• 9.378.696 stemmen

Geregisseerd door: Craig Mazin

Met onder meer: Drake Bell, Sara Paxton en Christopher McDonald

Releasedatum: 28 augustus 2008

Plot Superhero Movie

"The greatest Superhero movie of all time! (not counting all the others)"

Nadat hij gebeten is door een genetisch gemanipuleerde libel, ontwikkelt high school loser Rick Riker superkrachten. Hij besluit zijn krachten te gebruiken voor goede zaken en wordt een gemaskerde misdaadbestrijder genaamd 'The Dragonfly'. Hij komt echter snel tegenover de slechterik Lou Landers te staan. Na een mislukt experiment, heeft deze de kracht ontwikkeld andermans levenskracht te ontnemen om zodoende onsterfelijkheid voor zichzelf te creëren. Zal het 'The Dragonfly' lukken deze slechterik te verslaan en de wereld te redden?

Dragonfly

The Chief of Police

Dr. Hawking

avatar van Killer-Instinct

Killer-Instinct

De 1ste parodie op Superhelden-films en toch veel van dezelfde grappen die je in al die parodies zitten,maar dan in een ander jasje.

Op zich vind ik dit soort films wel leuk,hoe flauw het ook is,maar heb ik het een half uur voor het einde vaak wel gehad,ff is leuk,maar een hele film erg lastig vol te houden.

Dat had ik ook bij deze film.

Veel flauwe grappen,af en toe een geslaagde(Nielsen was erg leuk,en de Cruise-imitatie ook,en die gozer in die rolstoel kon me ook laten lachen,die blanke dus,niet de Xavier-imitatie)

Ach,goed was het niet,heel slecht ook niet(voor dit genre) en heb af en toe best ff een glimlach op me gezicht gehad.

Ik keek hem toen ik nuchter was,dronken is toch beter bij dit soort films met wat vrienden.

avatar van TonyKing

TonyKing

Ik heb er toch hard om moeten lachen op veel momenten. Zo slecht of zo droog dat het weer grappig wordt. Je moet er wel het goede humeur voor hebben;).

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Moest er zowaar smakelijk om lachen, wat mij betreft een van de betere titels in de movie-serie.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11918 berichten

Iets beter dan de films van Friedberg en Seltzer, maar dat zegt nog niet veel. 1,5*

avatar van Cornpop

Cornpop

Wat een vreselijk slappe film zeg haha.

Zo slap dat ik soms best (smadelijk) heb kunnen lachen.

Drake Bell hoort voor mij in een serie en liever niet in een film.

Een aardig 'tussendoortje' als film.

avatar van Rujar

Rujar

Donkerwoud schreef:

Mee eens.

avatar van turbothijs

turbothijs

Ik had hem met wat vrienden gekeken, en geholpen door alcohol is dit toch een leuke film

avatar van sietse538

sietse538

TonyKing schreef:

Helemaal mee eens. Maar kon nog wel een sterretje bij de score, xD

avatar van Lars Film

Lars Film

SuperHero Movie, Redelijk verhaal met geslaagde maar ook slappe grappen.Acteer werk is wel goed en het tempo was ook wel niet egt van ze snelste maar wel een lekker door kijkend filmpje. 3,0*

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Geslaagd maar toch slap...

avatar van chevy93

chevy93

Die score hier en op IMDb.

avatar van ehs21

ehs21

4.3 om 4.8 op 10? Verschilt niet zoveel lijkt me.....

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Het gaat ook niet om het verschil, maar om hoe laag de scores zijn. Lijkt me...

avatar van Dynamics

Dynamics

Verschrikkelijke film, Meet the Spartans en Epic Movie waren leuker, en die waren al niet leuk. Kon me niet één keer aan het lachen brengen.

avatar van Corcicus

Corcicus

Lulkoek. Af en toe een glimlach, maar meer niet. Pis en kakhumor dateert bij mij van in de lagere school.

Lekkere nostalgische gevoelens naar de parodieënfilms uit de jaren 90 gaven deze film mij.

avatar van M y r t h e

M y r t h e

in 1 woord GÉWÉLDIG

Ik vond het echt geniaal bedacht, dat heb ik niet vaak met dit soort films, maar bij de trailer lag ik al helemaal stuk xD

Jammer is dan wel dat je bv. spiderman niet meer normaal kunt kijken zonder aan de grappige stukjes te denken uit deze film xD

avatar van kleinepierik

kleinepierik

Een vermakelijke film met heel veel flauwe grappen.

het acteerwerk was redelijk, maar het verhaal was vreselijk!

ondanks *3.0

avatar van Gerben_Mulder

Gerben_Mulder

Verhaal gaat nergens over maar heb toch een paar keer goed gelachen , en hard ook haha .. Denk ook dat dit de bedoeling is van deze film 3*

avatar van ferrariking

ferrariking

dezen film is zo stom kom zekker in de 10 slechten film van mijn;)

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Ik vond hem niet zo slecht. Uiteraard zijn het pis en kakgrappen, maar er waren ook wel enkele zeer goede vondsten. De droogheid bij momenten was echt geweldig.

Verder had ik de rol van Pamela toch wel wat groter verwacht. Er zijn veel slechte parodie-films op de markt, maar deze is wel leuk voor op een luie avond.

Ook raar om Leslie Nielsen nu terug bezig te zien. Wat een groot acteur.

Dr. Stephen Hawkings waar zéér grappig!

avatar van chevy93

chevy93

Lol, ik las in een vlaag Pamela en groter en ik dacht: Waar gaat dit heen?

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

chevy93 schreef:

Lol, ik las in een vlaag Pamela en groter en ik dacht: Waar gaat dit heen?

Eigenlijk is Pamela best wel goed hoor en zeker geslaagd in haar leven. Van allerlei walletjes heeft zijn kunnen mee snoepen. Verder slaat zij heel veel rollen af omdat ze zeer druk bezig is met het dierenwelzijn. Geweldig hoe zij een dik beach house heeft op Malibu door gewoon PAMELA te zijn!

Eén van de grootste iconen, nog steeds!

avatar van johstripper

johstripper

Wat een bagger 0*, en dan alleen omdat je niet lager kunt geven.

avatar van 606

Bagger van de bovenste plank, geen woorden voor.

Stompzinnige humor.

1 ster

avatar van Nielz

Nielz

Het is net hoe je deze film bekijkt. Neem hem niet serieus, en ga niet op details letten en je kunt, als van dit soort films houdt, je af en toe kapotlachen. Dus als je van American Pie, Scary Movie etc. houdt, zul je deze waarschijnlijk ook tof vinden. Ik vond hem wel lachen!

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Ik heb eerlijk gezegd ook weer hardop moeten lachen om deze film. Lekker dom vermaak en toch wel goed bedachte grappen. Je moet er idd wel voor in de stemming zijn. Volgende keer kan het maar weer net zo zijn dat ik anderhalf uur zonder glimlach zit te kijken, maar vanavond was niet zo'n avond.

avatar van TimZor

TimZor

Donkerwoud schreef:

Inderdaad een van de betere vooral van de afgelopen jaren ! geef toch ook een 2,5 hoor

avatar van MoFeDu

MoFeDu

Tja

Verschrikkelijk natuurlijk. Waar de scary movies nog enigszins grappig waren omdat de verwijzingen daar nog redelijk origineel waren worden hier gewoon kleine stukjes film overgespeeld en uitgebreid met een dosis bizar slechte humor.

Gisteren deze en date movie achter elkaar gekeken, iets dat ik nooit meer in m'n hoofd zal halen. De kans dat ik uberhaupt ooit nog een ...movie kijk lijkt me dan ook zeer klein.

1* voor de schaarse glimlach, vooral veroorzaakt door Leslie Nielsen.

avatar van *film fan*

*film fan*

slechte komische film.

een flauwe film als je een avond niets te doen heb.

ik heb wel gelachen.