• 9.372.961 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Jeff King

Met onder meer: Steven Seagal, Zak Santiago en Inna Korobkina

Plot Driven to Kill

Een voormalig Russische gangster genaamd Ruslan Drachev (Steven Seagal), momenteel een schrijver van misdaadboeken, keert terug naar huis. Hij komt er achter dat zijn dochter wil trouwen met zijn aartsvijand. Ook komen er dingen uit zijn verleden terug, zoals bedreigingen tegen zijn gezin. Uit op gerechtigheid, keert Ruslan terug naar zijn oude leven, maar dit keer om wraak te nemen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Lui (crew films)

De nieuwste film met Steven Seagal, van dezelfde regiseur als Kill Switch. Hoogstwaarschijnlijk doet Seagal in deze film zelf weer de vechtscenes.

sinterklaas

Staat geen Vtje achter de titel op IMDB. Dus word het denk geen direct to video.

Lui (crew films)

Dat is inderdaad nog niet bekend (film is ook nog in post-production). We zullen zien.

SSeagal

Nou als het dezelfde regisseur is als van Kill Switch hou ik mijn hart vast. Trouwens, zou dit dan zijn laatste film zijn .... ?? Al lang geen update meer geweest op imdb.

avatar van 606

weer een seagal gaat de goede kant op

kan ik weer sparen

Lui (crew films)

Nee dit is niet zijn laatste film! Er gaan geruchten dat er nog een Under Siege 3 komt, en waarschijnlijk ook Prince of the Pistols, ook heb ik nog meer titels voorbij horen komen. Dit is zeker niet de laatste!

laat maar komen

Lui (crew films)

Ik ben ook erg benieuwd naar deze. Als ze de film nou maar niet zo hebben zitten editten als Kill Switch

avatar van Kooltje

Kooltje

Op de fansite steven-seagal.net staat dat er nieuwe film 'The Keeper' eraan zit te komen. In september beginnen de opnames van deze film in New Mexico. Ze zijn dus nu al bezig . Hier wat info over de film

The movie stars Seagal as a bodyguard who must rescue a kidnapped woman he was hired to protect. Seagal is producing the film with Phillip Goldfine, who also produced “The Lost Boys: The Tribe,” “Into the Sun” and “Belly of the Beast.” Keoni Waxman will direct. He directed “Anna Nicole,” “The Shooting Gallery” and “The Highwayman.”

Lui (crew films)

Klinkt leuk, nu wachten tot hij op IMDb staat!

Lui schreef:

Klinkt leuk, nu wachten tot hij op IMDb staat!

Staat ie al.

We hadden het hier over The Keeper

sinterklaas

Steven Seagal schijnt alleen de Writer te zijn.

Lui (crew films)

Dan heb ik al geen interesse meer.

SSeagal

The keeper van de regisseur Into the Sun / Belly of the Beast? Kan wel wat worden En als ze Ruslan als titel nou niet veranderen heeft Seagal iig de meest originele titel uit zijn collectie te pakken. By the way geloof ik niet zo in Under Siege 3 of POP, maar wie weet heb ik wel ongelijk

Lui (crew films)

Toch erg jammer dat Seagal er niet in meespeelt, dat vind ik echt balen. Nee, het is niet de regisseur van Into the Sun en Belly of the Beast (http://www.imdb.com/name/nm0915394/), Seagal kan deze film dan wel schrijven, maar zonder hem er in word het voor mij niks.

Lui schreef:

maar zonder hem er in word het voor mij niks.

dat vind ik ook

sinterklaas

Betekend het dan toch dat hij stopt?

Lui (crew films)

Dat kan wel gezegt worden, maar dat denk ik toch echt niet! Op meerdere sites staat dat Seagal toch meespeelt in de film:

sinterklaas schreef:

Betekend het dan toch dat hij stopt?

ik hoop van niet maar ja eens is het zover met veel andere acteurs ook

avatar van Kooltje

Kooltje

Ik zet het ook maar even hier neer. Van de steven-seagal.net site gehaald. UNDER SIEGE 3? Ik hoop het. Seagal praat erover.

Lui (crew films)

Het was al wel een tijdje bekend dat er misschien een Under Siege 3 gaat komen, en zo te zien aan dat filmpje hebben ze wel plannen! We zullen het wel zien!

Lui schreef:

ik ben benieuwd of het er komt

de tijd zal het leren

Kooltje schreef:

Something Extra Terrestial.... Under Siege 3 op een spaceship?

Het zou me niks verbazen

Het zou me niks verbazen

Ik zou het niet doen, iets te niet Seagal

Lui (crew films)

We kunnen hier beter verder over kletsen in het aparte Seagal topic, dit heeft niks meer met Ruslan te maken!

Uit een interview met Seagal :

Kill Switch comes out on October 7. Even though it won't have a theatrical release, do you still celebrate when one of your movies comes out on DVD?

Many of the movies that had certain people attached -- I don't know the titles -- I've never seen the movie and will never see the movie, just because I resent what they did to screw the movie up so much. But those people are no longer around from Ruslan on, so maybe from Ruslan on I think I can maybe have a little more celebratory attitude.

Dus Kill Switch was Seagal niet blij mee en aan het antwoord te zien heeft hij meer invloed op de komende twee films.

Lui (crew films)

Ik ben echt heel erg benieuwd naar Ruslan, en ik verwacht dat de vechtscenes niet meer zo ge-edit zijn, ik had hem ook al een tijdje op mijn lijstje staan om toe te voegen, alleen het vinden van een goede still viel totaal niet mee, ik zit nu te wachten op een poster

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Weer een seagal haha. Weer lekker het gekraak van botten aan horen!