Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Odette Annable, Cam Gigandet en Gary Oldman
Gesproken taal: Engels en Hebreeuws
Releasedatum: 26 maart 2009
Plot The Unborn
"Evil will do anything to live."
Haar hele leven heeft Casey Beldon (Odette Yustman) haar moeder gehaat, vanwege het feit dat ze haar op jonge leeftijd heeft verlaten. Maar als Casey geteisterd wordt door nachtmerries en achtervolgd wordt door geesten begint ze langzamerhand te begrijpen wat de reden was van haar moeder om dit te doen. Langzaam maar zeker komt ze erachter dat een geest haar lichaam aan het overnemen is en moet ze alles doen om dit te stoppen. Haar enige redding lijkt een man genaamd Sendak (Gary Oldman)...
Casey Beldon
Sofi Kozma
Janet Beldon
Matty Newton
deicide
Ik heb net een ff het begin gezien maarre alleen is deze best wel heeel spannend als je in je eentje zit te kijken
namingway24
Odette Yustman vind ik erg aantrekkelijk, en aangezien we al zo weinig horror in de bioscoop krijgen ga ik deze wel kijken.
ralfsjam
als ik deze moeilijk volzin goed begrijp, heb je alleen een beginstuk gezien? en dat is spannend als je alleen zit te kijken? dus als een horror spannend is als je alleen zit, is hij wel aardig geslaagd in mijn ogen! en dan toch maar een 2 geven? misschien is de rest van de film wel geweldig... en kan je hem alsnog een 1,5 geven
LinkVink
Begrijp me niet verkeerd, maar ik hou erg veel van horrorfilms, vooral als het gaat over geesten, maar dit vind ik nou echt een slechte horrorfilm. Het was te voorspellend en er was te weinig dieptegang in het verhaal.
Odette Yustman is een knappe griet, maar een slechte actrice. Zelfs niet goed genoeg voor een horrorfilm. Ze moet maar de modelwereld instappen, want het is voor haar verboden terrein op gebied van acteren.
David S. Goyer heeft totaal geen inzicht in deze film en zag niet wat hij fout deed tijdens het filmen volgens mij. Veel fouten gezien in camera en de duur van shots. Ook is de scenario echt bagger. Dialogen zijn kut en het verhaal krijgt maar geen toppunt.
Ik had gehoopt op een redding van Gary Oldman, maar jammer genoeg krijg je niet veel te zien van hem. Hij staat weleenswaar wel in het rijtje van top 3 acteurs en actrices, maar ik kan nog een 3tal mensen opnoemen die langer speelde dan hij dat deed.
Ik heb wel een pluim! Ik ga deze film niet geheel afkraken. Ik geef er zelfs een 1,5 voor, speciaal voor de special effects. De ogen zijn echt mooi en spectaculair. Ook de hond waarvan het hoofd achtersevoren is en natuurlijk de kopie van the exorcist op de trap waren leuk gedaan. Zag wel dat het niet de studio van Peter Jackson was, maar het kan door de beugel.
Wees niet geschokken van mijn reactie op de film, als je echt een scheitluis bent. dan zal je de film wel leuk (eng dus) vinden.
l-d
Ik ben enigszins teleurgesteld in deze film. Had er na de trailer gezien te hebben wel wat meer van verwacht. Helaas, helaas...De spanning kwam er niet in en ik had het idee dat ik naar een film zat te kijken die ik al eens had gezien. Ik ben zelf best een horror en thriller liefhebber, maar voor mij zat er 0,0 spannends of engs in deze film.
lagaiske
Deze film valt best mee.
Maar echt origineel is hij niet.
Eigenlijk is het een mix van geleende aspecten uit andere bekende Horror films.
Zoals The exorcist--the eye--the grudge--Mirrors.
J8R
Zoals lagaiske zei, weinig origineels aan de film. Toch heb ik hem helemaal afgekeken en me daar in ieder geval weinig aan gestoord. Ik vind het aantal schrikmomenten wel wat tegenvallen. Zeker geen topper, wel aardig om even een keer mee te pakken.
Samio
mee eens!!
Wat een baggerfilm. Zeer teleurgesteld.
Zeer voorspelbaar.
EEN ZEER SLECHTE B-FILM
Mai*
Wat jammer dat ik zulke hoge verwachtingen van deze film had want dan flopt die gewoon!
Voorspellend en het einde is zoooooo jammer!! Veel dingen klopte ook niet helemaal. Maar goed, het is wel weer een leuke film om een avondje thuis te hangen maar hoge score krijgt die niet van me.
Still DRE
Wat een waardeloze film! De DVD cover ziet er angstiger uit dan de film zelf. Rommelig verhaal en rommelige scenes! Heel voorspellend en nooit spannend! Een 1,5 als cijfer is eigenlijk nog teveel!
dragonlady1982
wat een slechte film zeg.
is echt niets spannends aan.
1 ster
Leuke ik ben bezeten film maar acteerwerk laat wat te wensen over.
Zeer spannend en goede schrikmomenten
3rd Rock
ik vond The Unborn wat hak op de takkerig en nogal vergezocht.
Ik vind de filmposter leuker dan de film
robbie103
Tja... Een niet al te beste film als je het mij vraagt.
Niet spannend en erg voorspelbaar!
Een 1,5 voor de moeite..
nou5
ik vond The Unborn wat hak op de takkerig en nogal vergezocht.
Ik vind de filmposter leuker dan de film
idd:)
extremezz
Gezien en valt nog juist te pruimen,verwacht gewoon het slechtste
Ik heb dan ook al veel erger gezien dan dit
maar deze is dan net niet goed genoeg voor de cinema.
FRANKY PANKY
Wateen waardeloze film ! En dat moet nog in de bioscoop gaan draaien..?? Nou, zonde van je geld. Ze hebben heel veel gekeken naar de Japanse Horror en ook nog naar andere, betere Horror. Volgens mij zijn ze begonnen met een flinter dun verhaaltje en gaander wijs (?) bedachten ze de scenes, die dramatisch slecht zijn. Nee, dit is een echte afrader !! Jammer dat Gary zich hier voor heeft geleend. Van mij krijgt tie 1 ster.
gerwinmaster
Je ziet aan alle kanten dat het geen geweldige film is, maar ik heb me best vermaakt. Ik ging al een beetje met tegenzin kijken, nadat ik al deze negatieve reviews had gelezen, maar je moet gewoon van het slechtste uitgaan, dan valt het wel mee. 3*
stoffel75
Daarnet gezien in de bioscoop. Toch een teleurstelling, trailer zag er wel ok uit. Heb al heel wat films gezien in dit genre en dit is het zoveelste standaard-werkje. Slecht is dit niet, maar memorabel ook niet. Oldman is te goed voor dit en Yustman ziet er leuk uit in haar ondergoed. Een paar goede, effectieve schrikmomenten kunnen deze film niet redden. Jongetje ziet er wel lekker 'creepy' uit. Leuk om een keertje te zien, en nadien snel te vergeten.
filmfreak25
wat een slechte B-film zeg... Kon het nog geen kwartier aanzien...
SpooXxX
Er is te weinig aan de hand in deze film om het 'echte' eng gevoel te krijgen. In de scenes waar wel wat aan de hand is, daar is het weer té druk. Waardoor ze meer op actiescenes a la Bay style lijken ipv scenes met the creepy feeling. Het verhaal is wel redelijk. De fx zitten goed in elkaar. Puur vanwege de fx haalt deze film bij mij een voldoende.
Horror in de blender.
Doorheen de hele film heb ik andere horror films gezien. Van de oudjes als Hellraiser en The Exorcist, tot de Aziaatjes ala Grudge en The Eye, zelfs wat Europees werk met Mirrors en The Broken. De film is verre van een regelrechte kopie maar stauwt zoveel in z'n korte speelduur dat elders ook al gebruikt werd dat de film wel erg wisselvallig wordt.
Toch viel er ook wel wat te genieten. Bij momenten erg sfeervol geschoten en er zaten een aantal aardige monster designs bij. Jammer genoeg zie de echt leuke eigenlijk nooit echt lang in beeld, had bijvoorbeeld graag die moeder met opengesperd gebit wat beter gezien.
Toch kon de hele mish mash mij niet zo boeien, viel ook bijna in slaap op sommige momenten. Acteerwerk was nogal pover, de soundtrack enkel opvallend als hij luid knallend schrikmomenten aankondigde.
Niet al te geweldig einde ook. 't Is allemaal wel aardig, had zeker meer ingezeten, maar is uiteindelijk niet meer dan de zoveelste die te weinig interessants wist te brengen.
Dutchmeister
Ik wilde hem gaan kijken verdomme gisteren.. Zet ik hem aan op me pc, is hij in het duits..!!! Ik baalde wel een beetje, maar heb hem nu in het engels en ga hem savonds een keer kijken..! Al heb ik als ik de recensie van Onderhond lees wel wat minder verwachtingen..
Martijnnn
Voordat mensen gaan afvragen waarom hij zo slecht is, Michael Bay zit erachter
Na de trailer gezien te hebben heb ik ook zoiets van laat maar. Poster mag er wezen trouwens
Dutchmeister
Voordat mensen gaan afvragen waarom hij zo slecht is, Michael Bay zit erachter
Haha die poster is fuckin nice!

Top 10 van Netflix: déze tien films worden nu goed bekeken

'Outlander'-serie 'Blood of My Blood' snel te streamen op HBO Max