• 9.375.889 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Jeff King

Met onder meer: Steven Seagal, Zak Santiago en Inna Korobkina

Plot Driven to Kill

Een voormalig Russische gangster genaamd Ruslan Drachev (Steven Seagal), momenteel een schrijver van misdaadboeken, keert terug naar huis. Hij komt er achter dat zijn dochter wil trouwen met zijn aartsvijand. Ook komen er dingen uit zijn verleden terug, zoals bedreigingen tegen zijn gezin. Uit op gerechtigheid, keert Ruslan terug naar zijn oude leven, maar dit keer om wraak te nemen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Idd ook gereserveerd.

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Seagal lijkt zijn comeback een beetje te maken in deze film wat een knaller een actiegehalte uit de jaren 90 voor Seagal vind ik en dat is erg goed.

er waren wat films waarin hij zn beste tijd gehad leek te hebben

maar dat heeft hij hierin goed gemaakt

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

na een stuk of 3-4 goede films was het al klaar met segal. ik vind dat ze een nieuwe wet in amercia moeten aannemen die het maken van segal films verbied op basis van oplichterij of op zijn minst poging tot oplichterij.

avatar van mrwhite

mrwhite

ik ga volledig akkoord met johnhendrikos dit was de zoveelste ramp na elkaar.

nu heb ik er echt genoeg van voor mij geen seagal films meer.

normaal keek ik al geen films meer van hem maar omdat er een aantal mensen zijn die zeiden van dit is de beste seagal film in jaren dacht ik waarom nie.

vanaf nu enkel nie dus

avatar van Scholes

Scholes

Ik vind al die hele negatieve reactie wat onterecht. Misschien wat wrok naar eerdere films toe. Dat weet ik niet, want deze heb ik niet gezien. Ik vond de amusementswaarde van deze film heel behoorlijk. Uiteraard geen top film, maar pluspunten vind ik dat de Russen ook echt Russisch spreken (klinkt gek, maar is vaak niet geval) en dat Steven Seagal perfect in deze rol past. Vandaar 3,5 ster.

avatar van Stip

Stip

wat een nep film weer van die Seagal. ongeloofwaardig acteerwerk en een slecht verhaal. Kan me niet voorstellen dat mensen hier een 4 of 4,5 voor geven. Inderdaad het is een actiefilm... pfff Seagal was leuk en goed in die film waar hij kok was op een boot.

DiDa

Maar als je deze vergelijkt met zijn vorige dtv films, is dit toch een van de betere...

DiDa

Vanaf vandaag te koop. De dvd is zojuist op mijn deurmat gevallen. De kaft ziet er trouwens goed uit met een soort glinsterlaag eroverheen.

avatar van Lui

Lui (crew films)

Toevallig, bij mij viel de dvd ook zojuist op de deurmat Wat je zegt, prachtige cover! Al ziet Seagal er wel een beetje ge-photoshopped uit!

avatar van razziakiller

razziakiller

saai

avatar van razziakiller

razziakiller

teveel show in deze film ze blijven maar shieten met dezelfde kogels hahahaha top of da flop :d

avatar van blisteringdude

blisteringdude

Na 'The Keeper' gezien te hebben heb ik hier maar een 3* van gemaakt.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Op IMDB krijgt deze film het ongekend hoge cijfer (voor een Steven-film) van 5.1. Maar hoe is de film?

Doet hij zelf weer eens wat, of zijn het weer de stuntmannen die het knokwerk voor hem doen? Horen we zijn eigen stem, of is hij weer zo aan het fluisteren dat de producers hem moeten dubben met een andere stem (omdat ze hem niet durven vertellen dat hij onverstaanbaar is en of hij zo vriendelijk wil zijn om zijn eigen stem even opnieuw in te spreken)

?

DiDa

Driven To Kill is een van de betere Seagalfilms van het dtv tijdperk.

De gevechten zijn puur Seagal. Het verhaal loopt lekker en er is veel actie + een echte finale op het einde.

Het enige nadeel is dat er hier een daar een voicedubje doorheen komt. Maar deze valt niet zo goed op...

Ik zou hem zeker kijken als je altijd van Seagalfilms hebt gehouden...

avatar van patrick17

patrick17

Eerder op de avond heb ik deze film maar eens opgezet en het was een lekkere actie film van Steven Seagal. Over het algemeen ben ik een fan van hem maar zag je dat zijn laatste films minder werden maar met deze en The Keeper bewijst hij het nog steeds te kunnen.

In deze film zit vanaf het begin tot het einde actie in. Seagal heeft ook wat met zijn houding. Ik heb me zeker vermaakt bij deze actiefilm. Net zoals The Keeper krijgt deze film:

3 *

avatar van JPTV

JPTV

Helemaal zo slecht nog niet, Seagal heeft nog lang niet afgedaan...

avatar van cfreak24

cfreak24

Ik kwam vandaag Driven To Kill voor 5 euri bij de frs tegen dus die heb ik meteen mee genomen. Tis 1 van zijn meest recente films en 5 euri is echt spot goedkoop.

Ik heb de film uiteraard meteen gekeken en ik moet zeggen dat het echt weer een hele brute Seagal film vind. Seagal had een hele goede begin fase met zeer toffe films. Daarna kwam een fase waarin zijn films over het algemeen nog steeds erg vermakelijk zijn maar toch beduidend minder dan zijn oudere films zijn, met af en toe zelfs een slechte film. En eigenlijk is het vanaf Urban/Renegade Justice weer omhoog gegaan.

Driven To Kill zet die opwaartse stroom iig goed voort want ik heb me prima vermaakt. Het verhaal is precies hetzelfde als in zijn andere +30 andere films, maarja daar kijk je geen Seagal film voor. Je kijkt een Seagal film voor de actie en de droge humor. En die waren meer dan aanwezig in deze film. De close combat scene's zaten goed in elkaar en er zat weer heerlijke grove humor in. Het acteer werk vond ik ook boven gemiddeld en het verhaal was leuk uitgewerkt. Iig een dikke aanrader voor de Seagal fans en ook voor de actie fans. Ik geef de film iig een mooie 4,5* en dat is dan in de "nieuwe" (dus zeg maar vanaf Urban Justice) Seagal normen.

avatar van papaEd

papaEd

Redelijke tot goeie film.

Alleen de rol van Stephan vond ik zéér zwak.

avatar van NovaChe

NovaChe

So weer eens een Seagal film gekeken, en dat is deze. Vond hem wonder boven wonder erg vermakelijk. Al waren sommige vecht/schiet scene's wat aan de lange kant.

Maar voor Seagal, die echt belabberd veel flut films maakt de laatste tijd is dit weer popcorn plezier....

Maar geef mij de oude films van hem maar tot aan Exit Wounds... En dan moet The Patriot even een dikke streep door heen.

avatar van nick306

nick306

Als je die naam hoort weet je al dat het Steven Seagal is!!

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Redelijke actiefilm met goede actie, alleen wel jammer dat alleen Steven Seagal redelijk acteerde en de rest niet echt.

avatar van Tarkus

Tarkus

Typische Steven Seagal film, waarbij hij de wraakengel speelt en alles en iedereen in zijn eentje opruimt.

Het is een van zijn meest recente filmen deze en ik ben wel tevreden over deze film, die een beetje terug grijpt naar de beginperiode, en dus succesvolle periode, van Seagal.

De film is best vermakelijk, geen hoogstaand scenario, maar welke film met Seagal heeft dat wel ?

Puur genieten van deze film meer hoeft dat niet te zijn, ik heb dat alvast kunnen doen.

avatar van antilasergun

antilasergun

Een van de beste seagal films vind ik.Hij is wel erg stoer in deze film.Een beetje onaantastbaar is hij wel.Ik ben wel een fan hem vandaar mijn hoge waardering.

avatar van parcivalis

parcivalis

ROFLOL@ een misdaadfilm waar criminelen voor- en achternamen in hun mobiel hebben staan.

Er wordt zo slecht geacteerd dat sommige figuren compleet 'karakterloos' zijn zoals de zoon van die Russische topcrimineel die totaal niet weet wat of wie hij moet spelen en dat dan ook nog eens slecht acteert.

Het verhaal is slecht en voorspelbaar en sommige actiescene's zijn zo knullig gemoteerd dat je werkelijk geen idee hebt wie er nu op wie schiet. Overdubte soundscore maakt alles af: Driven to kill is een lachwekkend drama.

Als je fijne Russische maffia wil zien kun je beter naar Cronenbergs Eastern promises kijken. 5 minuten van die film geeft je meer verstikkende criminaliteit dan alle Seagals bij elkaar.

parcivalis schreef:

avatar van PEN15

PEN15

Steven Seagal was tijdens de maak van deze film al 60 en dat is goed te zien. De beste man kan het allemaal niet meer, maar hij wil koppig als hij is er mee blijven doorgaan. Hij ziet er dan ook uitgeblust uit en is aan rust toe. Ik zie dat hij de grootste moeite heeft om zijn lippen nog te bewegen. Dit wordt een beetje verbloemd door tot vervelens toe op zijn merkwaardige grijns in te zoomen. De gevechten (en daar draait het natuurlijk allemaal om) zijn beroerd. Seagal kan alleen nog maar wat wilde bewegingen maken en het beeld schudt alle kanten op om je te foppen dat Seagal "het nog heeft". Nou moet ik gewoon zeggen dat al die seagal-titels te veel van dat zelfde zijn, maar ik verlang nog wel eens terug naar films als Under Siege 2.

avatar van Carotte

Carotte

Gekeken omdat ik Seagal fan was/ben. Maar wat een slechte acteurs in de film zeg.

avatar van Decec

Decec

Ben benieuwd voor vanavond

avatar van Wernertje

Wernertje

Ik heb de film nog niet gezien, maar zie dat hij bijna gemiddeld 3 sterren scoort iets wat ik bij een Seagal film bijna niet kan voor stellen.

De begin films van Seagal eind 80 begin jaren 90 waren nog wel een beetje te pruimen, Above the Law, Hard to Kill, Marked for Death, Out for Justice ,Under Siege maar wat daarna komt is toch wel vrij slecht.

De laatste tien films (behalve manchette) van hem heb ik niet eens meer gekeken. Wat een stomme onzin films, waarin vaak het acteer werk en het verhaal en actie kwa niveau niet meer inhoud hebben dan het iq van een fisch-stick.

Ongelofelijk, deze films moeten ze gewoon gaan boycotten in de States (en rest van de wereld) Laat Seagal a.u.b gewoon zich bezig houden met politie zijn en stoppen met films maken. Zijn collega's zouden hem moeten arresteren voor het martelen van bioscoop bezoekers. Een martel gang is het om naar zijn films te kijken.