• 9.413.223 stemmen

Forgetting Sarah Marshall (2008)

Komedie / Romantiek | 111 minuten / 118 minuten (unrated version)

Genre: Komedie / Romantiek

Speelduur: 111 minuten / 118 minuten (unrated version)

Geregisseerd door: Nicholas Stoller

Met onder meer: Jason Segel, Kristen Bell en Mila Kunis

Gesproken taal: Engels, Japans en Duits

Releasedatum: 3 juli 2008

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Forgetting Sarah Marshall

"You lose some, you get some."

Peter Bretter (Jason Segel) en zijn vriendin Sarah Marshall (Kristen Bell) zijn uit elkaar. Peter is er kapot van en besluit op vakantie te gaan naar Hawaï. Sarah blijkt echter naar dezelfde bestemming te gaan, alleen heeft zij haar nieuwe vriend meegenomen.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

leuke komedie van de bende van superbad en knocked up

avatar van nr10micha

nr10micha

Vond het geen geweldige film, niet grappig, ik heb in ieder geval niet moeten lachen. Kan er eigenlijk niet veel meer over zeggen. Alleen kijken als je je eigen écht verveeld.

avatar van Salaskan

Salaskan

Het script is nogal voorspelbaar en de film is nergens echt verrassend, maar ik heb me toch kapot gelachen. De film stijgt boven het genre uit met weinig pretenties, geen flauwe grappen, geen stereotypen, maar juist aandoenlijke personages (vooral Brand is geniaal als ruige Londense rockster die toch niemand kwaad doet), een vrolijke setting en prima acteerwerk. Eindelijk weer eens een "feel-good"-film die nergens saai wordt. 4*

avatar van PeterW.

PeterW.

Dit vond ik weer eens een erg leuke film om te kijken. Had geen moment het idee om de film weer af te zetten (een neiging die ik bij veel films heb).

De casting was goed, het geheel komt zeer overtuigend over. Acteerprestaties vind ik ook zeker niet slecht, de types zijn goed te onderscheiden.

De setting was leuk en gezellig en ondanks de geringe diepgang in het verhaal en de film is het zeker het kijken waard! Absoluut mijn 4 sterren!

avatar van james_cameron

Aangename romantische komedie uit de Judd Apatow-stal, met een leuke cast en een grappig script. Uiteraard weer iets te lang, net als alle Apatow-produkties, maar de sympathieke toon van het geheel zorgt ervoor dat de verveling niet toeslaat. Vooral Russell Brand is hilarisch als Sarah's nieuwe vriend.

avatar van Saaimen

Saaimen

Echt deze film, Heerlijkkk!! Ik haat het roko genre maar deze was toch wel erg grappig!! Lekker niet nadenken en gaan maar..... En Mila Kunis is echt een genot om naar te kijken in deze film heb deze in me eentje gezien en nog om sommige grapen hard gelachen... denk echter wel dat als ik hem over 5 jaar weer zou zien ik het echt een te slechte film zou vinden........

avatar van skompie

skompie

Mila Kunis is idd een genot om naar te kijken. Ik droomde tijdens de film al ff weg. Wat een leven als je met haar daar op Hawaii zou zitten (en dan zonder ex erbij natuurlijk ).

Verder was de film prima en keek ie lekker weg. Moet verder zeggen dat ik had verwacht dat Peter uiteindelijk weer samen met Sarah zou zijn en ze leefden nog lang en gelukkig blabla maar dat was dus toch anders.

avatar van skipy05

skipy05

Erg leuke film. Het is nog eens van de betere film. Het verhaal is zeer goed. Mila Kunis geeft toch een meerwaarde aan de film. Ze speelde het heel goed.

avatar van otherfool

otherfool

Gebrek aan komedie breekt deze film serieus op. We zien Segel en Bell in het begin niet samen als stel, waardoor het, nadat hij met 4 fraaie vrouwen het bed heeft gedeeld en op Hawaii met een gratis suite de al even lieftallige Kunis aan de haak slaat, lastig is voor te stellen dat hij nog immer chagrijnig en ongelukkig ronddoolt. Bijrollen zorgen wel voor wat leuke momenten (Brand is geweldig), maar het is veel en veel te weinig. Niet veel meer dan een slappe chickflick.

2*.

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

Deze film was echt een verrassing voor me,had hem al een tijdje liggen maar gister toch maar eens aangezet met het vrouwtje en we hebben aardig wat afgelachen.

Ik moet erbij zeggen dat ik de unrated version heb gezien,wel komisch om zijn lul in beeld te zien,zie je toch zelden in komedies.

Het verhaal is simpel en voorspelbaar,maar dat doet er niet toe.

Hawai is prachtig,de aankleding is heerlijk,je wilt gelijk een vakantie daarheen boeken.

De grappen zijn heel geslaagd,af en toe plat,maar gewoon erg grappig.

Jason Segel doet het prima,terwijl die op het oog niks heeft wat hem bijzonder maakt,zou hem zo voorbij lopen op straat,heel gewoontjes maar zat goed in zijn rol.

Mila Kunis is echt een plaatje om naar te kijken en in iets mindere mate mocht Bell er ook wezen.

De andere karakters die voorbij kwamen in deze film waren ook allemaal leuk.

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

avatar van gotti

Da's de dvd hoes lijkt me...

avatar van erck

erck

zeer vermakelijk en verrassend voor haar genre.

avatar van wasta

wasta

Eindelijk weer eens een leuke (romantische) komedie!

avatar van Mescaline

Mescaline

Leuke film voor tussendoor!

Grotendeels door Jason Segel die ik al kende van How I Met Your Mother.. doorhem heb ik deze film een kans gegeven!

Maar ook Mila Kunis acteerde erg goed! erg mooie vrouw ook!

Het Script is simpel en verre van orgineel maar de film is zijn volle speelduur vermakelijk.. daarom ga ik voor een 3,5

avatar van getthecool

getthecool

Erg leuke komedie, heb me geen minuut verveeld. Zonder enig verwachtingspatroon gekeken en de combinatie van humor, verhaal, goede personages en romantiek maakt het een zeer toegankelijke feel-good film.

avatar van danuz

danuz

Hoe meer Apatow producties ik achter de kiezen heb, hoe meer het op een ons-kent-ons wereldje begint te lijken. Telkens duiken weer diezelfde koppen op. Forgetting Sarah Marshall is een net niet helemaal goed gelukt liefdesdrama met een erg aanwezige humoristische ondertoon. Segel als heartbroken kid speelt z'n rol fijn, maar toch had ik soms meer van zijn zielepijn willen proeven, om op die manier ook juist meer van de humor te kunnen genieten (denk aan een Punch Drunk Love). Vond het nu allemaal best grappig, soms enigszins aandoenlijk, maar de film lijkt op beiden vlakken net niet helemaal goed uit de verf te komen.

avatar van Theunissen

Leuke luchtige komedie waar ik toch regelmatig om heb moeten lachen. Mila Kunis was een zeer mooie maar ook zeer leuke verschijning in deze film. Ik vond trouwens de hele cast voor deze wel goed gekozen.

avatar van Aapje81

Aapje81

De gehele film zat ik te denken dat ik graag met Mila Kunis naar bed zou willen, daardoor is de rest mij een beetje ontgaan. Ik meen mij echter te herinneren dat ik af en toe best gelachen heb. Maar het geheel een beetje gezichtloos vond. Verder is het wel een sympathiek filmpje met een leuke cast en vooral een leuke mannelijke bijrol (ik doel op die rocker maar weet zijn naam niet). Maar ehm ja Mila Kunis is toch echt het hoogtepunt. Ze heeft er nog nooit zo heerlijk uitgezien als in deze film.

avatar van omnitoaster

omnitoaster

dit is dus 1 van de weinige romantische komedies waarvan ik zoiets heb: dit IS het gewoon.

ten eerste wil ik zeggen dat Mila Kunis zo mooi is dat het je aandacht bijna van de film afleidt.

ten tweede een groot compliment voor Jason Segal. Deze acteur weet met zijn personage voor elkaar te krijgen dat je helemaal meegesleept wordt in het verhaal, iets wat ik menig andere acteur (hugh grant bijvoorbeeld) minder vaak en minder succesvol heb zien doen.

dan is er nog de grote show steler: Russel Brandt. wat een meesterlijk personage ook:. Alle scenes met hem waren dan ook de scenes met de meest flauwe humor erin (met de scenes met de stief broer erin als 2de)

de sfeer van de film, eigenlijk alles weet bij mij op de 1 of andere manier Precies de juiste snaar te raken.

Leland Palmer schreef:

. Ik begin op een dikke 3,5, maar dan begin ik ook erg rustig.

iets wat ik hier nu even niet voor elkaar kreeg , van mij krijgt ie de volle 4,5*

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Alweer zo’n middelmatig filmpje, maar eigenlijk had ik er niet veel meer van verwacht. Een filmpje van de makers van the 40 year old virgin en knocked up, twee films die me niet echt konden bekoren. Waarom heb ik deze dan toch bekeken? Voor Jason Segel ☺. Ik wou deze acteur graag eens in iets anders dan How I met your mother zien spelen, de serie HIMYM vind ik geweldig, supergrappig, en hij speelt er echt subliem in. Het personage in deze film heeft wel veel trekjes van Marschall (zijn personage in HIMYM). Maar op een of andere manier geeft hij er hier toch een andere wending in. Het verhaal is zeer voorspelbaar, maar eigenlijk niet storend. Er zitten enkele betere grappen in, maar over ‘t algemeen iets te plat naar mijn smaak. Russel Brand kon mij totaal niet overtuigen in zijn rol, en vond ik ronduit irritant omdat hij zo hard probeerde de trekken van Johnny Depp na te spelen, ipv een originele wending aan het personage te geven.

Al bij al goed om eens gezien te hebben, maar daar blijft het alweer bij.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Lekker romantisch filmpje. Niks mis mee. De ongedwongen manier waarop Jason Segal de rol neerzette, zorgte ervoor dat het prettig is om naar deze film te blijven kijken. Grappig wordt deze film nergens maar wat betreft romantiek zit je helemaal goed met deze film.

avatar van Epitaph

Epitaph

Vond de film op sommige momenten erg stroef, viel me daarom behoorlijk tegen.

avatar van stoffel75

stoffel75

Bizarre, onevenwichtige komedie. En dat was er nou net zo leuk aan.

Niet dat ik dit persoonlijk een pluspunt vind, maar hoe vaak zie je een man frontaal naakt in een film; meestal is dat toch voor de vrouwelijke personages weggelegd, of vergis ik mij ?

En was inderdaad raar om Kunis te zien in iets anders dan 'that 70's show', maar daarom niet minder geslaagd; ziet er hier bijzonder lekker uit. Ook genoten van het kleine rolletje van Rudd.

avatar van aburex

aburex

Goed gemaakte romantische komedie die me geen moment heeft verveeld. De vrijwel onbekende sterren doen het prima, maar het zijn vooral de bijrolletjes die het hem doen vind ik. Mila Kunis vind ik tussen haakjes gezegd een prachtige vrouw

avatar van V

V

aburex schreef:

Mila Kunis vind ik tussen haakjes gezegd een prachtige vrouw

(Absoluut mee eens!)

avatar van Minority_Check

Minority_Check

Ik had veel meer van verwacht

waar superbad, knocked up en Zack and Miri Make a Porno echt hilarisch waren was dit gewoon slecht.

voor zover heb ik alleen bij de scenes van Jonah hill gelachen voor de rest niet meer. daarom geef ik ook een 1

jason segal kan het voglens alleen maar bij de serie houden

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Toch weer een zeer geslaagde film uit de Apatow stal.

Ook altijd leuk om al die leden van de Apatow family weer te zien. Vooral de bijrollen van Rudd en Hill zorgen weer voor een meerwaarde. Toch mis ik Rogen altijd in dit soort films vooral omdat Segel erg onleuk is.

Toch wel een leuke romantic comedy maar gaat net de mist in wat het belangrijkste is zo'n film en dat is een satisfying outcome. Als ik de berichten hier zo lees sta ik hier erg alleen in maar ik vond juist Sarah (Kristen Bell) heel sympathiek en weet vooral in het laatste half uur mijn hart te winnen. Na haar "emotionele" uitbarsting komt zij heel oprecht en aandoenlijk over. Al kan dat ook komen door mijn zwak voor Kristen Bell.

Wat ook erg jammer is is dat we Segel en Bell niet meemaken als stel. For history is onduidelijk en de wat dramatische momenten voelen dan ook vaak wat leeg aan. Gelukkig weet Bell in het laatste halfuur de lichte drama segmenten toch nog een ziel te geven. Voor de rest komen er sporadisch best komische stukken voor maar Segel's unfunniness haalt het comedy niveau wat omlaag. En gelukkig hebben we dan nog Russell Brand die op comedy niveau echt de show steelt.

Zweefde tussen de 3,5* en de 4* maar door de voor mij persoonlijke tegenvallende outcome hou ik het op een dikke voldoende. Toch een geslaagde titel voor mijn Kristen Bell night, nu op naar Fanboys.

avatar van Respekked

Respekked

Het charme offensief van Sarah maakte mij juist alleen maar meer hopend op een goede afloop tussen Peter en Rachel (het wel bekende 'oh doe het nou niet jongen' gevoel) Ben dan ook veel meer gecharmeerd van Kunis .

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Film blijft toch nogal rondspoken in mijn hoofd, net wat mijn overtuiging nodig had. Ik gooi er een halfje bovenop.