Genre: Drama / Thriller
Gesproken taal: Arabisch, Engels en Frans
Releasedatum: 26 februari 2009
Bekijk via Netflix
Plot Traitor
"The truth is complicated."
Wanneer de recht naar het doel werkende FBI-agent Roy Clayton de leiding neemt in een onderzoek naar internationale samenzweringen, lijken alle sporen naar de voormalige U.S. Special Operations-officier Samir Horn te leiden. Het 'inter-agency task force' kijkt in deze zaak uit naar een ontmoeting met Carter, een veteraan van de CIA die blijkbaar zijn eigen agenda heeft en naar Max Archer, een bevriende FBI-agent. De 'task force' linkt Horn met een gevangenisontsnapping in Jemen, een bomaanslag in Nice en een overval in Londen. Geobsedeerd door het vinden van de waarheid, zoekt Clayton Horn over de hele wereld en dit terwijl de illustere en onvatbare ex-CIA'er zich dieper en dieper ingraaft in een wereld van schaduwen en intriges.
Samir Horn
Leyla
Hamzi
Jonkman
Gish
Net gezien in de States, prima film, spannend verhaal en mooie rol van Cheadle. Aanrader !
salim
leuke film met een paar verrassende plotwendingen. En inderdaad een hele goede rol van Don Cheadle.
ralfsjam
lekker filmpje, goed neergezet en vorm gegeven! in alle opzichten goed, maar nergens echt erg goed. aanrader voor die gene die een lekkere serieuze thriller zoekt. 3.5
mardirk
deze kijkt lekker weg hoor
heb hem net gezien en zeg zeker het is een aanrader
zeker voor de mensen die van een leuke triller houden
deze geet ik een 3.5
Charlie Cheese
- 1936 stemmen
Eigenlijk een zeer goede film. Ik vond hem alleen net wat te langzaam..vandaar 3.5*, anders 4.0*.
ken1976
Ik kan hier heel kort over zijn, goed verhaal , soms wel wat saaie momenten maar in het algemeen kijkt hij lekker weg. Het is wel een film waarbij je goed je aandacht bij moet houden!!!
3,5 sterren voor deze aardige thriller!
Spil
Ik kan hier ook kort over zijn: lekkere thriller met een goed verhaal! Gebrek aan snelheid heeft mij niet gestoord. Je krijgt als kijker alle tijd om erin te komen en hij wordt nergens saai.. Prima rol van Cheadle! 4* van mij
mixmaster
uitstekende thriller die lekker spannend is tot het eind.
realistisch verhaal en ook prima geacteerd.
christophel
ik vond hem wat traag op gang komen, echt spannend vond ik hem niet, wel goed gespeeld....3,0
Maphesta
Hele goeie film! Echt uitstekend! Acteerwerk is goed, screenplay is goed, alles!
Dit had qua verhaal een film kunnen zijn die vaag en onduidelijk was, maar vanwege het uitstekende script is dit niet het geval.
Een spannende en realistische drama/thriller die je confronteert met de realiteit.
Aanrader!!
Felicia
Prima filmpje met leuk acteerwerk, goed camera werk en een spannend verhaal
kaatje77
Domme film,
De Amerikanen willen ons weer eens laten geloven dat er achter elke boom een terrorist staat.
De dreiging is overal.
Maak je volk bang en je kunt weer geld pompen in je oorlogen.
Gelukkig is de FBI zo goed dat ze hun volk toch nog kunnen beschermen voor al dit kwaad.
Dit hebben we al veel te vaak gezien!!!!
whimp
Geen domme film, zie geen logica in dat een land die in een economische crisis is een smoes gaat gebruiken om geld te 'lozen' in een oorlogsmachine. En deze film is niet gemaakt door de amerikaanse overheid. De film kwam op mij ongeloofwaardig over en de acteurs deden het goed en idd, de strijd gaat door maar denk dat de vredelievende mens/moslim langzaam terrein aan het winnen is en iedereen inziet dat dit geen situatie is waar iets uit te winnen valt. 3,5*
martenaria
wereldfilm, van de eerste tot en met de laatste minuut. don c. rules!
Nasty
Zeer onderhoudende film .
Er word een lekkere sfeer opgebouwd , waarin je lekker in mee kon gaan .
Het verhaal was goed maar hier en daar voorspelbaar .
De film heeft mij de volle 114 minuten weten te boeien , en het gebrek aan snelheid zoals enkele mensen hier boven beschreven heeft mij helemaal niet gestoord
Redelijk goed camera werk , en ook de acteer prestaties vielen niet tegen .
Helaas probeerde 1 van de 2 agenten te veel op Brad Pitt te lijken , was niet nodig geweest .
Van mij 3,5 *
Nasty
aan deze comments te zien weet ik genoeg downloaden die hap
grandpa
Zeer onderhoudende film .
Er word een lekkere sfeer opgebouwd , waarin je lekker in mee kon gaan .
Het verhaal was goed maar hier en daar voorspelbaar .
Redelijk goed camera werk , en ook de acteer prestaties vielen niet tegen .
Van mij 3,5 *
zouden mij woorden geweest kunnen zijn. prima onderhoudende film en geen seconde verveeld
boldhead
zeer goeie film met een goeie opbouw en verveeld geen moment
het ging niet te snel en niet te langzaam, dus gewoon goed
helleke
Een van de beste films die ik het afgelopen jaar heb gezien!
Don Cheadle bewijst hier nogmaals wat voor een groot acteur hij geworden is.
Hij is in staat om een film in zijn eentje naar een hoger niveau te brengen.
Na Denzel Washington begint hij meer en meer mijn favoriete acteur te worden.
De films die in eerste instantie bij me opkomen waarin hij de hoofdrol vertolkt zijn naast deze, Talk To Me en Hotel Rwanda.
Een verdiende 4 sterren.
fockbejaarden
Ik vond het een mooie film. Don Cheadle laat ook weer hier zien dat hij een goede acteur is. Ik vond het niet te lang duren en de film boeide me van het begin tot het eind. Een aanrader.
Mr_White
- 2067 berichten
Aardige film. Don Cheadle laat na Hotel Rwanda weer eens zien dat hij een film kan dragen. Plot is wel een beetje voorspelbaar en het thema van terrorisme is wel erg 'voorzichtig' uitgewerkt (zo worden we er o.a. constant aan herinnerd dat de Koran geweld afwijst). Verder wel een solide film.
Blood Duster
Heb me ook aardig vermaakt met deze film. Boeide me van top tot teen...
Captain Pervert
Boeiende film, maar niet eentje die me erg lang zal heugen. De grote plottwist voel je ergens al een beetje aankomen, maar toch is de film best spannend.
Over het thema ben ik minder te spreken. Het geheel kwam een beetje op mij over als een poging te laten zien dat je moslims niet over één kam mag scheren. Na alle films waarin 'arabs' als badguys worden neergezet is blik aan de andere kant weleens nodig. Prima. Wat beweegt hen? Met welke dilemma's worstelen ze? Maar hier blijft de film (te) oppervlakkig in. Er is geen duidelijke stellingname stegen stigmatisering van moslims, noch een aanklacht tegen de hakbars.
De film houdt het maar bij de boodschap: "er staan ook best vreedzame passages in de Koran en het is niet alleen maar haatzaaierij". Tsja.
Moovey
Uitstekende film. Opnieuw sterk acteerwerk van Don Cheadle en Guy Pearce. De film blijft heel lang spannend zeker omdat je na de bombing in Nice niet helemaal zeker bent of Samir wel een van de good guys is
Een van de betere films van het jaar tot nu toe. 4,5 sterren.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Trade
Misdaad / Drama, 2007