• 9.374.549 stemmen

Geregisseerd door: Thor Freudenthal

Met onder meer: Emma Roberts, Jake T. Austin en Don Cheadle

Releasedatum: 18 februari 2009

Plot Hotel for Dogs

"No stray gets turned away."

Wanneer de energieke broer en zus Andi en Bruce terechtkomen in een pleeggezin waar een streng 'geen huisdieren'-beleid wordt gevoerd, moet de bijdehante Andi snel een nieuw thuis voor hun hond Friday zoeken. Ondanks waarschuwingen van de sympathieke maatschappelijk werker Bernie om uit de problemen te blijven, gaan de kinderen op zoek en ontdekken een vervallen hotel. Vervolgens maken ze er een een perfect thuis van voor Friday en nog een aantal zwerfhonden, waarbij ze het risico lopen gescheiden te worden als ze gesnapt worden. In een mum van tijd hebben de kinderen het oude hotel omgetoverd tot iets magisch: een thuis voor de honden én voor henzelf.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Tha Luz

Tha Luz

Don Cheadle in zo een film?!!!

Jemig,,ik verwacht echter niet erg veel van deze film..:(

avatar van Chattingforum

solari61

een hele leuke film

avatar van Dooz

Dooz

Een echte kinder film, wel aardig.

avatar van queenie

queenie

Net in de bios gezien en het is een superleuke kinderfilm en voor volwassenen ook leuk om te zien.

Hoofrolspelers zijn leuke acteurs. Film is lekker vlot met genoeg humor. Ook een emotioneel moment met een leuk einde.

avatar van Mai*

Mai*

Gister gezien.

Als je je verveelt dan is het best een leuke film. Acteer werk van de spelers vond ik niet zo heel erg goed, maar de honden maken het hier gewoon in af. Zo getraind en gaaf.

Maar...toch iets meer voor kids dan voor de ouderen onder ons.

avatar van marlijn

marlijn

vond t wel een leuke film

avatar van too-sweet

too-sweet

Het is natuurlijk een kinderfilm maar ik vond deze zeker ook de moeite waard. Geweldig hoe ze die honden trainen! Vind ik echt knap.

Leuke film,met humor,emotie en een leuk origineel verhaal.

De kinderen vonden het geweldig en om eerlijk te zijn ik ook.

Van ons allemaal een 4.5

avatar van rose

rose

Knap gedaan idd. Flinterdun verhaaltje, maar leuk om naar te kijken....

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Geweldige film!

Muziek is erg leuk.

Verhaal is mooi.

Schurken zijn helaas erg standaard.

Zijn erg veel lieve honden.

Wat benk toch gek op dit soort films:D

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Zeker een leuke film. Ik ben helaas niet een hele erge hondenfreak (ik weet niet of daar nog verandering in gaat komen, wie weet neem ik er later eentje ofzo) maar ik ben meer van de knaagdieren. Desondanks vind ik sommige honden toch nog wel leuk en het hondje wat de hoofdrol speelt is dan nog een van de leukste rassen in mijn ogen. Maar goed over de film : erg leuk, ook zeker voor jongere kijkers maar zo goed dat ook volwassenen er om moeten lachen. Zeker een vermakelijke film en ik vind het ook zeker niet jammer dat ik hem gezien heb.. .

3,5* (Komt een beetje in de buurt van 4,0*).

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

tommykonijn schreef:

3,5* (Komt een beetje in de buurt van 4,0*).

Welk ras speelt de hoofdrol?

Zelf prefereer ik de Husky. Ik zou echt sterven voor een dwerg-husky!

(nou, eigenlijk niet want dan had ik er natuurlijk niks aan... Hmm)

avatar van Naduah

Naduah

Gewoon een hele leuke familiefilm. Niks mis mee en het kijken zeker waard.

avatar van nijnokonijno

nijnokonijno

super film! ik geef misschien zelf snel een 5 maar het was gewoon een toppie film!

avatar van RUBBERBURNER

RUBBERBURNER

Leuke film !!!

avatar van SanneW

SanneW

Niet echt geweldig. Wel grappig verzonnen en verhaal. Vooral het laatste paar stukjes vond ik wel briljant gevonden.

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Al die honden waren gewoonweg schattig

En dat maakt deze film zo leuk. Het verhaal zelf vond ik niet zo interessant, maar het is wel leuk om al die honden in actie bezig te zien.

Zeker een aanrader voor hondenliefhebbers!

avatar van Thieuke

Thieuke

Aardige film. Typische kinderfilm zonder ingewikkeld verhaal (hoe kan het ook anders), kijkt lekker weg, geen hoogstandje, ook niet voor een kinderfilm. Er zijn veel leukere kinderfilms. Onze hond vroeg zich wel een paar keer af hoe die honden toch in die tv kwamen.

Truucjes met de honden waren wel goed!

avatar van Master of pl0x

Master of pl0x

marlijn schreef:

van een serie van nickelodeon dacht ik

yep

avatar van Arabyus

Arabyus

nijnokonijno schreef:

Het is omdat je het zelf zeg .

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuk voor de kids, grappig filmpje.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ik vond het boven verwachting een hele leuke film

Ben zelf gek van honden en kon me dus wel vinden in deze film. Het is eigenlijk een hele makkelijke film met een simpel verhaal maar juist deze film kan dat heel goed hebben en dat maakt het niet minder leuk om naar te kijken. De personages worden leuk neergezet en de humor is ook redelijk aanwezig. Wat ik geweldig vond om te zien, is dat die honden zo fantastisch getraind zijn dat ze werkelijk alles doen en alles voor elkaar krijgen. Ik vind dat toch wel knap hoor. De film word eigenlijk nergens saai, en ook het voorspelbare eind goed, al goed einde maken het er niet minder leuk op.

Ik heb er dus wel van genoten, het is geen geweldige film en niet echt een film om hoog boven het gemiddelde te geven, maar ik vond hem erg leuk om eens te kijken

avatar van horror3d

horror3d

Ik viel in de bioscoop int slaap.

avatar van Chrisstine

Chrisstine

geweldige film ik heb nog nooit een mooiere film gezien!

avatar van pegasuspiet

pegasuspiet

leuke kinderfilms, daar is alles mee gezegd

avatar van Rodger

Rodger

Leuke familiefilm, blijft het ook bij..

avatar van gangster63

gangster63

Zo een onnozele film!, het heeft een onzinnig verhaal ( mijn mening) Vandaar ook een 0,5