• 9.370.356 stemmen

Met onder meer: Nicolas Cage, Rose Byrne en Chandler Canterbury

Releasedatum: 9 april 2009

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Knowing

"What happens when the numbers run out?"

In 1959 werd tijdens de oprichtingsceremonie van een basisschool een tijdscapsule begraven. Nu, vijftig jaar later, wordt hij geopend. Een professor, John Koestler (Nicolas Cage), ontdekt cryptische boodschappen die zich in de capsule bevinden en bovendien doet hij een angstaanjagende ontdekking: de boodschappen voorspellen met zeer grote precisie iedere grote ramp van de afgelopen 50 jaar. Een aantal voorspellingen die in het document staan moet nog plaatsvinden. John doet er vervolgens alles aan om de autoriteiten te waarschuwen, maar tevergeefs. John moet nu zelf alles op alles zetten om het dreigende gevaar af te wenden.

John Koestler

Miss Taylor (1959)

Miss Taylor (2009)

avatar van Flipman

Flipman

Eigenlijk zou Richard Kelly, de schrijver/regisseur van Donnie Darko deze film maken, maar die kreeg ruzie met de studio, of zo. Iets dergelijks las ik twee jaar geleden (als 't niet langer geleden is). Ik ben benieuwd, nieuwe Proyas! Mag wel wat beter worden dan I, Robot! Die vond ik zo ontzettend Hollywood!

avatar van gotti

Klinkt heel leuk. Zowel het plot als Proyas. Alleen jammer van Cage.

avatar van Phoenix

Phoenix

Alleen jammer van Cage.

Begin jij nou ook al?

avatar van gotti

Tja, echt heel goed is ie de afgelopen tien jaar niet geweest. Dat kan elk figuur met enig verstand van acteren zien natuurlijk...

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Wat een onzin. In Snake Eyes, National Treasure, Lord of War en Weather Man speelt hij gewoon goed. In Matchstick Man en Adaptation is hij fantastisch.

avatar van gotti

In alleen Adaptation is ie echt goed. De rest niet wat mij betreft. Zijn keus voor rollen is ook niet altijd even gelukkig overigens.

Maar in National Treasure, Lord of War en Weather Man doet ie niet veel meer dan wat ie anders ook doet; veel fluisteren en moeilijk kijken (dit heeft hij oviergens geperfectioneerd in Next, waar hij de gehele film met een frons loopt waar Frank de Boer nog een puntje aan kan zuigen). Rollen als in Matchtick Man kan ik niet zo goed tegen. Zoeits verzaakt toch al snel in een soort trucje, waar 'men' nogal snel last van heeft als er iemand met een bepaalde stoornis moet spelen.

avatar van Phoenix

Phoenix

Had het meer hierover . Toch vind ik Cage ook altijd leuk om naar te kijken.

avatar van gotti

Ook daar is ie niet best. Kan Wouter moeilijk ongelijk geven...

avatar van BoordAppel

BoordAppel

In Weather Man absoluut niet en bij die andere twee films valt het ook wel mee. In 8MM, daar brengt hij de hele film jankend en moeilijk kijkend door.

avatar van argus

argus

avatar van filmsjefke

filmsjefke

BoordAppel schreef:

face off, con air, en the rock zijn toch echt wel toppers...

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Hier kijk ik wel naar uit!

avatar van tottenham89

tottenham89

De trailer zag er zeer aardig uit !

avatar van finaldestiny

finaldestiny

*:)*

JohnWilliams schreef:

Hier kijk ik wel naar uit!

ik ook

sofripa

Bier en chips al ingeslagen. Laat maar komen!!

avatar van martinstegenga

martinstegenga

Wanneer de film uitkomt zijn je goederen al over datum

martinstegenga schreef:

Wanneer de film uitkomt zijn je goederen al over datum

Dank voor de tip! Verhip, je hebt gelijk. Dat betekent dat ik vanavond nog een krat bier moet weg tremmen...zucht

avatar van deTuinman

deTuinman

Cage heeft het de laatste jaren verbruikt voor mij, maar los van hem lijkt het wel een kijkje waard.

avatar van Flipman

Flipman

Ligt 't nou aan mij, of lijkt deze poster verschrikkelijk op die van War of the Worlds van Spielberg?

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

gotti schreef:

Ik vind Nicolas Cage een bangelijke acteur,die doet elke film perfect, nooit aan hem geërgerd.

Respect.

Heb een voodoopoppetje hier liggen. Ben alleen nog op zoek naar één van z'n teennagels...

avatar van Ryback

Ryback

ben benieuwd. Bijzonder voor mij aan deze film is dat hij compleet geschoten is op een Red One camera!

avatar van eppo349

eppo349

De trailer ziet er in ieder geval spectaculair uit.

Ryback schreef:

Ben nie zo'n techneut. 'Red one' : waisda??

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20219 berichten

gotti schreef:

Niet van de laatste 10 jaar, maar in Leaving Las Vegas speelt hij briljant. Verder is hij inderdaad vaak ongelukkig in het kiezen van rollen. Helaas heeft hij daardoor meer slechte dan goede rollen vertolkt.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

sofripa schreef:

Kan je toch wel ff doen bij Bangkok Dangerous? De film van Cage voor deze.

Poster is trouwens wel mooi.

avatar van Kricky

Kricky

Hier wil ik heen,

dit gaat volgens mij weer een film worden waar je echt in mee wordt gezogen. Ik denk dat Cage hier wel goed zijn best doet. Dat moeilijk kijken heeft hij overigens altijd al gedaan in films en dat stoorde mij niet op zich. Het past wel bij hem

Dit wordt wordt wel een actieknaller

Kijke

avatar van The Oceanic Six

Ik kijk hier naar uit, de trailer beloofd veel spanning en mysterie. Dit soort mysterieuze verhalen boeien me.

avatar van McAvoy

McAvoy

Trailer zag er interessant uit, zeker wel n film die ik wil zien.