Genre: Horror / Komedie
Speelduur: 102 minuten / 107 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Karyn Kusama
Met onder meer: Megan Fox, Amanda Seyfried en Adam Brody
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 15 oktober 2009
Plot Jennifer's Body
"She's evil... and not just high school evil."
Needy (Amanda Seyfried) en Jennifer (Megan Fox) zijn al van kleins af beste vriendinnen. Wanneer Jennifer Needy weer eens weet over te halen, om de avond met haar te spenderen in plaats van met haar vriendje, gaan ze naar een kroeg waar de band Low Shoulder speelt. Als de kroeg tot de grond toe afbrandt en Needy en Jennifer weten te ontsnappen, verandert er iets. In het dorpje beginnen steeds meer doden te vallen en Needy moet accepteren wat ze eigenlijk al lang wist: Jennifer is duivels.
Jennifer
Keyboardist
Roman Duda
Officer Warzak
rotem
Ik heb eigenlijk best genoten van deze film. Soort en met spannend/eng en ook lichtelijk erotisch !!
De beelden waren mooi geschoten. Net iets beter dan een B-film.
mixmaster
tegenvallende film die eigenlijk alleen de moeite waard is omdat de prachtige megan fox de hoofdrol heeft.
de film is traag en niet spannend genoeg.
Zonderiaan
Ijzersterk en verdomd goed gelukte film met een uitmundend sexy cast, resulterend in een orgastisch stukje cinema dat op unieke en fenomenale manier het brein binnendenderd.
Nee natuurlijk niet, maar wel gelachen.
Jamzy
zwakke film,had hem veel beter verwacht er gebeurt bijna niets...2.5
Franklin1975
Precies wat Zonderiaan zegt: maar wél gelachen!
Mijn vrouw kan niet tegen dit soort films, die vind ze echt te eng. Maar deze film was, buiten dat het er kwalitatief wel professioneel uit zag!, zo ongelofelijk cliché en té blockbusterachtig, dat hij juist weer niet eng of spannend was. Zeker niet als je al heel wat enge, creepy films hebt gezien in je leven.
Zouden we Megan Fox dan écht naakt in de film hebben gezien (geen body double), dan was de waardering wel ietsjes hoger uitgevallen.
canciser
Je weet wat je kan verwachten van te voren als je deze kijkt, ik vond hem best leuk. Hij was niet spannend, maar wel lekker bloederig en Megan Fox speelt erin. Het verhaal is wat vaag en had er niet in gehoeven. 3*
Waku
Geen onaardige tiener horror.
Met moet worden gezegd een wel heel prettige verschijning ( Megan Fox) Verder zorgt een vlotte soundtrack voor wat meer vaart in de horror. Soms zelfs een schrikmomentje maar die zijn op een hand verder te telen."Jennifer's Body"is niet vervelend, toppertje is het echter niet.Toch een voldoende.
Wilderness
Echt Wel een Top Film Met een top Cast!
Jij geeft bijna alles maar gewoon een 5 ?
mmmichaeel
Persoonlijk vind ik de film wel geod, maar ze moeten dit geen horror noemen als er HELEMAAL NX in gebeurd, je ziet ze gwn eenbeetje transformeren en dan hoor je gwn een bijt -.- ze moesten er meer enge stukken in plaatsen dan die sexscenes -.-
jojoshua
Wat een achterlijke film. Heb me mateloos geïrriteerd aan zowel het domme verhaal als de slechte acteerprestaties.
MisterM
Vervelende muziek, flauw verhaal en voorspelbare "monsteruitingen" zoals bv het verplichte demonische zwarte braaksel.
Lekker wijf .. dat weer wel! 2 sterren.
IcU
Niet alleen ontzettend mooi in beeld gebracht maar ook een montage die afwijkt van de mainstream horror. Ik denk dat deze film zeker iets extra's heeft en dan heb ik het niet alleen over de mooie Fox. De lage waardering kan ik dan ook niet plaatsen en als ik de reacties zo eens lees vraag ik mij ook af of en op welke manier deze film dan wel bekeken is.
kramersietse
Horror met een lekker wijf erin is de horror i like man! Normaal gesproken ben ik niet zo van die genre, maar aan de poster te zien ga ik deze dus wel even kijken. Las ergens dat ie nog licht erotisch was ook.
Insignificance
Dat laatste valt mee. Of tegen. Maar net hoe je 't wilt zien.
Verder een filmpje van niks. Baby horror gemixt met teen-comedy. Niet eng, niet grappig, niet leuk. En Low Shoulder is een irritante band.
Naomi Watts
En Low Shoulder is een irritante band.
Is ook de bedoeling. Is Cody's aanklacht op bands van nu.
ICU
. Eindelijk iemand die ziet hoe knap deze film audiovisueel is, één van de mooiste horrorfilms die ik ooit zag. Magistrale editting en fenomenaal kleurengebruik.
DVD-T
Weer een film die het lage gemiddelde absoluut niet verdiend. Jennifer's Body is helemaal niet zo slecht.
Een beetje een vreemde combinatie tussen verschillende genres. De film bevat vele elementen en lagen die het een beetje onduidelijk maken waar de film nu precies heen wil. Dat is ook een van de weinige kritiek punten die ik op de film kan aanmerken. Het begint al ontzettend sterk en de film houd gewoon een bepaald niveau vast zonder ergens in te zakken. De film zit vol met prettige dialogen en momenten. De film heeft zoals gezegd vele elementen uit verschillende genres. Het ene moment wil het een horror zijn en op een ander moment weer een intellectuele komedie. Door die vreemde combinatie is het nooit echt duidelijk wanneer je nu kunt lachen of geraakt moet worden of gewoon bang moet zijn. Aan de andere kant is het heerlijk als een film je zo verschillende kanten op weet te trekken.
Qua sfeer zit het helemaal goed. Lekker donker allemaal, en deed mij zo af en toe denken aan Ginger Snaps, wat een soort gelijk iets probeerde. Het verhaal is eigenlijk heel rechttoe rechtaan. De uitwerking is echter heel geslaagd. Jennifer's Body is niet echt eng te noemen. Qua gore valt het allemaal wel mee. Wel krijgen we enkele originele kills te zien, en is het bij vlagen erg spannend. In de komedie aspecten is het ook erg geslaagd en ik heb dan een aantal keren goed kunnen lachen om een situatie of uitspraak. Vooral "Am i too big" of zoiets deed mij schateren. Lag ook vooral aan de situatie die er op dat moment speelde. En de film zit vol met dat soort ingenieuze vondsten. Tevens zag ik er ook iets van een comming of age film in. Karakters die allen op hun eigen manier omgaan met het opgroeien.
De film raast aan je voorbij. Het tempo is lekker hoog en er zit genoeg in om van te genieten. Op gebied van vermaak ook meer dan geslaagd dus. Acteerwerk is heerlijk om aan te zien. Erg naturel gedaan, al wist ik soms even niet wat ik met het karakter van Megan Fox aan moest. Ik vond haar motief een beetje raar. Ook het einde tussen Needy en Jennifer (laatste gevecht) was een beetje te zwak om echt indruk te maken.
Audio visueel zit het meer dan goed. De regisseur trakteert ons op een aantal fantastische shots, en ook met de soundtrack is het smullen geblazen. Geluid was ook erg mooi vormgegeven. Je wordt als het ware helemaal opgeslokt in Jennifer's Body. Ja, een heerlijke film. Eens kijken of er bij een volgende kijkbeurt een verhoging in zit, voorlopig eerst:
Insignificance
Is ook de bedoeling. Is Cody's aanklacht op bands van nu.
Aha. Er was inderdaad ergens een opmerking over indie rock. Maar dat soort bandjes bestaan toch al decennia lang?
Naomi Watts
Dat wel, alleen schieten die dezerdagen op grote schaal uit de grond en wordt het geslikt akls zoete koek door hersenloze tieners (Jennifer Check staat daar symbool voor).
blinkie1969
Wat een prutfilm zeg.
Of misschien ben ik te oud voor dit soort films die het prima zal doen op een pyamafeestje van wat bakvisjes en hun puisterige vriendjes.
Wa The Fu
Echt Wel een Top Film Met een top Cast!
waaaattttttttttttttttttttt
heb je wel de juiste film gezien
deze was zoooo B bijna C
lotte1990
Geweldige film! ik vond hem egt wel vet, natuurlijk het verhaal is achterhaald ma hoe hij is gefilmd en gemonteerd vond ik heel vet.

Horrorfilm 'Jennifer's Body' met Megan Fox is morgenavond te zien op televisie

Horrorfilm had bizarre invloed op lichaam Megan Fox: 'Verloor gewicht en haar viel uit'

Fucking Åmål

Pretty Persuasion
Komedie / Drama, 2005

Kyss Mig
Drama / Romantiek, 2011
minnesotabloodthirstinessmiddelbare schoolsexual murder horrorbezitbloedvergietentienermeisjeslumber partydemonpopularityrockbandsuccubus satanic ritualcandlelight vigilduringcreditsstingervrouwelijke regisseurvirgin sacrificefrenemiesbloodthirsty