Oei, wat een foute film, deze Schulmädchen-Report nummer 5. Maar wel leuk. Deze bevat geloof ik wel de hoogste score mooie meisjes met fantastische boezems, leuke tapijtjes voor de deur en ook een harig matje onder de armen. Volop genieten dus. Zeker ook van Ingrid Steeger, waar ik nu eens goed op gelet heb. Inderdaad, zoals
Theunissen al beloofde, ze heeft prachtige borsten en een verleidelijk lichaam. Kan me voorstellen dat die priester daar niet tegen bestand was. Zou ik ook niet zijn.... Ik heb trouwens nog de serie Blutjunge Verführerinnen op de plank liggen; drie films met Ingrid Steeger in de hoofdrol. Ik ben een bofkont.
Die zogenaamd kluchtige douchescène vond ik tenenkrommend. Hou het sexy alstublieft. Ook die groepsverkrachting was natuurlijk niet fris. En de daders komen er mee weg zo te zien. Maar opmerkelijker was de priester die verleid werd door het schoolmeisje en die arme opa die verleid werd door zijn kleindochter. Ja, ja, mensen die dingen gebeuren, houdt de film ons voor. Nou, toevallig was het precies andersom. Duizenden kinderen zijn jarenlang seksueel misbruikt door priesters zonder dat er een haan naar kraaide. Ook in Duitsland. En opa verleid door zijn kleindochter? Nou, het meeste seksueel misbruik komt voor binnen de familiekring. Dus opa die z'n kleindochter misbruikt tegen haar wil. Dat is de andere kant van de Schulmädchen-Reporten. Wisten ze toen niet hè. Toch een ruime voldoende wegens alle mooie meiden. Op naar deel zes.
P.S. Wat mijns inziens nog perverser is in deze film, een priester die godsdienstonderwijs geeft. De rillingen liepen over m'n rug. Zou dat in Nederland heden ten dage nog voorkomen? Is dan alles voor niets geweest?