Donkey Punch (2008)
Geregisseerd door: Oliver Blackburn
Met onder meer: Julian Morris, Robert Boulter en Tom Burke
Releasedatum: 23 april 2009
Plot Donkey Punch
"This party is going overboard"
Een aantal feestvierende vakantiegangers besluiten hun feestje voort te zetten op een luxe jacht in de oceaan. Als één van de opvarenden op een ongelukkige manier de dood vindt, ontstaat er onenigheid onder de overige passagiers over wat ze met de situatie aanmoeten.
Amercianpie
De eerste 5 films in je top 10 zijn (in mijn ogen waardeloze) komedie films dus misschien is dit gewoon jouw genre niet?
Misschien moet je je mening iets uitgebreidere toelichten?
Ja ik whaha, dat is idd een ander genre ik denk dat het daar mee te maken heeft
Amercianpie
Heb je de film al gezien? Je geeft een 0,5 zonder gezien te hebben?
Jij kan ook niet lezen he
egelhunter
Had eerst de score gezien op deze site maar verwachte er niet veel van. Maar ben aangenaam verrast na 90 min. Heb me goed vermaakt. 4*
Ralf81
Deze film had beter Donkey Porno kunnen heten. Zeker het eerste half uur is één grote pornoshow. Had in eerste instantie de film dan ook stopgezet. Vandaag het laatste uur ook maar gekeken, en moet zeggen dat het laatste deel nog wel de moeite van het kijken waard is. Helaas is het jammer dat de scriptschrijver van het woord realiteitsgetrouw nog nooit heeft gehoord.....
mares94
ik vond het zeker dan wel goede porno: P
echt vette film
lekker wijf trouwens die blonde
skompie
Ik had eigenlijk totaal geen idee waar donkey punch op sloeg maar nu inmiddels wel
. Verder was het voor mij in het begin vooral wachten tot de dooie zou vallen en wie dat dan zou zijn.
Tot daar aan toe geeft de film je een relaxt zomers gevoel en
daarna is dat sfeerstje juist totaal anders.
Ook al zijn sommige acties daarna idd niet echt logisch. De film bleef me wel boeien en met name toen die ene chick Sean met de buitenboordmotor te lijf ging dacht ik: jezus trut die gast probeert jullie juist te helpen, wat doe je?. Ik vond het toen toch wel zielig
Al met al heeft deze film met onbekende cast mij prima vermaakt.
vcrrr
Visueel zit deze film prima in elkaar. Het lijkt, op het script na, geen hele goedkope productie te zijn. Volgens mij is het verhaal, onder invloed, in minder dan een uur geschreven. Onrealistisch, onlogisch en soms ook erg lachwekkend...
Het 'buitenboordmotorincident' (mooi galgjewoord) deed mij spontaan uitroepen dat ik deze film een slechte beoordeling ging geven op moviemeter, bij deze...
voomzap
Volgens mij is het verhaal onder invloed geschreven. Onrealistisch, onlogisch en soms ook erg lachwekkend...
Yes! My kind of movie
Ga deze snel eens bekijken.
H31()
Deze films gezien als sneak preview, had dus geen idee dat ik deze film ging kijken toen ik in de zaal zat.
Ik moet eerlijk zeggen dat het mij nog wel meeviel. Toen de film begon dacht ik eerst een beetje aan een vrouwenfilm, daarna werd het een beetje een goedkope pornofilm, en wist ik niet helemaal waar ik aan begonnen was....
toen werd er iemand op (enigzins grappige) wijze vermoord, waarna de film mijn aandacht kreeg.
Op zich sloeg de film eigenlijk nergens op, 6 domme mensen op een boot, die elkaar een beetje slachten, maar de film had wel continu mijn aandacht en was bij sommige scenes erg grappig. Daarom een 6je voor deze film.
opa_paul
Ook ik heb de film zojuist in de sneak gezien. Moet bekennen dat ik het eerste half uur graag weg wilde gaan, maar mezelf heb kunnen beheersen. De film start traag, irritant en vraagt je bijna om de film af te zetten. De spanning bouwt niet echt voldoende op om de aandacht erbij te houden. Zeker als je de film kijkt zonder te weten waar hij over gaat is dit een enorm minpunt.
Als je de eerste 30 minuten niet in slaap bent gevallen
kom je erachter dat de spanning toch wel aanwezig is. Er gebeurt voldoende om het verhaal leuk te houden. De thriller, want dat is het wel, bereikt niet het niveau wat het wil halen, maar bevat voldoende humor, spanning en originele gebeurtenissen. De moorden zijn juist erg origineel, de ongelukjes op een komische manier gebracht en de tenenkrommende vieze scenes geslaagd.
Visueel is de film goed gemaakt. Vooral de moord-/ongeluk-/martel-scenes zijn mooi in beeld gebracht! Het einde viel me tegen, maar meer kan je ook niet verwachten van deze film.
Rubenkl
Bioscooponwaardige B-film, 6 oppervlakkige en nogal wispelturige karakters op een boot en 1 voor 1 gaan ze dood.. Ook nog eens slecht uitgewerkt met teksten en moorden die echt helemaaal nergens op slaan. Echt iets om een x te huren in de videotheek en een avondje lekker bij te lachen.
SanneW
In de sneak gezien.
Ook een best goede film. In begin een beetje leuk, drugs, drank, sex, rocknroll en daarna wordt het echt super spannend! Echt weer eens wat anders dan normaal.
PKlijnstra
Gister in de sneak gezien. Verhaal was in mijn ogen best origineel, maar ontzettend slecht uitgewerkt. Hele zaal begon te lachen bij een moordscene, dat zegt wel genoeg denk ik.
Acteurs zijn vrij matig, maar weten het geheel wel een spannende inbreng te geven.
Einde is typisch voor dit soort films.
ArcovandenBroek
Gisteravond in de sneak. Een spannende, behoorlijk aparte maar vooral een gedurfde film. De film begint rustig, daarna wat heftige sexscenes en dan ontsporen er een aantal behoorlijk. De acteurs waren allemaal onbekend, maar ze deden het zeer naar behoren. De setting en soundtrack vond ik erg goed, daarom ook een ruime voldoende van mijn kant.
Scoobix
Heb deze afgelopen week in de sneak preview gezien in Pathé Groningen, ik moet eerlijk zeggen dat ik het maar een B film vind.
Slecht uitgewerkt camera werk wat er erg amateuristisch uitziet, wel een redelijk originele twist in het verhaal en vooral de buitenboord motor scene is erg vet
Fryce
Vond hem erg langzaam op gang komen. Zat wel spanning in maar het was het toch net niet allemaal. De film werd vermakelijker toen het slashergedeelte begon, maar heeft hem niet kunnen redden.
Bubblez
- 2060 berichten
Deze film deed me een beetje denken aan een mix van Dead Calm en Very Bad Things. Ik vond hem wel boeiend. Kwam inderdaad ietwat traag op gang, maar dat vond ik niet storend. Uiteindelijk gaan de plotwendingen iets te ver, waardoor het onrealistisch wordt, maar boeiend blijft het zeker. Niet zozeer spannend of eng overigens.
Guidoww
erg vermakelijke film:-). zeker geen topper. maar wel goed weg te kijken. 3,5
Keane1983
Tja, de film is wel aardig om naar te kijken. Zit een vermakelijke soundtrack in en is het acteer werk wel leuk om te zien.
Om te zeggen dat de film nu echt bioscoop waardig is weet ik niet.
De film komt langzaam opgang en is toch wel erg voorspelbaar.
Het slashergedeelte vond ik toch net niet ju van het.
Wat wel volop aanwezig is, is een lugubere sfeer die goed is neergezet en mooie jongens en meisjes.
Al met al is de film leuk om weg te kijken maar zeker geen topper in zijn gerne...een 2.5*
Psyché et Amor
Ik zag deze film in de sneak preview gisteravond.
Wat een waardeloze film zeg! Het is lang geleden dat ik zo'n stuk ellende gezien heb.
Vanaf het moment dat de meiden besloten met de jongens de jacht op te gaan was hij voorspelbaar. Ik weet nog dat ik tegen mn vriendinnen zei wat er ging gebeuren toen de film 10 minuten bezig was.. en jawel ik had gelijk.
In vele opzichten vond ik deze film ook smakeloos.. de seksscenes, de scene met het doordrukken van het mes. Het enige doel was shockeren. Ik kan goed tegen grof taalgebruik, bloed of seks.. ik ben niet preuts maar zulke scenes moeten wel iets bijdragen aan het verhaal. En dat was hier totaal niet het geval. Het verhaal was zelfs ver te zoeken en bedroevend voorspelbaar.
De acteerprestaties waren ook niet overtuigend.. en in sommige gevallen zelfs diep triest.
Het is dat mijn vriendinnen wilden blijven zitten anders had ik deze film niet eens afgekeken.
dutchtuga
Ik schrik een beetje van de lage score en negatieve reacties hierop. Ik vond dit toch een zeer stijlvol filmpje. De horror was op de juiste momenten aanwezig en de thriller-elementen hielden mij op het puntje van mijn stoel. Wanneer dit audiovisueel op een klinische, maar stijlvolle manier gebracht wordt, kan het al snel niet meer stuk voor mij. Zelfs het typische tienergemekker vond ik nergens storend en eigenlijk heel erg realistisch. Goede casting, mooie locaties, subtiele gore en Hitchcockiaanse chaos. Ja, vond Donkey Punch één van de betere films op Imagine.
Bas I.
Na een aantal slechte beoordelingen was mijn interesse gewekt voor deze opmerkelijke film. Het begon alvast leuk met allerhande merchandise die uitgedeeld werd bij Imagine. De film zelf vond ik ook best leuk. Qua spanning inderdaad niet bovengemiddeld en het was nou ook niet bepaald een gorefest. Toch vond ik het een aangename film, mede door een aantal naakte dames en de vaart die er goed inzat. Ook nam deze film zichzelf niet zo serieus naar mijn gevoel en hier vond ik dit nou juist weer een pluspunt!
iggybiggie
Yes! My kind of movie
Ga deze snel eens bekijken.
Jij moet "Blueberry" gaan kijken!
(sorry, even off-topic)
Prudh
Uiterst cool tienerthrillertje. De vermakelijke opzet plaveit de weg voor een boot vol hysterische tieners die elkaar steeds meer onderdompelen in ellende. Ik kon me echt niet ergeren aan hun gekeuvel voordat de pleuris uitbrak, bij vlagen erg grappige dialogen zelfs.
Zodra de Donkey Punch geleverd is krijgen we een lekker naar sfeertje binnen een groep die natuurlijk steeds de verkeerde beslissingen maakt. Erg origineel is het allemaal niet, maar wel leuk uitgewerkt. Een paar personages komen op niet mis te verstane wijze aan hun einde. Lachen geblazen dus.
Sterke muziek aan het begin ook. Ik heb een paar toffe nummertjes voorbij horen komen.Verder is een Donkey Punch niet hetzelfde als een Doggy Punch...
raafmau
Verder is een Donkey Punch niet hetzelfde als een Doggy Punch...
Dacht idd dat deze film daarover ging was toch een ander vuistslaggie.
Redelijk vermakende film.
N_SANE
Prima film om gezien te hebben. Helaas niet voor herhaling vatbaar, tenzij je het graag in samenzijn van een ander wil kijken om de tijd door te brengen.
Film komt traag op gang en de 'moorden' zijn zo slecht uitgewerkt en uitgevoerd. Heel amateuristisch en gemaakt, dat verpest het wel want als het goed en realistisch gedaan was, had het er veel beter uitgezien.
Het verhaal an sich is prima alleen had het beter gekund.
Pluspuntjes waren de dames en de erotische scene in de slaapkamer.
Jessen0wnt
Als eerst had ik best veel verwachtingen voor deze film door de trailer, verwachtte niet een al te eng verhaal en beter dat het dat ook niet was.
Goede film, laat de meisjes op vakantie extra goed uitkijken. Na mijn inzien een beetje TE heftige sexscenes wat bijna porno was. Het verhaal vond ik een beetje afgerafeld, acteer werk was heel erg verschillend. De meisjes waren ietsje beter dan de jongens. Vooral de sterfscenes vond ik allemaal vrij nep en te snel voorbij gaan, ook de reacties mochten iets meer realistischer.
Einde was een beetje vlot gedaan, opzich wel goed. Had liever een meer happy ending gezien maarja, de film kan niet uren duren natuurlijk...
Een film wat laat zien, voor alle meisjes die op vakantie gaan, wat erin het ergste geval kan gebeuren. 3 sterren!
namingway24
"Proper hard core".
Deze film heeft me aangenaam verrast. De acteerprestaties waren over het algemeen erg sterk, en de locatie zorgde voor flink wat spanning. De volgorde waarin de slachtoffers vielen was vrij verrassend en er zaten een paar behoorlijke gore-momenten in. Het script zat intelligent in elkaar en de beweegredenen van veel mensen waren misschien niet al te snugger, maar wel menselijk. Alleen vond ik het enige zwakke punt dat Kim overboord sprong na Sean te hebben vermoord. Dit vond ik een beetje gehaast overkomen en een tikkeltje cliché. Maar voor de rest was het een mooi einde, en ten minste geen afgerond geheel of "happy end".
Even een opmerking: ga nou niet naar dit soort films als het niet je ding is. Achter mij in de zaal stikte het van giechelende meisjes (en een paar jongens) die deze film blijkbaar erg grappig schenen te vinden, vooral tijdens de sterke seksscène en bij sommige moorden. Dit zal wel een manier zijn om met de spanning om te gaan, maar mij werkt het alleen maar op de zenuwen.
Deze film schijnt in 3 weken te zijn geschoten en dat zie je er absoluut niet aan af: dit is een heel goede thriller.

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Duitse spionageserie 'Unfamiliar' nu beschikbaar op Netflix