• 9.373.531 stemmen

You Don't Mess with the Zohan (2008)

Komedie / Actie | 113 minuten

Releasedatum: 7 augustus 2008

• Netflix Bekijk via Netflix
  • meJane Bekijk via meJane

Plot You Don't Mess with the Zohan

"Lather. Rinse. Save the world."

Zohan, een agent van de Israëlische geheime dienst Mossad, besluit zijn eigen dood in scéne te zetten en vervolgens een carrièreswitch in New York te maken als haarstilist. Niet lang daarna raakt hij steeds dieper in de problemen wanneer zijn ware identiteit dreigt bekend gemaakt te worden.

Zohan Dvir

Mariah Carey

Kids' Salon Owner

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Adam Sandler als een geheim agent, dat wordt lachen

avatar van joostie

joostie

Trailer ziet er in iedergeval grappig uit.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

..Besluit zijn eigen dood in scéne te zetten en vervolgens een carrièreswitch in New York te maken als haarstilist

Ik ben benieuwd.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Nieuwe Happy Madison.

avatar van tsjidde

tsjidde

Bedoel je nou Billy Madison of Happy Gilmore? Of allebei?

Volgens mij verwijst hij naar Happy Madison Productions:

Zie poster

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Volgens mij wordt dit gewoon ... Hilarish.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

tsjidde schreef:

Bedoel je nou Billy Madison of Happy Gilmore? Of allebei?

avatar van tottenham89

tottenham89

Na de trailer gezien te hebben,lijkt het mij nog een verassing of deze film nou wel/niet grappig zal worden

avatar van tottenham89

tottenham89

Begint met een beoordeling van een 5.7 na 1,144 stemmen.Het gaat dus niet supergoed ,maar wie weet dat de beoordeling juist omhoog gaat

avatar van Cloud

Cloud

Ik heb de film gister gezien en was blij dat ze niet alle grappen in de trailer lieten zien. De film is erg overdreven en dat houd het juist leuk. Genoeg flauwe grappen en heb dus af en toe ook goed dubbel gelegen. Ik ben dan ook met een forse glimlach de zaal uitgelopen.

avatar van wwelover

wwelover

Je moet er van houden anders vind je het waarschijnlijk bagger. Het is niet een film als Chuck And Larry. Dit is echt vele malen flauwer.

Maar ik vond hem zeker wel briljant. Het is echt te hilarisch voor woorden af en toe. Sandler zet een geweldige personage neer hier:)

Ook leuke rollen van Mariah Carrey (als haarzelf) en natuurlijk Rob Schneider. Vind die gast zo geinig. In tegenstelling tot 99% van de wereld.

avatar van lagaiske

lagaiske

Wel ik heb me rot gelachen met de trailer.

Ik heb hem ondertussen wel 10 tal keer bekeken.

Ik kan haast niet wachten tot hij er is.

De scene met de Opa die hem aan tafel begint uit te lachen voor Homo is zalig.

avatar van Nasir

Nasir

Tranen van het lachen bij het zien van de trailer.

Moet deze echt zien.

avatar van Movie - Aholic

Movie - Aholic

Hou normaal niet zo heel erg van flauwe films, maar deze was toch wel echt lachen.

avatar van jimcarrey gek

jimcarrey gek

lijkt me leuke film (op mijn verjaadag komt hij uit) ik zou hier heen willen als verjaardags feest maar dan ben ik op vakantie maar daarna ga ik hem zeker kijken

avatar van spades

spades

Ik heb toen ik in New York was een opname gezien bij Central park van deze film vorig jaar. Was erg leuk om te zien wat er allemaal bij het opnemen van zo'n film komt kijken en het stunt materiaal en dergelijke.

Ik kijk naar deze film uit puur omdat ik de opnamens heb gezien maar toch.. Ik hoop dat deze film lachen gieren brullen wordt

avatar van mvanm

mvanm

super leuke comedy, eindelijk eens niet zo flauw en saai. Ook bijzonder dat iemand het eindelijk gewaagd heeft het Israelisch/ Palestijnse conflict als onderwerp van een comdey te maken, maakt de film en de grappen origineel!

avatar van DaDonDaDa

DaDonDaDa

neppe borat !

avatar van Jefferson019

Jefferson019

ben echt een komedie en adam sandler fan . maar vond deze film toch wel erg tegenvallen. bijna 2 uur verveeld . vond de meesten grappen niet grappig maar eerder irritant. en wat was dat met die borat stem van adam sandler. kon die niet wat anders verzinnen.wat ik ook niet wou zien was die dikke kont van Lainie Kazan. getverdemme zeg .

rommelige film, merendeel niet grappig. 1 van de slechtste films van adam sandler. Rob Schneider deed het ok

met tegenzin een 2.

avatar van Raffael77

Raffael77

Jefferson019 schreef:

met tegenzin een 2.

Idd.

De film is erg over the top. De special effects waren ook slecht vooral met de ........ waar ze mee aan het hooghouden waren.

Vet nep gewoon.

avatar van Ruben. K.

Ruben. K.

In tegenstelling tot eerder geplaatste rescenties vond ik het een hilarisch leuke film.

Ome adam heeft leuke films gemaakt en films waarbij je je afvraagt of hij niet de verkeerde kant uitgaat.

Juist in deze film vond ik hem weer in de buurt komen van zijn "Happy Gilmore tijd" komen.

En jah dat is inderdaad over the top met een vreselijk droge ondertoon, maar hey....that's Adam Sandler.....and that's what makes him good.

avatar van frankv120

frankv120

Deze film is echt zo verschrikkelijk grappig.. heb hem gister gezien en er gebeurt gewoon te veel om over te vertellen en ik zal maar niet teveel verklappe... maar als je van overdreven gevechten en humor houdt mag je deze film echt niet missen! hij is wel nep mar dit maakt hem gewoon grappig xD

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Typische Sandler film. Of je bent een fan of je haat hem, en ik ben een fan! Leuke over the top humor en een geinig verhaaltje. Absoluut een leuke film dus!

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

De trailer zag er grappig uit...soms een beetje nep (dat met die voeten) maar wel erg grappig.

avatar van Modar

Modar

Bij Adam Sandler kijk ik van te voren nooit een trailer ik weet eigenlijk wel dat het wel goed zit. Zo ook bij deze film. Deze film was welliswaar een beetje in de stijl van "The Naked Gun" (de flauwe vechtmoves) Er zitten hele leuke grappen in, sommige heel flauw maar goed daar kun je op rekenen.

Voor degene die twijfelen niet doen gewoon gaan kijken

3.5 sterren!

avatar van felixmartini

felixmartini

gedachten op nul zetten, en lekker kijken want het is een erg goede komedie. Ben ik niet gewend van adam sandler. Normaal te flauwe humor maar nu weet hij het toch op een veel leukere manier te brengen!

avatar van Ammiee

Ammiee

Ik ging hem s'avonds kijken, en ik kon mijn ogen niet open houden.

Zo langdradig en flauwe humor.

avatar van miezjelluh

miezjelluh

Ik heb me helemaal rotgelachen. Hier en daar wel erg flauw, en erg stereotyp, én voorspelbaar, maar ik vond hem zeer vermakelijk. Kijk met een paar melige vrienden en je hele avond is perfect!

avatar van Holy Grail

Holy Grail

Een heeele slappe, voorspelbare film met zeer grappige fragmenten. Naar mijn menig geen must see-film, maar wel vermakelijk.