• 9.372.663 stemmen

Sex Drive (2008)

Komedie | 109 minuten / 129 minuten (unrated version)

Genre: Komedie

Speelduur: 109 minuten / 129 minuten (unrated version)

Alternatieve titel: Sexdrive

Geregisseerd door: Sean Anders

Met onder meer: Josh Zuckerman, Clark Duke en James Marsden

Releasedatum: 16 oktober 2008

• Bioscoop Zaterdag 7 februari in één bioscoop (Roermond)

Plot Sex Drive

"He's leaving virgin territory."

De 18-jarige Ian krijgt de kans om zijn maagdelijkheid te verliezen aan een meisje dat hij op het internet heeft ontmoet. Hiervoor gaat hij samen met zijn vrienden op reis van Chicago naar Knoxville, maar alles leek makkelijker dan dat het uiteindelijk zal zijn...

avatar van timelezz

timelezz

Te zwak flauw verhaal. Kijkt makkelijk weg maar niet echt grappig

avatar van lampje73

lampje73

Leuk, grof en dan vooral de eerste helft. Neigt naar American Pie, maar haalt dit niveau nergens.

avatar van Johan V

Johan V

Gewoon 5 sterren.

Ik heb zelden een comedie gezien waarbij ik me geen moment verveelde en waarbij ik (in mijn eentje notabene) helemaal krom heb gelegen van het lachen.

TOPPER!

avatar van Larsco

Larsco

Deze film viel me erg tegen. Ik vond het een slappe film. Niet te vergelijken met don't mess with the Zohan, die was echt geniaal. Deze komt bij mij niet in het rijtje geniale komedies zonder verhaal waar je toch in plat om ligt

greetz Larsco

avatar van _Casper_

_Casper_

Vond het een erg leuke film! 3.5 sterren

geinige combo van een beetje sexhumor/comedy/romantiek

zeker een aanrader deze film!

avatar van james_cameron

Weer zo'n typische platvloerse maar uiteindelijk banaal moralistische tienerkomedie, die de laatste jaren aan de lopende band gemaakt worden. Hypocriet, matig gespeeld en gemakzuchtig in elkaar gedraaid. Hier en daar een leuke grap en Seth Green en James Marsden hebben leuke rolletjes, maar daar houdt het ook wel mee op.

avatar van Nancy1980

Nancy1980

tja tienerfilm, niet echt grappig naar mijn mening.

avatar van ForgottenSon

ForgottenSon

Waarom huur/koop/download je 'm dan?

avatar van Oscarwinnaar

Oscarwinnaar

Echt lachen deze film. Deze benadert het American Pie niveau.

avatar van Nancy1980

Nancy1980

ForgottenSon schreef:

Waarom huur/koop/download je 'm dan?

ik download altijd blind nieuwe films, ga ze dan kijken, en soms zit er dan een teleurstellende film tussen zoals deze.

En sommige van dit soort films vindt ik best leuk hoor, zoals american pie etc..

maar deze viel gewoon tegen.

avatar van Bramtje

Bramtje

in een woord briljant lekker pointless en daar houd ik wel van haha 5sterren voor het lachen en de belachelijkheid

avatar van Abelone

Abelone

zo voorspelbaar allemaal. American Pie is 10x beter

avatar van Respekked

Respekked

In de lijn van de eerste American Pie's en Road Trip is deze Sex Drive (verschrikkelijke titel overigens) bij vlagen net zo briljant. Al mijn kudo's gaan uit naar Clark Duke en Seth Green. Ok, de de Stifler look-a-like (Cyclops ) is af en toe leuk, die rare gastjes ook, en Felicia doet prima 'ruig' mee, maar die mollige dandy en de smurf met opplakbaard waren echt hilarisch.

Kijk zeker de extend version, want daar zitten een paar heerlijke zelfbewuste en epxpres erin gestopte mislukte shots in. Het moment dat ze bijvoorbeeld de gevangenis uit komen en dan roept Lance net iets te blij Maaaary! . Stop Clark Duke vaker in dit soort films, of gooi em naar het Apatow kamp!

Oh en die ballen haha, werd bijna horror.

avatar van laundromat

laundromat

leuk leuk!

leuker dan american pie....or better: don't compare it!

en wat een hottie is josh zuckerman!

avatar van Keane1983

Keane1983

Een erg leuke film...heb genoten van het begin tot het eind.

De broer van Ian leek een beetje een spin-off van "the stifmeister". Maar het was niet storen..hij was zijn rol waard.

Verder zijn alle typetjes erg leuk uitgewerkt.

Ik kan persoonlijk de film niet echt vergelijken met american pie...alleen op het feit na dat Ian sex wilt hebben..tja daar draaien bijna alle tienerfilms om toch!!!

Goede humor is erin geplaats en ook is er veel ruimte overgelaten voor plaatsvervangende schaamte..

Van mij is de film een dikke 4.5* waard

avatar van vph1272qm

vph1272qm

erg leuke film, ik heb genoten en heb er echt lekker om moeten lachen.

vooral Clark Duke speelt een heerlijke rol.

ook die amish gast was werkelijk geweldig, sowieso hoe die amish gemeenschap werd neergezet is hilarisch...

mooi in beeld gebracht ook..

avatar van Le Bon

Le Bon

leuke scenes

maar dat is ook alles

avatar van td1991

td1991

erg leuke film.. ik heb om veel scenes moeten lachen. echt humor.

avatar van bild

bild

Film met enkele lachmomenten, jammer genoeg niet genoeg.

avatar van jumperjack

jumperjack

Puur amusement, ik heb gewoon moeten lachen. Het karakter Lance is geweldig. 3,5 * voor deze leuke komedie.

avatar van Arabyus

Arabyus

Lance vond ik stiekem op Jamai lijken xD.

avatar van mares94

mares94

ik vond het een best grappige en leuke film 3.5sterren:)

avatar van firestarter3

firestarter3

De beste komedie die ik in jaren gezien heb.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

De blode meisjes die te pas en ten onpas in beeld komen, slaat werkelijk nergens op! Verder viel het allemaal wel mee maar teveel het gevoel van 'dat is dus echt niet grappig hé' al zijn er sommige moppen wel grappig.

avatar van flipflop

flipflop

Door de uiterst foute en inspiratieloze titel verwachte ik een matige American Pie kloon, maar gelukkig kreeg ik iets wat het American Pie niveau een stuk te boven gaat. Sommige scenes zijn erg grappig, de cast is erg charmant en het verhaal was, ondanks wat cliches, best geslaagd. Enige minpuntje; soms kwam er nog wel is zo'n uiterst flauw 'piemelgrapje' voorbij, iets wat een beetje overbodig overkwam. Aanrader om met je vrienden of je vriendin te bekijken.

avatar van Rascal

Rascal

Erg leuk wel! James Marsden tegen zijn broertje.. What the F...:D

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Rumspringa!!!!!

Werkelijk fantastisch was dat festival bij de Amish, waar iedereen zich een keer in het jaar goed naar de klote mocht drinken. Seth Green had ik niet herkend als sarcastische Amish gast, de eerste keer ook dat ik hem echt vond imponeren. Evenals die trien die de godganse tijd Rumspringa uit haar keel toeterde, waarna de rest niet achterbleef.

Sex Drive is inderdaad een fusie die voortgekomen is uit Road Trip en American Pie, wat mij weinig deert. Sex Drive weet namelijk gemakkelijk te overtuigen met zijn rechtstreekse in-je-gezicht-humor! De film kent niet alleen maar leuke bijpersonages, maar gezien het vlotte tempo waarin de reis zich voltrekt wordt het nergens een langdurig oponthoud.

De film combineert het beste van American Pie en Road Trip, zodat de onoriginele insteek gemakkelijk verdoezeld wordt. De 1ste 5 minuten lag ik al 2x plat, waarna de film nog genoeg in petto had voor mij. Veel beter dan alles wat ik tot nog toe van het Apatow kamp gezien heb. Dikke 3,5*

maxcomthrilla schreef:

Rumspringa!!!!!

Dat is echt zo.

avatar van starbright boy

Een documentaire over Rumspringa: Devil's Playground (2002) . Ooit een stuk van gezien (niet helemaal dus ik heb niet gestemd), fascinerend fenomeen.

avatar van hellboy.ray

hellboy.ray

• 2056 berichten

Flauwe komedie met grappen die je van mijlen ver ziet aankomen.

Seth Green als Amish was dan wel weer leuk en dat de Amish dan ook The Judge (de '69 GTO) weten te repareren was leuk verzonnen.

Het einde was ook voorspelbaar. 2,5*