Driven to Kill (2009)
Verenigde Staten / Canada
Geregisseerd door: Jeff King
Met onder meer: Steven Seagal, Zak Santiago en Inna Korobkina
Plot Driven to Kill
Een voormalig Russische gangster genaamd Ruslan Drachev (Steven Seagal), momenteel een schrijver van misdaadboeken, keert terug naar huis. Hij komt er achter dat zijn dochter wil trouwen met zijn aartsvijand. Ook komen er dingen uit zijn verleden terug, zoals bedreigingen tegen zijn gezin. Uit op gerechtigheid, keert Ruslan terug naar zijn oude leven, maar dit keer om wraak te nemen.
Ruslan Drachev
Alex
Lanie Drachev
Tony Links
lennox
Toch eigenaardig hoe de meesten onder jullie seagal niet kunnen horen of zien, maar vooraf en achteraf wel altijd commentaar geven! Blijkbaar kijken die seagal-haters wel degelijk naar de films van seagal
DiDa
Hier de officiele trailer van Ruslan:
Dit ziet er echt heel goed uit! Het lijkt erop dat Seagal helemaal terug is!
Lui (crew films)
Mooie trailer en lekker veel actie inderdaad, laten we hopen dat er nog meer actie in de film zit. Je ziet Steven zelf alweer vechten, dat is in ieder geval goed. En nu maar afwachten
Kooltje
Erg vette trailer
. En nou maar hopen dat de film ook goed is. Seagal is in goede vorm zo te zien.
DiDa ik hoop dat je gelijk hebt en dat Seagal helemaal terug is
Die gare stunt doubles en voice dubs in KS werd je niet vrolijk.
Weet iemand al wanneer deze film gaat uitkomen. Kill Switch komt 11 november op dvd uit.
Lui (crew films)
Weet iemand al wanneer deze film gaat uitkomen..
Nee, deze film is nog in post-production! Zie IMDb.
Kooltje
Dus dat wordt februari maart dan denk ik. De trailer is in ieder geval hoopvol
al zegt dat natuurlijk niet altijd wat
- 1953 stemmen
Wow dit zou nog wel eens een heus spektakel kunnen worden. Dat is in ieder geval wat de trailer belooft, Seagal op zijn best: "NO MERCY".
Lui (crew films)
Februari-maart zou best wel kunnen, de film is al wel een tijdje in post-production dus het schiet al wel op lijkt mij. Kill Switch was er ook al redelijk snel (volgende maand komt hij uit op DVD, op bol.com kan je hem al bestellen)!
DiDa
Ben benieuwd wanneer de releasedatum is. Volgens imdb komt hij in Amerika nog dit jaar uit. Maar er staat nog nergens iets aangekondigd.
Lui (crew films)
Poster is er inmiddels, en de film komt in maart uit in Amerika!
- 1953 stemmen
Hmm matige poster, vond de vorige still toch veel meer klasse hebben.
Lui (crew films)
Een poster gaat altijd boven een still, ikzelf vind de poster ook niks.
- 1953 stemmen
Ja, dat weet ik. Bij benadering heeft deze poster toch zeker ook wel wat; Steven met het staal in zijn handen, zijn naam en de titel. Simpel maar dat is genoeg. Ook nog even subtiel de tekst dat revanche niet altijd even zoet is.
DiDa
Hier een nieuwe originele cover van Ruslan. Veel mooier!
- 1953 stemmen
Hmm nee ontzettend onorigineel, vind deze meer klasse hebben.
Lui (crew films)
Dat is juist geen orginele, dit is de orginele! Ik volg dat forum zelf ook meerdere keren per dag, en ik heb een bericht zien staan van de maker van die cover, dat het een customcover is.
Lui (crew films)
Jammer dat de tagline niet zo goed te lezen is, ze hebben alleen niet echt de moeite gedaan een beetje een orginele te zoeken.
Lui (crew films)
De film zal 24 maart op DVD en Blu-Ray te koop zijn (in de US tenminste!)
SSeagal
Hier een nieuwe originele cover van Ruslan. Veel mooier!
Vind de poster op MM wel beter. Alleen bij deze poster gelukkig niet een jongere kop erop geplakt met photoshop
Quentin
'mooier' ... 'beter' ... het ziet allemaal uit alsof het met MS Paint in Windows 3.11 is gemaakt.
Heel lelijk en onduidelijk deze poster.
Lui (crew films)
Dit is de enige orginele poster die ik kon vinden, omdat ik hem heb moeten vergroten is hij onduidelijker geworden. Als ik een betere kan vinden stuur ik die in als correctie.
SSeagal
Vind het juist een geweldige poster, ach ja, smaken verschillen
SSeagal
Leuk stukje over een ontmoeting met Seagal op de set van Ruslan, lees vooral het rood gekleurde stuk
SSeagal
Interviewtje met Seagal. Volgens het interview zou Ruslan dus niet zo bedroevend worden als Kill Switch omdat de man meer zeggenschap heeft.
Dat Seagal meer invloed heeft op de film zegt bar weinig over het eindresultaat hoor.

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

The Condemned
Thriller / Actie, 2007