Genre: Horror / Drama
Releasedatum: 22 april 2010
Bekijk via CANAL+
Plot The Crazies
"Fear Thy Neighbor"
De bewoners van een klein plaatsje in Kansas krijgen te maken met een vervuiling van hun watervoorziening. Het water blijkt te zijn besmet door een mysterieus gif, dat is vrijgekomen na een vliegtuigcrash vlakbij het plaatsje. Langzaamaan beginnen de inwoners gestoord te worden...
David
Deardra Farnum
Bill Farnum
Nicholas Farnum
Mac Hammer Fan
Zo te zien een remake van George A. Romero's gelijknamige prent.
Het lijkt erop dat ze in Hollywood een checklist hebben met daarop elke succesvolle horrorfilm uit de periode 1974-1985. Af en toe kijken ze eens op het lijstje wat er nog geen remake heeft gehad. Ze zijn bijna op.
stephan73
Daarna zijn de rest van de jaren '80 aan de beurt. Ze zijn namelijk ook al bezig met Hellraiser!
ASman
Na al die remakes , die mij voor het grootste deel overigens uitstekend bevallen zijn, ga ik deze zeker ook een kans geven. Het plot laat in ieder geval al veel ruimte tot een lekker entertainende horrorfilm!
ASman
Na enkele set visits gelezen te hebben, lijkt deze film er steeds beter en beter uit te gaan zien.
Minotaures
Is het verhaal hetzelfde als de oude? Ik bedoel dat stuk dat hier de mensen vergiftigt en besmet raken door giftige water. Bij het oude kwam dat niet voor of heb ik het fout?
rody289
TheRisingSun
Afgaande op de trailer is dit voor mij een absolute must see!
Chainsaw
Ben benieuwd of de regisseur met dit genre overweg kan. Sahara was in ieder geval een amusante popcornfilm, hoop dat Eisner hier ook wat van weet te maken. De trailer krijgt voordeel van de twijfel, ziet er allemaal best aardig uit.
deLeeuw
- 1944 stemmen
Inderdaad een hele goede trailer. Al ben ik niet zo'n héél erge fan van horror, spreekt deze mij toch aan.
moviemike
helemaal geen problemen met remakes.
Daarmee komt het origineel opnieuw in de belangstelling, jongeren leren kennismaken met pareltjes van vroeger en af en toe kan een remake ook gewoonweg goed zijn!
Sjoerdow
Goeie trailer!
Ik vind het ook wel tof om Timothy Olyphant weer in de hoofdrol te zien. Prima acteur mijns inziens.
Genius
De trailer voorspelt veel goeds, lijkt mij erg gaaf.
De NL release is 11 maart. Ik ben benieuwd, HORROR!!
bennyboy
zo dit een soort resident evil film worden.
in dat geval ga ik hem zkr kijken
Blarown
ziet ernaaruit dat ik weer een keertje richting bioscoop moet rijden
MovieHolic
Dit lijkt me inderdaad wel gaaf ... Maar het zal niet veel anders zijn dan zombiefilms gok ik zo
Charmides
Ik ga hem in maart / april kijken denk ik. Het lijkt me een erg goede film. Heb de trailer gezien.
dje-em
Het is een vrij aardige "zombie" film. Niet echt origineel, al was de scene in de auto wasserij vrij goed gedaan!
Films zoals deze verklaart waarom zoveel Amerikanen de overheid niet vertrouwen
SmuttWars
eerst even snel het origineel zien. geen zin om eerst de remake te kijken.
MIME2000%
Vanavond gekeken en viel me tegen vergeleken met crazies 1973
Het verhaal lijkt veel simpeler en de acteer werk is op hetzelfde niveau maar geen tegenvaller
3½*
$pecial
25maart in de bioscoop
De trailer ziet er echt geweldig uit ja, heb er echt heel veel zin in!
ralfsjam
leuk in beeld gebracht, maar nergens echt boeiend... veel voor de hand liggende lijntjes, maar voor een horror/drama van dit kaliber redelijk...
2.5

Horrorfilm 'The Crazies' van Breck Eisner vanaf vandaag te zien op Netflix

De vijf beste films over een grootschalige virusuitbraak

Dawn of the Dead
Horror / Actie, 2004