Driven to Kill (2009)
Verenigde Staten / Canada
Geregisseerd door: Jeff King
Met onder meer: Steven Seagal, Zak Santiago en Inna Korobkina
Plot Driven to Kill
Een voormalig Russische gangster genaamd Ruslan Drachev (Steven Seagal), momenteel een schrijver van misdaadboeken, keert terug naar huis. Hij komt er achter dat zijn dochter wil trouwen met zijn aartsvijand. Ook komen er dingen uit zijn verleden terug, zoals bedreigingen tegen zijn gezin. Uit op gerechtigheid, keert Ruslan terug naar zijn oude leven, maar dit keer om wraak te nemen.
Ruslan Drachev
Alex
Lanie Drachev
Tony Links
SSeagal
Dat Seagal meer invloed heeft op de film zegt bar weinig over het eindresultaat hoor.
Nou het gaat vooral om het verknippen van de actiescenes in de post production en de vrijheid die seagal iets meer heeft tijdens de opnames. Lijkt me toch wel een verbetering. Seagal heeft Kill Switch niet eens bekeken omdat hij het waardeloos vond dat ze de film zo hebben veranderd achteraf, dus dat zegt ook al heel veel.
Kooltje
Ruslan wordt hopelijk inderdaad niet zo bedroevend als KS. En als ik het interview lees gaat dat ook niet gebeuren
Nieuws:
Ruslan wordt op 19 mei uitgebracht in Amerika door Fox Entertainment. De titel veranderd ook:
Ruslan wordt Driven To Kill.
Lui (crew films)
Het gaat dus een flinke tijd duren voordat de film hier uitkomt, jammer. Dat de titel gaat veranderen had ik ook gelezen, heeft Seagal eindelijk eens een iets orginelere titel te pakken, wordt hij toch veranderd...
Kooltje
Bedankt voor de info DiDa. Das jammer vond Ruslan wel goed klinken voor een filmtitel. Driven to Kill is weer zo standaard filmtitel voor Seagal. Dus 19 mei in Amerika. En hier?
DiDa
De releasedatum voor hier is nog niet bekend. Tegenwoordig scheelt dat niet veel meer met de Amerikaanse. Dus ik verwacht mei/juni.
Chuck Taylor
- 1953 stemmen
Inderdaad zeg, wat teleurstellend van die titel. Niemand anders dan Fox ook uiteraard die zoiets op hun geweten hebben.
DiDa
Hier de officiele Blue-Ray cover van Driven To Kill.
Ziet er cool uit!
Waarom staat er nu alleen Driven to kill, en geen Ruslan als alternative.
Lui (crew films)
Omdat Ruslan een werktitel was en die mogen niet ingevoerd worden als alternatieve titel!
blisteringdude
Gister even de nieuwe cover eropgezet. Moet zeggen dat hij er best cool uit ziet!
DiDa
Geweldig dank je! Ik vind dit echt de beste cover in jaren voor een Seagalfilm!
sinterklaas
Vind de cover ook wel mooi. Word wel weer eens tijd om weer eens een Seagal te zien.
Eerst Pistol Whipped, Kill Switch en Against the Dark maar eens kijken.
Kooltje
Kijk dan alleen maar Pistol Whipped. Kill Switch & Against The Dark waren niet echt heel best. Driven To Kill wordt hopelijk beter
blisteringdude
Pistol Whipped was 1 van de betere films van Seagal de laatste tijd. Kill Switch, Flight Of Fury, en Against the Dark waren behoorlijk slecht.
freekoz
Ik vind het wel een vette cover, ik kijk hier wel naar uit. 19 mei is het zo ver
Heerlijk zo'n vrije dag. Lekker uitgeslapen
. En ik dacht.....laat ik eens kijken of DRIVEN TO KILL ergens op het internet staat. Ik kan namelijk niet wachten op deze film. En raad eens....... DRIVEN TO KILL had ik zomaar ineens gevonden!!
En Seagal fans wat is deze film heerlijk zeg
. Heb nu nog een brede glimlach op mijn smoelwerk staan na het kijken van deze film. Vergeet KS van Jeff King. Driven to Kill van dezelfde Jeff King is gewoon briljant vergeleken KS. Misschien is het wel de beste DTV van Seagal. Laat mij dit uitleggen. Er is zoveel goeds aan deze top Seagal film
Seagal is boven zichzelf uitgestegen in deze DTV Driven to Kill. Hij praat Russisch. Ja je leest het goed. En dat doet hij best goed vind ik zelf. Er is meer. Je ziet hem zelfs rennen in de film. Big deal denk je, maar meestal doet zijn stunt double dit. De gevechten, en dat zijn er veel
, doet hij allemaal zelf. En die zien er erg goed uit. Af en toe misschien iets teveel close ups maar who cares! Seagal heeft eindelijk moeite in zijn acteerwerk gelegd. Vergeet die k*tfilms. Geniet van Seagal op zijn best in Driven To Kill. Hij is terug. En laten we hopen dat de kwaliteit blijft. Dit is Seagal op zijn best. Heerlijke aktie. En voor de azijnpissers die altijd wat te zeiken hebben over Seagal. Ga je toch lekker een andere film kijken en val ons Seagal fans er niet mee lastig. SEAGAL IS BACK! enjoy
freekoz
Heerlijk zo'n vrije dag. Lekker uitgeslapen
En Seagal fans wat is deze film heerlijk zeg
IK ZAL OOK MAAR EENS GAAN ZOEKEN!
Kooltje
Suc6 ermee. Je zal niet teleurgesteld zijn na het zien van deze film. Echt ouderwets Seagal
Mooi zo ik heb je een PM gestuurd
Lui (crew films)
Nu word ik wel heel erg nieuwsgierig! Wanneer is de DVD release hiero in Nederland?
Kooltje
Ik weet niet wanneer de release datum hier in NL is. Ik lees wel op een aantal sites 19 mei, maar betwijfel of dat ook in NL is. Op bol.com staat ook nog niks :S. Dus 19 mei??????
Verder iemand al Driven To Kill gezien. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Kooltje,
even een vraagje. Is Seagal's stem gedubd in deze film? Ik hoop het niet. Ik vind dit zo irritant.
En hoe lang duurt de film? Ik had ergens gelezen dat de film langer duurt dan anderhalf uur.
Kooltje
nee geen voice overs gelukkig
. Tenminste ik heb ze niet gehoord. Allemaal Seagal zelf. De film zelf duurt ongeveer 95 minuten denk ik, dus eigenlijk zoals gewoonlijk.

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

The Condemned