• 9.374.478 stemmen

Starship Troopers 3: Marauder (2008)

Actie / Sciencefiction | 105 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Edward Neumeier

Met onder meer: Casper Van Dien, Jolene Blalock en Marnette Patterson

Plot Starship Troopers 3: Marauder

"Do you have what it takes to be a Citizen?"

De oorlog tegen de Bugs gaat verder! Een Federatie ruimteschip is na een botsing geland op de afgelegene vreemde planeet OM-1. De geliefde leider Marshal Anoke en enkele anderen zitten vast, inclusief de bevallige, maar taaie piloot Lola Beck. Het is aan Kolonel Johnny Rico, de aarzelende held van de oorspronkelijke Bug-Invasie op Planeet P, om met een team van Troopers een gewaagde reddingsmissie te leiden.

Sky Marshal Omar Anoke

Gen. Dix Hauser

Admiral Enolo Phid

Chief Bull Brittles

Lt. Link Manion

Pvt. Slug Skinner

avatar van Quentin

Quentin

Of Neumeier ook zonder Verhoeven iets leuks kan maken ...

avatar van Reinbo

Vrees van niet, weet het eigenlijk wel zeker.... regiseren is immers een vak wat maar weinigen goed kunnen.

avatar van aryan

aryan

LQ trailer:

Niet spectaculair, het ziet er wel beter uit dan deel 2 (maar dat is ook niet zo moeilijk). Tja, deel 1 en de animatieserie waren goed, dit lijkt weer slecht te worden.

avatar van raymon

raymon

De trailer is oké en ziet er beter uit dan ST 2, maar je kan niet het origneel overtreffen. Dat was voor Verhoeven een film die heel dicht bij zich zelf lag, dus het is een persoonlijke film dus het zal nooit beter of op het zelfde niveau halen, dat kan alleen Verhoeven!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Artistiek volkomen overbodig, maar ziet er zeer aardig uit dit. We hopen het beste!

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Zozo Johnny Rico heeft promotie gemaakt

avatar van Kevin13

Kevin13

zou dit eerder onder de categorie komedie plaatsen want ik heb mij een bult gelachen bij het zien van de trailer

avatar van Glacius

Glacius

Trailer ziet er bagger uit.

De CG van de bugs zijn lelijk, en de manier waarop ze lopen (en bewegen) is ronduit belachelijk onrealistisch.

avatar van nightbreed

nightbreed

Met Casper Van Dien

Het voordeel van een film met Casper Van Dien is dat je weet dat het niet de moeite waard zijn zodat je er met een grote boog omheen kunt lopen.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Ik vond de trailer wel geinig, Deze Althans, gaat jammer genoeg direct naar dvd. Aan de trailer te zien word het allemaal net te overdreven zelfspot achtig.

avatar van Lad

Lad

Bwa, ik kijk er best naar uit...Je weet nooit wat het geven zal he...;)

avatar van Starmaster

Starmaster

Ik hoop die hij goed word.

En waarom doen ze een stukje van ST 1 in de trailer. (de aanval op planet P)

Verder ben ik blij dat rico er weer in zit na die slechte ST2.

xentos

had gehoopt dat hij net als deel 1 weer goed zou zijn, omdat casper van dien erin zit, maar nee.... het verhaal was slecht, de special effects zijn nog slechter, en de acteer prestaties waren ook niks, zelfs "rico" was slecht... jammer had er meer van verwacht...

een 1.5*

avatar van Wouser

Wouser

Ik vond hem wel leuk keek lekker weg.

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Quentin schreef:

Of Neumeier ook zonder Verhoeven iets leuks kan maken ...

Wat was zijn functie bij Verhoeven, Quentin?

avatar van gotti

Bij afwezigheid van Q.:

Hij schreef de scenario's voor zowel Robocop als Starship Troopers....

avatar van behangdelul

behangdelul

xentos schreef:

een 1.5*

ik vind dat "rico" aka Casper van Dien nog nooit een fatsoenlijke rol heeft neergezet. Echt een acteur die het van zijn good looks moet hebben en verder niks...of weet je een rol waar je hem goed vond? Ik vond starship troopers 1 echt top, en zelfs van Dien was goed te pruimen, maar hij speelde ook in die film echt slecht!

behangdelul schreef:

ok ik moet toegeven Casper van Dien is een B-acteur, toch vond ik dat hij het redelijk goed deed in Starship troopers 1, vond deel 1 ook geslaagd, de special effect waren in deel 1 tien keer beter dan in deze.

avatar van Draconian

Draconian

Het einde met de robots vond ik leuk gedaan. Voor de rest is de film een beetje knullig in elkaar gezet.

avatar van balosa

balosa

een zeer matige film met slechte SFX, slecht acteerwerk, matig verhaal, de actie scene's waren wel vermakelijk maar sloegen nergens op meestal, best jammer allemaal, deel 1 blijft de beste, deze vond ik iets beter dan de 2de film, maar het niveau is beneden peil

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

Waarom bevat deze film zulke slechtere special effects als de film van een kleine 9 jaar geleden?(!)

Komt dat omdat na de blunder van deel 2 niemand meer te veel geld wil geven voor een deel 3?

deLeeuw schreef:

denk het niet nee, budget van starship troopers 1 was 105 miljoen, deel 2 was 7 miljoen, en deze 20 miljoen... jammer dat verhoeven niet deel 2 en 3 heeft gemaakt vind deel 1 nog steeds ontzettend goed

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

Deel 2 maar 7 miljoen??

Grappig dat iedereen blijkbaar al vantevoren voelde dat het niets zou worden als ze er een kleine 98 miljoen minder aan wouden besteden dan deel 1

avatar van syno

syno

wanneer komt die uit?

avatar van MuchTheSame

MuchTheSame

Als hij maar beter is dan deel 2 , dan vindt ik het eigenlijk al best ... Tuurlijk gaat hij het nergens halen bij het niveau van deel 1 , die is top !

avatar van Glacius

Glacius

deLeeuw schreef:

Deel 2 maar 7 miljoen??

Nou, 7 miljoen was nog teveel voor dat misbaksel eigenlijk.

avatar van dennislaport

dennislaport

film gaat helemaal nergens over.

-Acteren

-Camera werk

-Muziek

-Verhaal

Het slaat helemaal nergens op

avatar van hub_011

hub_011

tsjonge net gezien wat eem matige film die poster hierboven haalde mij over de streep.maar de poster is ook het enigste goede aan deze 3de film

avatar van thundermarc

thundermarc

Laat je niet afschrikken door de comments van anderen ik moet eerlijk zeggen dat deze film helemaal nog niet zo slecht is ik heb me best vermaakt met deze film zit wel spaning in en het verhaal is ook best goed

deel 1 was super

deel 2 had niet gemaakt mogen worden zo slecht