• 9.374.662 stemmen

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Nick Everhart

Met onder meer: Dale Midkiff, Ami Dolenz en Cliff De Young

Plot 2012 Doomsday

"An Ancient Prophecy Foretold. A Scientific Discovery Revealed."

Op 21 december 2012 beginnen vier mensen (vreemden van elkaar), gedreven door geloof, aan een reis naar een oude tempel in het hart van Mexico. Voor de Maya indianen is deze dag de laatste vastgelegde dag. Voor NASA wetenschappers is het een rampzalige verschuiving. Voor de rest van ons is het Doomsday.

avatar van Zinema

xbubbles schreef:

hm.. juist omdat 'ie zó slecht is, word ik er nieuwsgierig van.

Beteugel je emoties.

Zinema schreef:

Beteugel je emoties.

Ik denk dat een groot deel van de moviemeter gebruikers die deze film zien, dat doen vanwege zijn slechte beoordeling. Hij moet dan wel erg bijzonder zijn hè.

avatar van rep_robert

De film is 1 honderdste omhoog gegaan, sommigen vinden de film meer dan een halve ster waard blijkbaar

avatar van MoFeDu

MoFeDu

ja, ik heb gewoon zo hard gelachen dat ik hem 1 ster waard vond

avatar van clockwork72

clockwork72

Een 0,86 gemiddeld...hm.. oké ik ga hem nu downloaden en bekijk hem straks!

avatar van rep_robert

Je hebt een hekel aan je harde schijf of niet?

van duijn

deze film is echt te slecht om een film te zijn.

Ik kan niks goeds aan de film opmerken.

acteerwerk = dramatisch

verhaal = heel erg slecht

muziek = vreselijk

ik heb me echt kapot zitten vervelen bij deze film.

Dat een film zo slecht kan zijn is gewoon niet te geloven.

Niet te filmen zeg wat slecht...

avatar van clockwork72

clockwork72

rep_robert schreef:

Je hebt een hekel aan je harde schijf of niet?

Ik zal je eerlijk zijn. Ik ging naar Torrentz toe en er was werkelijk waar niemand die de film ge-seed had dus het downloaden ging echt fucking traag. Maar ik ga het nog een keer proberen. Ik moet en zal deze film zien, maar ik ga er geen geld voor betalen. Lijkt me logisch.

avatar van davidz352

davidz352

Voor de lol gekeken. Wat een bagger. Dat noemen ze acteurs . Zelfs mijn goudvis kan beter acteren! En dat script!

Deze film MOET je zien!

avatar van Meersie

Meersie

Actie/Avontuur staat daar boven te lezen.

Ook aan de titel en korte inhoud verwacht je je op een rampenfilm.

Niet dus, het lijkt meer een promo-film van de kerk dan op een deftige film.

Dus tenzij je vindt dat je bekeerd moet worden tot geloven moet je er zeker niet naar kijken.

Hij staat terecht op 1 in de flop 100, ik vond 'em zelf ook al de slechtste die ik ooit gezien heb, en dat zijn er toch al meer dan ik op mijn handen kan tellen om het zachtjes uit te drukken

avatar van MyOwnStyle

MyOwnStyle

Heb hem omwille van de score's hier eens bekeken, en kan alleen maar akkoord gaan met iedereen.

Eén van de slechtste films ooit gezien en eigenlijk is hij gewoon grappig omdat hij zo slecht is.

Belachelijke dialogen die soms zelfs echt nergens op slaan, lelijke decors en dan nog maar te zwijgen over het acteerwerk.

Ook het verhaal en het plot zijn te belachelijk voor woorden.

Wat op voorhand nog een redelijke film leek, is werkelijk niets geworden. Vreemd trouwens dat zo'n film in 2008 nog gemaakt wordt.

Thom1994

Ik ben ervan overtuigd, dat als er bij het genre Komedie had gestaan, deze film een hele hoge beoordeling had gehad.

Thom1994 schreef:

Met die muziek had hij dan een oscar gehad.

avatar van MoviefreakRob

MoviefreakRob

GEWELDIG nee, grapje.

Ik ken deze film niet, dat hoeft dus blijkbaar ook niet!

van duijn schreef:

Met die muziek had hij dan een oscar gehad.

Is het geen fout in het genre? Misschien was het wel de bedoeling een komedie te maken. Ik vraag mij echt af hoe iemand een film kan regisseren die geen enkel pluspunt bevat.

avatar van Riddierid

Riddierid

Naast dat het slecht gefilmd werd en het verhaal meteen al raar begon vond ik het niet zo'n hele slechte film... nou, ik heb maar even gekeken... tot en met het stuk dat er met grote letters 2012 Doomsday in beeld staat. Maar dit kan toch niet de aller slechtste film ooit zijn? of wel

avatar van JSPR_G

JSPR_G

Haha, de slechtste film ooit? Jullie maken me nieuwsgierig Binnenkort ga ik deze eens bekijken, als die te vinden is natuurlijk. Voordeel van een slechte film te verwachten is dat het enkel beter kan zijn dan verwacht.

Eigenlijk een beetje jammer dat je geen 0* kunt geven, want als ik alle reacties lees, lijkt deze film zelfs geen halve ster waard te zijn.

JSPR_G schreef:

Dat gaat hier helaas niet op. Ben je in voor slecht acteerwerk, belabberd camerawerk, tergend saai verhaal, special effectloosheid in een "epische" film en religieuze propaganda?

Dan kan de film echt meevallen, als je wel tegen dit soort geneuzel kan, be my guest

avatar van JSPR_G

JSPR_G

rep_robert schreef:

Geen special effects in een 2012-film? Origineel!

Vraag me overigens wel af waarom deze film niet in de IMDB Bottom 100 staat

Score is laag genoeg en de film heeft genoeg stemmen...

2012 Doomsday.....

Ik zal je iets vertellen, Ik heb heel erg veel slechte films gezien.

Nou, Dit was echter het toppunt!

Acteerwerk: Nou, ik heb pledge this!, Jean-Claude van damme en seagal films, dirty love enz enz gezien. Maar dit was echt zulk slecht acteerwerk dat deze film voor mij een pijniging was om te zien.

muziek: Je kan beter een WK-lied aanzetten als je over die rivier heen kijkt dan de vreselijke muziek van deze film.

special effects: Ongelooflijk nep. Mijn ogen deden er pijn van.

En als ik door ga bezet ik zometeen de hele pagina dus om af te sluiten: Deze film is zo slecht dat je er niet eens om kunt lachen hoe slecht hij wel niet is. Want als je deze film kijkt... Krijg je een vreselijke hekel aan de film, de cast en alles wat ermee te maken heeft.

avatar van rep_robert

Vond je die papiersnippers dat voor sneeuw moest doorgaan niet realistisch dan?

rep_robert schreef:

Vond je die papiersnippers dat voor sneeuw moest doorgaan niet realistisch dan?

papiersnippers? Ik dacht dat dat het enige echte in de film was!

avatar van Gabbere

Gabbere

Ik vond deze film nog wel meevallen. Het is waardeloze film, laat daar geen misverstand over bestaan, maar toch zeker niet de slechtste film ooit.

Ik vond de sfx nog wel redelijk; die tornado's zagen er aardig uit. (Kan te maken hebben met dat ik een film van 700MB heb gekeken. Acteer werk zonder meer bagger, geluid was niet super, maar zeker geen 0.5.

* 1.5

avatar van rep_robert

Zal wel door dat XVID bestandje komen ja, het zag er echt dramatisch uit hoor. Wat vond je eigenlijk wel goed aan de film als ik vragen mag waardoor je het toch nog een 1,5* gaf?

van duijn

deze film is een schande voor de filmwereld.

avatar van Boeeehda

Boeeehda

Is de film zo slecht, dat die gewoon leuk is, of verspil ik er gewoon echt 85 minuten van m'n leven mee?

avatar van rep_robert

Euhm, doe maar het tweede. Tenzij je zin hebt om de hele film naar godliefhebbende teksten te luisteren

avatar van Gabbere

Gabbere

Nou, 0.5 voor de moeite en 1.0 voor de sfx, maar als ik jou zo hoor (lees) had ik de film niet in veel betere kwaliteit moeten bekijken

Toch wel gaaf om te zien hoe serieus die acteurs deze film nemen. Ze proberen zo hun best te doen en dan sta je op nr. 1 in de topflop.

avatar van gandalf4

gandalf4

heb ik dan eindelijk deze film gedownload zit er een Portugees door het engels te lullen, kan ik het bier weer terug in de ijskast terug zetten, of ga ik A love to hide kijken