Genre: Animatie / Avontuur
Met onder meer: Ed Asner, Jordan Nagai en Christopher Plummer
8,3 (1.221.222)
Releasedatum: 7 oktober 2009
Plot Up
"The greatest adventure is just getting back home."
Carl Fredricksen heeft er zijn hele leven al van gedroomd om de wereld te ontdekken en grootse avonturen te beleven. Maar op 78-jarige leeftijd lijkt het alsof zijn leven aan hem voorbij is gegaan en zijn de grootse avonturen alleen maar dromen geweest. Maar dat gaat vanaf nu veranderen als Carl besluit om zijn dromen uit te laten komen. Samen met de 8-jarige padvinder Russel gaat hij op avontuur.
Carl Fredricksen (stemrol)
Charles F. Muntz (stemrol)
Russell (stemrol)
Dug / Alpha (stemrol)
Beta (stemrol)
Gamma (stemrol)
Construction Foreman Tom (stemrol)
Newsreel Announcer (stemrol)
Young Ellie (stemrol)
Young Carl (stemrol)
wall-e
Een pixarfilm die na wall-e volgt. Daarna komen nog: toy story 3 ( 2010 ), newt ( 2011), the bear and the bow ( 2011 ) en cars 2 (2012).
JohnWilliams
Inderdaad de Pixar film na Wall-E. Deze lijkt mij ook wel leuk. Maar of Toy Story dat word en een 2e Cars??? Van The Bear and the Bow heb ik nog noooit gehoord overigens.
JohnWilliams
Tsja, je ziet niet de voorkant van het ventje hierboven natuurlijk.
Jonkman
HIer heb ik zin in.
Een van de personages is al bekend:
Nickstbo
Up lijkt wel Ok maar de rest van de toekomstige pixar-line up ...
Na origineel te zijn in Wall E er maar genoeg van? Cars 2, Toy Story 3, lame
wall-e
http://disney.go.com/disney... Website. Er is nog niet veel te zien maar je ziet wel het oude mannetje.
sju
Teaser-trailer, laat nog niet zoveel zien... Gaat ook nog wel een tijdje duren.
WB
Weet niet wat ik hiervan moet vinden. Vermakelijke teasertrailer, maar weet mij nog niet echt te trekken.
Leland Palmer
Hehe, deze lijkt me erg leuk na de trailer gezien te hebben. Gaat op mijn lijstje
Qwertary
Leuke film! Weet niet of deze me zo gaat raken als Wall-E deed, maar ik kijk zeker uit naar Toy Story 3
en deze ga ik ook zeker zien
Is Bolt trouwens ook niet van Pixar, of is dat een film van alleen Disney?
Leuke nieuwe poster!
En een leuk orgineel verhaal, maar we hebben het ook over Disney!
Lovebreeze
waren er niet nog twee nieuwe? rapunzel en the princess and the frog (met trouwens de eerste disney hoofdpersonage dat een donkere huidskleur heeft) of vergis ik me nu
sju
Verbaast me dat niemand deze nog gepost heeft. Die hond lijkt me nu al schitterend!
Beitel
Het verhaaltje klinkt nog steeds wat standaard in mijn oren, maar elementen als de hond ("SQUIRREL!") maken me toch weer benieuwd. Het blijft toch een bijzondere studio.
deTuinman
ook leuk is de jurassic park-referentie in de trailer, goed opletten
JigSaw_Doll
Hij komt bij ons bijna 5 maanden later uit dan de US release :S
schandalig
Sjoerd111
Ik ben bang dat hij Wall-E niet gaat overtreffen, alhoewel de tijd mij heeft geleerd dat ik mij geen zorgen hoef te maken. Pixar heeft zich, op een enkele uitzondering na, altijd overtroffen.
Epitaph
Net de trailer een aantal keer bekeken, vraag me af waar dat jochie ineens vandaan komt. Want als waneer het huis van dat oude mannetje van de grond komt staat er niemand op de veranda, en eenmaal in de lucht belt ie aan.
Dridge
De omschrijving bij de film is trouwens niet helemaal correct , Carl Fredricksen is 78 jaar oud i.p.v 70 jaar .
Een kniesoor die daar op let.
markie1978
Wat een goede film zeg, heb deze film gezien tijdens film festifal in Cannes. Het verhaal en caracters zijn erg goed.
Deze film gaat hoog scoren.
markie1978
YouTube - Up -- Trailer for Pixar's New Movie
voor de liefhebbers is hier de trailre

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

Sen to Chihiro no Kamikakushi
Animatie / Fantasy, 2001

El Laberinto del Fauno
Fantasy / Drama, 2006
age differencecentral and south americaballoonreizencomputer animatiehondduringcreditsstingerpetsexploringseniorwalt disney pixargeni - pixar