• 9.375.447 stemmen

Geregisseerd door: Thor Freudenthal

Met onder meer: Emma Roberts, Jake T. Austin en Don Cheadle

Releasedatum: 18 februari 2009

Plot Hotel for Dogs

"No stray gets turned away."

Wanneer de energieke broer en zus Andi en Bruce terechtkomen in een pleeggezin waar een streng 'geen huisdieren'-beleid wordt gevoerd, moet de bijdehante Andi snel een nieuw thuis voor hun hond Friday zoeken. Ondanks waarschuwingen van de sympathieke maatschappelijk werker Bernie om uit de problemen te blijven, gaan de kinderen op zoek en ontdekken een vervallen hotel. Vervolgens maken ze er een een perfect thuis van voor Friday en nog een aantal zwerfhonden, waarbij ze het risico lopen gescheiden te worden als ze gesnapt worden. In een mum van tijd hebben de kinderen het oude hotel omgetoverd tot iets magisch: een thuis voor de honden én voor henzelf.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Zeker een leuke film. Ik ben helaas niet een hele erge hondenfreak (ik weet niet of daar nog verandering in gaat komen, wie weet neem ik er later eentje ofzo) maar ik ben meer van de knaagdieren. Desondanks vind ik sommige honden toch nog wel leuk en het hondje wat de hoofdrol speelt is dan nog een van de leukste rassen in mijn ogen. Maar goed over de film : erg leuk, ook zeker voor jongere kijkers maar zo goed dat ook volwassenen er om moeten lachen. Zeker een vermakelijke film en ik vind het ook zeker niet jammer dat ik hem gezien heb.. .

3,5* (Komt een beetje in de buurt van 4,0*).

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ik vond het boven verwachting een hele leuke film

Ben zelf gek van honden en kon me dus wel vinden in deze film. Het is eigenlijk een hele makkelijke film met een simpel verhaal maar juist deze film kan dat heel goed hebben en dat maakt het niet minder leuk om naar te kijken. De personages worden leuk neergezet en de humor is ook redelijk aanwezig. Wat ik geweldig vond om te zien, is dat die honden zo fantastisch getraind zijn dat ze werkelijk alles doen en alles voor elkaar krijgen. Ik vind dat toch wel knap hoor. De film word eigenlijk nergens saai, en ook het voorspelbare eind goed, al goed einde maken het er niet minder leuk op.

Ik heb er dus wel van genoten, het is geen geweldige film en niet echt een film om hoog boven het gemiddelde te geven, maar ik vond hem erg leuk om eens te kijken

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Wat een leuke kinderfilm is dit. Lekker overdreven en sentimenteel zoals het hoort bij een kinderfilm. We hebben eigenlijk met het hele gezin (inclusief de honden) gespannen zitten te kijken hoe deze film af zou lopen.

Al die schattige honden is al een genot om naar te kijken (ik ben bijvoorbeeld helemaal verliefd op die grote hond die moest janken toen het gordijn dicht was) maar je leeft ook helemaal mee met broer en zus. En wat een leuk happy end. Dit is echt een aanrader voor het hele gezin !

avatar van james_cameron

Vermakelijke maar nogal vergezochte en qua sentiment dik aangezette jeugdfilm. Leuk vormgegeven, met een aantrekkelijke cast en een enorme verscheidenheid aan onweerstaanbare honden. Leuk zolang het duurt, maar naar het einde toe wordt alles wel heel erg zoet en voorspelbaar. Lisa Kudrow en Kevin Dillon zijn vermakelijk als foute pleegouders.

avatar van Decec

Decec

Ik vond een leuke familie honden film...

Heel grappig over honden....

Wel bekende actrice Emma Roberts speelt goed...

Goed verhaal...

Prima acteerwerk...

avatar van rep_robert

Het aanstekelijke acteerwerk van de jonge cast, de leuke gadgets, de goed getrainde, schattige, en leuke honden verhullen erg makkelijk dat we hier eigenlijk te maken hebben met een erg simpel kinderfilmpje en een welbekend einde van de film.

avatar van Spetie

Redelijke film dit.

Ik houd zelf niet zo van dit soort films, maar aangezien de ander gezinsleden er wel erg gek op zijn, zie ik dit soort films ook wel eens.

Tja en hoewel de film natuurlijk van begin tot eind precies zo loopt als te verwachten valt, is deze film nog wel te doen. De cast is redelijk, maar vooral de diverse soorten honden zijn alleraardigst. Ook de uitvindingen voor de honden zijn, hoe ongeloofwaardig ook, op zich best leuk verzonnen.

Al met al is het uiteindelijk dus een redelijke film. Mierzoet en voorspelbaar, maar wel met enthousiasme gemaakt, al levert dat uiteindelijk nog geen goede film op.

avatar van ibendb

ibendb

Matige kinderfilm.

Laat ik het zo zeggen: De honden acteerden beter dan de twee kids.

Maar ik heb me toch vermaakt en sommige scenes waren nog eenbeetje ontroerend / hartverwarmend. Maar toch is er weer een amerikaans zoetsappig einde. Oké het is voor kinderen, maar konden ze er niet voor zorgen dat de film ook leuk is voor het oudere kind?

Niet zo goed. 2.5*

avatar van Shadowed

Shadowed

Mwa.

Niet een al te beste kinderfilm dit. Alleen gekeken vanwege het verhaal dat me wel lag en Emma Roberts, die toch wel weer redelijk acteert hier. Het verhaal zelf is ook duidelijk naar kinderen gericht, maar met wat thema's erin geplaatst.

Het hondenhotel is best leuk gebracht, en best leuk ingericht. De dinerscene van de honden is bijvoorbeeld best een leuke scene. Helaas weet de film niet echt te boeien en blijft het kinderlijke hieraan wat vervelen. Ook het einde voelt een beetje misplaatst aan.

Simpele film met wel een leuk idee, maar wat zeker wat beter uitgewerkt had kunnen worden. Als je met iets origineels kan komen, moet je er volledig voor gaan. En deze film lijkt er maar half voor te gaan.

avatar van Rouge

Rouge

Review (en cijfer) van mijn zoontje van zeven;

Superleuk!!

Kort maar krachtig. Hij wil hem het liefst elke week wel zien en lacht elke keer als hij hem ziet weer. Onze dochter van elf vind de film niet zo’n succesnummer.