• 9.375.523 stemmen

Met onder meer: Mark Wahlberg, Zooey Deschanel en John Leguizamo

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 12 juni 2008

Plot The Happening

"We've sensed it. We've seen the signs. Now...it's happening."

Het getrouwde stel Elliot (Mark Wahlberg) en Alma (Zooey Deschanel) moet samen met een groep vreemden vluchten voor een apocalyptische crisis die de wereld dreigt op te slokken. Deze vreselijke gebeurtenis zorgt ervoor dat mensen helemaal doordraaien en zichzelf doden. Veel mensen denken dat het een virus, of zelfs een terroristische aanslag is, maar niemand kan het met zekerheid zeggen. Tot een ietwat excentrieke bioloog met een mogelijke uitleg komt.

avatar van Materny

Materny

Zien Zien Zien.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Ik vond de vorige poster een stuk mooier.

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

hmm ik weet t niet. Trailers doen me vooralsnog weinig. Maargoed Sixth Sense en Unbreakable waren ook niet meer dan gewoon GOEDE films, om het over the village maar niet te hebben. We zien wel.

Nicolage Rico schreef:

Ik vond de vorige poster een stuk mooier.

Idd, ik ook. Vind deze er nogal amateuristisch uit zien.

avatar van gebruiker_56935

gebruiker_56935

Oeee deze moet ik zien!!

avatar van Mark W

Mark W

Giste de trailer in de bios gezien. Hier staat dat het een Drama/SF film is, maar volgens mij kan hij eerder geplaatst worden onder Thriller. Maar goed... We zullen zien

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Mooie poster maar dit is NIET de filmposter die daadwerkelijk gebruikt word, dat weet ik bijna zeker. Want meestal komt de voorkant van de Soundtrack of Score ALTIJD overeen met de film poster. En als je de score bekijkt van James N. Howard zie je dat die de voorkant heeft van die ander poster die hiervoor op moviemeter stond.

Inmiddels nieuwe stills op IMDB

avatar van N811

N811

door zo een boel films over dat de wereld vergaat,vraag ik me af wanneer het eens echt gaat gebeuren en hoe.

ps: als ik een beroemd persoon was, werd dit citaat legendarisch

Lui (crew films)

trailer gezien in de bios, lijkt me best wel spannend. vind de film eigenlijk niet erg orgineel. we zullen zien

Lui schreef:

vind de film eigenlijk niet erg orgineel.

Je hebt de film geeneens gezien, en je weet niet eens wat je allemaal gaat krijgen, hoe kun je dan in Godsnaam zeggen dat je de film niet origineel vind?

Lui (crew films)

wat dacht je van de trailer?

The Last

De trailer laat niet alles zien en je weet ook niet 100% wat je gaat krijgen. Onnozele opmerking dus.

Lui (crew films)

maar je moet er wel op reageren?

The Last

Ja, ik wil het je even duidelijk maken.

Lui (crew films)

oh oke, aan de ene kant heb je gelijk dat een trailer niet alles laat zien van een film, maar ik vind vaak dat je van een trailer wel een goed beeld van een film krijgt. en voor zo ver ik de trailer heb gezien, vond ik het allemaal niet orgineel.. er zijn zoveel films waarin een grote groep mensen ziek/besmet word.

The Last

Ja, maar wat zit hier achter? Waarom gebeurt het? enz. enz.

Je kunt aan de hand van een trailer en/of plotbeschrijving niet uitmaken of een film wel of niet origineel is.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Laten we het er maar op houden dat het nog vergezochter is dan de twist in The Village.

The Last

Ik heb The Village niet gezien, maar we gaan zien wat het wordt met deze. Ik heb er iig alle vertrouwen in.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Pastichio Rocker schreef:

Of Signs.

In ieder geval weten we allemaal dat dit een heel speciaal onderwerp is, precies iets wat alleen Shyalaman aan kan!

avatar van The Oceanic Six

Hopelijk zet die man na The Village en Lady in the water weer eens wat goeds neer op het witte doek.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Met Walhberg en Deschanel - vooral de eerste - zet je in ieder geval een stap in de goede richting.

avatar van The Oceanic Six

Wahlberg krijgt het druk, ook al in de Max Payne verfilming meedoen...

avatar van gotti

2 films per jaar is wel te doen lijkt me. Beiden zijn al gedraaid overigens...

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

N811 schreef:

ps: als ik een beroemd persoon was, werd dit citaat legendarisch

Hij bekt ook zo lekker en zit ook zo mooi in elkaar. Tranen in mijn ogen.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

De wereld vergaat in 2012, want dan houd de kalender van de maya's er mee op. Nee, het is niet zo dat ze gewoon geen zin meer hadden in die kalender. 21 december 2012 is na 26.000 jaar echt het eindpunt van de kalender.

Maar de wereld vergaat toch ook weer niet, er schijnt weer een nieuw begin te komen. blabablaa

avatar van dionj

dionj

Lijkt me een super-goede film

avatar van RodneyS

RodneyS

Heeeel erg benieuwd naar deze film!

avatar van EspenSGX

EspenSGX

De "Red Band Trailer" zag er creepy uit, met mensen opgehangen aan lantarens, onder grote gransmaaiers duikend en in het openbaar polsen doorsnijden. Vraag me af of dit weer een goeie wordt na enkele slechte films van M..

avatar van dionj

dionj

Ja, ik ben ook benieuwd naar deze film!