• 9.371.024 stemmen

Schulmädchen-Report 6. Teil - Was Eltern Gern Vertuschen Möchten (1973)

Komedie / Erotiek | 89 minuten

Genre: Komedie / Erotiek

Alternatieve titels: Campus Pussycats / Erotic Young Lovers / Schoolgirl Report 6: What Parents Would Gladly Hush Up

Oorsprong: West-Duitsland

Geregisseerd door: Ernst Hofbauer

Met onder meer: Marita Vogelsang, Ulrike Butz en Shirley Corrigan

Gesproken taal: Duits

Plot Schulmädchen-Report 6. Teil - Was Eltern Gern Vertuschen Möchten

"...The Educated Coeds"

Wanneer in de muziekzaal van het gymnasium een student betrapt wordt op seks met zijn vriendin, organiseren de leraren zo snel mogelijk een oudervergadering. Prompt komen er nog allerlei andere erotische dingen aan het licht. De geshockeerde vader zendt zijn betrapte zoon naar een privéschool. Maar zal dit helpen?

Zweites Mädchen des Fensterputzers

Lehrerin bei Konferenz

Fräulein Lensing

avatar van stinissen

De alternatieve titels zijn bijna niet te lezen , hebben anderen bij deze titel hier ook last van?

avatar van stephan73

stephan73

Bij mij is het ook niet te lezen!

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ik zie de alternatieve titel ook niet goed. De film lijkt me overigens waardeloos. Die hoes zegt al genoeg, alhoewel de vormgeving op één van de plaatjes niet verkeerd is

avatar van Jordy

perfect

avatar van stinissen

Dank u

avatar van Theunissen

Alweer het 6e deel in de Schulmädchen-Report films en eerlijk gezegd dacht ik dat we alles al een beetje gehad hadden. Maar dat blijkt dus niet het geval want het thema lesbisch was nog niet aanbod gekomen

In het begin van de film worden twee scholieren min of meer betrapt op het hebben van seks op de school en de twee moeten zich dan ook verantwoorden voor de voltallige schooldirectie. Een maal binnen gekomen beginnen de twee te vertellen wat er allemaal tijdens school gebeurt en daarover gaat deze film. Als eerste wordt verteld (door de twee scholieren) dat alle leerlingen de hele tijd alleen maar aan seks denken en zodra de mogelijkheid zich voordoet (o.a. tijdens het afspelen van een film in de klas, omdat het dan wat donker is) betasten ze zich elkaar. Ja ja dat was de normaalste zaak destijds in de jaren 70

In de eerste scene wordt een meisje verliefd op de knappe lerares en al snel staat het meisje bij haar op de stoep. Ze vertelt de lerares dat ze verliefd op haar is en al snel schuurt ze de bloes van de lerares open. De lerares is daar niet van gediend en wilt haar wegsturen maar het meisje laat het er niet bij zitten en dreigt met zelfmoord en duwt een brievenopener op haar pols. Tja en dat kan de lerares natuurlijk niet toestaan en laat ze het meisje toe. Maar ze worden al snel onderbroken want de man van de lerares komt binnen en het meisje moet teleurgesteld het huis verlaten. Maar het meisje laat het er niet bij zitten en gaat de twee chanteren want zodra de twee ergens zijn gaan ze direct uit de kleren en maakt het meisje er foto's van waarmee ze de lerares op school chanteert (volkomen belachelijk natuurlijk) . Maar bij het zien van de foto's slaat de lerares het meisje en is ze boos en gaat het meisje naar de directeur en laat daar de foto's zien. De lerares moet uiteindelijk de school verlaten

Het meisje vertelt daarna een situatie die ze zelf heeft meegemaakt op school en namelijk dat ze op klaarlichte dag op school werd verkracht door twee stoute jongens. Het meisje vertelt daarna doodleuk doodleuk dat ze er niets van gezegd heeft omdat ze zich ervoor schaamde. Niemand van de voltallige schooldirectie reageert erop en men gaat verder met het volgende verhaal

In dat verhaal neemt een jaloerse meisje (wat wordt bedrogen door haar vriend) en een jaloerse jongen (de zogenaamde nerd) wraak op dat vriendje door met elkaar seks te hebben. Ook wordt het vriendje in de val gelokt en wordt hij in elkaar geslagen. Het vriendje ontsnapt en rent weg maar stort daarna in een ravijn en overlijdt. De andere kijken gewoon toe (ook de inmiddels toegesnelde meisjes) waarna het jaloerse meisje gewoon zegt "dat heb ik niet gewild" en daarna is het voorbij

Daarna komen er wat zogenaamde statistieken om zogenaamd ouders die kijken naar deze onzin te waarschuwen Gevolgd door een scene met een idiote glazenwasser (die trouwens ook in vrijwel alle vorige delen te bezichtigen was) die zogenaamd grappig moest voorstellen. Hij brengt de hele klas aan te lachen met zijn idiote gebaren maar de achterlijke lerares heeft niets door. De meisjes maken het raam open en laten hem ook gewoon binnen. Hij neemt dan om de beurt steeds een meisje mee achterin in de klas en heeft seks met ze (ja ja de meisjes willen allemaal sex met die idioot). De achterlijke lerares heeft gedurende de hele les (de les ging uiteraard ook nog over de penis) niets door Dat was gewoon een totaal belachelijke scene.

Daarna volgen er nog een paar achterlijke scènes en is gelukkig de film voorbij (duurt al met al toch bijna 90 minuten) want dit was tot nu toe het slechtste deel uit de hele reeks. Nee deze film ging totaal nergens om en alle scènes waren zeer flauw, achterlijk en saai. Veel blote jonge meisjes zitten er uiteraard in waarvan toegegeven het meisje Lilo (Ulrike Butz met haar fraaie ogen) er zeer mooi en fraai uitzag. Dat meisje heeft trouwens binnen de kortste keren seks met de veel oudere getrouwde schermleraar die gewoon de douches binnen loopt. De leraar zegt daarna dat het nooit meer mag gebeuren waarna het meisje hem keihard uitlacht. Uiteraard hebben ze daarna toch weer vrij snel seks.

O ja op het einde van de film stuurt de schooldirecteur het vriendje (die o.a. het hele verhaal vertelt) naar een andere school en zegt men erbij dat de schooldirecteur fout heeft gehandeld want hij had gewoon de jongen en het meisje op school moeten laten want het ging immers om liefde

avatar van puppet master

puppet master

Weet iemand waar alle delen te koop zijn? Ik kan ze nergens vinden...

thnaxxx

avatar van Fransman

Fransman

Nou Theunissen, hier scheiden onze wegen. Maar we hebben het leuk gehad samen, nietwaar...? Ik bedoel, ik vond dit wel een onderhoudende film, waarmee ik me geen minuut heb verveeld. Heb er zelfs drie sterren voor over. Met name omdat er niet al te veel absurditeiten in zaten, niet al te veel 'dolkomische' scènes en niet al te veel idioten in rond liepen. Ook het jachtige 'Reporter-sfeertje' is achterwege gebleven.

Zwak punt is wel dat niet alle verhaaltjes netjes werden afgerond. Hoe het verder ging met het lesbische meisje werd me niet duidelijk. Wat er gebeurde nadat de jongen in de afgrond was gevallen, wordt niet verteld. De lerarenvergadering die niet verder vergadert over het meisje en de jongen die seks op school hebben gehad, maar die elkaar vervolgens verhaaltjes gaan vertellen over de moraal van jongeren en volwassenen is ook niet zo logisch, maar oké, daar kijk ik niet eens meer van op. Maar de verhalen op zich vond ik wel plausibel en onderhoudend.

Natuurlijk kwam ook ons Italiaantje weer langs, dit keer als ramenwasser en zette de schoolklas op stelten. Ik heb me er bij uitzondering niet aan zitten ergeren, maar vond het wel grappig. Ondertussen kwamen er voldoende leuke blote meisjes voorbij met mooie borstjes en een boel schaamhaar. En daar gaat het toch om, nietwaar? En allemaal puur natuur. Zonder tatoeages, piercings of siliconen. Ik ga gesterkt naar deel 7.

avatar van Theunissen

Fransman schreef:

Smaken verschillen nu eenmaal en dat is ook het mooie ervan. Als we allemaal dezelfde mening hadden dan was het natuurlijk hier een saaie boel. Plus je hebt het ook nog eens goed onderbouwd waarom je deze film leuk vindt. Onze wegen zullen nog zeer regelmatig scheiden bij de volgende Schulmädchen-Report films, omdat ik er nog maar een paar echt leuk vond. Persoonlijk vind ik het jammer dat het 'Reporter-sfeertje' niet meer terug komt, want dat had wel zijn charmes.

Wat betreft "Zonder tatoeages, piercings of siliconen" daar ben ik het helemaal mee eens. Ik ben alleen geen liefhebber van "oerwoud" tussen de benen. Wat dat betreft ben ik wel blij dat het hedendaags niet meer veel voorkomt