• 9.375.042 stemmen

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Nick Everhart

Met onder meer: Dale Midkiff, Ami Dolenz en Cliff De Young

Plot 2012 Doomsday

"An Ancient Prophecy Foretold. A Scientific Discovery Revealed."

Op 21 december 2012 beginnen vier mensen (vreemden van elkaar), gedreven door geloof, aan een reis naar een oude tempel in het hart van Mexico. Voor de Maya indianen is deze dag de laatste vastgelegde dag. Voor NASA wetenschappers is het een rampzalige verschuiving. Voor de rest van ons is het Doomsday.

avatar van Whatswithandy

Whatswithandy

haha nu wil ik hem zien

avatar van 606

barns schreef:

Je wilt de film zien maar geeft nu al een 0.5?

Moet niet gekker worden hier

Ik denk dat hij de film in zijn snelste forward gezien heeft.

barns

Respect voor de zoveelste held die verstand heeft van films

Neen, ik heb ook niet de wijsheid in pacht, maar van mensen met het top 250 = 5* en flop 100 = 0.5* gehalte moet ik echt niets meer hebben

avatar van rep_robert

Welk aspect van deze harde drol van een film verdient in jou aspecten meer dan een halve ster?

Ik ben zeker niet gul met het uitdelen van halve sterren, maar deze pauperfilm is wel 1 van de slechtsten die ik ooit heb gezien. Zelden een erger moraliserende film dan 2012: Doomsday gezien.

barns

Robert, ik geef je helemaal gelijk als je zegt dat het enorm moraliserend was. Dat was iets waar ik juist hartstikke om moest lachen, de film zit rommelig in elkaar, effects waar menig persoon niet vrolijk van wordt en dan zo'n 'idee' erachter. Het was zeker weten 85 minuten vermaak

Daarbij ging het mij er niet om dat hij een 0.5 gaf voor deze film, want dat vind ik niet interessant. Ik vind het wel interessant dat er dus heel veel mensen zijn die gewoon direct een film in de top 250 de hemel in prijzen en flop 100 films direct de grond in boren, zonder dat ze de moeite hebben genomen om de film te kijken.

avatar van rep_robert

Klopt, heb je gelijk in. Al valt het voor een harde poepfilm als dit vaak wat makkelijk goed te keuren dan met 5* films, want daar komt wat mij betreft ook wat meer bij kijken.

Overigens keur ik dat van whatswithandy niet goed, zal er even melding van maken. Je moet een film wel gezien hebben om hem te beoordelen...

avatar van starbright boy

barns schreef:

Je wilt de film zien maar geeft nu al een 0.5?

Niet de bedoeling uiteraard. Stem verwijderd.

avatar van turbothijs

turbothijs

Slecht.

Meer hoef ik niet te zeggen

avatar van killer13

killer13

ik heb hier maar 1 ding over te zeggen :

WAT EEN ROTFILM!!!!

avatar van blonde redhead

blonde redhead

bizar hoog gemiddelde maakt me wel erg benieuwd.

avatar van doodah

doodah

Olraait!

Deze moet ik gewoon zien!

avatar van Thom1994

Thom1994

En toch heeft deze reggiseur de film populair gemaakt, wellicht door (een van)de slechste film(s) van de wereld te maken, maar toch

MoFeDu

Knap hoor, om zo´n misbaksel te maken. Maar goed ik heb me wel kapot gelachen.

De muziek sloot totaal niet aan bij het verhaal, als de tonen bijvoorbeeld behoorden aan te sluiten bij een spanningsopbouwende scéne was het gewoon in een gesprek.

Ook gebeurde het vaak dat je een kwartier naar iemand zat te kijken die net nieuw was in het verhaal maar je had geen idee wat deze persoon voor betekenis aan het verhaal zou bijdragen, bijvoorbeeld die hardlopende vrouw in het begin.

Nou over het acteerwerk zeg ik maar helemaal niks want dat was om te janken.

Goed 1* omdat ik gelachen heb.

avatar van Chairrepair

Chairrepair

Na 5 minuten viel in zowat in slaap en heb hem toen bijna constant doorgespoeld met af een toe een pauze om te kijken of ie beter werd.

Niet dus, maargoed was wel hilarisch. Alle cliché's in één film en dan nog zo uitgewerkt dat het werkelijk om te huilen is.

Maargoed... waarom wijd ik hier zoveel woorden aan? De film verdient dubbel en dik de eerste plaats in de flop 100

avatar van Kippie.

Kippie.

Wát een slechte film zeg, ongelooflijk. Staat met stip op één van de slechtste films die ik ooit gezien heb. Wie hebben ze in godsnaam geregeld voor het belabberde camerawerk? (vooral aan het begin om te huilen) Ook het acteerwerk en.. ach, laat ik er maar geen woorden meer vuil over maken: Gewoon héél slecht.

avatar van Minotaures

Minotaures

Ik denk dat ik hem zo of morgen ga kijken. Ben toch een beetje benieuwd naar de nummer 1 uitschot der films

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Veel plezier! Je weet nog maar half hoe slecht dit wel niet is!

avatar van DaanvD

DaanvD

Als het in plaats van Actie / Avontuur een komedie was, was het mischien nog wel een goeie ook.

DaanvD schreef:

Dan had ie van mij vijf sterren gekregen

avatar van Couch Potato

Couch Potato

't was maar rom te lachen... hahahahaha.

avatar van fjanssen

fjanssen

Haha, nou vroeger kreeg ik wel eens een 1 voor de moeite. Nou dat doe ik dan ook bij deze film!

Een duidelijke flop.

avatar van Renevanvliet1988

Renevanvliet1988

geweldige film, absoluut niet langdradig en goed acteerwerk, zeker een aanrader!

avatar van Zinema

Renevanvliet1988 schreef:

Ben je misschien in de war met deze?

avatar van Renevanvliet1988

Renevanvliet1988

Nee joh, dit is toch die film met Dale Midkiff uit 2008?

MoFeDu

Zie beschrijving, ja dus.

Hoe kun je deze ooit vijf sterren geven voor het acteerwerk en het niet langdradig zijn van de film .

Kan me best voorstellen dat je boven het gemiddelde geeft, maar 5 sterren....

Nouja goed, hij staat nog steeds met glorie op nummer 1 in de flop 100 dus het maakt ook weer niet zoveel uit.

avatar van Thom1994

Thom1994

Wie zijn die twee grapjassen die deze film in hun top 10 hebben neergezet

Ik moet deze echt zien!

avatar van Thorak

Thorak

OMG wat een slechte film!

Ik heb m niet lang aan kunnen zien dus nog geen stem.

Toen ik bij de begin credits zag staan dat het om een gristelijke film ging wist ik eigenlijk al genoeg. Een film in het rijtje van Left Behind

Het acteerwerk (voor wat ik gezien heb) viel me nog niet zo tegen als ik hier gelezen heb, maar de SFx..... Een gigantische tropische regenbui en de personen die door de regen lopen komen zo goed als droog in de tent aan????

Ergens had ik zo'n masochistische drang om de 'slechtste film ooit' te moeten zien, ik zal hem ooit dus nog wel af kijken, maar dat zal in etappes van 10 a 15 minuten per keer worden vrees ik. De eerste 10 heb ik al achter de rug......

avatar van Thorak

Thorak

14 mensen die deze film 5* geven, dat meen je toch niet?

Zou het zo zijn dat dit de eerste film is die ze ooit zien? Voor het eerst bewegende beelden en daar verbaasd over zijn? Als je om het even welke film hebt gezien kun je dit toch geen 5* geven?

avatar van xbubbles

xbubbles

hm.. juist omdat 'ie zó slecht is, word ik er nieuwsgierig van.