Sex Drive (2008)
Genre: Komedie
Speelduur: 109 minuten / 129 minuten (unrated version)
Alternatieve titel: Sexdrive
Geregisseerd door: Sean Anders
Met onder meer: Josh Zuckerman, Clark Duke en James Marsden
Releasedatum: 16 oktober 2008
Zaterdag 7 februari in één bioscoop (Roermond)
Plot Sex Drive
"He's leaving virgin territory."
De 18-jarige Ian krijgt de kans om zijn maagdelijkheid te verliezen aan een meisje dat hij op het internet heeft ontmoet. Hiervoor gaat hij samen met zijn vrienden op reis van Chicago naar Knoxville, maar alles leek makkelijker dan dat het uiteindelijk zal zijn...
Ian Lafferty
Andy
Randy
Dylan Lafferty
Toinepel
Soms een beetje flauw, maar wel gelachen (vooral de 'broer Rex bij garagedeur scene'' )
Maximilian
Een documentaire over Rumspringa: Devil's Playground (2002) . Ooit een stuk van gezien (niet helemaal dus ik heb niet gestemd), fascinerend fenomeen.
Dank voor de link!
mnrk
Leuke film maar soms idd wat flauw...
De opening van deze film hebben we nu wel gezien, dit komt bijna in alle tiener comedy's voor.
Het hele Amish gedeelte was wel weer erg leuk....in orde maken van de auto en het optreden van Fallout Boy.
Leuk om gezien te hebben...
deft0nes
Wat een hilarische film! Zeker de Unrated Edition is helemaal het einde.
El-royo
Vond deze toch wel erg goed hoor
Enig minpuntje; die naakte vrouwen die steeds door het beeld kwamen rennen. Beetje onzinnig naar mijn mening. Maar goed, misschien had ik dan wel de 'normale' versie moeten kijken.
deft0nes
Vond deze toch wel erg goed hoor
Dat vond ik juist prachtig! Lekker droog en absurd. En lekker de MPAA uit de VS plagen
Lennon
Zeker de Unrated Edition is helemaal het einde.
Soms zelfs wat irritant!
Wel leuke humor in deze film!
Captain Pervert
Eén van de leukste comedy's die ik dit jaar heb gezien.
Het verhaal is standaard en opent zelfs met een vreselijk afgezaagde "hoofdpersoon ligt in volgekwakt bed en de ouders lopen binnen" zaadscène. Net als je denkt dat je American Pie deel 36 aan het kijken bent, wordt de film hoe langer hoe leuker.
Gekke situaties maar vooral briljante, overthetop personages die stuk voor stuk heerlijk in hun rol zitten, vooral Ezekiel (die Amish gast) en een geweldige rol van James Marsden, met als hoogtepunt de garagedeur-scène. Als ik die rol mocht spelen, zou ik het gratis hebben gedaan, en Marsden heeft er dan ook zichtbaar veel lol in.
De hoofdpersoon is een 13-in-een-dozijn kereltje van halverwege de 20 die een maagd van 18 moet spelen. Waar ze die sullig kijkende, van Italiaanse/Joodse voorouders afstammende, voor de film hun unibrow snel even doormidden geschoren hebbende losers altijd vandaan halen voor dit soort films is me een raadsel, maar zoals altijd is dat personage enkel aanwezig als motor voor het verhaal, en komt de humor van de vele knotsgekke mensen om hem heen.
Daarbij zit er een klein deel pipikaka humor in, maar ook veel subtiele grappen, dus de film is voor veel humorsoorten geschikt. Ik houd van beide, dus heb ik vaak en hard gelachen.
4.5 sterren!
de grafhond
om een lang verhaal kort te maken, ik zou mijn auto op het eind al 3 x hebben laten stelen!!!!!!!!!
Het eerste uur vond ik geweldig en lach ik vaak in een deuk van het lachen (broer van Ian en amish people en dan met name Seth Green). Het tweede uur van de film is helaas minder en ook wat flauw wat je trouwens vaak ziet bij dit soort onderbroeken komedies. Maar ik heb me wel goed vermaakt met deze film en de (onbekende) cast deed het best goed.
Ik heb wel de gewone versie gezien en niet de unrated version. Dan had hij waarschijnlijk nog een halfje erbij gekregen
Aapje81
Niet onaardig, maar teveel clichés. De hoofdrolspeler is een soort miniatuurversie van John Cusack en de vervelende broer deed het ook heel leuk maar het waren vooral de bijfiguren die erg flauw waren. Had meer ingezeten.
Kelsey16
dit is nou een film waar je niet bij moet nadenken maar gewoon chillen en lol hebben.
Vooral de unrated version gaat echt helemaal nergens over, maar dat is ook juist het doel ervan (gezien de waarschuwing).
Heb me prima vermaakt met deze film en vooral de Amish is erg grappig.
Mescaline
Redelijk vermakelijk filmpje met de standaard sterio types, wel erg veel cliché situaties en daarbij doel ik vooral op het einde, maar omdat ik de film wel vermakelijk en goed kijkbaar vond krijgt hij toch het voordeel van de twijfel 3 sterren.
kalehein
Heerlijke puberfilm, maar zeker ook vermakelijk voor de meer volwassen mensen onder ons.
Hij zit goed inelkaar en doet me een beetje denken aan roadtrip of American Pie. Het is een beetje een mengelmoesje van beiden en dan gelukkig nog goed gelukt ook!.
Er komt (voor de mannen dan) behoorlijk wat vrouwelijk schoon voorbij en voor mezelf is het Amish meisje waar Lance verliefd op wordt is echt een pracht om naar te kijken !
Uiteindelijk is alles behoorlijk cliché, grote stoere broer die later homo blijkt het stelen van een auto om op reis te gaan en uiteindelijk verliefd worden op het meisje dat al die tijd geen oog voor je had.
Kadafi
Toch wel leuk dat film 1 kanaal. Deze kwam eergisteren langs zo rond een uur of 8. De film had alles wat een teenmovie leuk maakt.
In het begin dacht ik van "nee hè, hebben we weer te doen met een maagd van n jaar of 16 die door z'n vrienden gepusht wordt om een dame te scoren", ik wilde bijna zappen. Heb dit toch maar niet gedaan, en als ze bij die Amish gast terecht komen die van sarcasme houdt, en daardoor echt totaal niet meer te volgen is, dan wordt het leuk.
Tel daar het Amish meisje bij op, wat een schoonheid, hallelujah. En miss tasty mocht er ook wezen. De broer van de hoofdpersoon vond ik ook geweldig. Alleen al hoe die van z'n scooter afstapte, die scooter maar blijven tollen achter in beeld, zo simpel, maar zo grappig. Of die scene bij de garagedeur die hij helemaal aan gort trapt.
Kijk, de film is inhoudelijk natuurlijk erg slecht, maar wel vermakelijk. In het genre teenmovies zelfs een van de beste die ik gezien heb.
jjwebaline
Ik vond hem humor...
Vooral bij die Amish!
En die knotsgekke broer. Zijn auto staat niet in de garage en dan moet die garagedeur het ontgelden. Komt ie aanvliegen met een karatetrap en trapt ie onder de deur door, dat zie je dan niet aankomen! Of rijd weg bij de Amish op zijn motor, stoer, flikkert ie gelijk onderuit en dan hoor je hem vloeken. Toen moest ik hem ff terugspoelen en opnieuw
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Had er niet veel van verwacht maar ik was aardig verrast
Aardig wat afgelachen met deze film.
Positief verrast door de voor mij (grotendeels) onbekende cast. Vooral die broer (James Marsden) vond ik hilarisch..
Aanrader
the new guy
Voor de tweede keer gezien. Op de een of andere manier wist ik vrijwel niets van de eerste keer. Heb toch kostelijk gelachen, dat werd minder naar het einde, desalniettemin toch meer waard dan mijn eerste waardering.
Ludo2
Af en toe deed de broer van Ian aan Stifler van American Pie ( the wedding ) denken, het schelden etc..
een leuke film, vooral de unrated version..
sowieso een aanrader!
Heb net de unrated version gekeken en ik moet zeggen dat het eigenlijk niets toevoegd. Vond het verhaal er zelfs iets minder op geworden omdat het gewoon te lang duurt. 109 minuten is meer dan genoeg voor deze film.
Heb je deze film nog nooit gezien dan kun je beter (zoals ze ook bij de unrated version in het begin zeggen) eerst de gewone versie bekijken en dan pas de unrated version. De unrated version bevat een aantal extra scenes (een aantal waren wel geslaagd maar een aantal ook juist niet) en redelijk wat blote (siliconen) vrouwen en mannen. De laatste twee voegen gewoon niets toe (of je moet een tiener zien van wie de hormonen beginnen op te spelen).
Helaas geen halfje erbij.
jassie89
Flauwe film, is leuk om te kijken maar niet bijzonder leuk. Heb net The Hangover gezien en deze film komt qua lachen niet in de buurt bij die film.
bhuijer
Erg rommelig, zitten af en toe wel leuke stukjes in, maar over het algemeen erg flauw. (en slap aftreksel van American Pie)
jjwebaline
Rumspringuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
(vooral grappig als je weet wat het betekent in de originele Duitse taal)
Qar
Had het van te voren zeker niet verwacht, maar vond dit toch echt een leuke komedie, toch 1 van de betere die ik de laatste jaren heb gezien. En moet zeggen dat ik Amanda Crew best leuk vond deze film.
Ik reken hier trouwens de unrated versie niet mee, want die zou denk ik een 1 hebben gescoord. Voegde niets toe, en was gewoon verschrikkelijk slecht (wat ook wel bedoeling was).
Mankatans
Eén van de leukste comedy's die ik dit jaar heb gezien.
KNIP
4.5 sterren!
Precies wat ik ervan vond
Mars4i
Een van de beste films in dit genre. Vooral die Amish vent vond ik wel geinig. Niet zo over de top als American Pie, maar dat is mijn persoonlijke mening.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

The Girl Next Door