Genre: Drama / Komedie
Met onder meer: Owen Wilson, Jennifer Aniston en Eric Dane
Releasedatum: 5 maart 2009
Plot Marley & Me
"Heel the love."
Marley is een gele labrador die door John Grogan, een columnist voor een krant, en zijn vrouw Jennifer wordt geadopteerd. Het idee was om zo een idee te krijgen wat ouderschap inhoudt, maar de hond blijkt nogal hyperactief te zijn. Hij vernielt de boel, wordt van de gehoorzaamheidsschool geschopt en wordt alleen maar erger wanneer John en Jennifer kinderen krijgen.
John Grogan
Shannon
Dr. Platt
Editor
kArIzMa_Movie
Lijkt me wel een leuke film.
Bedankt voor het toevoegen, Stephan.
MarleenF
Het boek is ontzettend leuk en als je die gelezen hebt is de trailer ook ineens een stuk grappiger
... dus een absolute aanrader... het boek!
Ben erg benieuwd naar de film...
Roel-
- 1978 berichten
Vind Aniston altijd geweldig in friends, maar haar meeste films zijn niet echt geweldig.
Moet rose gelijk geven dat de trailer echt totaal nietszeggend is
Tha Luz
Beetje rare trailer,wel schattig hondje;P
Kijk er wel naar uit okal verwacht ik er niet echt veel van.
Linn
Wat een nietszeggende trailer...
Het is ook geen trailer, het is een teaser. Een teaser hoort nog niet veel te zeggen over een film, alleen maar mensen nieuwsgierig te maken.
Ik heb in ieder geval wel zin in deze film
AC/DC
Deze film ga ik zeker kijken. We hebben zelf ook een Labrador en ik herken heel veel dingen wat onze hond ook doet in die trailer
Hankieh
Hehe
Lijkt me leuke film. Heb zelf een zwarte labrador, maar dat is ook zo'n gek
rose
jumbo4u2
Je kunt zeggen wat je wilt, maar als je zelf zo'n labrador hebt is alleen de teaser al leuk! (he spook
Ga ik zeker kijken.
Esteban
Normaal gezien kunnen beestjes-trailers of trailers voor romcoms me zelden overtuigen, maar deze deed het. Zou het effectier 'warm' én grappig kunnen zijn? Hope so.
Schijnt de meest succesvolle kerstfilm in de VS te zijn, tenminste volgens de studio.
missl
Ik vind die teaser wel leuk, ik ga deze wel bekijken. Al ben ik niet echt gecharmeerd van Owen Wilson over het algemeen.
jammer dat hij zo laat uit is gekomen. wou hem graag tijdens kerst kijken.
deze film schijnt heel goed te zijn
J.M.
Ik heb deze gister in de bios gezien. Het leek me eigenlijk niet zoveel aan maar heb er toch maar voor gekozen om deze te kijken en heb er geen spijt van gehad. Vooral in het eerste deel van de film zijn er verschillende grappige momenten. Owen Wilson straalt altijd al wat grappigs uit en zo ook in deze film. Hij kan soms zo droog uit de hoek komen. Heb toch een aantal keer hard moeten lachen.
Zeker de moeite waard om te kijken!!
3,5
girl-89
het lijkt me echt een super film!
Owen wilson een super grappige en goede acteur.. en Jennifer aniston idemdito!
de trailer is een beetje saai.. maar met deze twee acteurs verwacht ik er veel van!
flavioB
Heb deze film tijdens de kerst gezien in de VS. Waarom die hier nou weer zo laat draait?? Maar dat terzijde, dit is wel een aardige film. Een ontzettende tearjerker (bijna hele bios hield het niet droog) maar ook met veel leuke momenten.
Mheo
Bij deze een betere trailer
Marley & Me r: David Frankel m: Owen Wilson, Jennifer Aniston - Komedie - preview.nl
jessinha
Ik heb deze film in de bios in Brazilie gezien. Leuke grappige film, af en toe wat triest soms zielig zeg maar, dat vond ik wat minder van de film, maar als je van komedie houdt met wat huilmomenten is het de perfecte film. En mega grappig soms. Wat mij betreft een aanrader.
MinQkel
YouTube - Marley and Me - Official Trailer [HD]
HQ trailer
edit: oh zelfde als Mheo all1 andere site, niet gezien xD
Dooz
Grappige film met leuke lach momenten.
Maar ook momenten met tranen.....hield het niet droog.
Lekkere film.
karlijn1994
ik zag de trailer vanmiddag op tv en de film sprak me gelijk aan.
gewoon omdat ik van honden hou én omdat we zelf een blonde labrador hebben die sprekend op Marley lijkt!
aan de trailer & officiele site te zien is het een leuke film, ga hem zeker kijken
anco12
ik vond het een mooi film.
erg grappig in het begin,maar op het laatst erg zielig
moest aan mijn eigen laberador denken.
die deugde in het begin ook niet.
en is op het laatst ook zo rustig gestorven
queenie
Best een aardige film, maar ik had er iets meer van verwacht. Meer humor eigenlijk. Op zich is de film lekker vlot en zitten er wel leuke fragmenten in, maar als je de trailer gezien hebt dan waren dat ook de leukste fragmenten. Owen speelt een beetje traag.....Jennifer heel leuk.
Outburst
Als ik die trailer zo zie, vind ik het niet echt een aangrijpende film, maar ga hem denk wel kijken..

Marley & Me: The Puppy Years
2011

Netflix-succes voor oude hondenfilm: waarom kijkt iedereen nu deze tranentrekker?

De drie best beoordeelde projecten van de jarige Eric Dane (50)

Hachi: A Dog's Tale

August Rush
Drama / Muziek, 2007

The Blind Side
Drama / Sport, 2009
journalistgebaseerd op boekpuppyliefdehondduringcreditsstingerpetscolumnist animal leadpet ownership