• 9.378.137 stemmen

Met onder meer: Odette Annable, Cam Gigandet en Gary Oldman

Gesproken taal: Engels en Hebreeuws

Releasedatum: 26 maart 2009

Plot The Unborn

"Evil will do anything to live."

Haar hele leven heeft Casey Beldon (Odette Yustman) haar moeder gehaat, vanwege het feit dat ze haar op jonge leeftijd heeft verlaten. Maar als Casey geteisterd wordt door nachtmerries en achtervolgd wordt door geesten begint ze langzamerhand te begrijpen wat de reden was van haar moeder om dit te doen. Langzaam maar zeker komt ze erachter dat een geest haar lichaam aan het overnemen is en moet ze alles doen om dit te stoppen. Haar enige redding lijkt een man genaamd Sendak (Gary Oldman)...

Casey Beldon

Matty Newton

avatar van Olivia

Olivia

Ralf81 schreef:

Haha, benieuwd in hoeverre dat kontje in dat leuke witte slipje gephotoshopped is

Ssshht, nu verpest je het helemaal

avatar van Achilles

Achilles

13 in een dozijn...maar niet slecht...mooie middelmaat

avatar van char0nim0

char0nim0

mja kleinigheidje blijf je houden.

niet een film die ik in mn dvd collectie wil..maar vond het zeker de moeite waard om af te kijken

avatar van Macmanus

Macmanus

Boring!

Te debiele film, maker denkt dat als je de muziek heel veel db hoger zet dan de rest dat je vanzelf gaat schrikken. Raar. Zoals wel meer dingen, zo was het hoofd plakken op een hond echt zo lelijk. Acteerwerk is poep, niet dat ik het heel erg vond dat ze een lekker wijf hadden genomen voor de hoofdrol, dat ze in de onderbroek stond was nog het leukste van de film, maar verder had ze de charisma van een aardappel.

Fuck dit! 1*

avatar van ralfsjam

ralfsjam

char0nim0 schreef:

mja kleinigheidje blijf je houden.

als ik zo je verhaaltje lees, snap ik niet waarom je hem een 5 geeft? een 5 geef je als het een meesterwerk is, 1 van de beste films die je ooit gezien hebt en die je als film liefhebber zeker in je collectie wilt hebben! jij vindt het "best ok", "er zat enig verhaal in" "en je hoeft het niet perse te hebben"?

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

Ja ik heb eigenlijk precies hetzelfde gevoel hehe.

avatar van Boeikens

Boeikens

Redelijk.

Het verhaal had wel iets en de spanning was hier en daar aanwezig.

Camerawerk was niet slecht en de film werd naar het einde toe beter.

Geen hoogvlieger maar zeker onderhoudend.

avatar van Gamer2575

Gamer2575

mm wel mooi meisje, dat krijg je goed te zien in het begin:p

Verder vond ik het heel voorspelbaar allemaal en de scene waar die oude Eli, de verlamde oude man in de rostoel die Sofi achtervolgd, is echt hilarisch die kop die hij trekt en hoe die dan ook zo de trap op loopt:p

The Unborn Photo Gallery - Photos from the Horror Movie The Unborn - tinyurl.com

magere 2,5 het ging nog wel

avatar van mock turtle

mock turtle

zaten enkele leuke stukjes in maar in het geheel niet echt bijzondere film. verhaal nogal mager (maar ja, kan je van horror anders verwachten?) en niet echt heel eng. muziek vanaf het begin erg irritant. geen verknalde avond als je deze film gaat kijken, zo slecht is het heus niet, maar verder ook niet echt een aanrader.

avatar van schoop

schoop

Aardige film.....zitten een paar enge momenten in en ook een paar dingen gejat van andere films. maar over het algemeen goed te doen.

avatar van ken1976

ken1976

Een film die me toch wel wat tegenviel, maar dat komt omdat ik er, zoals gewoonlijk , veel van verwacht had.

De akteurs deden het aardig, maar verwacht acteerwerk van de bovenste plank.

Het verhaal is lekker simpel met weinig diepgang , maar ik vond het wel sfeervol gefilmd.

De film zit vol clichés dus qua originaliteit is het geen hoogvlieger,maar dat maak het er niet minder om!

Kortom3 sterren!

avatar van luked45

luked45

Vreemde film. Absoluut niet slecht, terwijl er m.i. heel wat rammelt. Perfect verhaal, prima schrikeffecten, met de beeldschone Odette.

avatar van ajacied4life

ajacied4life

Wat een tegenvaller was dit zeg, totaal geen goede schrikmomenten, een verhaal dat rammelt aan alle kanten, het enige pluspunt is het einde, maar dat kan deze film niet meer redden.

Verder dan 2 sterren kom ik niet

avatar van Tjurk

Tjurk

echt een superfilm! zit een origineel verhaal in.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Tjurk schreef:

zit een origineel verhaal in.

Nee, niet echt.

avatar van -P-

-P-

Viel mij gigantisch tegen. Ik had onlangs de trailer gezien en die zag er veelbelovend uit maar helaas. Eerder saai dan spannend.

avatar van X.MagnuM

X.MagnuM

Deze draait toch in de bios?

avatar van wfiret

wfiret

X.MagnuM schreef:

Deze draait toch in de bios?

Ja, deze draait in de bios.

avatar van Ondergronds

Ondergronds

Wil deze film best zien, zeker als Yustman erin speelt!

avatar van Kevinho160

Kevinho160

Lekker wijf, best origineel en vet uitgevoerd.

Niet old-skool als een slasher, ook niet echt japans.

Maar dus gwn een vette horror film die toch weet te vernieuwen.

avatar van NLbart

NLbart

niet super goed ik had er veel meer van verwacht

avatar van Jules15

Jules15

Ik had er ook meer van verwacht,
sommige stukken waren zelfs grappig!zoals dat stukje dat die opa zijn hoofd omdraait en dan achter die oma aangaat![
Maar toch leuk om een keer te zien

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

vond hem erg goed

avatar van Syt

Syt

dit was me toch een draak..

avatar van Milan07

Milan07

Zoveelste The Grudge kloon met kleine kinderen die evil zijn. Het verhaal is wel spannend maar het wordt nooit eng en de schrik effecten zie je ver van te voren aankomen ook het lot van d ehoofdrol spelers. Wel een leuke film voor tussendoor maar niet om te onthouden.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Best nog wel een redelijk goede horrorfilm van David .S. "Blade Trinity" Goyer. Alleen vraag ik me toch nog steeds af of dit nou een remake is van een Aziatische horrorfilm aangezien dit soort onderwerpen niet echt Amerikaans zijn. Voor de verder rest was de film zeker niet slecht. De mooie Yustman speelt een aardige rol en ook Oldman als Priester maakte er weer wat moois van. Film is op bepaalde momenten best aangrijpend en er zitten ook wat heerlijke schrikmomentjes in: Die scene met dat spiegelkastje en die discoscene. Dat behekste jongentje zag er op bepaalde momenten ook best creepy uit. Verder vond ik ook die scene met die Opa die zijn hoofd helemaal omdraait met een krakend geluid uit zijn keel (hey, The Grudge) en dan zijn nog levende vrouw achtervolgt door achterstevoren op de trap te gaan lopen (Hey, The Exorcist. Best wel griezelig en grappig tegelijk. Ook dat met dat hondje.

Ja, de film is soms ijzingwekkend maar af en toe ook wel grappig. Ook soms nog wel eens een dikke knipoog naar de Pang brothers. Dat einde vond ik btw ook best wel akelig. "I wont just be born now"

Verder toch een aardige horrorfilm. Heb me toch nog wel vermaakt.

avatar van KrooSaH

KrooSaH

Wat een tijdverspilling!

avatar van mcdaktari

mcdaktari

char0nim0 schreef:

ik vind het wel raar dat je deze film niet wilt, maar je stemt wel 5*

is dat niet een beetje veel voor een film die je niet hoeft te hebben?

of heb je een vergissing gemaakt? ik zag dat dit pas de eerste film is waar je op hebt gestemd

avatar van 303acidstorm

303acidstorm

Echt een spannende film met leuke effecten... Alleen moet je de film echt helemaal van het begin zien om het verhaal te kunnen begrijpen...

Het einde verteld wel weer mooi hoe alles tot stand is gekomen met die entity..

Die effecten van dat jongetje wat er steeds doorheen komt ,Die schrikt wel af steeds met die geluids effecten..Ik ga deze straks weer even kijken..... mijn rating een 5 , Verhaal is leuk,,De effecten zijn ook super..Vergeleken met de horrorfilms van vroeger is deze zeker origineel.... Enjoy watching the film... Leuk voor de griezel fans..