Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Craig Mazin
Met onder meer: Drake Bell, Sara Paxton en Christopher McDonald
Releasedatum: 28 augustus 2008
Plot Superhero Movie
"The greatest Superhero movie of all time! (not counting all the others)"
Nadat hij gebeten is door een genetisch gemanipuleerde libel, ontwikkelt high school loser Rick Riker superkrachten. Hij besluit zijn krachten te gebruiken voor goede zaken en wordt een gemaskerde misdaadbestrijder genaamd 'The Dragonfly'. Hij komt echter snel tegenover de slechterik Lou Landers te staan. Na een mislukt experiment, heeft deze de kracht ontwikkeld andermans levenskracht te ontnemen om zodoende onsterfelijkheid voor zichzelf te creëren. Zal het 'The Dragonfly' lukken deze slechterik te verslaan en de wereld te redden?
Dragonfly
The Chief of Police
Dr. Strom
Dr. Hawking
M.Goodkat
Viel allesinds mee,toch beter dan Epic Movie maar heb me toen meer gelachen met Meet The Spartans
Mensen die scary movie 1 goe vonden kwa humor kan ik deze aanbevelen, Scary Movie 1 is natuurlijk de koning hierin tot en met 3.
Soms viel de humor te wensen over, te dom op momenten....
Alleen die schetenscene was geweldig =')
rossoneri_1899
Vond het wel grappig maar had iets meer verwacht, humor wordt te voorspellend
robinb
zeer matige film die maar op enkele schaarse momenten een klein beetje leuk word.
Onderbroekenlol is prima, maar als 9 van de 10 grappen niet leuk zijn, is de film wat mij betreft niet geslaagd.
Al met al niet de slechtste film van het jaar, maar er zijn zat andere films in dit genre die stukken leuker zijn.
SmuttWars
Soms viel de humor te wensen over, te dom op momenten....
Alleen die schetenscene was geweldig =')
Scary Movie de koning hier in? Ik weet niet hoor, Hot Shots vind ik dan eerder de koning. Wel de koning van de armoede dan.
Kevin13
Er is maar een de koning van dit genre, en dat is The Naked Gun!
SmuttWars
Er is maar een de koning van dit genre, en dat is The Naked Gun!
Naked Gun is zeker leuker dan Hot Shots, maar ik vind Naked Gun net een iets ander genre, zelfde soort humor, maar Naked Gun is geen letterlijke spoof op een bepaalde film titel , maar meer op het politie film genre, natuurlijk wel wat verwijzingen naar films, maar niet zo dik als Scarymovie en dus ook Hot Shots
Kijk maar:
Hot Shots: Top Gun
Hot Shots part deux: Rambo
Scary Movie: Scream
Superhero movie: op de verschillende super helden films. o.a. letterlijke Spider-Man scenes worden nagedaan met een dikke knipoog.
mrron
Echt geweldige film. Enorm genoten. Deze humor, zo moeten ze allemaal zijn. Maar met Leslie Nielsen kan je dat ook wel verwachten. top acteur. Deze film was zeker beter dan epic movie.
Kortom: 5 sterren
Toch een erg tegenvallende film. De trailer zag er nog enigszins hoopvol uit, maar daar zaten dan ook gelijk de leukste momenten van de film in. Verder krijg je eigenlijk als kijker wat je kunt verwachten. Een hoop onzin met een enorm hoog aantal flauwe grappen, waarvan de meesten echt pijnlijk onleuk zijn. Komt zelfs niet eens in de buurt van bijvoorbeeld een Scary Movie of Hot Shots!
funland
hilarisch! Ze blijven doorgaan met die parodieén. Scary Movie, Meet the spartans, epic movie, disaster movie, date movie.. toch blijven ze echt leuk! Ik houd er echt van dus dan is deze film aan te raden!
V
Welgeteld één keer gelachen: het interview met Tom Cruise (geweldige imitatie) en het uiteindelijke resultaat daarvan. 1*
Killerbert
zeer grappige film
eigenlijk te grappig voor een film
met een paar wat bier is het wel te doen, anders kan ik me voorstellen dat het geen drol aan is.
komerad
Middelmatige film.
Zeker geen must see, maar ook geen verloren tijd.
Er zitten enkele leuke grappen in, naast al evenveel mindere grappen, een typische teenmovie. Toch blijft het een vermakelijke film voor tussendoor.
Steve-a
3 keer gezien en 3 keer kappot gelachen.
anne J
Scary movie trekt me niet zo, maar ik heb best wel wat afgelachen bij deze film.
Ik vond het zeker humor, waarschijnlijk ook omdat ik Spiderman best goed ken, dus de link was overal makkelijk gelegd.
Echt leuk om een avondje lekker te lachen.
Ruben1994
leuke film, had alleen wel wat meer van andere superhelden in mogen zitten. er zitten wel leuke grapjes in.
riks
Vooral die man in die rolstoel was leuk
SHIT SHIT SHIT!!! whahaha daar heb ik wel een lachkick om gehad
m1701
Niet veel bijzonders
Maar zaten toch wel ontzettend leuke grappen in
Zeker het kijken een keer waard
En er dan niet al te veel van verwachten!
3* voor de leuke grappen
btw: kijk NIET naar de trailer, dan heb je namelijk bijna alle grappen al gezien
vodka
gekeken op you tube best wel een vermakelijke film voor als je niks te doen hebt en u niet wil vermoeien om er u gedachten bij te houden
Leslie Nielsen was top die zorgde voor de enige goeie humor
Metalfist
Superhero Movie
De zoveelste parodie op een genre films dat het goed doet maar waar Scary Movie (de eerste 2 delen maar degene die later kwamen zijn nog slechter) nog goed te pruimen was wordt het tegenwoordig alleen maar slechter en slechter. De helft van de personages op de poster zie je niet? Pamela Anderson komt misschien een minuutje in beeld en Wolverine kan ik me zelfs al niet meer herinneren. Ook dit is vergelijkbaar met Scary Movie 4 waar King Kong op de poster staat...
Het verhaal is natuurlijk een parodie maar buiten een paar humoristische stukken (Leslie Nielsen die met een nagelpistool in die neger schiet) daalt de film grandioos door gebruik te maken van pis en kakgrappen (wanneer DragonFly aan de plafond hangt en i.p.v. zoals in Spider Man bloed moet hij dringend pissen met alle gevolgen van dien) Wat wel goed is, is dat de film zich aan zijn genre houd en alleen maar een verhaallijn van de superhelden heeft want in Meet The Spartans wordt gewoon maar alles bijeen geraapt onder de noemer humor.
Bell had het beter bij Drake en Josh gehouden (waarin de humor eigenlijk ook maar wordt gered door Josh) en Leslie Nielsen is eigenlijk de enigste die soms voor een glimlach kon zorgen maar ook al niet meer zoals in een Naked Gun.
Nieuw voornemen van het jaar: geen wannabe parodiefilms meer gaan kijken.
Sanderr
Hallo,
Opzich leuke film, alleen vond hem een beetje tegen vallen, humor was niet echt leuk. Disaster movie (nieuwere) vond ik overigens ook niet echt leuk, eigenlijk gewoon tegenvallen!
Vond de humor niet zo goed, en acteerwerk ging wel, en alle effects waren nogal heel erg fake!
Sander
Gabbere
Deze film was al een stuk beter dan Disaster Movie. Ik houd van deze humor, geweldig; altijd net iets overdrijven (Y)
EPIC FAIL
ik vond deze film echt de best epic humor film ever
die drake bell acteert echt heleeeemaal top
I LOVE THE MOVIE dus een 4,5
welleweirdo
3 keer gezien en 3 keer kappot gelachen.
Haha, één keer is meer dan genoeg hoor. Wat een kutfilm!
seanpuffy
goede film maar zou hem toch ni vijf keer willen zien want dan zou ik het beu zijn maar al bij al een goede film

'Perfectly Imperfect' met Yolanthe Cabau nu te streamen op Prime Video

Swing Vote
Komedie / Drama, 2008

Take This Waltz
Drama / Romantiek, 2011
anti heromiddelbare schooldragonfly superheldradioactivityparodiespoofduringcreditsstingersuperheroes