• 9.379.403 stemmen

Geregisseerd door: Craig Mazin

Met onder meer: Drake Bell, Sara Paxton en Christopher McDonald

Releasedatum: 28 augustus 2008

Plot Superhero Movie

"The greatest Superhero movie of all time! (not counting all the others)"

Nadat hij gebeten is door een genetisch gemanipuleerde libel, ontwikkelt high school loser Rick Riker superkrachten. Hij besluit zijn krachten te gebruiken voor goede zaken en wordt een gemaskerde misdaadbestrijder genaamd 'The Dragonfly'. Hij komt echter snel tegenover de slechterik Lou Landers te staan. Na een mislukt experiment, heeft deze de kracht ontwikkeld andermans levenskracht te ontnemen om zodoende onsterfelijkheid voor zichzelf te creëren. Zal het 'The Dragonfly' lukken deze slechterik te verslaan en de wereld te redden?

Dragonfly

The Chief of Police

Dr. Hawking

avatar van film88888

film88888

Had nog eens zin in een *Movie* film dus koos ik voor Superhero Movie, want ik was ook best benieuwd hoe dit flauw filmpje zou zijn.

Vrij flauwe humor, maar soms had ik toch best kunnen lachen, maar meer kwam er ook niet van, en zoals ik al zei: Dit soort films kun je niet goed noemen.

En voor de mensen die willen weten welke films dat Superhero Movie belachelijk maakt:

Spiderman

Een keer of 4 gelachen en dat is niet voldoende voor een comedy

Wel een stuk beter te verteren als Disaster Movie

avatar van Noodless

Noodless

Tja, toch een paar keer kunnen lachen met deze parodie op superhelden. Maar dat is lang niet genoeg om de film te redden.

4/10

avatar van Robin Peek

Robin Peek

Toegeven, je moet van het genre houden. En van ontzettend flauwe, droge humor. En dat doe ik zeker ! Het is een leuke vermakelijke film maar verwacht geen topper in het 'basis' type komedie. Ik vind het een 'genre' op zich zelf. Valt in de trend van o.a Scary Movie.

avatar van MNV2

MNV2

• 1900 stemmen

Matig maar toch wel vermakelijke parodie op onder andere Spider-man. De film kun je vergelijken qua humor en verhaal met dat van Scary Movie met het enige verschil dat het hier een parodie is op superheldenfilms en dat het bij scary movie een parodie is op horror/thrillers. En Leslie Nielsen is natuurlijk grappig zoals altijd..

avatar van Horrorfreak12

Horrorfreak12

een saaie komedie met af en toe een leuk grapje maar de meeste

tijd heb ik me verveeld, het acteerwerk viel soms wat tegen

avatar van Theunissen

Draak van een komedie met heel af en toe een grappig moment. Het beste van de film is nog de duur want hij duurt maar iets van 80 minuten. En dat is eigenlijk al te lang. Jammer dat ik hem gekeken heb.

avatar van MJ_DA_MAN

MJ_DA_MAN

80 minuten? Hooguit 70 exclusief aftiteling. Nog steeds erg vermakelijke film met een aantal zwaar melige momenten.

avatar van luked45

luked45

MJ_DA_MAN schreef:

Hij komt uit de Scary Movie-stal. Ze hadden daar duidelijk hun "dag" niet. De standaard-grappen zitten er wel in, maar....om de één of andere reden "werkt"-ie niet. Toch nog een 1,5.

avatar van Aapje81

Aapje81

Iets minder slecht dan zijn genregenoten en Sara Paxton is wel een mooie meid.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Hardstikke grappige film met dezelfde droge humor als Scary Movie, al vliegt het hier wat minder snel achter elkaar om je oren heen. Leuk dat Drake hier aan meewerkte.

Leuke film waarin Leslie Nielsen weer eens geniaal is!

Ik zat te twijfelen tussen een 3.5* en 4*...

avatar van Leviwosc

Leviwosc

Een film vol van flauwe visuele humor. Als je van dit genre houdt, is de film zeker erg leuk om te bekijken. Verder heeft de film bijzonder weinig om het lijf, het verhaal stelt eigenlijk niks voor, het is enkel de absurde, droge en soms idiote maar toch weer hilarische humor die deze film leuk maakt.

Volgens mij is deze film extra leuk, wanneer je al in een melige bui verkeert, met wat vrienden. Waarschijnlijk nog leuker wanneer je high bent.

avatar van the pope

the pope

Een paar keer kunnen lachen voor de rest hele flauwe humor.

avatar van rox91

rox91

Zwakke film, had hier veeeeel meer van verwacht.

Flauwe humor en veel voorspelbare stukken. Ik keek alleen vanwege Drake Bell en Sara Paxton.

avatar van DVD-T

DVD-T

Dit is de laatste keer dat ik de moeite neem om een ......... Movie te kijken. Wat slecht elke keer. Toch hoop je ergens nog op een leuk moment, die eigenlijk maar niet komt. Toch heb ik 1 keer kunnen lachen en dat was bij Leslie Nielsen die iemand met een spijkerpistool beschiet . Poep en pies grappen zijn dit keer in het kwadraat aanwezig en gewoon niet grappig. Net als de rest van de humor, of het beste gezegd niet humor, ook niet om te lachen was. De spoof op verschillende superhelden werkt ook voor geen meter. Dat er serieus nog een markt voor dit soort films is, is niet te geloven. Nou, zo snel mogelijk maar weer vergeten dan.

avatar van tal1b

tal1b

erg flauw, achterhaalde humor van het police acedemy tijdperk

avatar van Pimro

Pimro

Goeie onderbroeken lol een van de beste in zijn soort!

avatar van Leviwosc

Leviwosc

Ja, onderbroekenlol dat is het goede woord voor deze film.

Als je er van houdt is dit een meesterlijke film, houd je niet van dit soort humor, nou laat hem dan maar in het schap staan.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Eerste 40 minuten waren verrassend grappig, laatste 40 minuten dutte de boel wat in: 3*.

avatar van MovieFreak1995

MovieFreak1995

met die oma

avatar van what the f

what the f

Deze film is echt geniaal

avatar van tomisgay

tomisgay

ehel grappige film met goede grappen en het is altijd leuk als

leslie nielsen er bij is

ik moet echt lachen om die man

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Superhero Movie..

De zoveelste ....movie, en ik moet zeggen dat ik deze toch nog wel vermakelijk vond.

De acteerprestaties zijn leuk gebracht, velen vinden Leslie Nielsen geweldig maar ik vind normaal gesproken hem niet zo leuk, hier echter wel.. Ook leuk om Christoper McDonald, Pamela Anderson, Sara Paxton en Drake Bell te zien.

De film bestaat voornamelijk uit erg flauwe humor en daar moet je van houden.. Als je de ''Scary Movie-reeks'' al niks vindt, kan ik het me moeilijk voorstellen dat je ''Superhero Movie'' wél leuk vindt.

Ook een pluspunt hier was dat de Humor zich niet allemaal achter elkaar afspeelt maar dat er vaker ook nog wat ''gewonere'' scenes in zaten.

Wel een groot minpunt is dat de meeste grappen al in de Trailer te zien zijn en er bleven ook verdraaid weinig (leuke) grappen over..

Opzicht is ''Superhero Movie'' wel leuk maar ik denk dat je hem zowieso niet te vaak moet kijken en echt van hele flauwe Humor moet houden.

avatar van tomisgay

tomisgay

deze film is veel grappiger dan epic movie en meet the spartans

avatar van MoviefreakRob

MoviefreakRob

Je kan bij maar 2 stukjes lachen.

Overdreven grapjes.

Wie lacht zich nou dood om als iemand rent en tegen een bus aan knalt..hahah.. ja ik lach ja, omdat het zo idioot is.

Met die paar wat grappige stukjes een:

1,5 (maar veel is het niet)

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Ik hou totaal niet van superhelden films, heb er zelfs nog nooit een gekeken, maar deze parodie was weer geweldig! Lekker flauw, veel grappen. Top!

Als je de Scary movie reeks leuk vind dan zal je dit ook wel aanspreken. En anders; begin er niet aan

avatar van misterwhite

misterwhite

Wat had ik toch veel schrik dat dit ging floppen maar voor mij viel het erg goed mee. De grappen waren soms wel flauw maar toch je kon er soms erg goed mee lachen. Het verhaaltje was wel redelijk gevonden (maar zeker niet orgineel). Conclusie stukke beter dan epic movie.

Het lijkt mij wel een hilarische film, ik ga hem binnenkort even kijken, en dan zien we nog wel verder

tommykonijn schreef:

Superhero Movie..

en ik moet zeggen dat ik deze toch nog wel vermakelijk vond

Net als mijn plaatje =)

avatar van voskat

voskat

Een redelijk positieve uitschieter onder de recente reeks "Movies".

Zitten een stel leuke, soms zelfs geniale stukjes bij (glas in oog, de ontmoeting met the Human Flame "I can't perch like this").

Je merkt wel dat de regisseur het nodige heeft geleerd van de Zuckertjes, waarmee hij samen heeft gewerkt aan de laatste twee Scary Movies.