• 9.375.055 stemmen

Met onder meer: Mark Wahlberg, Zooey Deschanel en John Leguizamo

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 12 juni 2008

Plot The Happening

"We've sensed it. We've seen the signs. Now...it's happening."

Het getrouwde stel Elliot (Mark Wahlberg) en Alma (Zooey Deschanel) moet samen met een groep vreemden vluchten voor een apocalyptische crisis die de wereld dreigt op te slokken. Deze vreselijke gebeurtenis zorgt ervoor dat mensen helemaal doordraaien en zichzelf doden. Veel mensen denken dat het een virus, of zelfs een terroristische aanslag is, maar niemand kan het met zekerheid zeggen. Tot een ietwat excentrieke bioloog met een mogelijke uitleg komt.

avatar van roelv

roelv

The Last schreef:

Plot klinkt ong. het zelfde als dat van Cloverfield. (?)

Als jij een beetje het internet afgespeurd zou hebben, zou je al snel tot de conclusie zijn gekomen dat hierbij geen groot monster iedereen ommaait.

Dit plot is veel duisterder dan dat van Cloverfield (ja ik heb het script gelezen) en ik kan je zeggen dat het er niet veel op lijkt...

En wat betreft die 'virus-films'.. zou dat iets te maken kunnen hebben met het feit dat we bijna in het jaar 2012 zitten en de Maya-kalender dan afgelopen is..?

Nja, ik erger me iig niet aan die virusfilms, want I Am Legend was meer dan alleen vermakelijk.

avatar van edejong

edejong

Wow intense trailer

Ik ben benieuwd!

avatar van The Last

The Last

Trailer ziet er idd wel goed uit.

The Last schreef:

Plot klinkt ong. het zelfde als dat van Cloverfield. (?)

Dat heb ik dus totaal fout.

avatar van J1981W

J1981W

Trailer ziet er zeer goed uit. Ben erg benieuwd naar deze film! Eventjes wachten nog maar....

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

Lijkt me een goede sciencefictionthriller.

avatar van grid8400

grid8400

Weer 1 om naar uit te kijken. Persoonlijk vind ik ALLES goed van M. Night Shyamalan.

avatar van Safri

Safri

Shyamalan maakt toch wel weer nieuwsgierig.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

edejong schreef:

Wow intense trailer

Ik ben benieuwd!

Erg sterker trailer inderdaad! Mijn interesse word ook steeds meer gewekt...

avatar van Art

Art

Aardige trailer. Hopelijk kan M. Night Shyamalan weer eens echt overtuigen want zijn laatste film was erg matig en die daarvoor waren ook niet je van het!

avatar van moviemike

moviemike

Elke nieuwe film van Shyamalan blijft een verrasing en of je hem goed vind of niet, hij laat je nooit helemaal onbewogen!

JohnWilliams

Dit lijkt mij een geweldige film, ik ben ook benieuwd naar de muziek van James Newton Howard.

avatar van The Last

The Last

avatar van Manu

Manu

middelmatig tot slecht

en nogmaals:

een trailer is net een verkoop van tell sell!!!!!!

stink er niet in, met je; wauw! die lijkt me vet, die moet ik zien!

achteraf zeggen ze: wat een klote film, veels te voorspelbaar en het einde had beter gekund....

grow up

Offtopic verwijderd.

Erg sterke trailer ja en gelukkig wordt er niet al te veel verklapt.

Gelukkig inderdaad, bij Waterhorse bijvoorbeeld wist je het einde al door die trailer.

avatar van J1981W

J1981W

Manu schreef:

middelmatig tot slecht

en nogmaals:

een trailer is net een verkoop van tell sell!!!!!!

stink er niet in, met je; wauw! die lijkt me vet, die moet ik zien!

grow up

Wat een onzin, een trailer geeft ook de sfeer van de film weer, en dat is voor mij (en ik denk vele anderen) ook erg belangrijk. Tuurlijk kijk ik een film niet alleen op basis van een trailer, maar het voegt toch echt wel iets toe lijkt me....

avatar van Nasir

Nasir

Night is een held.

avatar van BS

BS

idd sterke trailer.

Nu moet ik zeggen dat Night het nogal goed doet kwa opbouw van fantastische verhalen.

Deze keer afwachten wat er uit de mouw komt -> Heeft hij deze keer wel iets te verbergen of "weer niets" zoals sommigen zullen gaan zeggen.

We zullen zien, ik verheug me in ieder geval erop want ik hou er wel van !

JohnWilliams

Hier ga ik zeker wel naartoe, Night heeft zichzelf namelijk bij mij al bewezen met 'The Sixth Sense' en 'Signs'.

Ik tel de dagen af!

JohnWilliams

Hij lijkt me ook geweldig maar voor niet zo heel veel films tel ik de dagen af. Dit jaar alleen maar voor Indiana Jones and the Kingdom of Crystall Skull.

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Erg sterke trailer ja en gelukkig wordt er niet al te veel verklapt.

Volgens mij wordt hier juist alles verklapt, verder verwacht ik ook niet veel van deze film. Maar ik hoop dat ik er naast zit.

avatar van kinjutsu

kinjutsu

M. Night Shyamalan maakt altijd van die zogenaamd "nietszeggende" trailers. Je krijgt de indruk dat het een geweldig mysterieuze film wordt. Je gaat je afvragen "Wow wat zal er achterzitten? Ik wil deze film echt graag zien!" Meestal kom je van een koude kermis thuis omdat er niet veel meer gebeurd dan je in de trailer al gezien hebt, niet duidelijk wordt wat er precies gebeurd, of de oorzaak van al het kwaad simpelweg vies tegenvalt. Ik verwacht hier dan ook niet veel van, waarschijnlijk zit je er niet naast Zuzuu.

avatar van gebruiker_56935

gebruiker_56935

Ik vind de trailer er goed uitzien, ik vind sowieso het werk van M. Night Syamalan goed.

avatar van eppo349

eppo349

de laatste trailer die vandaag uitgekomen is ziet er nog gelikter (spannender) uit.

avatar van Beitel

Beitel

Na wat recensies van het script te hebben gelezen (ik heb sowieso niet al te veel gehad met het werk van Symalahan, dus was toch al niet van plan de film ooit te zien) ben ik tot de conclusie gekomen dat ik deze film toch wil zien. Het wordt nu allemaal heel mysterieus en indrukwekkend neergezet in de trailers, maar eigenlijk is het geheel lachwekkend. Ik verwacht niet dat jullie er echt blij mee zullen zijn straks.

avatar van sju

sju

En dat bepaal je aan de hand van script-recensies?

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

De laatste trailer is erg goed wat mij betreft. Shyamalan maakt toch iedereen maar verschrikkelijk nieuwschierig. Ben erg benieuwd naar deze film, maar ik verwacht geen dikke tegenvaller. Deze regisseur weet (bijna) altijd wel voor iets leuks te zorgen.

avatar van Beitel

Beitel

sju schreef:

En dat bepaal je aan de hand van script-recensies?

Ik heb nog niet echt de moeite genomen om het script op te zoeken, maar het verhaal is voor mij wel zo'n beetje duidelijk. Volgens mij is er een hele goede filmmaker voor nodig om er iets goeds van te maken, en ik betwijfel of meneer Sayahlama echt bekwaam is voor deze taak.

Dat betekend niet dat het geen leuke kijkervaring zal worden, ligt eraan wat je ervan verwacht.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

De sfeer die Shyamalan neerzet in zijn films is onovertroffen. Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard. Als ik de trailer zo zie, zit die sfeer er weer lekker in. Bij zijn films heb ik er ook geen problemen mee om ze een keer opnieuw te bekijken, ondanks dat ik de clue dan al weet. Dat komt door zijn regiewerk. Bij The Usual Suspects, bijvoorbeeld, viel de tweede kijkbeurt zwaar tegen, wegens gebrek aan de juiste sfeer.

Ik heb nog nooit een slechte Shyamalan-film gezien en zelfs Lady in the water vond ik niet slecht. Fijn dat er ook regisseurs zijn, die maken wat ze zelf willen en schijt hebben aan de verwachtingen.