• 9.380.120 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Kevin Sorbo, Carmen Electra en Sean Maguire

Releasedatum: 24 april 2008

Plot Meet the Spartans

"The bigger the hit, the harder they fall."

Parodie op de film 300 waarin de Spartaanse strijders een oorlog moeten uitvechten met het grote Perzische leger. In deze film wordt de andere kant van het verhaal getoond, namelijk dat de Spartanen niet zo'n gedisciplineerd en oorlogzuchtig volkje waren als algemeen wordt aangenomen.

Persian Emissary

Dane Cook Look-a-Like / Bond Villain / Prophet

Pretty Girl

avatar van MC:T

MC:T

hahahahahaha, ik lach nu, want de film het zelfde effect op mij als een bord citroenen => zuur!

avatar van VictorJan

VictorJan

Deze film was exact wat ik er van verwacht had: platvoers en vooral flauw. De Scary Movies vond ik op zich nog wel meevallen en af en toe wel eens grappig (alhoewel ook daar wel erg platte humor wordt gehanteerd), maar hoe uitgemolken; niet één, twee of drie films, maar vier; Epic Movie, Meet the Spartans en wat daar nog allemaal tussenzit...

Mijn broer had hem gehuurd en omdat ik toch niets beters te doen had, heb ik hem maar meegekeken. Ongelooflijk flauw... na een halfuur - en dat vond ik al veel te lang - ben ik weg gegaan. Hoe ze zo laag kunnen vallen.

Ik was overigens blij toen ik zag dat deze in de flop 100 stond.

avatar van Thom1994

Thom1994

VictorJan schreef:

Ik was overigens blij toen ik zag dat deze in de flop 100 stond.

Stel je voor dat hij in de top 250 had gestaan

avatar van Gardenia

Gardenia

er gebeurt ZOOOO weinig in deze film... waarom maak je een film als je niet weet wat erin moet? het was zelfs zo erg dat ze een beroep hebben moeten doen op youtube :O

avatar van BraveSirRobin

BraveSirRobin

Zelf had ik bij deze film niet zon goed voorgevoel, maar op aanraden van een (voormalige) vriend heb ik hem toch maar gekeken. Alhoewel er parodieën zijn die ik echt briljant vind, is dit er daar niet een van, de humor sprak mij totaal niet aan en dat is toch iets waar deze film het grotendeels van moet hebben.

Ik ben wel blij dat er nog mensen zijn die met veel plezier naar deze film hebben gekeken, dan was alle moeite niet voor niks.

avatar van Thom1994

Thom1994

Is dat voormalige er na het zien van de film erbij gekomen?

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Wederom een slechte parody film echter wel met de sexy Carmen Electra. Paar leuke grapjes maar veel heeft deze film niet te bieden.

avatar van lamalord

lamalord

Enorm slechte film en de slechtste parody film

avatar van jipt

jipt

afrader

oké, de eerste keer dat je hem ziet is tie leuk de tweede keer is tie van WTF waar ben ik naar aan het kijke.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Iets beter dan Disaster Movie maar niet goed. 1,5 omdat ik bij sommige scene's wel kon lachen.

avatar van DiKKe_OsCaR

DiKKe_OsCaR

• 2034 stemmen

Ik moet vaak erg hard lachen om dit soort films, maar deze film heeft nog maar amper voor een glimlach kunnen zorgen.

Vermijden dus!

avatar van juhnzun

juhnzun

Geef hem een 2,5 een voldoende dus

kon er wel de humor van inzien wat mij betref ook velen malen beter dan die puperale en poep plas humor

in de meeste komedies zoals

jackass roadtrip young people fucking etc

avatar van TroubleSome

TroubleSome

Waarom zouden mensen die niet van flauwe films houden deze film kijken.

Daar kan je toch wel van uit gaan .. Erg flauw, overigens enorm leuk op het origineel ingespeelt.

THIS IS SPARTAAAAA

Voor de flauwe film- liefhebbers een aanrader.

avatar van david19982008

david19982008

Ik weet niet wat jullie allemaal zeuren,MAAR IK VOND DEZE FILM BRILLIANT !

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

david19982008 schreef:

Ik weet niet wat jullie allemaal zeuren

lees comentaren, al kan dat niet als gezeur gezien worden

MAAR IK VOND DEZE FILM BRILIANT

Argumentatie ?

avatar van x-Manon

x-Manon

Vond het voor een keer gewoon grappig om te kijken, maar het was vaak erg overdreven. En vond het niet echt ergens over gaan.

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Ik houd wel van dit soort comedy. Ik vond het een zeer grappige film. Wel heel erg flauwe humor, maar dat bevalt mij wel. En natuurlijk wordt de film mooier voor het oog door Carmen Electra te zien.

avatar van DragQueen

DragQueen

Zeer matige komedie, met wel erg flauwe humor. die overigens maar zelden grappig wil worden. 1 ster.

avatar van Akh.

Akh.

Verschrikkelijk ik hou wel van deze soort film maar deze was te saai voor woorden. heb hem niet eens afgekeken. alles was eigelijk wel slap aan deze film...

avatar van paul83

paul83

Deze film heb één goede grap en dat was de grap over de wookie.

avatar van Charmides

Charmides

Ik vond deze film wel redelijk. Alleen sommige dingen begreep ik echt niet.

avatar van rensiemetal

rensiemetal

Af en toe wel kunnen lachen, maar wat een makkelijk low budget filmpje zeg.

avatar van sebo12

sebo12

oprecht niet eens een enorm drama. mensen die 1* geven zijn gewoon dom, want je weet bij deze film waar je aan begint..

ik snap ook wel dat de film nergens op slaat, maar dat wil en weet iedereen van de cast ook! vind dat ze af en toe nog best goed na hebben gedacht over de grappen, het is gewoon een soort van eindejaarsconference

avatar van paul83

paul83

sebo12 schreef:

Niet zo'n slimme uitspraak van je. Sommige spoofs zijn namelijk wel te pruimen (vooral de oude). En de cast krijgt het script te zien idd maar niet alle grappen!

Dit is gewoon een slechte spoof

avatar van StickStickly

StickStickly

Wat een baggerfilm.

Ik zie de humor er totaal niet in,

zo'n één maal geglimlacht

en oh dat was het, jammer.

wat een drama

avatar van Dr. Salvador

Dr. Salvador

ZEER slechte comedy, alleen de pinguïn scene was erg grappig, en de frisdrank scene was hilarisch! . Heb ik goed om gelachen.

Voor de rest een stuitend slechte film, die ik nooit meer hoef te zien!

1,0 - 5,0!!!!

avatar van rensiemetal

rensiemetal

Vergeet niet de scène met Britney Spears.

Ik kan dit soort humor op zijn tijd wel waarderen, maar dan liever een tv aflevering van maximaal een uur, dan een hele film.

raar O_O ik vond deze film enorm grappig, alleen richting het einde werd het veel minder. Maar die intro bijvoorbeeld met die pinguin in plaats van die wolf, en dan komt ie ook echt met die pinguinvacht terug XD, of dat zijn zoontje in elkaar geslagen werd door vanwege 'de training', of gewoon het feit dat de 'stoere' spartanen huppelde XD, ik vond het dus een leuke film omdat er erg om moest lachen. Maar je moet er maar van houden, de meeste mensen HATEN dit soort flauwe neppe humor. Maar ik vond het echt geweldig

avatar van some_solucti

some_solucti

Vreselijke film. Te lang, te saai en te flauw. Het is gewoon niet grappig. . Normaal kan ik best van iets flauws genieten, maar dit is gewoon niet grappig. In het begin is het nog wel droog, maar ze blijven maar door gaan met flauwe grappen naar je hoofd gooien. Ze halen er een zooi beroemde mensen bij, een hele hoop homo grappen en dan moet het maar geld in het laadje brengen. Je ziet gewoon dat er amper aandacht aan is besteedt.

Het enige lichtpuntje zijn de sets. Die zien er over het algemeen goed uit, maar dat is natuurlijk lang niet genoeg om de film te redden. Het acteerwerk was niet te best, het was slecht geschreven. Kortom: Op de decors na was alles gewoon bagger. Daar dan ook een half puntje voor, maar daar blijft het dan ook bij steken.