.

Hmm...zeg nou eerlijk vond je deze dan echt beter dan PW en UJ ?

avatar van deGVR

deGVR

Een nieuwe Steven Seagal film, mijn hart ging al sneller kloppen..
Gedeeltelijk terecht, zie ik nu ik 'm gezien heb.
Steven Seagal speelt de ietswat dikkige, onverstaanbare 'tough guy' die met z'n oosterse vechttechnieken het de slechteriken moeilijk maakt. Tot dusver geen verassing.
Steven praat Russisch, soms een pluspunt, soms een minpunt. (Het wordt niet altijd ondertiteld.) Steven rent! Wederom soms leuk, soms lachwekkend.
Het enige probleem wat ik met deze film heb is het onsamenhangende verhaal.
De zoon van die maffiabaas wordt in eerste instantie door Steven op sleeptouw genomen om wraak te nemen, want dat is 'wat echte mannen moeten doen.' Hij leert de maffiazoon de kneepjes van het vak en deze wordt dus ook steeds handiger. En dan zegt hij op het laatst dat hij geen gangster moet worden...... en waarom kent een Russische gangster aikido? En hoe komt het dat hij zulks een goede gangster is? Ik bleef met vragen zitten. Maar het is en blijft Steven Seagal, dus een 4 is hier op z'n plaats.

Lui (crew films)

In die rol van 'tough guy' vond ik hem echt helemaal passen, briljant!

@ SSeagal

Ok je hebt gelijk die was ik even vergeten . Die waren zonder voice dubs gelukkig of in ieder geval niet opgemerkt.

avatar van wiebel

wiebel

Zelden zo,n onzin en waardeloze acteerprestatie mee gemaakt.

Verhaal is flinterdunne onzin dat nooit voorkomt en voor de rest wil ik er geen woorden over verspillen.

avatar van wiebel

wiebel

oh ja 0,1

avatar van The Oceanic Six

Ik weet meteen weer waarom ik al jaren Seagal films niet meer bekijk als ik hier lees dat dit 1 van de betere films van de man is van de laatste jaren.

Seagal...het moet 1 van de, zoniet de slechtste acteur zijn die er is. Goddank blijft hij alleen bij het actiefilm genre want buiten slaan, schoppen en schieten kan hij niets. Hij ziet er nog altijd uit met zijn kop en zijn strakke haar naar achter alsof hij in een goedkope pornofilm mee speelt en het lukt hem nog altijd niet enige emotie te tonen of overtuigend een dialoog aan te gaan. Ik moest er soms bijna om lachen als hij een gesprek voerde. Wat ook jammer is, is dat hij altijd zo serieus blijft i.t.t. actieacteurs als Schwarzenegger of Statham. Iets meer zelfspot en droge humor en dit soort films worden al een stuk geiniger.

Maarja, zon film kijk je uiteraard voor de actie en daarmee zat het wel goed. Wel een erg standaard plotje weer met een incident bij zijn familie waarna hij weer zichzelf een ruim uur door het restant van de film schiet, slaat en schopt. Het was allemaal voorspelbaar en zeker na een tijdje had ik er alweer genoeg van. Het 1e uurtje ging wel maar de interesse blijft niet gewekt met zoiets. De actie is genoeg aanwezig maar lang niet altijd overtuigend. Als ik terugdenk aan die waardeloze en lachwekkende messen vecht scene in dat stripteasehokje...

Conclusie; Matige B film die alleen de verstokte Seagal fans en mensen die elke vorm van actie leuk vinden zal plezieren.

deGVR schreef:

Een nieuwe Steven Seagal film, mijn hart ging al sneller kloppen..

Dat heb ik dus ook elke keer weer.