Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Craig Mazin
Met onder meer: Drake Bell, Sara Paxton en Christopher McDonald
Releasedatum: 28 augustus 2008
Plot Superhero Movie
"The greatest Superhero movie of all time! (not counting all the others)"
Nadat hij gebeten is door een genetisch gemanipuleerde libel, ontwikkelt high school loser Rick Riker superkrachten. Hij besluit zijn krachten te gebruiken voor goede zaken en wordt een gemaskerde misdaadbestrijder genaamd 'The Dragonfly'. Hij komt echter snel tegenover de slechterik Lou Landers te staan. Na een mislukt experiment, heeft deze de kracht ontwikkeld andermans levenskracht te ontnemen om zodoende onsterfelijkheid voor zichzelf te creëren. Zal het 'The Dragonfly' lukken deze slechterik te verslaan en de wereld te redden?
Dragonfly
The Chief of Police
Dr. Strom
Dr. Hawking
willemt91
ik hou wel van deze humor en heb me dan ook kapot gelachen. En ja hij is flauw maar kom op dat zijn ze allemaal !
ArcovandenBroek
Niet de slechtste in z'n soort, ook niet de beste. Binnenkort komt Disaster Movie, die lijkt me echt vreselijk. Had gehoopt op meer Leslie Nielsen, die vent blijft geweldig.
subwoofer henk
vond het totaal niet grappig begin deze films een beetje zat te worden allemaal het zelfde . Leslie Nielsen altijd lachen had er meer in gemogen 0.5
mike2006
Hele leuke en grappige film. Lijkt wel veel op Spiderman in sommige gevallen, maar dat valt niet veel op. Was een leuk tussendoortje, zeker aan te raden.
Een leuk tussendoortje dat de volle 5 punten krijgt????
Dan kom je punten tekort voor de echt goede films.
until my end
Heerlijke film. Ik hou heel erg van dit soort humor en dus de hele 'Movie' reeks. En Leslie Nielsen blijft een held.
menno1995
Dit lijkt me wel een Grappige film.
Ik ga denk ik daar wel naar de bios...als die uitkomt!
Gr Menno..
Tonypulp
Dit lijkt me wel een Grappige film.
Ik ga denk ik daar wel naar de bios...als die uitkomt!
Gr Menno..
Graag nog niet stemmen voordat je een film ziet..
Guidinho
Ok je moet er niet teveel bij nadenken maar vond 'm zeker wel grappig
Mantizz
Zeer komische film. Gewoon verstand op nul, kijken en lachen. Lesley Nielson had geen grote rol, maar was geweldig!
Zitten genoeg lachmomenten in om dit een goede komische film te noemen.
Is het kijken meer dan waard
otherfool
Een hele verbetering na Date Movie, Meet the Spartans en al die andere vreselijke spoofs van de afgelopen paar jaar, zonder overigens echt uit te blinken. Superhero Movie probeert rond de grappen in ieder geval een verhaallijn te volgen waar het zich enigzins aan houdt. Een paar keer *echt* gelachen (tja waarom ook alweer), jammer dan weer van de scheetgrappen...
2*.
PS Tracy Morgan heb ik ook wel eens grappiger gezien...
ossy18
Ik was bang dat ik nooit meer een goede komedie zo kijken maar nu ik deze heb gezien is dat verleden tijd.Het is flauw en droog maar je moet er vanhouden er was geen een moment dat ik stopte met lachen 4.0* Beste comedie ooit
SarahSkandar
Deze film was wel grappiger dan al die andere films, zoals epic movie, gaan ze Narnia een beetje belachelijk lopen maken
Altijdklagen
een van de betere "movie" films.
Hier zat nog goeie humor in verwerkt!
J_Velsink
Dit is echt een typische film waarvan je houd of je vind het waardeloos.
Ik val onder de laatste catagorie, waardeloze humor en de film is dan ook niet meer waard dan een 1.
Stuntman_Jasper
Een van de weinige films waar ik de bioscoop uit ben gelopen.
De zwaar gehandicapte Stephen Hawking op zo'n puberale zielige manier onderuit te halen gaat mij iets te ver.
***MaYa*1001***
Hier ben ik het helemaal mee eens!!! Ik vond het echt niet kunnen dat Stephen Hawking in deze film belachelijk wordt gemaakt. Ze zouden wat meer resprect moeten hebben voor deze zeer intelligente man.
Voor de rest is de film....WAARDELOOS !!!
Sigourney
Ik vond deze film eigenlijk best wel grappig, maar je moet er wel van houden. Ik heb wel kunnen lachen, en je moet het ook eigenlijk niet al te serieus nemen.
deTuinman
misschien komt dat omdat sm 1 en 2 nog volwassen humor bevatte, door de wayan brothers
La Barca
Ik vond hem ook erg goed! Zeker de beste uit de reeks: epic movie / date movie / meet the spartans.
Op een duur heb je het inderdaad wel gehad met de scheet grappen, of de breakdance scenes
ik heb me helemaal blauw gelachen bij die scene dat die oom op de grond ligt en dat alle mensen om dat aapje heenstaan
FrisoBoei
Wannabe scary movie maar het komt er niet bij in de buurt. Echt heel kut deze film.
Ik houd wel van het genre maar dan moet het wel goed worden uitgevoerd, zoals scary movie 1 t/m 3 ( 4 was minder )
john constantine
Wat was dit een baggerfilm zeg!
Ik probeerde het nog te bekijken toen ik het cijfer op IMDB zag staan, omdat een 4.2 voor een film zoals deze nog best hoog is!
Maar wat een k*t film was dit zeg, ongelofelijk de (grappen) moesten leuk zijn, maar dat was gewoon echt 10x niks, ik ben iemand die niet snel films afkraakt maar dit was tsjah heb ik echt geen woorden voor!!
Pestiis
ik vondt em leuk
echt op sommige momenten de meest flauwe humor er tussendoor.
het is een kwestie van smaak, maar ik heb me aardig vermaakt met deze film
J. Ewbank
Flauwe humor ala scary movie, date movie etc.
Hersens op nul en lekker achterover chillen..
skipy05
is wel eens tof om te zien. gewoon naar zien zonder er over na te denken. er zitten grappige stukken in.
marcoonline
Filmpie om niet bij na te hoeven denken en lekker ontspannen naar te kijken
amo43
Het was zeker een zeer leuke film met wel veel flauwe grappen. Daar houd ik van. Als je van de scary movie films houdt is dit zeker een aanrader.
Woutrr
mijn verwachtingen waren niet hoog (dat moet nooit bij dit soort films), maar deze was toch verassend goed
paar leuke grappen, wat flauwe humor... niet slecht
DiKKe_OsCaR
- 2034 stemmen
Hehe, lekker droog hoor. Had het ergste verwacht, maar het viel alleszins mee.

'The Alienist' was toch een Netflix Original, waarom is die verdwenen?

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

Swing Vote
Komedie / Drama, 2008

Take This Waltz
Drama / Romantiek, 2011
anti heromiddelbare schooldragonfly superheldradioactivityparodiespoofduringcreditsstingersuperheroes