Genre: Komedie / Romantiek
Speelduur: 111 minuten / 118 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Nicholas Stoller
Met onder meer: Jason Segel, Kristen Bell en Mila Kunis
Gesproken taal: Engels, Japans en Duits
Releasedatum: 3 juli 2008
Bekijk via CANAL+
Plot Forgetting Sarah Marshall
"You lose some, you get some."
Peter Bretter (Jason Segel) en zijn vriendin Sarah Marshall (Kristen Bell) zijn uit elkaar. Peter is er kapot van en besluit op vakantie te gaan naar Hawaï. Sarah blijkt echter naar dezelfde bestemming te gaan, alleen heeft zij haar nieuwe vriend meegenomen.
- Trailer (YouTube)
Darald
Wyoma
Chuck
bigbudda
leuke comedy, goede cast, vooral mila kunis!!! (70s show) ze ziet er mooier uit dan ooit, de engelse rocker is ook grappig, ik herkende hem van st trinians, een britse film. de humor is goed, mooi geacteerd en t hawai sfeertje verveelt niet 4.0
teigetje37
Redelijke komedie film.
Ik had hem hilarischer verwacht.
Waardering: 2 1/2 sterren
Katharina
Boutfilm. Alleen die musical was wel grappig en dat liedje 'everybody hates you Peter'.
Slynkin
Wel een leuke film met een aparte stijl. Op 1 of andere manier deed ie me denken aan 'Good luck chuck'. Die was alleen net wat beter.
2.5* vooral vanwege die geweldige scene aan de eettafel
SannekePanneke
Je kunt merken dat Hollywood een beetje door z'n verhalen heen is.
Het heeft wel humor en grappige personages. een leuke film voor een avond met vrienden.
Yvo1983
- 1920 stemmen
Standaard filmpje,
Meer meligheid dan komedie.
Voor de vrouwkes zal dit wel een toppertje wezen
PaulieWalnuts
Voor de vrouwkes zal dit wel een toppertje wezen
Voor de mannen bedoel je..... Mila Kunis.
rokkenjager
Heerlijke komedie waarin de invloeden van Judd Apatow simpelweg te schematisch zijn. Vooral de absurde personages en supreem geslaagd en droge one-liners zijn typisch Aptow. De hoofdpersoon anderzijds wel ietwat saai en karakterloos. Iets wat vooral pijnlijk zichtbaar is in de drama-scenes. Wat verder opmerkelijk is aan Aptow's werk, is dat de bijrollen altijd veel energieker en humoristischer zijn. (Jonah Hill alert!) wat een genoot om naar te kijken. fantastische komediant. Geweldige acteur.
Ik blijf werd wel aanhikken tegen de drama. Vooral als de keuze zo simpel voor de hand liggend is wat betreft de 'dilemma'. Judd Apatow lijkt met zijn stijl die zich sinds Knocked Up sterk heeft ontwikkeld een nieuwe omslag te maken in Hollywood. Niet altijd extreem origineel, maar zo verrukkelijk. 3,5*
What's the state fish of Hawaii? ......The Humuhumunukunukuapua'a. Yeah, bitch!
The Last
De invloeden van Apatow (script is niet van zijn hand) zijn er absoluut, maar dit is zo ongelooflijk droog. Waar Apatow in bijvoorbeeld Superbad of Knocked Up stuk voor stuk geweldig grappige personages neerzet, gaat hier om ronduit 'domme' personages. Toch was het zo nu en dan best grappig, niet bepaald een hoogvlieger op komedie of drama vlak, maar het wordt zo ongelooflijk droog gebracht dat het wel iets heeft. Ik heb me wederom prima vermaakt, al wordt nergens het niveau van Knocked Up, Superbad of 40 Year Old Virgin gehaald.
PS: het blijft leuk om sommige acteurs van de genoemde films (Hill, Rudd) terug te zien.
dennisrammstein
zeker geen soort film die ik vaak kijk, maar vond hem erg leuk! en een 0,5 puntje meer voor Mila Kunis he
Naduah
Leuke film....heb hier en daar echt vreselijk gelachen.....kijkt lekker weg....
eVRT
En van de betere comedy's van het jaar, paar keer erg hard moeten (schater) lachen, vooral om de dubbelzinnige grappen die er tussendoor glippen. 3,5 ster maar bij mij ook door Mila Kunis een 0,5 sterretje extra dus 4 sterren wat ik niet zomaar geef aan een comedy, aanrader dus.
F. Gump
Leuke comedy, met een uitstekende cast vanuit mannelijk perspectief
Daarnaast heb ik ook genoten van het personage Aldous Snow, gespeeld door de Engelse komiek Russell Brand. Maar helaas wel een behoorlijk dunne verhaallijn. Man wordt gedumpt, komt ex tegen met haar nieuwe relatie en voelt zich ellendig. Dan raken de rollen omgedraaid en wil vrouw manlief terug. End good all good, gelukkig niet, maar uitendelijk toch. Maar de cast beviel me dusdanig, dat 3.5* er wel van af kan.
PKlijnstra
x-actly, 4*
noxious
goeie film, goeie cast en deftig verhaal, niet zo voorspelbaar als vele andere films van dit genre waar je van bij het begin al ziet hoe de film zal eindigen..
De film heeft alles om naar mijn mening 4* te krijgen.
brabusRUS
2.5* vooral vanwege die geweldige scene aan de eettafel
Good Luck Chuck is alleen veel slechter mede door de idiote humor die er in zit.
Forgetting Sarah Marshall was een erg amusante film! Leuke humor van de hoofdrol speler, Jason. Ook William Baldwin was grappig.
Kortom erg grappige film!
En wat is Mila Kunis toch mooi!
PRACHTIG
, heerlijke humor en 2 heerlijke babes! de humor lijkt heel erg op superbad, dus extra goed!
4.0
kanjertje
Leuke en ontspannende romantische komedie.
Zeker geen topper want na een dik uur toch wel even langdradig tot saai toe.
Toch nog een 3
PS : Aanrader in dit genre is 'Baby Mama' die is toch nog leuker dan deze
missl
De droge opmerkingen zijn wel leuk. Duurt allemaal een beetje lang.
reintje71
Leuke film. De start van de film vond ik wat 'afgeraffeld' overkomen, maar op Hawaii gaat het verhaal steeds beter lopen. Zoals hiervoor reeds aangehaald, de dinerscène aan tafel is echt hilarisch! Als man identificeer ik mijzelf ook makkelijk met de hoofdpersoon Peter, die door Segel goed wordt neergezet. Met twee knappe actrices erbij en een leuk verhaal is dit een lekkere 'wegkijkfilm'.
hwwtje
Leuke film, niet meer dan dat, beetje standaard scenario, niet echt goed genoeg voor een zaterdagavondfilm, eentje voor de lege dinsdagavond zullen we maar zeggen.
mnrk
Mila Kunis is t helemaal....
De film was voor de rest leuk om te kijken...humor was prima.
Zeker een paar keer goed moeten lachen...het opnoemen van de vissoorten in Hawai.
The_Game
Standaard komedie, die nergens echt hilarisch is. Ik heb hem gekeken, omdat Jason Segel erin speelt. Hij heeft ongeveer dezelfde rol als in de serie "How I Met Your Mother", maar dat is hier blijkbaar niet leuk genoeg.
lanogalera
Voor de mannen bedoel je..... Mila Kunis.
In wat voor tijdperk leef jij dan?????
Voor zowel mannen als vrouwen dus!!
Mila Kunis is inderdaad alleraardigst!!! Zachtjes gezegd.
De hele film was vermakelijk moet ik zeggen. Leuke komedie. Hilarisch.
4.0 Doe eens gek.
hannes64
- 1926 berichten
Je kunt merken dat Hollywood een beetje door z'n verhalen heen is.
In elk sneeuwvlokje zit een verhaal, maar kom maar eens een goeie tegen.
Deze was aan de leuke kant....alweer een verhaal wat me zeer bekend tegen komt.
Hm.................wel een paar leuke scene`s, meer ook niet.
Alleen , ik kan niet om Segel lachen....de acteurs eromheen maken alles goed.
Kunis blijf ik even zien als dom vrouwtje in "that 70`s show".
Nu maar hopen dat ze op `t witte doek haar best ook doet, en daar begint ze hier al aardig mee.
Hanna01
Poeh hier vond ik niet veel aan. Niet grappig op een paar stukjes na. Aan het begin vreselijk raar met die scene dat hij naakt is..
Nee dit was het niet.
trouwens leuk dat jonah hill erin voorkwam! die vind ik super
modinator
Niet mokkuh lekker wokkuh film,genoeg lachsalvo's in huis om je een avondje lekker vermaakt te worden.Ook al weet je dat het einde ,zoals de meeste rom-com, voorspellend is,stoort dat je niet.Goed gelachen in ieder geval....4

Romantische komedie 'Forgetting Sarah Marshall' verovert plek in Netflix Top 10

Romantische komediefilm 'Forgetting Sarah Marshall' is zeer binnenkort te zien op Netflix

Garden State

Love & Basketball
Drama / Romantiek, 2000

Man on Wire
Documentaire / Biografie, 2008
ex-girlfriendhawaiirock starone-night standbeautyberoemdheidvakantieuitmakendumped