• 9.378.960 stemmen

Geregisseerd door: Oliver Blackburn

Met onder meer: Julian Morris, Robert Boulter en Tom Burke

Releasedatum: 23 april 2009

Plot Donkey Punch

"This party is going overboard"

Een aantal feestvierende vakantiegangers besluiten hun feestje voort te zetten op een luxe jacht in de oceaan. Als één van de opvarenden op een ongelukkige manier de dood vindt, ontstaat er onenigheid onder de overige passagiers over wat ze met de situatie aanmoeten.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Wouter

Ik zie het wel, hoor.

avatar van Wouter

Slecht geschreven, maar vooral slecht gemaakt.

avatar van -Revelation-

-Revelation-

Iemand die weet waar hij momenteel in de bioscoop draait?

Vascago

Zeer spannende thriller, vooral in het 2e gedeelte van de film. Overtuigend geacteerd en een goed verhaal. Mooie locatie ook, want je kunt geen kant uit.

avatar van 606

Hele goede film met genoeg spannende plot / wendingen.

Acteren was goed.

En de locatie was prima.

En de titel van de film is ook leuk

3,5 ster

avatar van Hoodini

Hoodini

tot en met de donkey punch ging het nog wel met deze film, naar daarna werd het hoe langer hoe slechter net deze film!

avatar van Mai*

Mai*

Ik krijg zo een idee dat het een film is waarin met tieners altijd hetzelfde gebeurt.

Standaard mensen:

1 hoofdrol, 1 zwarte man en 1 beeldschone dame...Als dat er al in zit, betekend het niet veel goeds.

Heb trouwens de trailer en stukjes van gezien, en moet zeggen dat ik het toen al matig vond. Maar goed, ik ga hem binnenkort kijken.

avatar van dieuwertje

dieuwertje

Matig eerste half uur..., maar de rest van de fim maakt het zeker goed na de DONKEY PUNCH

avatar van Ralf81

Ralf81

Hoodini schreef:

Had je dan niet beter een goede pornofilm kunnen kijken?

avatar van Ricochan38

Ricochan38

Nu nog wachten op de film monkey face.

avatar van gerard01

gerard01

Op aanraden van een vriend gekeken, maar helaas vond ik hem zelf niet echt geweldig.

Vond het acteren opzich wel ok, maar verhaal en plot was beetje matig vond ik.

Krijgt dan ook niet meer dan 2 sterren.

avatar van Hoodini

Hoodini

Ralf81 schreef:

Had je dan niet beter een goede pornofilm kunnen kijken?

Ik had het meer over de geloofwaardigheid van het verhaal en de acteerprestaties...

avatar van Nivo

Nivo

ik ga hem morgen of overmorgen kijken, maar toch omdat ik dit niet kan laten moet ik dit gewoon even melden.. wat ze in deze film doen is geen donkey punch, dit is gewoon weer een of ander fabeltje wat dit veel te interresant maakt, wie denkt er nou werkelijk dat een "hoogtepunt" versterkt kan worden door de vrouw een klap op de ruggengraat te geven.. komop.. maar in ieder geval.. moest dit kwijt(A) sorry voor het ongemak

Nivo schreef:

Waarom zou dat niet kunnen. Als je het intoets op google krijg je genoeg omschrijvingen, dus er zal vast wel iets van kloppen. Sterker nog: Ik heb wel eens gelezen dat in Zuid Amerika ten tijde van de inca's , mannen hun overspelige vrouwen straften door ze gruwelijk te verkrachten en op het hoogtepunt met een zwaard hun hoofd af te hakken. En dit meen ik serieus. Heb het echt ooit gelezen.

avatar van Jugsss

Jugsss

Vascago schreef:

ziek ...

avatar van td1991

td1991

Deze film is wel oke. Heb was een vermakelijke avond

avatar van Jules15

Jules15

Vanavond maar es kijken;)

avatar van schram101

schram101

Aardig tot redelijk onderhouden film. Of het donkey-punch nou een waar standje is of niet, dat doet er in weze niet toe.

Het laaste gedeelte van de film was het best, hier kijk je de film ook voor. Na het verplichte ellenlange intro begonnen de sex-scenes in slaapkamer welke zo gekopieerd zouden kunnen zijn uit een willekeurige pornofilm. Na de ongelukkige dood van Lisa werd de film gelukkig stukken beter. Toch slaagt de film er niet in de spanning de hele tijd vast te houden. Dit is uiteraard erg moeilijk aangezien alles zich in principe op een en dezelfde locatie afspeelt, hoewel inmiddels in andere film bewezen is dat dit zeker wel mogelijk is. Voornamelijk de muziek werkt hier tegen de spanning. Vrij irritant.

Het acteerwerk is wel overtuigend. Voornamelijk de heren in het verhaal deden het goed.

Het einde had ik graag wat anders gezien, daarom 3*

avatar van Henkebart

Henkebart

Wie de sex in deze film leuk vond... Ik heb pas een film gezien met nog meer sex, op een boot. De film heette: The Talented Mr. Lick-me.

Henkebart schreef:

Waarschijnlijk hoor je alleen jezelf lachen he?

Het is gewoon een goede film.

avatar van Insignificance

Insignificance

Ik kan er niks aan doen, maar ik moest eigenlijk ook wel een beetje lachen..

avatar van Dillie

Dillie

ik dacht dat ik in een porno film zat:|

avatar van stinissen

Dillie schreef:

ik dacht dat ik in een porno film zat:|

Echt niet het is maar wat je gewend bent...

avatar van Raffael77

Raffael77

Ik was hem vergeten en dat wil zeggen dat deze film mij niets heeft gedaan.

super film..

goed acteer werk..

heb echt genoten

avatar van Wesley29m

Wesley29m

Henkebart schreef:

Oh die van mij speelde zich af in Normandië..

Shaving Ryan's Private.... :s

Beetje vage reactie van Henkebart!

Poosje terug al gezien, erg onderhoudende film.

Wil niet echt een keuze maken in z'n genre, maar bouwt de spanning prima op. Vermakelijk, niets meer en niets minder!

3,5* lijkt me een prima score...

avatar van mikey

mikey

Doodnormale Engelse (hier wat oudere) jongeren (dus dom, dronken en platvloers) richtten een heuse slachting op een luxe jacht aan, die best heftig is, mensen. Geen suffe (of ze hebben het heel goed verborgen) computerkunstjes maar best wat goeie gore.

Tuurlijk is dit niet realistisch voor mij, want ik zou mijn drijvend paleis nooit uit handen geven aan Britse jeugd. Doe je dat wel dan is dit het reslutaat.

Het English movie establishment lijkt weinig op te hebben hun iets minder ontwikkelde stamgenoten. Een overeenkomst met bijvoorbeeld Eden Lake kan je daarom gemakkelijk maken. Ook al ben je normaal gesproken (gezien thematische overeenkomsten) misschien geneigd om Dead Calm te noemen.

Redelijke film.

avatar van LDvMegatron

LDvMegatron

Beetje gemengde reacties hier, toch maar een keertje kijken dan. Als hij net zo goed is als c*m scene investigation... (Sorry kon het niet laten)

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik had lage verwachtingen van deze film, maar toch heeft ie me weten te verrassen. Hoewel ik het eerste half uur erg saai vond en 'm langzaam op gang vond komen, werd het daarna een stuk boeiender.

Geen topper, maar wel vermakelijk.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

leuke film voor een avondje, lekker ziek, leuk plot.. en ook sterk geacteerd..