Genre: Komedie / Actie
Gesproken taal: Engels en Hebreeuws
Releasedatum: 7 augustus 2008
Bekijk via Netflix
Plot You Don't Mess with the Zohan
"Lather. Rinse. Save the world."
Zohan, een agent van de Israëlische geheime dienst Mossad, besluit zijn eigen dood in scéne te zetten en vervolgens een carrièreswitch in New York te maken als haarstilist. Niet lang daarna raakt hij steeds dieper in de problemen wanneer zijn ware identiteit dreigt bekend gemaakt te worden.
Zohan Dvir
Mariah Carey
Dorit
Kids' Salon Owner
scapolo
hij is ieder geval beter dan zoolander maar blijft simpel en kinderlijke humor met geen verhaal.
Verstand op nul en kijken maar
alex1307
Haha geweldige film! Van mij mogen er meer van dit soort films komen, lekker verstand op nul en lachen maar...!
Horrordude
Deze film lijkt een beetje op The Naked Gun ect. Je moet er van houden, en ik vond hem wel grappig op sommige momenten
Uier
- 2006 berichten
Weer een gedegen Happy Madison productie, met flauwe over-the-top humor zoals we dit gewend zijn. En ook deze is weer erg vermakelijk. De complete cast van de HM-productielijn komt weer eens voorbij,, inclusief een leuke ruime bijrol voor Rob Schneider als Pakistaanse taxi-chauffeur.
Verder flink in een deuk gelegen in de beginscenes. Het wordt allemaal ietsjes minder als Zohan stylist wordt, maar weet nergens echt in te kakken, waardoor deze wel bovengemiddeld goed is.
Smell it, sniff it, now take it! 3.5*
Don't Mess With The Zohan is een bovengemiddelde komedie die ietwat mislukt is. De cast had zienderogend veel plezier in het maken van deze film en misschien zit hem daar wel juist de kneep. Een strakkere regie had namelijk gekund. De dialecten zijn alles behalve consequent. Bevat ook té veel overbodige cameo's. De totaal onnodige bijrol van Mariah Carey slaat werkelijk alles. De vrouw begint al meer op een plastic pop te lijken. Dit soort bijrollen komen de film nauwelijks ten goede.
Voor Sandler-liefhebbers weer een puike film maar de humor zal niet door iedereen gewaardeerd worden. Hersenloos vermaak, meer op glimlach dan op schater niveau. Bij vlagen écht leuk maar beter dan de gemiddelde komedies uit Hollywood.
Nohands
Leuke film voor een avondje lachen op de bank, gewoon droog verhaal die kant nog wal slaat, gewoon leuk dus.
mellajones
vond de film echt steengoed.. je moet ook niet verwachten dat er veel verhaal in zit als je adam sandler en rob sneider verkleed als israelier en pakistaan...ik heb me in ieder geval kapot gelachen.. echt droge humor 1e klas
drkoer
lache!!!!!
lekkere slappe humor, verwacht geen meester film.
vooral het begin is leuk!!!!!
Ik vond de aftiteling het beste uit de film.
zaleino
E!!! niemand moet komen ouwehoeren dit was zeker een van 2008 beste komedies. egt lachen joh zeker een aanrader
rotem
Ik heb in tijden niet meer zo om een film kunnen lachen. Je moet uiteraard van de soort humor houden, maar als platte humor je genre is, dan kun je je lol op met deze film.
De achtervolging van de jetski is ook superdroog !!
4 sterren.
babyblue03
was opzich wel een leuke film. humor een beetje te overdreven soms maar toch wel leuke lachmomenten. Adam sandler is ook gewoon een goede acteur dan verwacht je ook wel een goede film en er was gelukkig niet teveel geslijm bi.j kgeef t nog net een 4

hinkie
Jaaaa Adam Sandler hè
.. Zit op sommige momenten erg leuke humor in de film, soms wat flauw maar zeker de moeite waard!!
daantje81
Dit is dus zeg maar echt een 1 voor de moeite wat een overdreven stomme film die echt op alle fronten de plank totaal mis slaat.
Snap niet dat ze voor zo'n stomme film zoveel reclame durven te maken op tv. Van mij niet meer als 1 *
Danny2379
adam sandler is leuk...
elke film van hem doet me boeien.
Leuke humor en weer n rolletje voor rob schneider
Filmkijker87
Ik ga hem zondag bekijken, en ik ben reuze benieuwd.
Ik ook en volgens mij wordt ie best geinig.
madusa40
Geweldige film heb me kapot gelachen
gewoon je verstand op nul en de film kijken en dan komt alles goed.
grotesmurfie
Ik heb de film net gezien, en ik moet zeggen dat ik niet echt een adam Sandler fan bent, maar bij deze film heb ik een paar keer in een deuk gelegen.
Bepaalde stukken waren duidelijk beter dan andere, waardoor je niet de hele tijd dubbel lag van het lachen, maar de film kakte nergens in waardoor de film goed te kijken was en waar je je af en toe kapot mee kan lachen.
Voor mij 3.5 ster
Woltertjes
Begin was echt lachen bij deze film. Later vond ik em wat minder worden grappig worden. Erg flauwe maar wel leuke grappen en erg goed geacteerde rol van adam sandler.
SSeagal
Neem het niveau qua humor van de Scary Movie serie, maak dit nog flauwer en puberaler en je hebt zo'n beetje deze film. * voor Sandler die af en toe zijn best doet.
Mr_White
- 2067 berichten
Heerlijk willekeurige en onzinnige humor en dan vind ik Sandler toch op zijn best. Met name het begin in Israël waar er geen enkele scène is die niet zwaar over-the-top is, is te briljant voor woorden. Helaas valt deze film net als zoveel films toch weer in de valkuil van het clichématige einde, en dat is toch zeer jammer.
queenie
lekkere flauwe humor, dus erg leuk om naar te kijken.
Zaten leuke fragmenten in, maar ook wat mindere.
The Last
whehe... eindelijk weer eens een originele komedie waar ik wél om kon lachen (misschien komt het door Judd Apatow, die meeschreef aan het script).
Er klopt natuurlijk geen ene drol van, maar de film blijft constant op een hoog niveau, zonder ook maar in enige sentiment te zakken. Sandler is zowaar te pruimen, die voor de verandering een hilarische idioot speelt ipv het gebruikelijke ''minder begaafde''. Ook de andere personages zijn stuk voor stuk gewoon 'heel grappig' (evenals het uitgangspunt). En er zit zelfs een boodschap in richting het einde. Meer van dit soort komedies graag!
Hoe kun je dit nou vergelijken met Scary Movie? Eindelijk iets origineels en dan wordt het meteen afgekraakt en vergeleken met iets waarvan ik dacht dat het niet puberaler kon.
laans
echt een flauwe humor maar wel leuk om gezien te hebben alleen de regiseur had zeker een joint op ofzo..

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Der Knochenmann
Misdaad / Thriller, 2009

Lady Macbeth
Drama, 2016
new york cityisraëlmidden-oostenhairdressergeheime identiteitladykillermossadheart-throbpalestinian-israeli conflicthairstylehacky sacknemesis soldaatverliefd wordenscrewball-komediecounterterrorismdevelopersterrorist threatfamous sex