Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Kevin Costner, Ivana Baquero en Gattlin Griffith
Gesproken taal: Engels, Frans en Pools
Releasedatum: 7 oktober 2010
Plot The New Daughter
"How Far Will A Father Go To Protect The Ones He Loves?"
John James (Kevin Costner) is een alleenstaande vader die na een pijnlijke scheiding met zijn twee kinderen naar een boerderij verhuist. Al snel vertoont zijn dochter vreemd gedrag en gaat John de omgeving verkennen op zoek naar eventuele oorzaken.
John James
BC #2
BC #1
Alexis Danella
HoRRoR-Freak23
duurt erg lang voordat er iets gebeurd in de film. pas na zo'n 50/60 min word de film een beetje spannend.
Kevin Kostner in een compleet andere rol als zijn andere films maar wel lekker geacteerd natuurlijk.
Daarom toch een welverdiende 3*
Spartaan1986
Deze film is eigenlijk pas de laatste 25 minuten echt interessant. Het einde laat je wat stil en timide achter.
Had wat weg van Signs en Hide en Seek.
Het leek er niet in te zitten maar de laatste 25 minuten hebben me overtuigd. 3*
Joera
Vond het een redelijke film. Vanaf het begin wist ik al dat er iets met mieren oid zou zijn, aangezien daar zo de nadruk op gelegd werd. Vond het jammer dat ze bepaalde momenten waarin heel goed een schrikmoment had gepast, het niet gedaan hebben. Er kon meer spanning in komen door Louisa ook wat "enger" te laten worden en wat acties uit te voeren aka Esther (Orphan).
Het einde was wel een beetje jammer. Ik snapte sowieso niet waarom hij zichzelf opblaast terwijl zijn zoontje nog bij het huis is.
lagaiske
Wat is me dit een draak van een film.
Hoe laag kan je vallen Kevin!
Dochter is ziek maar de dokter bellen...nee hoor we zoeken een babysitter in de plaats en gaan politie agentje spelen.
Deze film is gewoon te dom voor woorden.
kuripot
De film start redelijk en zoals je van dit soort films mag verwachten. Een gezin betrekt een nieuw huis op een eenzame locatie en langzaam blijkt er iets niet in de haak te zijn. Het einde laat je echter onbevredigd achter. Het lijkt alsof er plotseling een einde moest worden bedacht. Het mysterie dat langzaam wordt ontrafeld is ook te belachelijk voor woorden. Maar ja, ze konden natuurlijk niet de zoveelste keer met geesten op de proppen komen. Had veel beter kunnen zijn,
Erick1985
Ik vond de film wel ok, spanning wordt lekker opgebouwd, paar leuke schrikmomenten, goede 5.1 geluidseffecten, alleen vond het einde teleurstellend. Vond inderdaad ook het feit dat de vader zichzelf ook opblaasd aan het eind ook erg raar. Toch 3 sterren.
Joera
Ik bedacht me later ook ineens, waarom ging hij zijn dochter redden en uit dat hol halen om vervolgens zichzelf op te blazen?!
Manou81
Het begin van de film is niet erg interessant.
Pas aan het einde wordt het een beetje spannend.
Ook het open einde was ik zelf niet zo kapot van.
Vandaar.. 2,5 ster.
namingway24
Kunnen Erick en Joera even aan spoilertags denken?
Verder lijkt deze film me net zo boeiend als Case 39 (niet dus).
Jason28
Case 39 was dan wel een stuk beter, maar ook een behoorlijk verschil. Als je mij vraagt waar the New Daughter nou precies over gaat weet ik het nog steeds niet. Een berg waar een mysterie in verschuilt. Het zal allemaal best maar indrukwekkend is het zeker niet en het einde is zeer belabberd. Toch waren de geluidseffecten en sommige schrikmomenten wel te pruimen en bleef ik toch kijken. Daarom ook weer geen complete onvoldoende.
Ricochan38
maanden geleden al gezien en wat een misbaksel was het, kevin costner zijn slechtste film tot nu toe, en dat wil wat zeggen.
Q Jones
Slechte 13 in een dozijn film.
Het verhaal is zo lomp in beeld gebracht het springt echt van de hak op de tak en zonder verklaring mag alles zomaar gebeuren.
Voor een 13 in een dozijn film is deze film behoorlijk slecht alles is waardeloos uitgewerkt de special effects zien er niet uit en de schrik momenten zijn niet eng.
De monsters zien er ook ontzettend lachwekkend uit, en dat is volgens mij niet de bedoeling van deze film.
Kortom een filmpje die je beter kan overslaan 1.5 ster voor Costner die het wel aardig deed maar de film niet kon redden.
Mosa - Bas
ja wat moet je ervan zeggen?? Zoveel dingen die onduidelijk zijn dat je uit de bios loopt en tegen elkaar zegt tjaa wat was het nou?
Begon wel leuk, einde was bagger.
Billy-Pilgrim
Zeer matige film. Inderdaad ook een domme film. Waarom blijf je uberhaupt in zo'n huis wonen als je de eerste avond al zo'n bizar monstergeluid hoort? Ik zou meteen weg zijn. Los daarvan is de film ook een behoorlijke cliche generator, waarbij alleen het einde een beetje interessant is. De slot seconden zijn dan weer afschuwelijk. Wat een bar einde! Het leek wel alsof de regisseur ook besefte dat op basis van het eerste uur iedereen deze film voorgoed zou vergeten, en dus daarom maar een shock-ending erin stopte.
En dat meisje he, is dat nu dezelfde als die in Pan's Labyrinth? Werkelijk beeldschoon!
lauwi_b
Film kent zijn momenten. Acteerwerk is goed. Verhaal en effecten hadden beter gekund. Wel de moeite om hem een keer te kijken. 3*
bjerik76
al 156 stemmen die hem hebben gezien en pas vanaf 7 oktober in de Nederlandse Bioscoop ??
De trailer vond ik wel spannend in ieder geval, ik wacht dus nog een weekje voordat ik hem kan zien.
Billy-Pilgrim
Ik heb hem bij de sneak preview gezien vorige week. Het was best een volle zaal. Ik weet niet of de sneak preview in alle bioscopen hetzelfde is? Maar dat zou wel e.e.a. kunnen verklaren.
JuuB
Wat mij niet helemaal duidelijk is.. Op het einde zie je dat wezen achter het jochie.. Maaaar, dat jongetje heeft ook iets in zijn handen, en dat reflecteerd.. Daarin zie je de explosie, maar je ziet ook iemand daar uit komen lopen.. De vader...?
Q Jones
Ik heb hem 3 weken geleden in de sneak gezien en ik denk dat er zeker een stuk of 60 man in de zaal zat dus
Q Jones
Nee het was toen echt druk er liepen wel wat mensen weg maar het was wel druk
_Casper_
ik twijfel om em te gaan kijken, is het als je accepteerd dat het een standaard verhaal is nog een leuke spannende film of??
karin74
een ontzettend slechte en ongeloofwaardige film. Heb hem uitgekeken in de hoop op een betere wending maar helaas.
Billy-Pilgrim
Mwah, in de loop van het verhaal wordt het wel wat interessanter, maar nog steeds is het niet om over naar huis te schrijven. Het is daarnaast zo een cliché film dat het gewoon niet leuk is om naar te kijken. Dan bedoel ik met name de situatie van de vader en de kinderen en hun relatie t.o.v. elkaar. Dat is echt bah hoor.

'Star Wars'-film 'The Mandalorian and Grogu' voorzien van nieuwe beelden

Levensecht Netflix-drama 'Private Life' met Paul Giamatti maakt indruk

'The Investigation of Lucy Letby' gezien? Op Netflix vind je ook deze vergelijkbare documentaires

Waargebeurde film 'The Mauritanian' van Kevin Macdonald is woensdag op televisie

Tucker and Dale vs. Evil
Horror / Komedie, 2010