Genre: Komedie / Actie
Gesproken taal: Engels en Hebreeuws
Releasedatum: 7 augustus 2008
Bekijk via Netflix
Plot You Don't Mess with the Zohan
"Lather. Rinse. Save the world."
Zohan, een agent van de Israëlische geheime dienst Mossad, besluit zijn eigen dood in scéne te zetten en vervolgens een carrièreswitch in New York te maken als haarstilist. Niet lang daarna raakt hij steeds dieper in de problemen wanneer zijn ware identiteit dreigt bekend gemaakt te worden.
Zohan Dvir
Mariah Carey
Dorit
Kids' Salon Owner
Branieman
Eigenlijk te slecht voor woorden, absurde film en totaal over de top!
We hebben hier echt in een deuk gelegen maar kan me voorstellen dat mensen echt zo iets hebben van wat is dit nou weer..
Ik hou er wel van en dus een 3.5
firestarter3
hahahhahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahha echt grappig heb de gehele film in een deuk gelegen vooral toen hij achter die boot aanzwom hahahahha Adam Sandler was echt geknipt voor deze rol, top in tijden niet zo gelachen.
Day-V
Ik ging hem s'avonds kijken, en ik kon mijn ogen niet open houden.
Zo langdradig en flauwe humor.
Huh? Waar heb jij het over? Geweldige komedie
DISCOBREAAAAAAAAAAAKKKKKKKK!!!
the-hague-pride
wat een bagger film zeg
was behoorlijk TE overdreven. sloeg nergens op
erg jammer van een film met adam want vind bijna alles wel goed van hem
lagaiske
Ietsje minder dan wat ik er van verwacht had.
Maar toch nog beter dan gemiddelde onderbroekenlol komedies.
Ik kwam soms bijna niet meer bij.
De scene met die rastapruik!!!Geweldig.
En de eerste 10 minuten wanneer hij de man is...lol.
Een van zijn betere films moet ik zeggen.
Al lagen mij verwachtingen misschien net iets te hoog.
anthony68
feit dat mariah mee speelt is voor mij al 3* waard!!! Verder goede film over vrede en komedie....heb gelachen
teigetje37
Leuke komedie film.
Begint heel leuk en zwakt gedurende de film af.
Adam Sandler heeft naar mijn mening leukere films gemaakt.
Waardering 3 sterren.
Tha Luz
Leuke film met veel bekende sterren in een bijrol die van Chris Rock vond ik bijvoorbeeld erg leuk:)
Iedereen die de film over de top vind:Het is ook de bedoeling dat die over de top is!:)
En tja het is toch Sandler of je vind hem geweldig of je vind hem gewoon verrot.Leuke film!
3.5
jollyrogers
Gewoon n film, die je lekker moet kijken, zonder nadenken,
ik vond m echt vreselijk leuk, enorm gelachen!!
Prachtige woordgrappen, jammer dat dat niet te vertalen valt.
n aanrader!!
aberipley
Ik heb vreselijk gelachen, echt tranen over mijn wangen. Ik was echt in de juiste stemming waarschijnlijk voor deze over de top melige film. Ik vond Adam Sandler lekker in zijn rol zitten en ook de andere castleden waren een leuke aanvulling op elkaar. Echt lachen in het kwadraat (vind ik dan).
De Meester
Vermakelijk, kijkt lekker weg, en Sandler zit goed in zijn rol. Je vergeet tijdens de film dat hij het is. Leuk gedaan!
sofripa
Gewoon n film, die je lekker moet kijken, zonder nadenken,
ik vond m echt vreselijk leuk, enorm gelachen!!
Prachtige woordgrappen, jammer dat dat niet te vetalen valt.
n aanrader!!
Helemaal eens. Zeker de eerste helft van de film is te grappig. 4*
GGG
De eerste helft van de film was Hilarisch! Maar daarna zakt ie compleet als een kaassoufle in elkaar. Zonde...
ken1976
De film zit te vol met flauwe grappen en ik vind het een echte tegenvaller van Sandler ! het verhaal heeft niet echt diepgang wat je van Madison entertainment toch wel een beetje verw8
Helaas moet ik me bij mijn voorganger aansluiten , echt zonde van het einde want de film valt letterlijk hellemaal in elkaar!!!
3 sterren omdat ik hem toch heb afgekeken.
Horrordude
Beetje flauwe film inderdaad, denk dat je deze beter niet alleen kunt kijken dat maakt hem denk ik minder leuk... Want je lacht minder snel om flauwe humor als je alleen bent
Goodfella1812
Hij is absoluut flauw maar ik heb enorm genoten, erg en dan ook een erg grappige film!! 3,5*
Dutchmeister
Nou ik heb hem alleen gekeken en ik ging kapot. HAHA wat een geschifte film. Hij begint wat slap maar daarna wordt hij meesterlijk
4* voor de gestoorde shit.
Smith
Heb jij nog nooit een goedgebakken kaassouffle op ??
tommykonijn
Lijkt me echt een geweldige film, de trailer ziet er echt grappig uit en het is van de regiseur van Happy Gilmore, deze ga ik zeker kijken.
PKlijnstra
'You Don't Mess With The Zohan' is flauw,grappig & leuk !
De humor van deze film is flauw, grappig & leuk. Het is een apart verhaal, maar toch is het ontzettend leuk om te volgen en zal het je geen moment vervelen. Adam Sandler acteert gewoon goed en ook de medecast is niet vervelend om naar te kijken. Ik persoonlijk heb erg genoten van de moslims. Ik had er van tevoren erg veel van verwacht en ik moet zeggen hij me zeker niet is tegen gevallen. Dennis Dugan krijgt voor zijn film 'You Don't Mess With The Zohan' 3.5* van mij.
dwid
Gewoon een leuke film om lekker weg te kijken. Ik heb niet echt dubbel gelegen, maar sommige stukjes waren wel erg grappig.
Je moet er niet naar kijken als je niet van (flauwe) humor houdt.
Acteerwerk e.d. zijn ruim voldoende !
Ps. Wat een geweldige mooie lokatie (baai), waar de 'zohan-achtervolgt-phantom op jetski-scene' is opgenomen !!!
Ps2. DISCO DISCO more more
johnrambo
Normaal ben ik absoluut geen liefhebber van de komische film.
Deze keer een uitzondering gemaakt, omdat ik wel eerder een komische film heb gezien met Adam Sandler, en die vond ik wel grappig.
Deze is niet gewoon grappig, maar met momenten zelfs hilarisch.
Vooral in het begin als je nog niet weet wat je kunt verwachten sta je verstelt van de idiote actie's van Zohan.
Een nadeel van dit soort films is dat de grappen na een uur kijken een beetje flauw worden.
Dirtyone
Wat een vreselijke niet grappige film. Ik ben sowieso geen fan van Adam Sandler, maar na deze film ga ik ook zijn toekomstige films niet bekijken. Ik zou mijn tijd er niet aan verspillen.
mike2006
Absurde en op zijn tijd meer als geestige film die het midden-oosten verhaal uitlegt en oplost. Sandler is goed in vorm als ex-Israelische soldaat die een leven op wilt bouwen als kapper. En wie zegt het niet mogelijk is 2 banen tegelijkertijd uit te voeren? Hilarisch! Misschien dat de lengte van deze film nog wat zorgde voor af en toe wat saaiere momenten, maar als komedie meer als geslaagd!
3,5 sterren
Charlie Cheese
- 1936 stemmen
Ik begrijp echt niet waarom het gemiddelde van deze film (op moment van schrijven) boven de 3 ligt. Wat een troep.
Ik vond het echt zelden grappig, 2 keer geglimlacht geloof ik.
Toen Mariah Carey in beeld kwam had ik ook echt het gevoel: Aah, dat miste er inderdaad nog aan.
Xadyu
Ik hou niet van Adam Sandler en zijn films..
Na deze is het ngo steeds niet veranderd.
Bij elke film, en ook deze zijn er goede kanten, niet veel, maar ze zijn er wel.
Deze film vond ik echter niet goed geslaagd, soms grappig, merendeels flauw en lomp.
Leuks voor de kids op de oversekste gedeelte's na.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Torch Song Trilogy

Der Knochenmann
Misdaad / Thriller, 2009

Lady Macbeth
Drama, 2016
new york cityisraëlmidden-oostenhairdressergeheime identiteitladykillermossadheart-throbpalestinian-israeli conflicthairstylehacky sacknemesis soldaatverliefd wordenscrewball-komediecounterterrorismdevelopersterrorist threatfamous sex