Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Odette Annable, Cam Gigandet en Gary Oldman
Gesproken taal: Engels en Hebreeuws
Releasedatum: 26 maart 2009
Plot The Unborn
"Evil will do anything to live."
Haar hele leven heeft Casey Beldon (Odette Yustman) haar moeder gehaat, vanwege het feit dat ze haar op jonge leeftijd heeft verlaten. Maar als Casey geteisterd wordt door nachtmerries en achtervolgd wordt door geesten begint ze langzamerhand te begrijpen wat de reden was van haar moeder om dit te doen. Langzaam maar zeker komt ze erachter dat een geest haar lichaam aan het overnemen is en moet ze alles doen om dit te stoppen. Haar enige redding lijkt een man genaamd Sendak (Gary Oldman)...
Casey Beldon
Sofi Kozma
Janet Beldon
Matty Newton
Olivia
Haha, benieuwd in hoeverre dat kontje in dat leuke witte slipje gephotoshopped is
Ssshht, nu verpest je het helemaal
char0nim0
mja kleinigheidje blijf je houden.
niet een film die ik in mn dvd collectie wil..maar vond het zeker de moeite waard om af te kijken
Macmanus
Boring!
Te debiele film, maker denkt dat als je de muziek heel veel db hoger zet dan de rest dat je vanzelf gaat schrikken. Raar. Zoals wel meer dingen, zo was het hoofd plakken op een hond echt zo lelijk. Acteerwerk is poep, niet dat ik het heel erg vond dat ze een lekker wijf hadden genomen voor de hoofdrol, dat ze in de onderbroek stond was nog het leukste van de film, maar verder had ze de charisma van een aardappel.
Fuck dit! 1*
ralfsjam
mja kleinigheidje blijf je houden.
als ik zo je verhaaltje lees, snap ik niet waarom je hem een 5 geeft? een 5 geef je als het een meesterwerk is, 1 van de beste films die je ooit gezien hebt en die je als film liefhebber zeker in je collectie wilt hebben! jij vindt het "best ok", "er zat enig verhaal in" "en je hoeft het niet perse te hebben"?
Boeikens
Redelijk.
Het verhaal had wel iets en de spanning was hier en daar aanwezig.
Camerawerk was niet slecht en de film werd naar het einde toe beter.
Geen hoogvlieger maar zeker onderhoudend.
Gamer2575
mm wel mooi meisje, dat krijg je goed te zien in het begin:p
Verder vond ik het heel voorspelbaar allemaal en de scene waar die oude Eli, de verlamde oude man in de rostoel die Sofi achtervolgd, is echt hilarisch die kop die hij trekt en hoe die dan ook zo de trap op loopt:p
The Unborn Photo Gallery - Photos from the Horror Movie The Unborn - tinyurl.com
magere 2,5 het ging nog wel
mock turtle
zaten enkele leuke stukjes in maar in het geheel niet echt bijzondere film. verhaal nogal mager (maar ja, kan je van horror anders verwachten?) en niet echt heel eng. muziek vanaf het begin erg irritant. geen verknalde avond als je deze film gaat kijken, zo slecht is het heus niet, maar verder ook niet echt een aanrader.
schoop
Aardige film.....zitten een paar enge momenten in en ook een paar dingen gejat van andere films. maar over het algemeen goed te doen.
ken1976
Een film die me toch wel wat tegenviel, maar dat komt omdat ik er, zoals gewoonlijk , veel van verwacht had.
De akteurs deden het aardig, maar verwacht acteerwerk van de bovenste plank.
Het verhaal is lekker simpel met weinig diepgang , maar ik vond het wel sfeervol gefilmd.
De film zit vol clichés dus qua originaliteit is het geen hoogvlieger,maar dat maak het er niet minder om!
Kortom3 sterren!
luked45
Vreemde film. Absoluut niet slecht, terwijl er m.i. heel wat rammelt. Perfect verhaal, prima schrikeffecten, met de beeldschone Odette.
ajacied4life
Wat een tegenvaller was dit zeg, totaal geen goede schrikmomenten, een verhaal dat rammelt aan alle kanten, het enige pluspunt is het einde, maar dat kan deze film niet meer redden.
Verder dan 2 sterren kom ik niet
Tjurk
echt een superfilm! zit een origineel verhaal in.
-P-
Viel mij gigantisch tegen. Ik had onlangs de trailer gezien en die zag er veelbelovend uit maar helaas. Eerder saai dan spannend.
wfiret
Deze draait toch in de bios?
Ja, deze draait in de bios.
Ondergronds
Wil deze film best zien, zeker als Yustman erin speelt!
Kevinho160
Lekker wijf, best origineel en vet uitgevoerd.
Niet old-skool als een slasher, ook niet echt japans.
Maar dus gwn een vette horror film die toch weet te vernieuwen.
Jules15
Ik had er ook meer van verwacht,
sommige stukken waren zelfs grappig!zoals dat stukje dat die opa zijn hoofd omdraait en dan achter die oma aangaat
Verder toch een aardige horrorfilm. Heb me toch nog wel vermaakt.
mcdaktari
ik vind het wel raar dat je deze film niet wilt, maar je stemt wel 5*
is dat niet een beetje veel voor een film die je niet hoeft te hebben?
of heb je een vergissing gemaakt? ik zag dat dit pas de eerste film is waar je op hebt gestemd
303acidstorm
Echt een spannende film met leuke effecten... Alleen moet je de film echt helemaal van het begin zien om het verhaal te kunnen begrijpen...
Het einde verteld wel weer mooi hoe alles tot stand is gekomen met die entity..
Die effecten van dat jongetje wat er steeds doorheen komt ,Die schrikt wel af steeds met die geluids effecten..Ik ga deze straks weer even kijken..... mijn rating een 5 , Verhaal is leuk,,De effecten zijn ook super..Vergeleken met de horrorfilms van vroeger is deze zeker origineel.... Enjoy watching the film... Leuk voor de griezel fans..

Orphan
Horror / Thriller, 2009