• 9.374.511 stemmen

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Nick Everhart

Met onder meer: Dale Midkiff, Ami Dolenz en Cliff De Young

Plot 2012 Doomsday

"An Ancient Prophecy Foretold. A Scientific Discovery Revealed."

Op 21 december 2012 beginnen vier mensen (vreemden van elkaar), gedreven door geloof, aan een reis naar een oude tempel in het hart van Mexico. Voor de Maya indianen is deze dag de laatste vastgelegde dag. Voor NASA wetenschappers is het een rampzalige verschuiving. Voor de rest van ons is het Doomsday.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Niet terecht dat deze op nr. 1 in de flop 100 staat en niet omdat deze zo goed is, maar omdat dit een Asylum-film is. Kom op, wat verwacht je hiervan? Deze filmmaatschappij bracht je eerder al Snakes on a plane, Kong, king of the lost world, Transmorphers, The Davinci Treasure, Alien vs. Hunter enThe day the Earth stopped.

Dus deze maatschappij staat allom bekend om zijn mockbusters. Dus bespaar je de moeite om deze film te gaan kijken laat staan te stemmen. Je zou beter moeten weten...

avatar van rep_robert

Geldt dat niet voor bijna alle films in de flop 100? Je weet dat ze slecht zijn, maar toch heb je er wel een aantal gezien.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Sommige films heb ik gezien, zonder te weten dat ze in de flop 100 stonden, of waren te jong om daar in te staan, maar The Asylum staat gewoon garant voor verschrikkelijk slechte films. Die zouden daar allemaal in kunnen.

Ooit heb ik me gewaagd aan Alien vs. Hunter, Transmorphers en Kong, king of the lost world (ooit eens vertoond op Zone horror en Sci-Fi-Channel). Ze zijn niet eens leuk van slechtheid. Ik heb me op deze manier een beeld gevormd van Asylum-films en weet dat ik 2012 Doomsday links kan laten liggen. En als ie een keer voorbijkomt weet ik wat ik kan verwachten en zal me derhalve de moeite besparen om daar op te stemmen.

avatar van snellejelle1985

snellejelle1985

ik ga hem ook kijken wil de slechtste film ooit wel zien

avatar van Lion20

Lion20

Gekeken omdat hij op nr. 1 staat.

Wat een verschrikkelijke slechte, vooral saaie film. Het is jammer dat je niet lager dan een 0.5 kan geven.

Ik kreeg deze film samen met "Pledge this" cadeau voor mijn verjaardag.

Na de bezoek besloot ik om de film maar ens te gaan kijken. Al snel begon ik te huilen van dit vreselijke acteerwerk waar geen spatje meeleven uitkwam. Ik begon te huilen van blijschap toen de film uiteindelijk was afgelopen. Het ergste is dat mijn dvd speler de dvd niet wou terug geven , hij was kapot. Zo''n film heb ik sinds "Mistery Island" lang niet meer gezien.

avatar van shockdog

shockdog

Denoudezeurman schreef:

Ik kreeg deze film samen met "Pledge this" cadeau voor mijn verjaardag.

van een vijand ofzo?

avatar van Bert85

Bert85

Ok, waar te beginnen om deze film te catalogeren als (één van de) slechtste ooit? Waarschijnlijk bestaan er nog andere slechte films, maar dit is toch wel één van de slechtste die ik tot nu toe gezien heb.

De acteerprestaties trekken op niets. Als onze blonde madam eens iets anders zegt dan enkel 'ok, ok, ok...' mochten we blijkbaar al content zijn. Haar medecompagnon de fotograaf was dan nog één van de betere acteurs. Overacting of een gebrek aan talent of een combinatie van beiden is helaas te aanwezig bij de spelers. Het script trekt op niet veel, er zit compleet geen diepgang in de dialogen.

Ik zou nog heel hard willen uitwijden, maar ik ga akkoord met de overgrote meerderheid die zegt dat de regisseur gewoon geen films meer zou mogen maken. De bijna constante aanwezigheid van de foute muziek op de meest foute momenten zijn een andere doorn in het oog. Special effects gaan bij momenten nog, maar zijn ook niet om over huis te schrijven.

Ik heb geprobeerd om deze film neutraal te bekijken en eens goed er mee te lachen (want had al gezien dat die op nr 1 van de flop 100 stond), maar mijn humoristische pogingen sloegen al zeer snel om in pure ergernis.

Ik weet dat goesting subjectief is, maar mensen die deze film heel goed vinden en scores van 4 of 5 geven, zijn volgens mij toch niet helemaal in orde hoor...

Ah ja, als laatste: moest die God-boodschap en de ongeloofwaardige bekering van sommige spelers nu echt in de film verwerkt worden? Er is maar één goede 2012 film en dat is "2012" zelf!

avatar van simonvinkie

simonvinkie

shockdog schreef:

van een vijand ofzo?

Inderdaad, lekkere vrienden heb je dan.

avatar van wittie5

wittie5

een 0 was beter geweest, echt verschrikkelijk deze "film". Ik ben totaal niet kritisch en geef snel een 5 maar dit was echt bagger! Heb de film niet uit kunnen zien en zelfs doorgeskipt...

avatar van RonMathijs

RonMathijs

Wat een ontiegelijk slechte film! Dit was serieus nog nepper dan nep en de verhaallijnen sloegen werkelijk helemaal de plank mis. Ben na een half uur gestopt.

avatar van MoFeDu

MoFeDu

Ik haal het gemiddelde wel erg omhoog volgens mij met mijn 1 ster

Weet ook niet waar die vandaan komt eigenlijk dus maar verlagen naar 0.5 ster.

Edit: het gemiddelde zakt spontaan met 0.01

avatar van Courtes

Courtes

ik kan gewoon niet snappen dat mensen deze film 5 sterren geven..

avatar van Wouter

Correctiestemmen?

avatar van Courtes

Courtes

mag niet toch ..

avatar van macromark

macromark

Ik geef hem ook maar een 0.5*. Helemaal onderaan staan is ook een prestatie en die eer moet deze film wel behouden;)

Kheb de film btw nooit gezien:P

avatar van starbright boy

macromark schreef:

Kheb de film btw nooit gezien:P

Dan ook niet stemmen. Stem verwijderd.

avatar van jordkaka

jordkaka

voor de grap is gezien deze film, wat slecht zeg xD

avatar van Woeke

Woeke

Deze film pas gekocht met het idee dat het 2012 was

Ik heb de rit uitgezeten. Zonde van m'n tijd. Ik zag dat ie op nummer 1 staat in de flop 100...ff gestemd...niet kopen!

avatar van thomas_

thomas_

Zou deze film alleen al willen zien omdat ie op de nr 1 postitie staat in de flop 100

avatar van wim_87

wim_87

Ik heb deze film bekeken ook met het idee dat het 2012 was. hohohoo hoe slecht kan een film zijn? Wat een tijdverspilling.

avatar van RickStarMovie

RickStarMovie

haha die vulkaan op het begin, zoooo nep XDXDXD

avatar van Butchers

Butchers

Woeke schreef:

Deze film pas gekocht met het idee dat het 2012 was

Nou, deze film is wel een tijd eerder gemaakt dan 2012.

Vond 2012 nou ook weer niet 'goed'.

avatar van soufyan111

soufyan111

slechtste film ooit ik heb nooit een slechtere film gezien dit is echt bagger

avatar van 009

ok ook

Wil je echt niet

avatar van joeri_filmfreak

joeri_filmfreak

ik snap echt niet waarom zo veel mensen slechte films willen zien omdat ze slecht zijn, bijna elk bericht hier zegt ik wil deze film echt zien, omdat ie echt slecht is ! ( op nummer 1 in de flop 100 ) er zijn zoveel goede films, zelfs al denk je ze bijna allemaal gezien te hebben er blijven ongelofelijk veel goede films voor je over, waarom zou je dan voor de '' grap ''' dit kijken, ook weet ik natuurlijk best dan ongeveer de helft deze film niet eens gezien heeft maar gewoon 0.5 gestemt heeft...

avatar van Justinvdk

Justinvdk

Mijn vader nam deze mee omdat hij dacht dat dit de echte was. Pff, wat een drama film zeg.

avatar van Jdy

Jdy

Gister bijna gekocht met het idee dat het 2012 was, ben blij dat ik hem toch niet heb genomen. vond hem er beetje nep uit zien.

avatar van filmofiel

filmofiel

Dat deze film hier gekozen is tot de grootste flop kan ik persoonlijk wel begrijpen maar dan hebben ze Haunted Highway nog niet gezien, begrijp niet dat deze niet in de flop 100 geplaatst is, alles aan die film is gewoon slecht, -5,0