Genre: Actie / Thriller
Releasedatum: 2 februari 2017
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Sleepless
"Don't judge a cop by his cover."
Vincent is een corrupte politieagent die samen met zijn partner een lading cocaïne van een drugsbaron weet te stelen. Het gevolg is dat deze zijn zoon kidnapt en hem vasthoudt in een nachtclub. De enige manier om zijn zoon te redden is om de drugs terug te brengen, maar hij krijgt gedurende de avond te maken met bedrog en verraad.
Vincent Downs
Thomas
Doctor at Hospital
Bennik
tbouwh
Best okee, deze doorsnee misdaadthriller. Foxx, Monaghan, het zijn niet mijn acteurs. Maar in het vlotte Sleepless heb ik me nauwelijks aan ze hoeven ergeren. Genoeg actie, snelle montage en een verhaal dat telkens net interessant genoeg blijft. Hier en daar gaat de film net iets over de top of zijn de wendingen te ongeloofwaardig, maar met de amusementswaarde zit het goed. Onder de cast overtuigde met name de bad guy (Scoot McNairy). Voor 3.5* is het scenario te gemiddeld, daar ik gewoon al te veel films heb gezien met een vrijwel identieke plotverloop.
mrklm
Een schietpartij bij een mislukte drugsdeal met corrupte politie-agenten leidt tot een kidnapping, een steekpartij, agenten die agenten in de gaten houden en talloze dubbele agenda's. Een hoop onzin, een hoop geknok, een paar achtervolgingen, dit alles zwak geregisseerd waardoor de actie erg onoverzichtelijk en vaak verwarrend is. Maar het vervelendst is wel het constante gewiebel met de camera en de zeer aanwezige pulserende soundtrack: beide middelen waarmee regisseur Bo Odar probeert te verhullen dat het verhaal flinterdun en clichématig is en dat er tussen de actie door eigenlijk niets te genieten valt. Voor beginners in het genre wellicht beter te verhapstukken, maar de kenners van dit genre weten wel beter.
mjk87 (moderator films)
Film die steeds beter wordt en ik heb me eigenlijk prima vermaakt. Het verhaal is flinterdun en dat hele zijplotje met Foxx' vrouw is alleen maar clichématige overtollige ballast, maar dat is zo ongeveer het enige dat op deze film is aan te merken. Foxx is gen wereldacteur maar wel enorm sympathiek - in de hele film gun je hem eigenlijk alles. Verder een aantal leuke schurken lekker dik aangezet, een aantal goede knokscènes die lekker kort worden gehouden en vooral richting het eind wordt het zelfs lomp geweld. Heerlijk! Verder een heel aardige soundtrack en score en mooie sfeervolle plaatjes van Vegas. 3,5*.
Y&T
mrklm, mark my words.
wat een dramatisch slechte 'thriller'. Verhaal niveau diep onder de ondergrens.
Hopeloos acteerwerk, vooral zoonlief spant daarin de kroon, een Disney verhaaltje waarin moeder de verpleegster zomaar een pistooltje bij heeft en manlief redt van een zekere maar wisse dood.
Zeer irritante soundtrack , en dan bij scene wisselingen altijd maar weer die stadsgezichten....
Als je dit soort pulp ziet , wat doet dat verlangen volgende week naar vriend John Wick!!
orko82
Mooie panoramabeelden van Las Vegas kunnen de film niet redden. Heb Foxx wel eens betere tough guys zien spelen en plot is flinterdun. Actie oogt wel goed.
pirke12
Zeer vermakelijke actiefilm die geen minuut verveelt .....
Natuurlijk wel allemaal voorspelbaar , maar goed dat is Fox hè
DeCol
De trailer is beter!
Ik zag de trailer van Sleepless een aantal keer tijdens andere bioscoopbezoeken en het leek me wel wat. Geen hoge verwachtingen, maar een leuk actiefilmpje. Wat bleek? Ik had gelijk.
Sleepless is best te pruimen, maar goed is het zeker niet. Voorspelbaarheid ten top! Wel een hoog tempo en de actie is prima. Jamie Foxx zoals we hem kennen.
En om terug te komen op de trailer. Hier laten ze ten eerste veel te veel in zien. De beste scènes en belangrijke info. Maar hij is wel tof. Flitsende beelden en goede muziek. Ik had I got enemies ook wel in de film verwacht, maar dat was helaas niet zo.
Shinobi
"They said it was just going to be an easy grab."
Blijkbaar is dit een remake van een Franse film, maar echt verheffend is het allemaal niet.
Het gegeven is uiteraard erg clichématig; een agent steelt zonder het te weten drugs van een misdaadbaron waarop laatstgenoemde wraak wil nemen. Het vormt de opmaat naar een voorspelbaar verhaaltje dat aan elkaar hangt van vele toevalligheden en vergezochte wendingen.
Juist het redden van zijn zoon zou een prioriteit moeten zijn, maar dit wordt al gauw afgezwakt. Naast het feit dat zowat elk personage een stompzinnig motief meekrijgt, om het dunne plot maar voort te kunnen stuwen. Het resulteert zich in een onnodige ingewikkeldheid hoe eenieder met elkaar is verbonden. Wat dat betreft spreken de domme handelingen voor zichzelf.
Uit de Las Vegas setting had meer gehaald kunnen worden, maar verder dan een paar sfeervolle beelden komt men niet. Desondanks is de pacing best redelijk en zorgen de aardige actiescènes ervoor dat je als kijker nog enigszins kan genieten. Het is alleen wel jammer dat het personage van Jamie Foxx zo onoverwinnelijk wordt neergezet, ondanks de gevolgen van zijn verwondingen die - ogenschijnlijk - enkel opspelen als de actie is afgelopen.
Al met al een spanningsloze actiefilm waar een hoop aan schort. Dat er zelfs gehint wordt naar een vervolg is dan ook lachwekkend.
2,0 Sterren.
Alathir
"What happened to your face?"
Voor fans van het actiegenre is dit nog wel een goede film. Hier en daar kent Sleepless zelfs een leuke twist en ondanks dat het verhaal misschien niet speciaal is, wordt er toch vrij veel uitgehaald. De speelduur is absoluut een plus want langer had deze film zeker niet mogen duren. Ik heb de indruk dat Sleepless een beetje mee wilt gaan op het succes van een film als John Wick want het hele gebeuren in de club had er wel wat van weg. Een verschil tov. John Wick is dat er meer met de vuisten wordt geknokt. Verder ook een fijn sfeertje begeleid met heerlijke rapmuziek.
De film kent inderdaad een aantal vreemde keuzes maar wie denkt in zulke situaties nog volledig helder na? Bovendien ook fijne aftiteling.
Kondoro
[I] Sleepless[/]
Ik vond Sleepless niet echt bepaald een ‘geweldige’ film. De film kent hier en daar echt zijn dieptepunten en ik vond het nergens echt spannend worden. Jamie Foxx speelt hierin zijn rol niet uitstekend en hoewel ik hem in leukere films heb zien spelen vond ik hem hier echt saai acteren en, Sleepless is de zoveelste film waar de trailer het meeste verklapt en hij eigenlijk niet meer indrukwekkend word. Het hele ‘Good cop, Bad Cop’ idee er achter vond ik prima maar, daar blijft het wel bij.
We volgen hier Foxx als corrupte agent die ook aan cocaïne handel doet samen met zijn partner. De stad (Ik dacht Las Vegas) krioelt van de corrupte agenten en daarvoor word er hard gewerkt door Bryant om deze agenten aan te pakken maar, als zelfs haar eigen partner corrupt is, lijkt het einde echt niet nader in dit gevecht. Ach ja, als je veel geld kan maken waarom zou je de kans dan niet pakken?
Maar goed, in Sleepless volgen we het verhaal achter Vincent die buiten zijn reguliere werk als agent een drugs handelaar / jager is en zo doende vanuit zijn werk (wat uiteraard hiermee hartstikke handig is) met dit werkje bezig is en misschien nog wel wat geld er mee kan verdienen. De film heeft een matig drama verhaaltje waarin Vincent zijn familie al gauw naar voren komt en dan met name zijn zoon.
De film begint echter lekker, we komen in een mooie achtervolging door de straten van Las Vegas (?) en daarna nog in een shoot-out. Wanneer dit niet bepaald loopt zoals de heren wouden en ze in het begin van hun dienst te horen krijgen dat ze aan deze zaak kunnen werken nemen ze de zaak aan en proberen zo een beetje alles te omzeilen dat hun daar waren, al word hier niet veel aandacht aan besteed. Wanneer Vincent zijn zoon mee neemt word hij ontvoerd uit de auto en mee genomen naar het de casino van Rubino en hier gekidnapt word, door Rubino. Wanneer zijn vader hem gaat proberen te redden komt Vincent op allerlei problemen terecht en komt onder andere zijn oude vriendin Bryant weer langs.
Nee, deze film word niet echt speciaal en is eerder te erg cliché dat hij nog serieus genomen kan worden. En dan vooral ook de eind scene dat Novak er met een M4 geweer staat te schieten, en er maar geen gehoor door de politie word genomen, vond het wel een rare situatie daar. Ik krijg bij Sleepless een te veel gevoel van de Taken (2008) reeks waardoor het gewoon niet meer spannend was en / of speciaal was. Vooral het einde kondigt een tweede deel aan wat voor mij niet had gehoeven. Erg blij dat ik deze niet in de bioscoop heb gekeken want anders was ik in slaap gevallen.
Ondanks dat deze voorspelbare Misdaad / Actie film niet meer is dan een dertien in dozijn clichematige film, keek hij opzicht vanwege het hoge tempo en de vele wendingen (wel eigenlijk allemaal clichématig) toch nog wel lekker weg (duurt ook maar circa 90 minuten). Ook gebeurt er meer dan genoeg qua actie, hoewel die verder niet echt bijzonder is en deze bestaat ook vooral uit vechten en pief paf poef geschiet.
Het verhaal (waarbij het draait om een gestolen lading cocaïne, ontvoering en corruptie binnen de politie van Las Vegas) weet niet echt te boeien en is eigenlijk ook nergens spannend. Wel is het leuk gedaan dat het verhaal zich op de opening na (eerste circa 20 minuten) afspeelt in een casino, te weten het Luxus casino, en dat zorgt natuurlijk voor de nodige sfeer. In het casino speelt het verhaal zich af bij de ingang, toilet, kantoor, wellness, opslagruimte, bar, disco, speelhal, trappenhal en parkeergarage en in dat laatste speelt zich ook de finale van het verhaal af (daarna volgt overigens nog een ontknoping of beter gezegd de ontmaskering van een corrupt iemand), welke ik best aardig vond. Het casino werd fraai weergegeven en hetzelfde geldt voor de stad Las Vegas en vooral de avond- en nachtopnames daarvan.
Gezien het meespelen van Jamie Foxx (in de rol van politieagent Vincent Downs, die samen met zijn partner Sean Cass tijdens de opening van het verhaal 25 kg cocaïne stelen en waardoor je in eerste instantie denkt dat hij corrupt is, maar naderhand blijkt hij juist een goede undercover agent te zijn) en Michelle Monaghan (in de rol van Jennifer Bryant van Interne Zaken die Vincent Downs verdenkt van corruptie en hem daarom ook volgt) had ik eigenlijk meer verwacht van het verhaal, want het is niet meer dan een voorspelbaar standaard verhaal, welke ook al tig keren is verfilmd (vandaar ook "dertien in een dozijn"). Daarom is het eigenlijk vreemd, dat men op het einde nog de mogelijkheid openhoudt voor een eventueel vervolg en dat zal dan waarschijnlijk een soort vervolg worden als "Taken 2 (2012)".
De cast (die het opzicht nog verdienstelijk deed) bestaat eigenlijk allemaal uit clichematige stereotypen, zoals de eerder genoemde twee bekende hoofdrolspelers Jamie Foxx en Michelle Monaghan (die het hele verhaal met een sip en boos gezicht kijkt) en verder nog Dermot Mulroney (in de rol van Stanley Rubino die de leiding heeft in het Luxus casino en waarvan 25 kg cocaïne wordt gestolen), Scoot McNairy (in de rol van de harde crimineel Rob Novak, voorwie de 25 kg cocaïne eigenlijk bestemd zijn), David Harbour (in de rol van Doug Dennison die ook werkt voor Interne Zaken en die de partner is van Jennifer en die uiteindelijk corrupt blijkt te zijn en daarbij werkt voor Rob Novak), Octavius J. Johnson (in de rol van Thomas Downs, die dus de zoon is van Vincent en die ontvoerd wordt door Stanley Rubino om hem te ruilen voor de gestolen 25 kg cocaïne) en Gabrielle Union (in de rol van Dena Smith die de moeder is van Thomas Downs en die vroeger de vrouw was van Thomas Downs, ze zijn nog niet gescheiden, en die nog steeds van haar houdt).
Kortom een overbodige voorspelbare clichematige dertien in een dozijn Actie / Thriller film, die gezien het hoge tempo, de vele wendingen en de actie, wel nog enigszins weet te vermaken.
P.S. de titelsong "Sleepless" is overigens een juweeltje
tattoobob
Been there,done that..........dat is wat er in mijn hoofd opkwam toen ik deze film keek,nergens iets origineels en alles binnen de lijntjes.
Acteerwerk was wel oke maar daar heb je nog geen goede film mee.
Veel te veel herhaling en voorspelbaarheid.
coumi
Harde actiefilm die de die hard liefhebbers niet zal teleurstellen. Gelikt gemaakt, hoog tempo, enkele goede vechtscènes en de verplichte opnames in een discotheek(heerlijk, die opzwepende beats) zitten er ook weer in. Leuk verder dat Las Vegas nu eens van een andere kant word getoond(door enkele fraaie locatiebeelden lijkt het zowaar op een normale stad). Wie wat dieper nadenkt over de handelingen van de personages, zal zich waarschijnlijk storen aan het gebrek aan logica. Bijna iedereen in deze film doet naast erg stoer ook erg dom(met als dieptepunt het normaal leukste meisje van de klas Monaghan die hier een sterke chick moet uitbeelden) , waardoor je verhaalinhoudelijk nogal naar een op hol geslagen gebeuren zit te kijken. Zodoende krijg je ook nooit het echte gevoel van optimale betrokkenheid bij deze nochtans zeer serieus gebrachte actioner, aangezien je donders goed beseft dat dit allemaal in het echte leven nooit zo zou verlopen. Sleepless is dus vooral een beetje brainless en kun je dat accepteren dan heb je een redelijke, half geslaagde maar vlug te vergeten adrenalinekickje.
Brabants
Ietwat saai kat-en-muisspel door een te voorspelbaar plot en her en der slecht acteerwerk. Na een redelijk begin zakt het behoorlijk in elkaar, maar naar het einde toe weer wat spanningsopbouw en over de gehele linie toch wel wat actie. Helaas niet goed genoeg om deze actie/thriller steker te waarderen, maar goed genoeg als een tussendoortje.
Pazmaster
Een standaard actiefilmpje met een simpel verhaal maar de cast is best oké en de vaart wordt er goed in gehouden waardoor het niet verveelt. Best vermakelijk.
IH88
“Fuuuccccckkkkk”
Fijne actiefilm. Gave actiescènes, een snelle montage, een mager verhaal, domme dialogen, lekkere oneliners, humor, corrupte agenten, helden, Oost Europese bad guys met littekens etc. Wat wil je nog meer? We volgen Jamie Foxx die de slechtste dag van zijn leven beleefd.
Drugs gestolen, neergestoken worden, zoon gekidnapt, klappen krijgen, zeurdige ex-vrouw, zeurdige interne zaken agente... Je kent het wel. Sleepless doet niet aan opbouw en je wordt gelijk in het verhaal gedropt. Met sterke acteerprestaties met vooral McNairy en Monaghan die de gekte goed aanvoelen. Je bent de film zo weer vergeten, maar Sleepless is zeker het betere hersenloze popcornvermaak.
filmkul
Matige actiefilm. Het verhaal is zwak en zeer ongeloofwaardig. Door vrijwel geen humor toe te voegen neemt men de film veel te serieus. De vaart zit er verder goed en de film bevat een aantal spannende scenes. Richting het einde wordt de plank volledig misgeslagen, zowel qua verhaal als actiescenes. Het acteerwerk is gemiddeld en visueel ziet de film er goed met Mann achtig camerawerk. Niet bioscoopwaardige film. 2.0
cor1946
Lekkere actie film voor een waardeloze tv avond. Jamie speelde goed met Michelle Monaghan.
ikkegoemikke
“When you hang with scumbags...
You need a safety net.”
Geen flauw idee waarom deze film de titel “Sleepless” heeft meegekregen, maar ik garandeer je dat je er geen slapeloze nacht aan overhoudt. Of het moet uit ergernis zijn, want ik heb me mateloos geërgerd aan deze film. Niet alleen vanwege het feit dat het onderwerp al tot vervelens toe gebruikt werd, maar ook vanwege de onzinnigheden en belachelijke situaties. Schijnbaar is het een remake van een befaamde Franse actiefilm. Deze Amerikaanse versie werd echter voorzien van zulke buitenproportionele toestanden en overdreven actiescènes dat het totaal ongeloofwaardig werd.
Het begint allemaal met een overval door agent Vincent Downs (Jamie “Django Unchained” Foxx) en zijn partner Sean (T.I.) waarbij ze een groot aantal kilo’s cocaïne buitmaken. Spijtig genoeg is dit eigendom van de illustere casino eigenaar Rubino (Dermot Mulroney) die de drugs beloofd had aan een zekere Novak (Scoot "Aftermath" McNairy). Niet bepaald volk waar je problemen mee zoekt. Alhoewel. Achteraf gezien is Rubino niet zo’n ijzervreter als hij in het begin laat uitschijnen, maar eerder een angsthaas die duidelijk niet weet hoe de situatie onder controle te houden. En Novak ziet er wel onguur uit (en aan de wallen onder zijn ogen te zien heeft hij wel enkele slapeloze nachten achter de rug) en heeft blijkbaar een netwerk van connecties (althans zijn vader toch), maar deelt hoofdzakelijk orders uit aan anderen om vuile werkjes op te knappen.
Soit. Als klap op de vuurpijl wordt Vincent’s zoon Thomas (Octavius J. Johnson) ontvoert en krijgt hij een messteek in de onderbuik. Dat zorgt dan wel voor nogal wat bloedverlies en enorm veel hinder tijdens het zich voortbewegen. Maar geen paniek. Tijdens cruciale momenten kan hij dit euvel mentaal overwinnen schijnbaar (ofwel heeft hij een lading cortisone spuiten bij). Laten we dan ook de twee clowneske figuren (een soort Starsky en Hutch) van Internal affairs niet vergeten die algauw in de smiezen hebben dat Vincent en Sean corrupt agentje spelen na hun uren. En dan om Vincent’s dagje echt helemaal te ruïneren, belt zijn vrouw (of toekomstig ex-vrouw) om de haverklap om te weten of hij zijn zoon al heeft gevonden. Je kan dus wel zeggen dat het niet Vincent’s dagje is.
Laten we eerst de positieve punten opsommen. Als je liefhebber bent van een potige actiefilm dan zal je deze film wel kunnen appreciëren, want de actiescènes volgen elkaar op in sneltreintempo. Jamie Foxx’s rol is verre van vergelijkbaar met die uit “Django Unchained” maar hij overtuigt toch als keiharde agent die tracht het hachje van zijn zoon te redden. Het intelligentieniveau van Novak is niet bijster hoog maar zijn psychotisch, krankzinnig gedrag was wel levensecht te noemen. Scoot McNairy speelde voor mij dan ook de meest geslaagde rol in deze voor de rest verwaarloosbare film.
Tot zover de positieve randopmerkingen. Dat de actiescènes er uitermate clichématig uitzien, is niet zo echt het probleem. Dat Foxx telkens bij een nieuwe confrontatie weer een verrijzenis meemaakt, begon me wel de keel uit te hangen. Ik ben er zeker van dat Christus stik jaloers is op mans uithoudingsvermogen en wonderbaarlijke genezingen. Telkens moet Foxx zich na een vechtpartij weer meer dood dan levend voortslepen, om vervolgens weer kwiek en monter een volgende belager plat te meppen. Dat een casino eigenaar met waarschijnlijk toch aardig wat poen en persoonlijke lijfwachten zich zo makkelijk laat intimideren op zijn eigen terrein is compleet ridicuul. En het leek wel alsof Bryant (Michelle Monaghan) het grootste deel van de film aan de ingang van het casino heeft gestaan, schaapachtig rondkijkend en onderwijl verwoede pogingen ondernemend om de zaak te doorgronden. Wie de hoofdprijs voor “Corruptste agent van het jaar” zou winnen, zag je al van ver aankomen. Maar het meest onwaarschijnlijke is de persoon die de beslissende actie onderneemt op het einde van de film. Dat er geen gebrek aan actie is in deze film is overduidelijk. Maar inhoudelijk is het allemaal een beetje lachwekkend. “Sleepless” is alternatief kijkvoer voor een slapeloze nacht.
Filmkriebel
Deels een remake van Nuit Blanche (3*), maar de film is ook in veel opzichten verschillend. Het extra subplot met de corrupte smeris was er niet in de Franse film, en ook van het integrale gebeuren in de discotheek zien de makers af. Is al een hele poos geleden dat ik Nuit Blanche heb gezien en vond ik geen meesterwerk.
Een slechte film vond ik Sleepless evenmin. Hoewel de spanning hier niet echt aan bod komt, kent deze versie heel wat actie en geweld en een vuil verhaal met dirty cops, zware gangsters, undercover flikken en Internal Affairs. En dat dames en heren, is spek voor Filmkriebels bek... Ik geef deze hetzelfde cijfer als Nuit Blanche. Het einde laat de weg open voor een sequel.
TheManInBlack
Een leuke film om voor een keer gezien te hebben. De film is niet heel slecht maar ook niet heel goed. Jamie Foxx doet het goed net als de andere castleden. De film bevat een simpel verhaaltje met lekkere vlotte actiescènes.
Matige film over een corrupte agent die in de problemen komt als hij een lading drugs steelt van een bende criminelen. Een remake van een Franse film die het niet haalt bij het origineel. Daarvoor is deze film simpelweg een stuk minder spannend en minder rauw. Ook komt de druk waaronder het hoofdpersonage staat minder goed uit de verf. Echt vervelend wordt het niet, maar de Franse versie kun je beter kiezen.
nathaniel177
Vermakelijk. Niet al te best geacteerd maar dat hoeft ook niet in dit soort films. Gewoon goede actie
Leno
Eigenlijk is alles slecht aan deze actiefilm die hip wil zijn maar dat bepaald niet is. De cast bakt er niets van en de karakters zijn slecht uitgewerkt. Sommige scenes zijn om te lachen zo slecht, maar wel serieus bedoeld bijvoorbeeld wanneer Vincent met een enorme tas die club binnenloopt, wat nooit kan en enorm opvalt natuurlijk. De actiescenes redden de film ook niet.
sinterklaas
Prima remake van de regisseur van The Silence.
Parijs heeft zich ingewisseld voor Las Vegas. Dat is ook niet zo raar eigenlijk. Jamie Foxx is een undercover agent die drugs weet te pikken van een bende. Deze ontvoert zijn zoon om het spul terug te krijgen. Nu moet Foxx voornamelijk veel liegen en veel investeren om zijn zoon terug te krijgen.
Afin, hetzelfde als Sleepless Night. Een film die ik een 3,0 heb gegeven. Misschien verdiend het een herkijkbeurt want ik vond deze remake echt niet slecht. Overtuigend acteerwerk, een sterk tempo, lompe humor, veel misleidingen en een paar fraaie actiescene´s. Natuurlijk met een dito Amerikaans einde.
Ik heb me er wel mee kunnen vermaken.
cantforgetyou
- 1954 berichten
Een aantal zeer negatieve beoordelingen. Hierdoor kreeg ik het idee dat dit een slechte film zou zijn. Nu ben ik niet helemaal onder de indruk, maar de film is toch best vermakelijk. Soms zitten er wat vreemde plotwendingen in of denken ze niet allemaal even goed na. Maar over het algemeen is deze film best te pruimen hoor. Verwacht geen intelligente hoog vlieger, maar het is toch geen saai verhaal.
De film speelt zich ook af in 'real time'. Alles gebeurd in de 1 1/2 uur.
jordorientje
Wat een ongelofelijk domme film. Met een opeenstapeling van domme gebeurtenissen.
Toen die Bryant die Downs belde dat ze zijn drugs heeft, had hij toch kunnen aangeven dat hij is besodemieterd en die drugs nodig heeft omdat ze zijn zoon hebben. Denk je dan echt dat dat mens van interne zaken ineens moeilijk gaat doen als ze weet dat er een kind van 16 op het spel staat? Ze zouden samen die Novak en die Rubino kunnen oppakken.
Maar wat doet hij, hij pakt suiker en verpakt dat, terwijl het leven van z’n zoon op het spel staat.
What was he thinking? En stel je idiote plan werkt, denk je dan niet dat ze alsnog achter je aankomen als ze weten dat het suiker was ipv coke?
10 min later: oh ja dat gebeurt
En vervolgens met je kind weglopen, weer niet op die Bryant afstappen terwijl zij je kan redden, maar opnieuw je zoon in gevaar brengen. Ja echt logisch.
En dan op het eind die moeder erbij hahaha hele zooitje compleet. Wat een grap.
Maar hey, het is een film hè, het moet spannend blijven. Daarom zulke idiote domme acties.
Nou sorry maar geef mij maar een actie film zonder die idioterie, waarin je op het puntje van je stoel zit omdat het verhaal gewoon kei goed is en geen achterlijke dingen gebeuren en het verhaal niet zuigt zoals deze film.
Phantasy
Best goede en prima wegkijk thriller & actie materiaal. Jamie Fox als in de rol van 'Vincent Downs' speelde niet verkeerd. De plot is natuurlijk al door de jaren uitgemolken (corrupte, verraad, e.d.) maar dat mocht zeker de pret niet baten. Pluspunten voor de geweldige actie en de relatief korte tijdsduur.
Resumerend: wanneer je op zoek bent naar een typische doorsnee actie & thriller film dan ben je hier bij het juiste adres.
3/5/5
teigertje
- 2076 stemmen
Een prima aktie film.
En Jami Foxx speelt uitstekend ook in deze film.
Met het gegeven, wie kan hij vertrouwen.
Niet de beste aktie film maar zeker de moeite waard.
Sommige zaken zijn wat over de top, maar maakt deze film niet minder.
Rommelige, opgefokte aktiethriller met Jamie Foxx in een acceptabele hoofdrol. De film begint erg matig maar wordt gaandeweg wel iets beter, vooral wanneer alle plotlijntjes samenkomen in een groot casino in Las Vegas. Daar komen personages en aktiescenes goed tot hun recht, ook al beweegt de plot zich grotendeels in bekend vaarwater. Regisseur Baran Bo Odar keerde na zijn teleurstellende Hollywood-avontuur terug naar Duitsland, waar hij vervolgens de superieure televisieserie Dark maakte.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

The Foreigner
Thriller / Actie, 2017

Den of Thieves
Actie / Misdaad, 2018
diefstalontvoeringgangstergeorganiseerde misdaadgeheim agentgangstercorruptie bij de politielas vegasit ain't no easy grab they got t